Tog en rejel sovmorgon imorse, istället för att träna. Behövdes verkligen. Nu måste jag skynda till skolan! Två ynka lektioner ska kämpas igenom, sedan tar vi minilov, om man nu kan säga så. Jobb 15.00-20.00 och innan det ska jag hinna springa på stan och träna, får se hur snabb jag är, hehe.
För 45 min sen var det bästa Lises födelsedag! Grattis grattis och tusen gånger till grattis!
Så sjukt att vi inte hittade varandra förrän över 2 år i samma klass, med tanke på att jag trivs så bra i ditt sällskap! Du ska veta att du är den finaste vännen och jag gillar dig massa. En miljon hjärtan ♡

lisejonsson.blogg.se förövrigt!


Myser i min älskade onepiece, funderar på att beställa en ny, en lite mindre barnslig än den jag har nu, haha. Men jag gillar na. Funderar dock på en svart, grå eller marinblå.. får se om det finns nån go rea!
Jag har inte varit mig själv idag. Usch, hatar den känslan, när man är sur men man vet inte varför, när man bara vill gråta och sova. Men nu mår jag bättre, hann med ett snabbt armpass på Korpen innan jag skyndade hem. Somnade även på vägen, haha var nog rätt trött. Nu är det plugg som gäller, ska försöka göra bort lite eftersom jag inte vill plugga i helgen. Men först kör vi en standard: ett avsnitt Vampire Diaries
Nu är jag hemma. Middagen hos Jens farmor var aaasgod. Så himla kul att få träffa Elizabeth också! Idag sa hon att hon älskade mig, haha, hon förstår väl inte exakt vad det betyder men det kändes ändå bra i hjärtat mitt. Var den enda som fick kamma hennes hår också, hehe proud.
På Korpen blev det ett ryggpass, det kortare av de två jag brukar köra varje vecka. Körde dessutom 30 min på AMT'n, måste verkligen få upp kondisen, haha förjävlig just nu.
Men nu ska jag fokusera på plugget, se hur mycket jag hinner.. Ska kämpa som en galning. Så hejssvejs vi syns imorgon!

Detta får pryda min kropp idag. Snart drar jag mot stan för middag hos Jens farmor. Kommer bli mysigt. Därefter blir det mest troligt Korpen!

Nu har jag och mamma min varit på en 50 min PW. Riktigt skönt. Om man går en speciell runda så börjar det ganska lätt i typ 30 min, sen kommer en brant backe som planar ut efter nån minut och fortsätter i en sån här irriterande lutning ni vet? När det bara går lite uppför men en lång bit. "Backen" brukar ta ca. 10 min att bestiga och därefter kommer en underbar 7 minuters utplaning som avslutning. Så nu är vi trötta i benen och jag är hungrig, åt nämligen ingen frukost innan.
Vi ses!
Tumblr_mi8riejpyw1rwdgr5o1_500_large


Tumblr_mfjsrkxhmb1rkxdnao1_500_large


Tumblr_lsppi2vpkn1qaw4l0o1_500_large


Tumblr_m9azfcapwd1rwtnkmo1_500_large

Tumblr_lztahcooyy1qjl5hfo1_r1_500_large

Leendet och accenten. Jag smälter på riktigt.
Seriöst, köp allt detta för 500 spänn. Asbilligt men vill verkligen bli av med det.

















Säljer även en moppe om någon är intresserad. Pussss
Kom just hem efter en löprunda ute i solen. Nu är det sallad och kyckling till middag. Så hungrig att jag spyr.

2 nya. Älskar den benvita skinjackan ❤ Köpt lite annat också, men det får ni se senare! Nöjd å gla.

Sådärja, sitter och väntar på att det ska starta igång nu, kom nyss från Korpish. Blev mage och lite kardio. Gick apbra.
Nä nu ska jag meditera eller nåt och förbereda hjärnan..

