Tjotjo!! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt. Idag jobbade jag äntligen ett dagspass, så jäkla skönt att sluta tidigt. Direkt efter jobbet drog jag och tränade, blev biceps och mage. Gjorde bort det tråkiga för denna vecka! Efter passet så drog jag på mig mina Reebok och vandrade till pappas jobb på backen. Man tror att det ska vara nära, men det tog fan 25 minuter. Då bar jag dock på väskan också, som just idag var tvungen att väga ton. Innhåll: Skor, kläder, duschgrejer, vattenflaska, PWO-burk, en tallrik, handväskan med massa skit och lite annat smått och gott. Var sjukt jobbigt. Nu har vi ätit middag ute, asmysigt, så ska alldeles snart hoppa in i duschen och göra mig klar, ikväll står bio på schemat och imorgon är jag ledig.. kan det bli bättre? 
Checkar in här senare!
 

Jag veeeeeet hur äckligt det ser ut.. som en hög med jag vet inte vad. MEN, ni mååååste testa. Alltså seriöst det här är min absoluta favoriträtt just nu, så jävla gott. Det är två ägg, ca. 1/2 dl. mjölk och ca. 100g tacoköttfärs, fast mängden bestämer man ju själv efter hur hungrig man är. Man tar bara alla ingredienser och vispar ihop det tills det är någorlunda ihopblandat, sen kan man tillsätta kryddor efter egen smak, jag tar alltid massaaaa oregano. Det smakar helt allvarligt som pizza, fast mindre flottigt och sliskigt. 
Varning: Bry er inte om hur det ser ut när ni vispar ihop det och slår ut det över stekpannan, för det smakar INTE som det ser ut, haha. 

Kom igen nu, nyttigt och gudomligt gott, testaaaa. 




Hallon var godare än hjortron faktiskt. Vet inte, men det var som att hjortronen inte passade med det sura filet och den söta bananen, även om det verkar mest logiskt att den faktiskt ska göra det? 
Hur som helst så har jag precis tryckt i mig det här: 100g kvarg, 1dl fil, 1 dl naturell müsli utan tillsatt socker, de frukter och bär som man är sugen på. Dock kan man minska mängden på kesellan och filen, jag blev då sjukt mätt på det här, sååå. Det är faktiskt gött, annars skulle jag ju inte äta det varenda dag. Ska snart käka två finn crisp också, en fet tumme upp för dem. Så goda.
Idag är jag back on track. Det blir Korpen innan jobbet, sen jobb heeeeeela kvällen.Det vill säga till klockan 9, drygt. Efter jobbet hade jag tänkt försöka måla naglarna, seriöst hur ser dom ut???? Usch. Det är så soft med nagellack, då syns det ju inte när man har smuts under nageln heller, hahah. Får se om jag ids måla eller ej. Fast det jobbiga är ju inte att måla, utan att vänta efter. Man sitter där som nån jävla staty och kan inte göra nåt får då skrapas det minsann upp. Tungt liv jag har. Aja, nu pratar jag massa men säger ingenting. Ska sluta upp med det här. Ha en bra dag alla, för det hade jag tänkt kämpa för!



Efter att jag legat i soffan och sett film hela dagen ville jag bara ut, ut, ut. Så tog en pw på 40 minuter, känns mycket bättre nu. Ska lägga mig och sova nu och tagga upp för träning och jobb hela morgondagen! Hoppas ni haft en bra dag finisar.
Fredagen blev lite stressig, jobbade till 5, sen var jag tvungen att fixa mig, äta osv. Det var egentligen att jag skulle på förförfest hos Martin och Elina, men det hann jag inte, så jag for direkt till Malin och Grimstads förfest. Det var riktigt trevligt, mycket folk, bra väder osv! Sen drog vi till Kittel där det var fullt ös tills det stängde. Sov hos Patrik.







På lördagmorgon mådde jag piss. Bakis som ett as och migrän på det! Trodde jag skulle dö. Skulle egentligen träffa Frida och Anna tidigt på dagen, men orkade inte. Somnade om, sen då jag vaknade var jag på G igen. Drog till Kittel och hängde med tjejerna ett tag, men de for rätt tidigt, så jag mötte upp bror och hängde med dom där inne istället. Det var verkligen skitkul, alla ni som inte var på Kittel på dagen på lördag missade något! Halvnakna män som tävlar om vem som kan glida längst på bord, hahah. Sjukt bra stämning också, alla röjde. Typ halv 5 gick vi där ifrån och käkade på Adana. Hanna och Simon joina sen också. Därefter cyklade jag hem, tog en Smirnoff i gräset, sen gjorde jag mig klar och for på förfest hos Anna. Vi blev där i några timmar och myste innan vi cyklade in till stan. Kittel levererade trots lite väääl mycket folk. Tappade bort alla hela tiden?? Men det var kul ändå. När dom stängde drog jag och Patrik hem till läggan. Vi såg TV och chillade tills vi nyktrade till, sen gick han till sängen och jag somnade i soffan.















Som ni ser har det varit en gryyyym helg. Dålig kvalla på bilderna men det får ni stå ut med!


Steg upp tidigt i morse och gjorde mig klar, men sen kände jag att jag inte alls var kry. Det började med att jag inte fick i mig frukosten, sen har det bara blivit värre. Ont i musklerna och lederna, ont i huden, illamående och yrsel. Så jag sket såklart i att fara och träna, sen ringde jag jobbet och sjukanmälde mig. Nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Film är det enda som står på schemat för dagen och jag ska fan rocka alla filmer som jag funderat på att se

Idag följde jag två brukare på Benny Andersson Orkestern, det var riktigt trevligt faktiskt. Över 4.500 pers var där hörde jag, sjukt mycket. Vädret levererade också, vilket var grymt. Vi stannade dock inte hela showen, den var ju fan 4 timmar lång?? Direkt efter jobbet drog jag och tränade, blev först 30 min cardio, lökade som fan, sen biceps i en timme, sen 15 min PW med nästan högsta lutning. Sjukt jobbigt. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och åka karuseller med Sara, haha, kommer bli kul!





