Så jävla nöjd efter dagens pass. Körde både ben och rygg på knappt 2 timmar! Körde sjukt aktivt och vilade väldigt lite. Ni skulle ha sett hur jag såg ut. Helt genomblöt av svett och plågat ansikte. Ville gråta varje gång jag startade ett nytt set. Fyfan så bra det gick. Förväntar mig en träningsvärk from Hell. Direkt jag kom hem så åt jag, en protteshake och så fuskade jag med tre mjukbröd också, fullkorn såklart. Älskar periodisk fasta. Började i måndags lite lätt med att äta mellan 12.00 och 20.00,sen ökade jag de fastade timmarna så jag åt 13.00 till 20.00. Får se om jag ska korta ner ättimmarna mer, så länge jag äter efter åtminstone 1 och slutar innan 8 så är jag nöjd. Igår slutade jag dock äta 5 så idag fastade jag länge! Känns sehr gut. 

Vi hörs väl snart igen!

Legat kvar i sängen i över 2 timmar sen jag vaknade, men jag orkar helt enkelt inte gå upp! Rätt mysigt här faktiskt. Förutom flugorna som surrar omkring.. fattar inte var alla kommer ifrån?? Flugsesong typ. I en vecka nu har jag piskat sönder mellan två och tre flugor varje kväll innan jag lägger mig, och när jag vaknar har det kommit minst två till som jag då dödar kvällen därpå. Så 5 flugor varje dag i 7 dagar = 35 flugor. Haha usch så hemsk jag är. Men om de inte skulle flyga omkring hela natten och banka in drras huvuden i taket och surra så skulle jag inte bry mig. Så de får helt enkelt skylla sig själva.
Nu ska jag gå upp och göra mig klar så jag kan dra till Korpen nån gång! Första målet blir direkt efter passet, eftersom det är för tidigt än. Börjat lite lätt med periodisk fasta igen, men berättar mer sen om hur jag tänkt osv!

Och så en liten update då.
Igår kom Patrik förbi med Alfons som han sköter medan matte och husse är utomlands. När telefonen ringer 21.06 får Patrik reda på att han tydligen skulle jobba så han skyndade till Hortlaxgården och lämnade därmed Affe här.
Så lilla vovven fick sova med mig i sängen inatt, jävla myshund. Vi tog en 20 min promenad imorse innan Patrik hämtade honom efter jobbet lite över 7. Sen for jag och mamma till Luleå och hon kom (med min hjälp) hem med lite, jag fick med mig en fintröja från Flash.
Anledning till att vi faktiskt var i Luleå var för att jag skulle träffa en tandkirurg. Han kommer nämligen bara upp hit 2 ggr per år. Det gick superbra, trots att 6 olika vitklädda personer grävde mig i munnen och glodde på mig i 20 minuter. Som en av läkarna sa "det är tur att du inte ska sjunga för oss också" True. Tur att jag inte är folkrädd iaf. Nu är det alltså i princip bestämt att jag ska ha tandställning i kanske 6 månader till och under den tiden ska jag hinna dra ut alla mina visdomständer. Sen är det operation som gäller. Övre käken ska flyttas upp och nedre käken ska slipas och dras fram. Blandade känslor. Förväntan, nervositet, lycka, oro osv. Första gången jag sövs ner vilket är lite läskigt, men det är skönt att någonting äntligen händer!

Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp som ni förstår, vi hann även förbi mormor innan hemfärden också.

Gör en tidig kväll och hoppas på lite mer aktivitet här imorgon!


Mina nya dojjor. Exakt likadana som de blåa jag har, använder de jämt så tyckte att det var värt att investera i ett till par. Pegasus heter de och är världens skönaste. Inte bra gymskor egentligen, eftersom de har så hög sula bak, meeeen whatev. Kör ändå rätt ofta barfota då jag kör ben, inte optimalt det heller, men.. Kanske skulle ta och köpa mig ett par äkta gymskor?

Med dessa fick jag även en långärmad träningströja. Den var perfekt den också! Shoppat lite för mycket nu på senaste tiden.. även beställt två nya objektiv till kameran och det är ju inte det billigaste.. Måste tagga ner nu!