Håller bokstavligen på att somna medan jag skriver detta. Hela kvällen har bestått av gympa- och nationella"plugg", har alltså gjort bort en gympaläxa och kollat igenom nationellahäftet och strukit under viktiga delar. Var sugen på att träna, men valde att prioritera skolan och det är jag stolt över mig själv för.
Imorgon väntas alltså 6 timmars prov och jag ska ladda upp på bästa sätt och rensa hjärnan från skit genom ett träningspass på morgonen. Därefter blir det att förtära RedBull i hopp om att hålla en bra energinivå uppe, heja heja.

Just redovisat svenska nationella talet, så nu är vi nöjda. Duktiga var då mina fina vänner. Eller det var ju hela klassen såklart!

Jajjamen, såhär ser jag ut idag, blått, vinrött, guld och skin.
Svenska nationella tal idag, vill ha bra betyg så är nervös.. dock tur att jag inte tycker det är jobbigt att prata!

Underbart gott grönt te, ett glas citronvatten och 2 ägg fick bli min frukost imorse. Mumma.

Grillat med sallad och pepparsås. Det var verkligen vad jag behövde för att orkar fortsätta med plugget. Ikväll ska jag kämpa.
Dagen började med gympa där det bjöds på lite gott och blandat, badminton, volleyboll, killerball, pepparkaksleken och doppboll utan dopp.

Sen har jag hunnit bli avstulen min mobil också, eller jag glömde den på skåpet på lunchen sen tog nån jävel självklart den. Tur som det var såg två fina människor när han tog den och hjälpte mig att få tillbaka den. Jag konfronterade honom direkt jag såg han, frågade om han hade min mobil, så blev han asnervös och tog upp den från sin ficka. Alltså visst om han hade tänkt lämna tillbaka den, då hade det ju bara varit snällt, men det verkade ju då inte så när han först inte svarar då jag ringer på den och sen nästa gång går det direkt till röstbrevlådan. Han kom dessutom direkt från storskolan, kunde han inte ha lämnat in den i infon där då? Blö, bli så irriterad. Men huvudsaken är att jag fick tillbaka den, tack vare två okända, omtänksamma personer.

Direkt efter skolan drog jag till polisstationen och beställde ett nytt pass, tog endast 2 min och kostade hela 350 spänn, haha vaaaaa.
Sen blev det Korpen för ett axel- och ryggpass. Köttade.


Chokladprotteshake och en LCHF-muffin. Mums.

Sådär ja, hemma, duschad, mätt och skakis i benen. Allt är som det ska med andra ord! Dödade benen ikväll, hade lite extra Go för första gången sen jag startade deffen. Nu ska jag borsta gaddarna och blingblinget som jag tvingas bära i munnen, sedan är det sängen som gäller. Längtar.



Handlade, bakade, fixade och trixade på talet som nu finally är klart, fick lite egentid då jag bakade och nu ska jag styra bilen mot Korpen. Lite sent men who cares, saknar att träna på kvällarna. Satt här och tänkte lite på hur bra jag har det och hur fantastiskt allting är. Har massa fina vänner, den bästa pojkvännen, finaste familjen, tar studenten, åker till Rhodos med min awesome klass, går balen osv. Seriöst is this real life?? Paradis snarare.

Första LCHF-bakelsen har fått komma ut ur ugnen. En längd mjuk pepparkaka, inte lika goda som vanliga såklart, men helt OK. Väntar även på några muffins som är i ugnen just nu! I'll let you know how that turned out, spännande..

Såhär ser dagens lista ut. Fick nämligen sluta 3 timmar tidigare idag så ska ta vara på det och försöka checka av lite måsten! Update kommer.

Sorry guys för att jag inte uppdaterat, men jag lovar ni har inte missat mycket. Har haft massa tråkiga saker att göra och vill inte tråka ut er. Men nu är jag på topp igen, längtar till köttsoppan till lunch, längtar till gymmet ikväll, längtar till att få göra bort plugg och så längtar jag hem till min sjuka mamma. Ska ta hand om henne massor!







Förfest hos mig, sedan drar vi vidare mot Skellefteå. Kvällen kommer äga.