 
 
 
Haft en jättebra kväll hos Öbergs. Vi har pratat gamla minnen och räknat upp alla lejda människor man kände till, vi har ätit korv, jordgubbar och ostbågar (eller jag hann äta upp alla bågar innan de andra fick smaka...haha), vi har skrattat, undrat om Simon egentligen äter grädde med jordgubbar istället för jordgubbar med grädde och så har vi myst med filtar såhär i kvällskylan. Riktigt fint. 
Nu är jag trött som en jag vet inte vad, så ska sova nu så man orkar upp imorgon. Jobb i tre dagar till, sedan taggar vi PDOL. Woopwoop.


 
Ikväll stod jag för middagen. Det blev lite sent eftersom jag skulle träna, men hela min familj älskar att äta sent, så det passade ju bra. Det blev i alla fall biff med mango. HUR GOTT SOM HELST. Gillar inte att skryta över min matlagning då jag suger hårt i köket, men detta är så jävla gott. Och simpelt också. 
Benpasset idag gick jävligt bra, det var grymt roligt. Körde även cardio, var ett tag sen sist. Nu ska jag börja seriöst med cardiopass också och inte bara styrke. Ibland måste man göra saker som man tycker är tråkiga också, right?
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen väldigt snabbt, sen dra på mig mjukiskläder och vandra ner till Öbergs. Unnar mig någon cider där tillsammans med mamma, pappa, Dick, Ulla, bror och Simon. Kommer bli grymt.
 
Steg inte alls upp så tidigt som jag tänkt, vaknade tydligen inte av larmet. Sov riktigt tungt inatt, därför hade jag lite huvudvärk när jag vaknade. Värken hade jag tänkt bota nu genom denna ordentliga senfrukost. Mumsar i mig den ute i solen med mamsen, sjukt mysigt. Hoppas ni andra också har en bra förmiddag! Vi hörs senare. 

Förresten, testa:
100 g naturell kvarg
1/2 dl filmjölk
ca. 1,5 dl naturell müsli, utan tillsatt socker
Banan och hallon efter behag.

SJUKT GOTT.


Tidigare ikväll hängde jag med Anna, vi såg bland annat slutet av "Wild Hogs", åt hårdbröd och drack te och sen tog vi även cyklarna till höträsket där det blev mys. Skönt att catcha up lite. Nu hade jag tänkt hoppa i säng, är dödstrött. Fattar inte, jag är ju ung, är det inte meningen att jag ska vara pigg hela tiden? Mamma använder alltid frasen "men då var vi ju unga, så det gick ju bra". Allting verkade tydligen gå bra, så länge de var unga. Haha, känner inte igen mig alls. Är nog väldigt bekväm av mig..
Alltså ojojoj vad tiden rinner iväg, måste ju gå och lägga mig nu om jag ska orka upp imorgon! Hade ju tänkt hinna massaaaaa, fast så lär det inte bli. Meeeeen, nu ska jag skärpa mig. HEJDÅ. SES IMORGON ELLER NÅ

Beger mig mot gymmet, nu ska jag kötta!!

Det blev inte riktigt som jag tänkte mig idag, ville hinna sola typ 10 min innan Korpen, men råkade somna sen vaknade jag 4. Haha. Så nu äter jag omelett och ska snart och handla. Tränar ikväll istället!
Nu mår jag lite bättre, så hade nog kanske tänkt fara och träna innan alla hinner sluta jobba. Hade tänkt köra bröst och mage, men man vet aldrig, jag hinner ofta ändra mig innan jag väl är där. Dessutom hatar jag att köra mage. Jag är ingen 8-packsgal om man säger sååååå.

Såhär ser min lista ut:
1. Bröst. Just nu tycker jag bröst är det absolut roligaste, gissar att det beror på att jag just börjat.
2. Axlar. Jag är helt förälskad i axlar. Det är typ snyggaste kroppsdelen.
3. Rygg. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, förutom att det är sjukt roligt. Man får så bra kontakt och så.
4. Triceps. Bra kontakt, men lite drygt.
5. Ben. Ibland älskar jag att köra ben, men oftast hatar jag det. Om det går riktigt bra och man har sjukt pump i benen, då är det självklart asroligt. Men det tar så jävla länge och mitt tålamod är inte det bästa..
6. Mage. Bu, säger jag bara. Börjar alltid må illa då jag kör mage, så därför gillar jag det inte. Riktigt drygt. Sen är jag så svag också, så då blir det tråkigare, sen när det blir tråkigt kör jag det mindre, så blir det en ond cirkel!
7. Biceps. Biceps är det absolut värsta. Jag gillar inte känslan när man får kontakt, tycker typ det är obehagligt. Nä, jag tycker verkligen det är skittråkigt att köra biceps. Sen om man har svårt att få dem att växa ska man tydligen köra många reps, alltså typ 20 och det är sjuuuukt drygt. Känns som att en övning tar typ en kvart, haha.

Men nog om detta! Idag unnade jag mig en glass i solen. Fick inte ens ångest. Är jättestolt. Den var riktigt god också, hehe. Efter träningen hade jag tänkt försöka mig på en hemmagjord müsli och hemmagjort mjukbröd. får se hur det går, jag är inte en naturbegåvning i köket om man säger så. Ingen drömkvinna alltså. Då vet alla boys det nu, back off om ni vill ha en hemmafru. 

Vaknade med andnöd och huvudvärk. Sikken god morgon. Någon vänlig själ som kan ge mig en diagnos? Det börjar helt plötsligt med att jag får tung andning, sen får jag ångest och därefter blir det bara värre. Det känns som att någon sitter på bröstet och efter ett tag börjar halsen pipa, eller inte pipa kanske, men man hör att jag får svårt att andas. Kan inte ta djupa andetag eller andas med näsan. Usch det är jobbigt. Kanske borde kolla upp det där..
Nu ska jag försöka få i mig maten som ni ser ovan, ca. 100g naturell kvarg, en halv deciliter havregryn, ett halvt päron, kakao och så två Finn crisp med skinka.