 
Har inget vettigt att skriva. Inte gjort speciellt mycket idag.. tränat, storhandlat, ätit, shoppat lite. Köpt ett linne, en ny handväska och en begagnad ryggsäck. Nöjd. Även fått hem mina nya gympadojor som jag beställde för ett tag sen, ni ska få se sen! Fotat lite svampar som ni ser. Very interesting yesyes. 

Ska jag lämna det såhär? Innan det blir ännu tråkigare.. Vi hörs sen eller nåt! Ser nämligen på naturprogram, både jag och mamma älskar det, så vi sitter alltid och kollar på det tillsammans. Lätt det mest intressanta och roligaste som går på TV!

Den enda bilden jag har som beskriver mina senaste dagar.
Igår drog jag till Korpen med Hanna, men jag hade redan tränat igenom hela kroppen så vi lekte bara runt lite. Mage var det enda seriösa vi körde. Fick ändå träningsvärk på lite olika ställen, wierd! Idag däremot hade vi taggat upp för ett riktigt mördarpass. Ben. Hanna är mycket starkare än mig så självklart skulle hon kötta sönder mina ben. "Jo nog klarar du det, lätt". Men det var inte så jävla lätt. Men kul var det iaf. Känner redan av i arslet. Hoppas hon hinner imorgon också så jag slipper träna själv!

Inte gjort så mycket annat.. städat, fixat och trixat hemma osv.


Huvudvärken höll i sig allt för länge, men tillslut försvann den. Hela kvällen har spenderats i soffan efter en dag bestående av rumpyssel-shopping, fotbollstittande och vila från gymmet. Igår köpte jag godis åt mina päron utan att ens smaka av det, idag var det min "äta-vad-jag-vill-dag" men jag åt endast 10 godisar och slutade sen, även fast skålen stod framme hela kvällen. Kanske inte ser mycket ut för världen, men för mig är det en vinst, en förbättring, ett bevis åt mig själv att jag kan stå emot om jag verkligen vill.
3 apelsinchoklad- halvmånar
2 stora rispuffar
1 liten melonhalva
2 Dumle
1 Geisha
1 sur rosa/blå flaska

Om det nu var något ni ville veta!

Nu säger jag godnatt, ska "sova på saken' vad gäller en eventuell återupptsgen periodisk fasta på måndag. Hur som helst ska jag cutta ner på kolhydraterna. Om ni också har ett viktigt beslut att ta, sleep on it!


 
Såhär såg jag ut idag på fotbollen. Drog på mig mina nya "boyfriend-jeans" som jag förvrigt älskar nu, en sjukt mysig kofta och mina favvoskor aka gubbskor + pappas gamla börs som jag nu använder som mobilficka.

Fotbollen gick super, vann med 0-6. Älskar att vinna. Även om jag inte ens spelar själv. Jag har börjat tycka det är roligt att kolla på fotboll igen, konstigt nog. Är till och med lite avis på Patrik som ska till London och se fotboll.. ajajaj.

Nu är det tacos som gäller, sedan blir det nog en lugn kväll hemma. My headache is killing me. 
Julian: So, I’ve been thinking about this whole being happy thing,
and I feel like people get lost when they think of happiness as a destination.
Brooke: Like, how do you mean?
Julian: We’re always thinking that someday we’ll be happy; we’ll get that car or that job or that person in our lives that’ll fix everything. But happiness is a mood, and it’s a condition, not a destination. It’s like being tired or hungry, it’s not permanent. It comes and goes, and that’s okay. And I feel like if people thought of it that way, they’d find happiness a lot more often.
Brooke: So you think it's okay to be a little miserable every now and then?
Even when you have great things in your life?

Julian: Is it okay to be a little hungry now and then?
Brooke: Happiness is a mood, not a destination. I like that.


Okey, superstar, you ready to score?

Happiness is a mood,
  not a destination.







Otroligt fin kväll bestående av middag och mys utomhus tillsammans med hela familjen. Nu ska vi fortsätta myset i soffan framför en film.