Sitter just nu och käkar taco med hemmagjorda ostchips, fyyfaasen vad gott. Hann förbi Korpen för ett rygg- och axelpass för ett tag sen, gick superbra trots deffen. Har självklart fått sänka lite vikter men var ju medveten om det innan så.
Nu väntar jag bara på go'klassen och sedan börjar festeeeen. Gode gött.

Jag och min grabb fastnade i Walking Dead igår så somnade kring 3, inte van att vara uppe så länge längre, men det var grymt ändå! Så jag vaknade ganska nyligen. Startade dagen med ett glas citronvatten i ena handen och ett kopp kolsvart kaffe i den andra, nu ska fettet brinna, hehehe. Underbart väder förresten.. kunde denna lördag börja bättre??

Betnér på skoltid, härligt väder, prov avklarat och jag är lycklig för idag är det fredag! Ska ta min första cykeltur för i år ner till ICA och köpa mat, håller nämligen på att svälta ihjäl, typ. Ikväll blir det Walking Dead- maraton och massa mys med min man, klassfesten blev kind of förflyttad till imorgon men lika jävla awesome är det. Vi ses mina trogna kompanjoner.

Lyxar till det lite denna underbara morgon!
Grannkatten är onaturligt kelig och jag älskar det. Vill ha en katt, om den skulle vara såhär mysig. Hatar läskiga och elaka katter..











Började dagen med en löptur innan frukosten och skolan, suveränt, nu kommer jag vara pigg hela dagen! Glömt berätta att jag startade dieta igår förresten, ska köra LCHF med Lise till Rhodos, skönt, gått upp massa i vikt den senaste månaden.
Ikväll umgås jag med mina två favvisar, Jens och Ellie. Bästbästbäst. 








Laddar upp för första lektionen som på Onsdagar innebär Gympa med Pajala. Vi ska uppenbarligen börja träna inför klassens "triathlon " som ska utföras innan vi går ut. Det kommer absolut bli kul, men typiskt Pajen att överdriva med liksom TRÄNING innan osv, haha verkligen han i ett nötskal.
Så dagens lektion ska bestå av konditionsträning och lite styrkeövningar. Det här med styrke på gympan har jag lite jobbigt med då det stör min individuella, regelbundna träning. Men samtidigt finns det väl inget bättre sätt att starta en dag på? Så jag kastar iväg mina negativa tankar och fokuserar på det bra, för det finns det mycket av!
Föreläsningen var över förväntan och jag lämnade salen med en speciell känsla i bröstet och röda ögon.

Resten av dagen har rullat på bra. Första lektionen startade halv 11 men hann ett benpass innan det. Matte, lunch, föreläsningen och sedan kunde jag checka av skoldagen. Gått omkring i myskläder vilket innebär löpartajts, Reebok: arna, lång tröja och en tjock kofta. Även haft det flottigaste håret nånsin, som ni kan se på bilden. Kan typ smöra en macka med det. Usch ser ni hur slingorna särar på sig? Ser även nu att jag måste fixa naglarna.. haha sluskLiBe.

Sjukt mycket folk i samlingssalen just nu, tror alla är extremt förväntansfulla. Det är i alla fall jag!





Fridolf var på topp idag och bjöd på en massa bus. Vi kom även fram till att det blir klassfest hos mig i helgen, kommer bli sjukt najs. Seriöst bästa klassen, utan tvekan. Det är det enda negativa med att vi tar studenten redan, alla kommer gå sina egna vägar, flytta och sånt. Kommer sakna vår lilla extrafamilj. Herregud vad tiden gått fort.

Rullar alldeles strax mot stan och Korpen för ett pass innan jag drar direkt vidare till tandläkaren. Bra start på veckan!

Kände mig som en hemlös när jag gick omkring på ICA med en hel vagn (den större varianten till och med) full av pantflaskor, höhö. 280:- fick jag i alla fall ihop, suveränt! Ikväll blir det plugg, men lite Lindatid ska jag nog allt få in på schemat också. Vi ses snart folket.