 
 
Jaaa, lite uppdatering då. I fredags när jag for in och jobbade var jag inställd på ett 9-timmarspass, men då jag kom dit såg jag att jag fått ett extrapass också, alltså jobbade jag även natt. Så jag for aldrig hem den kvällen. Sen när jag vaknade, på jobbet då, jobbade jag från morgon till typ middagstid. Direkt efter jobbet drog jag på korpen och körde biceps och rygg. Hatar biceps. Plus att jag var hur trött som helst efter 30 timmars jobb, så förstår inte ens hur jag tog mig igenom träningspasset. But I did. Duschade snabbt, sedan var det middagsbjudning hos Petterssons. Hade hur trevligt som helst. Vi lekte "Ryktet går", haha fyfan vilket roligt spel. Många skratt och glädjetårar. Kring 01.30-02.00 for vi hem. Somnade direkt. 
Upp 10 och jobbade igen. Till 9 ikväll. Sen for jag hem. Orkade inte ens träna. Så det blev en vilodag idag, så kör jag igen imorgon! 

Nu ska jag snart lägga mig, helt sjukt hur slut jag är. Hoppas det känns bättre när jag fått sova lite. Lulligt inlägg det här blev, men orkar inte bry mig, hehe. 


Känns helt sjukt konstigt att äta frukost.. inte ens hungrig!

250g kesella
1 dl fil
1 dl havregryn
1/2 mosad banan
1 msk kakao

Trodde att det skulle smaka som det ser ut, men det var faktiskt gott.

Drar snart mot Korpen, sen jobb ikväll. Vi ses efter det!

Hängde med mamma och hämtade några av hennes kompisar, älskar att åka bil då man får sitta längst fram och slippa trängas i mitten i baksätet, som jag alltid får göra eftersom jag är "minst".. Aviciis Wake me up var det första som fyllde högtalarna dessutom, så bara det var ju awesome.
Nu ligger jag äntligen i sängen, är hur trött som helst. Hörde dock just ambulansen en bit bort, det ljudet skrämmer mig. Får väl höra imorgon vad som hänt, de verkade ha jävligt bråttom i alla fall, för ljudet flyttade sig fort. Usch så hemskt. Har ni tänkt på hur döden smyger sig på en då man blir äldre? När jag var mindre kände jag INGEN som dött eller ens någon som kände någon som dött. Nu kommer det bara närmare och närmare och det ger mig ångest. Vill inte ens tänka på det, men tvingar mig själv, så jag ska uppskatta det jag har.
Kom ihåg det alla, vi vet aldrig vad som väntar runt hörnet, så uppskatta det ni har, see the whole picture, haka inte upp er på småsaker och för Guds skull, älska varandra!
 

1 Juni
 

I ganska precis en månad nu har jag kört periodisk fasta. Av det jag läst verkar det som att de flesta börjat just denna fasta för att antingen deffa eller bulka, eller för att tappa mathetsen eller sötsuget, men att de sedan fortsatt använda det som en livsstil. Antagligen för att det är så bra. 
Man kan fasta på en miljon olika sätt, typ varannan dag, en dag i veckan, mellan alla olika timmar osv. Man prövar sig alltså fram tills man hittar det som passar en själv bäst.

Jag fastar 18- 20 timmar och äter 6- 4 timmar om dagen. Jag äter ungefär 3 mål. På vilodagar äter jag oftast bara ett mål, eftersom jag inte behöver få i mig lika mycket kalorier då och den mängd jag ska äta kan jag pressa på ett mål. Däremot tar det typ en timma att bara äta allt, men det är ju en annan femma. Haha.
De dagar jag tränar så tar jag kalorifritt PWO för att inte bryta fastan, som vanligt ca. 30 minuter innan jag startar passet.

De flesta undrar hur man orkar träna utan mat i kroppen, men kroppen vänjer sig otroligt snabbt. Jag har upplevt att periodiska fastan har gett mig MER energi på passen än när jag åt "normalt". Och inte bara under passen, utan under hela dagen faktiskt. Det låter väldigt ologiskt, men det är sant.
Så länge man inte fastar för länge så att kroppen hamnar i svält, så är det absolut ingenting ohälsosamt eller farligt med att fasta.

Hade tänkt amatörförklara lite lätt för er. Vill ni veta mer och bättre hur det fungerar, så läs på internet, finns många bra sidor! Det som händer när man fastar är att kroppen försöker bilda nytt glukos i kroppen och använder sig då av fettceller, utan att bryta ner muskelceller. Vad som händer i praktiken är att din fettprocent minskar, utan att muskelmassan gör det. 

Man kan då välja mellan att gå ner i vikt genom att äta clean mat och under sitt kaloribehov, precis som man gör i en vanlig deff. Vill man gå upp så äter man helt enkelt bara mer. Mycket mer. 

Det enda negativa jag läst om periodisk fasta kommer från "hälso"-freak, som till exempel Paulo Roberto, som skriver hur dåligt det är och att det är så viktigt att äta små mål hela tiden för att må bra.. detta säger han alltså utan att ens ha testat det själv. Men sen urstid har ju människan jagat mat på dagarna och sedan kommit hem med bytet på kvällen för att äta, så egentligen är det mest normalt att köra periodisk fasta. Motargumentet är att, man kan ju inte må bra av att bara äta på kvällen, människan har ju utvecklats att äta mindre mängder, flera gånger per dag. Men jag anser att människan utvecklas inte som en grupp, utan människan utvecklas som indvider, från person till person. Utvecklar man sin egen kropp och vänjer den till att bara äta på kvällen så funkar det, precis som det funkar för andra att utveckla den till att äta flera gånger. Visst, periodisk fasta kanske inte passar alla, men det måste man ju få avgöra själv. 