Pysslat hela eftermiddagen. Visst blev det fint? Charmigt åtminstne! Denna låda ska upp i mitt rum och läggas på vår gamla sol bland mina böcker. Kommer bli nice.





I tisdags blev det oväder med blixtar och dunder. Detta tonades sakta ner med vindar som blåste bort de mörka molnen. Men väderguden var lite förvirrad, för på ena sidan vårat hus var det strålande sol och klarblå himmel, medan de på andra sidan fortfarande spöregnade och åskade. Och när detta ovanliga händer så sker magi i form av en regnbåge. Sagolikt och helt fantastiskt vackert. Är det bara jag som är så här fångad av regnbågar? Jag älskar de verkligen. 

 
Äter syrlig frukost och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Var ska man åka? Det finns alldeles för mycket som man vill se.
Startade dagen med ett grymt jävla pass på Korpen. Värmde upp med 5 minuters rodd + 5 effektiva minuter på crosstrainern. Hade helt galet med energi och styrka idag och jag bara köttade. Bästa känslan. Avslutade även med 10 min snabb PW och 20 min löpning. Svettades som ett djur om ni ville veta. Blir iskall på kroppen då jag svettas ordentligt, men huvudet är ju fortfarande stekhett. Då när man ska duscha och ställer in graderna så det känns varmt på kroppen så blir man jävligt chockad när man sköljer huvudet. Alltså brain freeze på riktigt. Att temperaturen kan skifta så mycket från en kroppsdel till en annan.. på tal om ingenting alltså. Drog direkt till jobbet 12.30 för ett kort och skönt pass till endast 18 ikväll. LYX.

Bendag. Tungt. Roligt. Svettigt. Äckligt. Skönt. Smärta. Lycka. 
Ahh. måste jag säga så mycket mer?

Gottegrisarna smaskar på sina biskvier medan jag håller mig till en Cola Zero. Kunde inte ta en kaffe, kokar hela tiden nu för tiden, typ kommit i klimakteriet eller nåt. Så ville ha något kylande. Gott vare. Shoppat lite också, unexpected?
 

Underbart god blev soppan. Tog ett recept som ursprungligen såg ganska trist ut, men efter att jag skrivit om det lite blev den perfekt. Alltså vekligen jättegod.


400 g köttfärs
1-2 röd lök
6 medelstora morötter
4 stora potatisar
2 msk tumatpuré
2 tsk paprikapulver
1L Vatten
2 tärningar köttbuljong
1 tärning grönsaksbuljong
1 burk Creme Fraische Chili (2 DL)


Gör såhär:
1. Bryn köttfärsen tillsammans med löken. Samtidigt tärnar du potatisen och skär morötterna i halvmånar.

2. Ta bort färs- och lökblandningen och lägg ner rotfrukterna och bryn även dessa. Koka upp vattnet i en annan kastrull. Tillsätt sedan tomatpurén och paprikapulvret i rotfrukterna och blanda ihop. 

3. När vattnet kokat upp smular du i alla tre buljongtärningarna. Sätt sedan i rotfrukterna i vattnet. Låt koka i 10-15 minuter. Därefter lägger du även i färs- och lökblandningen och låt småputtra i någon minut, tillsätt sedan Creme fraischen och låt puttra i ytterligare 10 minuter. 

Häll gärna upp soppan i en tallrik och låt svalna en stund innan du hugger in, svårt att känna smaken bra när den är kokhet.
TESTA. Rekomenderas starkt.

Invigde min nya väska idag! Drog till Korpen direkt efter tandläkarbesöket, sen blev jag kvar i 2 timmar. Det var så jäkla roligt idag allså! Körde biceps, mage och nedre ryggpartiet. Roligast idag var mark och en ny magövning jag gjorde. Däremot var magen död efter ryggträningen + två magövningar. Jag orkade knappt stå plankan i 1 minut x3. Alltså fattar ni?? EN jävla minut? Haha, bevis på att de andra övningarna tog bra iaf! Är skitnöjd med väskan också. Hur snygg är den inte. 600 svenska jävla kronor kostade den vilket jag kan tycka är lite väl mycket för en träningsväska.. som dessutom är vit och kommer bli grå på typ en månad.. haha. Ska vara försiktig med den. Och jag kunde faktiskt inte låta bli, tycker den är gorgeous.
Nu har jag och mamma precis lagat en soppa, tippar på att den kommer bli lovely. Kanske ni får receptet sen om den är god. 