Våfflor med hemmajord hallonsylt. Underbart
































Som ni kan se hade vi jävligt kul. Haha ååh härliga tjejer de här, massa hjärtan till dom

Godmorgon! Igår blev det fest och som ni ser hängde Lise med hem till mig och lånade min bäddsoffa, finis. Blev lite för mycket av det goda för min del, men annars var det en bra kväll! Ska försöka lägga upp lite bilder sen!

Jag kickade igång favvodagen med ett grymt armpass. Skyndade att duscha och promenera till skolan för första lektionen 08.10. Dagen har flugit förbi och jag kom hem mycket tidigare än vanligt, klagar inte. Orkade inte måla mig idag, men på bilden ovan ser ni i alla fall hur jag såg ut denna fredag! Min blåa leopardskjorta över en vit lång tröja + min nya, nästan neonorange, mössa!

Jag var tvungen att radera det deppiga PMS-inlägget jag skrev tidigare idag, ska jag vara en bitterfi*ta kan jag skriva en hemlig dagbok.
Längtar efter att få döda biccarna samtidigt som jag drömmer om att ligga i ett skummande bad med en bok samtidigt som jag borde fokusera på skolarbetena... jobbigt läge hehe!

Alltså jag måste ju bara få skryta lite över denna mjölk. Den är visserligen inte superbra, men ändå rätt mycket protein för att vara mjölk. Men det bästa med den är ju att den är så sjuuuukt god. Smakar glass.

Så. Jävla. Hungrig. Bara två lektioner kvar nu sen blir det att sitta kvar en heeel timme på skolan och göra bort lite plugg i väntan på mamma, sen rullar jag äntligen hemåt.





Pajala ville att jag skulle fånga dagen, men ingen annan hängde på så åkte skidor själv runt isen! Det var ganska skönt faktiskt, fast jag hatar skidor.

Detta bröd äter jag VARJE morgon nu för tiden. Det är massa frön, aprikos och tranbär i det och det är seriöst en dröm för smaklökarna. Jag tror dock att det är lite tillsatt socker i, fast vet inte och vill inte veta för i så fall borde jag inte äta dem. Jag är helt fast. Visste ni förresten att jag rostar i princip allt bröd jag äter? Tycker det får fram mer smak och så älskar jag det där krispiga! Jäklat mumma.
Hejhej! Sorry för dålig uppdatering idag, varit så sjuk trött, huvva. Var nämligen tvungen att fara med Jens på akuten sent inatt och vi kom inte tillbaka förän tidigt på morgonen vilket gjorde att jag var helt utslagen imorse så var hemma från skolan. Men jag har städat hela mitt rum och hallen uppe, plus gjort en läxa, så dagen har inte varit helt waste i alla fall!



Får använda mina omvårdnadskunskunskaper privat. Jens har nackspärr så jag får ta hand om honom, handla, puffa kuddar osv. Han tog massa sprutor tidigare idag och sa att det var det värsta han varit med om i hela sitt liv.. läkaren hade tydligen sagt typ "när jag börjar kommer du be mig att sluta". Usch det var så synd om honom, så söt när han låg där och gnällde med sitt nackskydd.
Kom nyss hem efter ett gympass med Jenny. Det blev rygg, axlar och mage. Så jäkla kul att slippa träna själv!



Känns helt sjukt att vara tillbaka i skolan på heltid efter inte bara lov utan även 7 veckors ledighet med endast 2 skoldagar i veckan. Laddar upp med go'frulle och ny prottemjölk. Spännande!

Idag for jag med mamma och pappa på stan, vi blev kvar från halv 11 till nu. Lyckades få med mig två par skor, två par örhängen och en sjal hem utan att betala en enda krona. Tackar mina fina föräldrar ❤
Hade på mig mina nya platåskor, strumpisar, min långa vita tröja, en grå mysig halsduk, fjällräven och såklart min Tiger of Sweden -väska!