För mig har det funkat, riktigt bra. Jag är piggare, jag har nästan tappat sötsuget och jag hetsar inte kring maten som jag gjort tidigare. Även om jag unnar mig godis, fika eller annat gott ibland, så är det inte samma sak som förut. Nu kan jag äta en bit choklad och vara nöjd så, det kunde jag inte innan. Då åt jag och åt och åt och åt tills jag i princip spydde. Jag hade ingen spärr, var aldrig nöjd. Samma är det med mathetsen. Förut när jag åt så var det enda jag tänkte på var vad jag skulle äta nästa gång, jag längtade till middagen och fantiserade maten framför mig. Och ja, hur sjukt det än låter så är det sant. Jag har alltid haft en ohälsosam relation till mat. Men nu så ser jag inte mat på det sättet längre. Jag är i princip aldrig hungrig längre, förutom efter ett långt och jobbigt gympass. Jag känner aldrig ett sug efter mat, eller ja, det är klart att jag typ längtar när jag vet att vi typ ska äta grillat. Men det är inte på samma sätt. Middagen är inte längre i centrum och jag hetsäter inte. Jag äter och njuter av att det är gott, men sen är jag nöjd. Ni ska bara veta hur skönt det är.

Däremot ska jag sluta fastan imorgon, för vill vänja mig till PDOL. Nu när jag väl äter så äter jag ju väldigt mycket på kort tid, så magen sväller ju upp rätt mycket, och det vill jag ju inte ha under PDOL, så ska äta "normalt" nu i veckan och PDOL-helgen. Sen får vi se om jag börjar om eller inte!

Nu blev det här lite långt, men jag rekomenderar verkligen peridosk fasta om ni känner er sugna. Dock inte till de som halft ätstörningar eller har diabetes. 

18 Juli. Brösten har visserligen försvunnit lite, de hade fått stanna om de velat, men tydligen så ville de inte det..





Såhär ser min nya klocka ut. Slog rätt hårt i kassan, men jag är nöjd. Den är riktigt clean och det ser gulligt ut med de smala banden. Gillade färgkombinationen också. HÄR kan ni se lite andra modeller av Axcent.
 
 

 
 
 
 
 
Detta är alltså en del av det jag köpt de tre senaste dagarna. Klänningen längst upp är adorable, älskar den. Klockan köpte jag på rea för 150(!!!!!!):-. Helt sjukt billigt. Stod i kassan och skulle precis betala den dyra klockjävlen som jag ville ha (som jag förövrigt ska visa sen), sen såg jag den vita och tänkte "hmm, har alltid velat ha en vit klocka", så då köpte jag den också. Hörlurar fick jag med mig hem också, tre skitnajsiga linnen och en kofta med gulligt svart-vitt tyg. En svart kavaj i slappigare tyg också. Fast den gör sig inte rättvisa på bild, så ska visa den för er sen. Då den sitter på min body. På den andra bilden på mig ser ni min snigga, perfekta kjol. Letat en sån jättelänge, sen äntligen hittade jag den. Billig var den också. 149:-. Däremot har jag inte visat er två BH:ar som jag köpt, en rosa klänning, ett vitt linne med öppen rygg och så får vi inte glömma det underbara linnet Claire Singlet från Estradeur. Seriöst, alla ni som funderar på att köpa det, GÖR DET, det är sjukt fint på. 


Här är ett av de två nagellack som jag köpte i Luleå. Följde strömmen och gjorde lite annorlunda på ringfingrarna. Glittret är i själva verket ögonskugga som jag köpte då jag var typ 12 och skulle vara skitcool med glittriga ögon. Aldrig använt det. Så det var ju bra att det kom till användning på något sätt i alla fall! Jag blev faktiskt riktigt nöjd. Ser fräscht och rent ut. Det är Essies nr 16 Spaghetti Strap i alla fall. Älskar Essies negallack, dom är så himla bra och fina. Tror jag har typ 6 olika färger och är nöjd med alla, så det måste ju bara betyda att dom är grymma, va? Däremot ser jag att jag har extremt torra händer? Haha, kände eller såg det inte förän jag såg dessa bilder. 

Nu hade jag tänkt duscha, så att mitt hår är torrt innan jag går och lägger mig, annars ser det ut som fan imorgonbitti. Måste ta fram nå kläder också, så himla svårt nu, för det är ju kallt, men man vill ändå ha somriga kläder på sig. Hehe. What to do, what to do. 

Sitter och skriver vad jag ska köpa i Luleå imorgon, lyckas ta mig fan alltid glömma något annars. Den stora fokuseringen kommer sitta på ett par ljusare jeans. Alla jag har suger fett hårt. Och om ni undrar varför jag inte gör som normala människor i min ålder och skriver upp det på mobilen (dah) så beror det på att jag inte alls litar på min mobil längre. Ena sekunden går den superfint, sen andra låser sig skärmen och går inte att stänga av. Måste verkligen köpa en ny. Prio 1 när lönen ramlar in. 
Annars då? Jodå, det går la fint. For och tränade ändå efter jag handlat, för jag mådde inte alls dåligt då. Det blev ett intensivt pass då jag superset:ade bröst och triceps. Tog ca. 40 minuter. Gick kanske lite väl fort, vilade knappt nåt och det är ju så dumt. Karman för det slog till mig efter (ja, jag tror på karma), då jag kände att jag överansträngt handleden jättemycket. Nu känns det helt OK, men då jag kom hem kunde jag inte röra leden, kändes som att den var bruten typ. Sen nu när jag rör den lite mer än normalt, så blir den jättetrött direkt. Aja, om jag bara tare lugnt så är den kry till imorgon. Förutom det så gick passet skitbra, ökade i två övningar. 

Fick även hem ett paket idag, från nelly. Innehöll massaaa fina saker. Ska visa det + det jag köpte igår sen. Men nu ska jag pressa kvargen, sedan blir det en kopp kaffe i solen med mamsen. Mys.
Imorse sov jag ut, utan att ställa väckare. Vaknade där kring halv 11. Försökte ligga ute och sola en stund, men det blåste så jäkla kallt, plus att molnfanskapen inte ville försvinna. Fick mig ca. 2 timmar i alla fall. Nu har jag kolla massa nya och goda recept på internet, hade tänkt börja äta lite bättre än vad jag gör. Vill äta mer cleant och fräscht. Hur som helst tror jag det blir en vilodag för mig idag, min kropp hänger inte alls med. Är helt yr och mår illa. Det känns som att jag är full typ, skitkonstigt och obehagligt. Om det känns bättre snart så far jag nog innan middagen. Vi måste typ äta halv 5 idag för att Patrik har match, så vi får se hur det blir. Ska hinna röja lite i rummet också, och handla. Så det är bara att sätta fart med andra ord. 
        