Tog först på mig långbyxor idag, men det var ju sjukt varmt ute så fick faktiskt byta till shorts och tisha. Är det ok den 19 augusti?

Sitter och väntar på bussen till tandläkaren, fun fun.






Värdelös dag nanting. Sovit halva dagen typ.. men migränen försvann i alla fall tillslut, efter många vändningar och vridningar i sängen. Längtar till morgondagen så jag får in lite bättre matrutiner, ätit skitdåligt två dagar i rad nu, varken lunch eller middag och så har jag proppat i mig godsaker istället. Nu ska jag sluta med det, ska äta ordentligt och sluta med sötsaker, mår så dåligt av det ändå.. 
Hoppas ni haft en roligare dag än mig.. haha. 

Fick ont i huvudet direkt jag vaknade imorse och kände migränen krypa sig på, så tog en alvedon och la mig och chillade i soffan, men det hjälptes inte. Nu har jag klunkat en treo och hoppas att jag inte var för långsam. Ååååh jag vill inte, vill inte, vill inte. Ska lägga mig i ett mörkt rum och blunda, hjälper inte det blir det att sätta sig i duschen under stekheta strålar. Orkar verkligen inte nu, har pms, ont i magen och hela ryggen, bortdomnade ben och är illamående och om jag får migrän också.. då dör jag. Eller börjar gråta åtminstone. 
 

I en och en halv vecka har mitt öga varit rött, varat, kliat och varit allmänt irriterat. Tänkte att ett blodkärl gått sönder eller nåt, men då det inte försvann blev jag tillslut tvungen att uppsöka läkare. Oturligt nog vet inte de heller vad det är, det jag har är tydligen ett mysterium. Mest troligt är det irriterat och infekterat efter att jag fått in något där tidigare, men som sagt så tyckte läkarna att detta var ytterst underligt.. Fick åtminstone ett ögongel som innehåller någon typ av antibiotika utskrivet och droppade första droppen ikväll. Alltså SATAN vad det började rinna var då. Hoppas att det går över i alla fall, inte snyggt med ett rödsprucket öga.. Looks like I've been smokin some weed or somethin'. 

Annars då? Dagen har gått till att fika och trixa. Har gjort ärenden på stan, bland annat köpt en ny träningsväska - sååååå efterlängtat. Min gamla gick ju sänder, så har använt pappas gamla "weekend-bag" i svart och brunt skin.. haha. Har även köpt ett par stört snygga höstskor. Ni ska få se imorgon. Sen har jag varit på apoteket och vårdcentralen då. Därefter städade jag och mamma ur massa gamla skåp i tvättstugan och sist men inte minst så städade jag hela rummet mitt, BRA LIBE. Kalas har jag också hunnit med.. och inflyttningsfika hos Lise. Herregud så mysigt och fint hon hade det, vill också flytta. But I can't. Hoppas att man kanske träffas oftare nu då hon har eget? Fan inte träffas på hela sommaren ju (Pik till Lise att bjuda dit mig ofta. Och länge).

Sen jag skaffade min älskade Sony så har jag upptäckt att mobilbilder suger fett hårt.

Ligger äntligen i sängen efter en mentalt jobbig dag. Känner att skallen är död. Hade tänkt få sova gött inatt så jag är redo för nya utmaningar imorgon. Har lite ärenden att fixa, men lite skoj ska jag också hinna med. Funderar även om man ska göra ett tappert försök till att sätta sig ner och noggrant klura på ett kostschema. Alla dessa idéer jag har som aldrig riktigt kommer färdiga ut ur verkstan. Time for accomplishments kan jag tycka. Kom igen nu Libe, carpe diem och liknande filosofisk skit.