Gjorde en fullkorns-pizzabotten idag, visst ser den nommig ut? Vet ni vad? Den smakade skit. Det slutade med att jag stekte blodpudding och drack cider. Hahah usch. Har förresten druckit cider tre helger i rad nu? Visserligen bara en vid varje tillfälle, men lite alkisvarning kan jag tycka.










De silvriga skorna, det långa svarta linnet och halsbandet kom med posten idag. Resten följde hem från stan. Den gula saken vet jag inte vad jag ska göra med, antingen ha som necessär eller typ väska? Får se.

Blev betydligt mycket kortare men 1000 gånger fräschare. Riktigt nöjd!
Tog bussen in till stan kring 10 för ett träningspass. Fastnade på stan och det slutade såklart med shopping. Inte lika dyrt denna gång dock, ska visa er senare. Nu är jag och mamma hos moster där jag ska få en gratis klippning! Sehr Gut.




Sådär, nu har jag klippt, nålat, mätt och sytt massa. Är verkligen dålig på sånt här, så är sjukt nöjd över att jag lyckades få klart det + att det blev mycket snyggare! Framsidan är inte så mycket annorlunda, bara smalare band och mer urringad, därför har jag valt att visa resultatet av baksidan. Gjorde den ordentligt mer urringad och lite mer spetsig. Blev skitbra!
Idag blev det en liten tur till Kupan med Anna. Hittade den här skitlejda tröjan som ni ser på bilden nedanför, men så jäkla snyggt tyg så ska försöka göra något fint av den. Fick även med mig ett sjukt snyggt bälte hem, visar sen.



Bara jag som aldrig har riktiga kläder på mig då jag är hemma? Direkt jag kommer hem drar jag på mig morgonrocken, pyjamasen, fleeceunderstället eller helt enkelt skiter i brallorna. Mamma blir galen på mig, "tänk om vi får besök", "kan du inte klä dig till middagen i alla fall?" osv. Självklart är jag ju klädd på helgen och om vi har främmande, haha, men på veckorna är det så jäkla skönt att bara mysa. Jag menar, finns det någon skönare känsla (det gör det såklart men..) att komma hem efter en hel skoldag intryckt i ett par tajta jeans och en kall tröja och bara få dra av sig allt och krypa in i mjuka långkallingar och en pyjamaströja? Ryser typ när jag tänker på hur underbart det är. Pretty sick huh, but you know it's true!






Två långa tishor fick också följa med, men de var för tråkiga för att få vara med på bild. Klackarna kom med posten idag, tillsammans med min balklänning.

Tryckte blodpudding för ett tag sen och efter det blev det vacker konst i form av frukt gjort av mig själv! Fint va? I knooow.

Sådärja, hemma efter en hel dag på stan. Åkte in med pappa och började träna 08.00. Ben blev det och det gick så sjukt bra, huvva så härligt! Efter det gick jag på stan, hade min fina tjocktröja, strumpisar, kängor och fjällräven-jackan som mamma en gång i tiden bar. Bästmorsan bjöd upp på lunch@Thaigarden, suveränt! Fortsatte att gå på stan till 15.00. Hann kasta iväg 1500 spänn. Buhu. Fast kasta iväg skulle jag väl inte direkt påstå, fick med mig massaaa fint. Visar sen! Pussen.
Haft huvudvärk hela dagen, sedan fick jag även migrän, så har varit som en zoombie hela kvällen.
Men jag är i alla fall glad, som rubriken säger fick jag hem ett brev idag där det stod att jag fått en skatteåterbäring på över 9000:-. Det känns som en gåva, inte alls som att man jobbat för dem. Det gjorde min dag. Trots migränen.

Imorgon blir det förhoppningsvis nya tag, ska göra lite ärenden på stan, träna, plugga och mysa med min pojke!


mmmmhh

Hade ställt väckaren på både 8 och halv 9, men vaknade inte förrän halv 10, shame on me. Nä men var värd en sovmorgon, hade ju jobbat asmycket hela helgen + att jag satt ute länge med mamma och pappa igår. Vi grillade korv, drack choklad med mintu och pratade om allt möjligt. Superbra!