Livet tycks gå vidare. Snabbt. Vare sig jag vill det eller ej. Fast jag skulle i och för sig inte heller föredra att livet gick i slow motion just nu, i det här ögonblicket, då hade mitt liv varit rätt tragiskt. EXTRA länge. 
Allt i mitt liv känns så otroligt osäkert just nu. Mina känslor är extremt instabila. Jag gråter, skrattar, skriker, får panik och fnittrar på samma gång, och så känner jag ingenting mitt i allt det också.
Jag tänker inte försöka hålla tillbaka eller kontrollera det, det är nog bättre att låta naturen göra sitt. Right? Jag tänker egentligen att jag inte borde få skratta och må bra, för att alla förväntar sig att jag ska vara förstörd. Men jag är ju förstörd också, det är bara jobbigt att vara förstörd hela tiden, även när man känner sig ganska hel. Ni kanske tycker att jag låter som en mes, men för mig är det som att mista min bästa vän. Han som alldeles nyss var min största trygghet, är nu en skugga väldigt långt borta. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det känns som att vår tid tillsammans bara varit en dröm. Eller något jag sett på film.
Han hjälpte mig utvecklas till den jag är idag, så vem är då jag utan honom? Måste jag börja om från början och utvecklas själv, eller...? Usch, jag fattar ingenting av det jag känner. Om det är någon som känt samma obehagliga känsla, så kom gärna med tips. Jag vet ärligt talat inte vad det är meningen att jag ska känna? Ena dagen vill jag bara banka mitt huvud i väggen, gråta, ligga i sängen, skrika och tycka synd om mig själv. Andra dagen vill jag ta tag i mitt liv, lära mig nya saker, upptäcka, skratta, sjunga med till töntiga låtar och känna mig fri. Mina känslor är splittrade. Jag är splittrad. Det skrämmer mig. 

Haft en väldigt bra dag i Luleå, visar vad jag kom hem med senare! Jobbade över en och en halv timme också, scooore. Direkt då vi kom hem for jag på Korpen, blev övre rygg och axlar. Körde många övningar och lugnt, så blev där i nästan 2 timmar.
Det var en kille idag på gymmet som körde en övning, sen ställde han sig upp och började boxas i luften helt random. Alltså hahahh.. typ bara jag som såg det också? Haha seriöst fulaste jag sett, vem gör så ens. Jävla lejd.
Hur som helst har jag hunnit äta och druckit kaffe, ätit alldeles för lite dock, så funderar vad jag mer ska tvinga i mig.. jobbigt det där, att äta då man varken är hungrig eller sugen. Men det måste göras...som så många andra saker här i livet. Deprimerande inlägg det här blev helt plötsligt?? haha, nä nu ska jag ta mig i kragen och do what I have to do.

Jobbet sög idag, inte gjort någonting.. Taggade i alla fall upp för ett benpass direkt jag slutade, var hur seg som helst idag.. Tror det beror på att jag gick så långt igår med mina Reeboks, var sjukt öm i hela benen. Men jag körde på ändå. Nu har jag ätit, så ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för soffmys. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, ska upp och jobba på morgon och kring 11 åker vi till Luleå där vi kommer befinna oss hela dagen. Kommer vara död sen, haha. Nämen det blir nog kul, två brukare och så jag och André. Blir shopping och lunch. Sehr Gut.

Helt plötsligt blev jag inte alls sugen på att fixa naglarna längre, så jag sket i det helt enkelt. Istället fick jag värsta suget efter en långpromenad, så frågade pappa om han skulle följa, vilket han ville. Tog lite över 1 timme, och då gick vi fort, så blev ändå säkert 7 km eller mer. Nu sitter jag nyduschad med familjen framför TV:n med pyjamas, ansiktsmask och filt. Sjukt mys!


Jag har ju sagt att jag ska berätta vad det är som händer i min lilla värld, så då är det väl bäst att jag gör det då. Anledningen till att jag varit lite annorlunda och ledsen de senaste dagarna beror på att jag och Jens har gjort slut. Innan så hade vi pratat om det ganska mycket, men jag antar att båda var rädda för hela grejen. Ni vet alla känslor, tomhet, saknad osv. Men tillslut var Jens modig och tog steget. Jag höll självklart med. 
De senaste dagarna har varit tuffa. Riktigt tuffa. Har varit tvungen att vara upptagen hela tiden för att slippa tänka på det. Och kvällarna är värst. Vill inte gå och lägga mig, för när man ligger där själv i sin säng så kommer tankarna och därmed saknaden. Självklart saknar jag Jens, vi har spenderat över 3 år tillsammans. Grejen är den att vi helt enkelt vuxit ifrån varandra. Vi är bästa vänner, men funkar inte som par. Han vet allt om mig och jag vet allt om han och jag tror det har varit det jobbigaste. När någonting hänt eller jag mått dåligt, så har han alltid varit där och lyssnat. Men nu är jag ensam. Eller det är jag ju inte egentligen, men det är så det känns. 
Hur som helst så har vi sagt till varandra att vi inte vill att det ska vara vi. Och så är det med det. Det är bara att hålla ut. För någon dag kommer det kännas bättre. Jag fokuserar mest på mig själv nu, försöker göra det jag känner för och gillar. Och hittills har det funkat bra. 
Orkar inte gå in på detaljer eller verkligen skriva från mitt hjärta, för det kommer utan tvekan att sluta i tårar. Det är också anledningen till att jag är så objektiv i det hela, skämtar och verkar lättsam, det är helt enkelt för jobbigt att faktiskt ta tag i känslorna än. Så jag lämnar det. Men jag ville i alla fall att ni skulle veta vad som händer! 

Puss ha et bra alla, stay strong, så att säga. 