När mamma frågade om det var någonting speciellt jag var sugen på till middag idag så svarade jag att det skulle vara gott att äta något enkelt, typ en sallad bara. Vilket fult uttryck. Det finns ingenting "enkelt" eller "bara" med en sallad. Åtminstone inte den här. Både kyckling och pasta fick va med. Sjukt jävla gott. Och mättande. Underskattat med andra ord. Ska absolut ätas oftare!
I en och en halv timme satt jag och Jens och pratade. En sån jävla härlig känsla att kunna sitta och prata med någon man haft så starka känslor för, utan att längta tillbaka eller känna saknad. Eller det är klart att jag saknar honom ibland, men det är när jag känner att jag behöver någon att prata med, ingenting annat. Kändes så bra att fortfarande kunna umgås som vänner efter allt som hänt, att vi kunde kramas utan att det varken pirrade eller högg i magen. Gick därifrån lycklig. Lycklig över att det gick så bra. Lycklig över att jag fått växa tillsammans med en sådan fin människa. Lycklig över att det är slut. Lycklig över att han äntligen får lämna hålan, att han mår bra, att han känner likadant. Lycklig över att våran fina tid tillsammans inte kunde ha fått ett bättre avslut.

Idag tog jag och Alfons en välbehövlig sovmorgon ända till 9, en prommis, frukost och lite bus på det, sedan blev det mys i soffan. Martin och Elina kommer och hämtar honom om ca. en timme, så ska göra mig redo så jag kan åka med dem in till stan.
Halv 2 ska jag ta en sista fika med Jens. Haha, låter jävla tragiskt, men jaa. Han flyttar ju till Malta om några dagar och om jag känner honom rätt så kommer han aldrig tillbaka för mer än korta besök hos familj och de närmaste vännerna. Är så sjukt glad för hans skull, verkligen. Han har ju bara velat härifrån hur länge som helst och nu gör han det verkligen. Känner mig som en stolt mamma. Samtidigt känns det konstigt, det var ju liksom VÅRA planer och nu är jag inte en del av den längre.. Dessutom blir det ju att ta farväl igen, som om det inte räckte första gången, haha. Nä men det ska bli kul att träffa han, höra hur han mår och så vidare. 
Näääää nu måste jag börja om jag ska hinna.
Hektisk men grym dag idag. Eftersom jag redan var vaken halv 6 imorse så hängde jag med mamma till stan för ett benpass på Korpen. Gick skitbra faktiskt. Känner redan av i rumpestumpen. När jag kom hem gjorde jag iordning fika och kaffe till mig och Matilda som kom på besök. Ett farvälbesök eftersom hon flyttar snart. Blir förhoppningsvis att åka ner och hälsa på senare, shoppa i Stockholm stad och annat gött. När hon for drog jag till Modigs och lämnade lite kläder från garderobsrensningen och stannade även för en fika. Hämtade upp mamma på vägen hem. Var nog skönt för Affe att få lite lugn och ro tillslut..och för mig också för den delen. Resten av kvällen har bestått av fotbollstittande och nu ligger jag däckad i sängen. GODNATT

Vaknade halv 6 av att Alfons var i farten, skulle skickas i ansiktet och ville inte somna om, så tänkte att han var kissnödig. Det verkade stämma bra för direkt vi kom utanför dörren kissa han. Nu är jag då vaken, så ska passa på att käka sedan ser vi far vinden bär mig.

Dålig update I know. Ett jävligt grymt rygg- och axelpass har jag avklarat. Fyfan vad bra det gick, körde tills jag inte ens orkade lyfta handväskan hem. Ett jobbpass har jag också hunnit med. Sen hämtade jag Alfons som jag ska sköta till torsdag. Jävla sötfan. Pruttnylle borde han kallas. Även hunnit fixa lite saker, boka in lite läkarbesök och fikastunder bland annat. Ni ska se kalendern på min augusti månad, ska jag göra något här framöver så kommer jag måsta säga "måste bara kolla mitt schema först" och det är helt sant. Brukar ju vara den med minst att göra jämt, alltid ledig osv. Men icke denna månad. Nu är det natti för min del, ska mysa som en Gud med Affe inatt!