 


 
 

Det har varit en väldigt trevlig dag hos mormor, det bjöds på köttsoppa i mängder, och så kaffe och fika på det. Lämnade dock fikat till de andra och drack kaffe och smaskade på jordgubbar istället. De var sjukt goda, inte som de andra jag hittills smakat, typ sura och vattniga, nä, dessa var riktigt fasta och söta. Har egentligen inte så mycket att säga, då det inte hänt något speciellt idag. Imorgon däremot är det jobb som gäller, jobbar kväll, så då jag slutar, där kring 8-9, hade jag tänkt fara till Korpen. Älskar att träna den tiden, då brukar det inte vara så många där. Det är tydligen nån grej att träna mellan 6 och 8. Seriöst, ALLA ska envisas med att trängas omkring där då.. Usch. 
Nä nu ska jag klippa tånaglarna, dra på en ansiktsmask och måla naglarna. Undrar dock vilken färg jag ska köra på? Vill ha något som funkar till allt, kanske vitt eller nude? Ser man inte naglellös ut med beige lack? Bara nåt jag tänkt på.. Äh, det kan vara fint ibland, på många, men tror inte det passar på mig. Kanske ska testa det bara för att bevisa motsatsen...
 
Inatt har Alfons fått sova med mig, vi har myst massa. Han har legat på rygg med benen i luften och huvudet på min arm, som en liten bebis. Haha, ååh, vill ha ett husdjur, så mys. 
Nu ska vi börja åka mot mormor, hon fyller nämligen år idag, så vi ska uppvakta henne en liten snabbis. Och självklart bjuder hon på sin uuuunderbaaaraa köttsoppa. Nä nu måste jag borsta tänderna och packa ner kvarg och saft. Vilar från träningen idag, just för att maten blir så tidigt. Vill inte bryta periodiska fastan när jag äntligen börjar märka skillnad.. 

Förresten, halsbandet som jag har på mig, köpt det igår. Det var det enda som fanns kvar, men kostade 99:-, blev lite snål, men sen tänkte jag att jag skulle unna mig. Så när jag kom till kassan så visade det sig att det var nedsatt till 30:-. Hahah, hur grymt???? Gjorde min dag typ.




 
 
 

Biceps- och tricepspasset gick superuperbra. Är riktigt nöjd. Kött, paprika och pepparsås till middag satte pricken över i:et. Just nu sitter jag själv utomhus och njuter av ljudet från regnet som slår mot altantaket. Sjukt mysigt. Börjar dock bli lite kyligt, sitter ju bara i shorts, så hade tänkt gå in alldeles strax. Måste duscha också, haha fy så jobbig. Hatar att ta mig in i duschen, men då jag väl är inne kan jag duscha hur länge som helst. Så det är nog bara jag och min lathet i ett nötskal. Vet inte ens om man kan säga så, men I'm gonna do it anyway. 

Förresten, det var två grabbar på gymmet idag som kom in, maxade bänk, körde vad de själv kallade "seriös träning" (ja, jag tjuvlyssnade) i cirkus 15 min, sen drog de. VA. VAD FAN GÖR DOM. Seriöst, hur töntiga kan man bli? Blir så sjukt irriterad av sånt där. Och jaaa, jag veeeet, "orka bry sig", men det är faktiskt så att jag bryr mig inte direkt, men det är bara så störande. Fan, ska dom bara komma dit och tatta hantlar och stångar för att leka lite, kan dom väl bara köpa egna och leka hemma. Ville bara få ur mig det. 

Nä nu ska jag gå in, äta den där äckligt stora kvargen, duscha och sen dricka kaffe och mysa med la familia.
Kanske hör av mig senare, och berättar det där jag skulle berätta idag... Var på för gott humör för det just nu, men ska ta tag i det sen tror jag. Vi får la se. MEN VI HÖRS ELLER NÅ








 

Vad händer med min kropp?? Kliar extremt i ögon och näsa, plus att jag får äckelastma. Inte sån där panikastma, utan en sån som gör att det känns som om någon sitter på mitt bröst och jag inte kan ta ett ordentligt andetag. Ångest följer med på köpet också, antar att det beror på att det faktiskt är psykiskt jobbigt att känna att man inte kan andas fullständigt? Fast jag kan vara helt galet ute också, så ni förstår att detta endast är gissningar från lilla jag. 

Hur som helst är Alfons på besök och hela familjen samlad. Underbart. Snart blir det Korpen, hoppas på att vara ensam i gymmet.. Sen är det grillat som gäller. Ska äta kött i mängder och inte en enda pommes . Nu jävlar ska jag vara nyttig och duktig, Nya Linda är påväg till världen och hon ska bli awesome. Eller mer awesome än vad hon redan är. 

Direkt efter jobbet idag drog jag och tränade. Börjar tänka för mycket när jag får en enda minut över.. äääh blabla, berättar imorgon. Körde rygg och axlar i alla fall. Var extremt fokuserad på det jag gjorde, så det gick bra. Direkt efter for jag hem, åt, duschade och fixade inför kvällen. Hade nämligen bjudit hem nå girls på ost&kex-mys. Hade väldigt trevligt, jag behövde verkligen det. Patrik hann komma hem innan tjejerna for, så hängde med han och städade i huset tills mamma och pappa äntligen kom hem! Dom verkar ha haft en grym resa till Budapest. Blir så sugen på att fara någonstans, om någon vänlig själ bara ville följa med.. Nä, jag SKA åka någonstans snart, annars avlider jag här i Piteå..



 

Fin kväll det turned out to be. Såg inte ut så på värdet imorse precis.. 
Jobbade i vad som kändes som en evighet (10 timmar), sedan for jag på Korpen. Hade galet med energi, eller nä, egentligen var jag rätt trött, men hade sjukt bra tryck i kroppen ändå, på något underligt vis. Bröst och främre axlar som sagt. gick riktigt bra. Imorgon jobbar jag också, fast får en liten sovmorgon, så jobbar inte alls lika länge som idag, vilket är sköööönt. Efter gymmet och middag så städade jag massa hemma också. Tänkte att det skulle vara fint när mamma och pappa kommer hem. Ska även dammsuga och slänga skräp imorgon, duktig jag är! Nu ska jag gå och duscha, sen mysa med Jesseboi. Vi hörs väl snart!


Imorse steg jag och Jens otroligt nog upp 7, vi tog bilen till grisan där det blev en lättare PW på 5 km. Det räckte eftersom vi fortfarande är lite krassliga. Jag är dock i princip frisk nu, konstig förkylning det var.
Det var riktigt härligt väder för en promenad, det regnade då vi steg upp, men då vi väl kom till Grisberget så blev det ljusare och slutade regna. Älskar luften efter regn, typ fuktigt fast ändå friskt.
Ikväll blir det förhoppningsvis bröst och lite axlar på gymmet. Jag och pojken hade tänkt fara tillsammans direkt efter jobbet klockan 6, men då jag kom hit klockan 10 såg jag att mitt pass blivit förlängt till 9.. Och jag vill inte träna själv, eftersom jag behöver pass på bröst, då det är mitt tredje bröstpass. Vägrade köra bröst till alldeles nyligen, har nämligen fobi för att mina bröst ska krympa. Haha, sen insåg jag hur dumt det lät och att man måste träna hela kroppen, så då fick det bli så tillslut! 
Men vi får alltså se hur det blir ikväll. Hoppas att Jens är snäll och tränar senare med mig istället!

Vi hörs senare ikväll dudes
 
 



Sovit i över 10 timmar, druckit C-vitamin och grönt te med honung, tagit nässpray och ätit Strepsils. För er som inte hänger med så försöker jag bli frisk från min förkylning. Kanske dags att ge upp periodiska fastan också och börja äta normalt, så man blir frisk någongång.. Hatar att vara förkyld. 


Jag drog och tränade ändå, dumma mig. Biceps, triceps och mage blev det. Armarna gick jääävligt bra, magen mindre bra. Ni har jag och mannen hunnit slänga i oss tacos också. Vi är så mätta att vi inte ens orkar städa undan. Ska bara ta bort kylvarorna, sen kastar jag mig i soffan. Får ta bort allt sen.. hehe. 

Spillde kaffe som formade sig som Batman. Hahahha hur grymt. 

Idag tog jag och Jens en ordentlig sovmorgon, sedan skjutsade jag hem han. Medan han tog en PW på grisan med sin mom, så handlade jag för kung och fosterland. 4 hela kassar. Nu är jag hemma och hade egentligen bara tänkt ta det lugnt, kanske städa lite innan Jens kommer och sedan ska vi äta. Men jag blev så sugen på att träna, jag borde inte, eftersom jag har ont i halsen, men jag vill så gärna. Jag har inte svullna halsmandlar eller nåt, utan det känns mer som en konstant och långvarig halsbränna. Så egentligen vet jag inte om jag ens är förkyld, eller om det bara är nåt annat? Kanske allergi? Eftersom jag fått allergiattacker på senaste tiden utan att veta orsaken, så verkar det ju rätt troligt? Fast då skulle mina ögon klia mer. Eller? Fast i och för sig så kliar det ju hela tiden nu, men inte så där extremt som det ibland kan göra.. 
Åååååh blir galen, jäkla dilemma. 





 
 


 
 
 


 

Klockan 08.30 satt jag på bussen med jobbet påväg till Gräsmyr. Bussresan tog ungeför tre timmar, plus en halvtimmes bensträckare och fika på rastplatsen i Ljusvattnet. Det var riktigt fint, precis bredvid vattnet och så strålande sol på det. När vi kom fram var det lunch/middag, sedan spelade ett dansband (allt för länge), tills Nanne Grönvall kom. Alla var så söta då de stod och kikade bakom stängslet och ropade "Nanne, Nanne, Nanne". Haha. Hon spelade ett par låtar, sedan var det autografskrivning och korttagning. 16.30 gick bussen hem igen. Trots en väldigt trevlig dag med superväder, så kan jag lova er att man var SLUT när man kom hem. 
Jag trotsade dock min trötta kropp och for på korpen med Jens, rygg och bakre axlar blev det! Nu har vi ätit och chillat och ska förmodligen se någon film. Hade tänkt dra ner några madrasser så vi kan ligga på TV-rumsgolvet nere, nu när vi ändå har huset för oss själva! 

Vi ses imorgon!




 
En kopp svart i solen efter en 5km PW med pappa. Sen drar jag på jobb. Vi ses sent ikväll!



Rätt mysig kväll. Nu ska jag duscha av kroppen och försöka ta mig i säng. Kanske lägger mig med boken ett tag. Imorgon ska jag upp tidigt och gå på en prommis med pappa innan jobbet. Då vi kommer hem ska jag duscha, sen ska vi väcka mamma och ta en kaffe/te tillsammans eftersom de ska utomlands imorgonkväll. Vill umgås lite innan de far, men hinner inte träffa dem efter jobbet för då har de redan farit. Hehe huset för mig själv en vecka, awesome. 
Nä nu säger jag godnatt tror jag, kommer sova som en gud med mätt mage och utslagen kropp.



Mitt i vår lasagnemiddag kom Kotte nr. 32530093587494583 förbi. Han var rätt söt. 
Idag har jag jobbat från morgon, efter jobbet drog jag till Jens och tog en PN, sen for vi till korpen. I hela två timmar var vi där. Körde ett sjukt aktivt och intensivt pass, först bröst, sen främre axlar och sist men inte minst ben. Höll på att spy där i slutet, så jävla äckligt, men ändå skönt. Då vet man att man tagit i. "Ta i tills du spyr", som man brukar säga. Eller brukar man det? Är det någonting jag hittat på? Äh, man säger nog så. Ibland.
Ikväll ska jag unna mig en kexchoklad-kaka till kaffet, bara för att jag tränat hårt, det är lördag och jag jobbar som en gris. Imorgon börjar jag 08.00 och slutar kring 21.00. Lång dag med andra ord. 
Nä, vet ni vad, nu ska jag bara mysa utomhus i min onepiece med familjen. Vi hörs sen, då jag blivit less dom! hehe HJÄRTA

Dimmigt och grått är det ute. Deprimerande. 

Sov ut länge imorse eftersom jag kände mig lite krasslig. Vid lunchtid drog jag och my parents till stan där det blev lite shopping. Pappa var till och med snäll och bjöd på en tröja och ett par skor. Sen åt vi typ middag, eller ja, vi åt typ halv 4.. vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Direkt då jag tryckt i mig den där underbara kebabsalladen sprang jag till jobbet. Klockan 19.00 var vi i Öjebyn för att se Karlbergsteatern, men efter halva tiden började det spöregna. Och då menar jag verkligen SPÖREGNA, det öste ner. Vi blev alla blöta och kalla, så vi for hem tidigare. Slutade efter det.
Nu myser jag i min onepiece och dricker te, ska försöka komma i säng tidigt ikväll, jobb 08.00 nämligen. Usch vill bara vara ledig nu. Bara två dagar kvar, bara två dagar kvar, baraaaaa... 

Hoppas på en bättre dag imorgon. Då ska jag träna och trotsa min svaga kropp, vill även ha sol och värme. Det skulle nog göra mig på bättre humör. 

Känner mig som om boxare. Men jag trivs :-) Bättre bilder kommer sen! Nu åker vi till mormor, passade på när jag jobbade så lite länge idag :-)

 
Tog en prommis med Ella, alltså Jens mammas pojkväns hund. Seriöst vad är det för fel på henne? Hon blir GALEN på riktigt, direkt hon ser en igelkotte. Hon har bitit ihjäl flera stycken, blivit omhändertagen av polisen med taggar och blod fulla munnen, men ändå lär hon sig inte. Hon försökte även döda den på bilden, men jag hann se den precis då hon var på väg att hugga. Dumma hund. Haha. 
Nu ska jag börja rulla hemmåt, jobb imorgon som sagt. Inte taggad alls, men jag trivs så bra på jobbet, så det gör inget. 
Vi ses säkert en gång till innan läggdags. Eller jag vet ju inte när ni går och lägger er, men jag lär i alla fall kika in innan jag går och lägger mig. BYE


Måste hissa dessa ändå, den med apelsin smakade visserligen mest hostmedicin, men den med lime- och citronsmak var faktiskt rätt god. Ingenting slår ju Red Bull, men.
Nu ska jag och pojken dra och träna, just denna vecka lyckades vi passa in våra träningar med varandra, så ikväll kör vi armar! Får se vad som händer sen, funderar på att fara hem och sova inatt, eftersom jag jobbar imorgon. Aaahhh, då vet ni det. Intressant ":)". 
 




Ganska precis 1,5 timme promenerade jag, Jens och svärmor Inger runt Grisberget. En härlig känsla i benen väntar! Det var riktigt skönt, blåste typ varmt samtidigt som det fläktade. Nu ska vi chilla en stund, sen skulle jag  vilja hitta på något. Sista lediga dagen innan helgjobb nämligen!
Ingen missade väl den vackra natthimlen igår? Det var absolut ett tecken på att det skulle bli fint väder idag, vlket det blev också! Nu är det prommis på Grisan som gäller. Vi ses sen!


 


Ikväll unnar vi oss jordgubbar, efter ett bra pass @Korpish. Älskar dessa underbara bär. Älskar Jens också, vlket gör denna kombo fullständig. Nu ska vi njuta av dessa goda ting, framför ett avsnitt Breaking Bad. Awesome.


Nu har jag och Jens äntligen kommit tillbaka efter att ha gjort en massa ärenden åt hans pappa. Jag antar att vi bara ska byta om och sedan börja röra oss mot korpen. Rygg och bakre axlar står på både mitt och Jens schema, så ikväll tränar vi tillsammans!
Hoppas ni haft en bra dag. Jag har förövrigt varit lite seg, gissar att det beror på vädret. Kommer nog kännas bättre efter träning och mat. I hope.Vill bara ha sol och värme, för en gångs skull.
Nä nu måste jag byta om, SES
3 nya solbrillor har jag införskaffat mig. Gillar framförallt de blåa, därför fick de ligga längst fram i fokus! Hehe.
Vädret idag är dock inget att hurra över. 17 grader, blåsigt och molnigt. Får hoppas att det ändå klarnar upp ikväll. Älskar kvällssolen.
Nu hade jag tänkt dricka lite kåffi, sen får vi se vart vinder bär mig. Är nämligen ledig idag, woho!



Skulle vara snäll och smörja in Jens med hans nya "tigerbalsam" från Thailand. Satte lite för mycket. Tydligen innehåller det både peppar och chili. Duktigt Linda. Nu får jag göra allt i min makt för att gottgöra detta.. Haha, åååh ska jag skratta eller gråta? Stackarn
Körde på myskläder på fotbollen idag. "Vårat" lag, det vill säga Storfors, vann mot Hemmingsmark med 3-2. Det var rikigt spännande där i slutet. De låg under med 1-2 ganska länge. Sen mot slutet fick de in ett mål och jag tror alla var beredda på att matchen skulle sluta oavgjort. Men så helt random får de in ännu en boll, typ 10 sekunder innan matchen var slut. Haha, fult.
Nää nu tror jag att jag ska dra mot stan, hade tänkt hinna förbi Coop innan det stänger, men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte hända. Kanske jag ska överraska alla och faktiskt skynda mig för en gångs skull?




 

Idag har jag jobbat ett kort pass, 8.00 -15.00, riktigt skönt. For hem direkt efter jobbet och ställde mig och bakade dessa praliner. Varför bakar jag inte oftare? Skitroligt ju. Åt dock ingenting, eftersom jag är nyttig. Smakade inte ens när någonting kletade fast på fingret, nej då var jag duktig och torkade bort det med ett papper istället. Riktigt stolt! Däremot var det jobbigt då jag inte kunde smaka om det behövdes något mer eller vilket strössel som var gott osv, men då fick mamma rycka in! Visst blev de hyffsat fina ändå? För att vara första gången i alla fall. Tror mamma tyckte det var lika roligt som jag, även fast hon bara kollade på, haha!
Nu ska jag ut på en jogging/PW-tur, sedan hem, duscha och därefter drar jag på fotboll med mamma och ser Patriks match. Efter det åker jag till Jens! Vi ses!