 


 
 



 

Bilder från gårdagen som spenderades hos Modigs. Grillat, efterrätt, kvällsprommis och en massa skratt tillsammans med hela min familj, Modis och mormor. Agerade chafför och landade inte på hemmaplan förrän efter halv 2. 
Mestadels av denna dag har spenderats i solstolen med en bok. Var inte alls taggad på att fara och träna, inte varit taggad på hela veckan och det har gått jättedåligt, men då jag väl kom dit idag så gick det så jääävla bra och det var så jäävla kul. Ååh så lättad jag blev, trodde att jag hamnat i en svacka, men icket. Blev ett långt bicepspass och sedan en halvtimmes intervaller på löpbandet med cykling som nedvarvning. Grymt. 

Nu säger jag godnatt.

/Happy gal



Direkt efter jobbet imorse drog jag på en timmes magpass på Korpen, sög kuk, sen då jag kom hem följde jag med mamma och pappa till SAIK Dagen och där har vi varit hela dagen. Vi har sett både knattar och äldre spela fotboll, vi har käkat hamburgare och mjukglass och haft det allmänt trevligt i solen. Tror jag har bränt mig idag också. Gött. Har precis kommit tillbaka från en PW på 35 minuter och nu är det hopp in i duschen för sedan åker vi till Modigs på kalas.
Igår klagade André på att han var hungrig så jag frågade om han skulle ha min banan som jag tagit med mig till jobbet, vilket han gjorde. Eftersom vi skämtar och drygar jämt så höll jag på och beklaga mig över att jag inte fick någon banan och att han tagit min osv. Tänkte bara att ni skulle informeras om lite bakgrund innan, så ni fattar de här roliga smsen som han skickade för en stund sen:

Städade ut en garderob idag och hittade dessa gamla godingar! När jag var mindre hade jag och Linda M likadana set av dessa + en mössa, ett par vantar och en polotröja. Allt i likadant, rött tyg med ett rosa hjärta. Haha så fult när man tänker tillbaka på det, men då var det grymt fint och coolt däremot. Dessa ska jag ta mig fan spara hela livet, de är ju allt för goa.
Vi har en inneboende under altanen vi. Stekaren kallas han. Namet är sjävklart då man lärt känna honom. Han solar nämligen. Jämt. Han tittar alltid fram i rytm till solen. Sen sitter han där på altanen och bara.. solar? Värmer sig? Vet inte, trodde spindlar var mer för fuktiga, kalla, mörka ställen, men denna gillar tydligen solens strålar. Han smyger alltid fram från samma ställe, inom ett område på cirkus 0,5m². Varenda solig dag ser jag honom, men råkar man nudda plankan han sitter på så kutar han snabbt ner i mörkret igen. Fast inte tar det länge innan han kommer upp igen, antar att han inte kan behärska sig då han vet att han missar massa soltimmar. Här knäppte jag lite bilder på honom.. Han hälsar förresten!








Ingredienser; Jag orkade bara hälften:
1 skopa One Whey Isolate Milk Chocolate
1 tsk bakpulver
2 msk havremjöl - Mixa havregryn tills det blir mjöl (Jag änvände mig dock av Vetemjöl Special)
2 msk kvarg 
3 äggvitor
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt sedan äggen och kvargen. Blanda noggrant för att slippa klumpar.

Chokladsåsen: Mjölk + kakao + sötningsmedel. Eftersom jag älskar mörk choklad så valde jag att ta rätt mycket kakao och framhäva den smaken genom att endast tillsätta ca. 1/2 tsk sötningsmedel. Vill man få bort den beska smaken så är det bara att tillsätta mer sötingsmedel.

Jag använder mig av ett sötningsmedel som heter SWETEX och är köpt på Gymgrossisten. Proteinpulvret är, som ni vet, köpt från Fitnessguru. 

Blanda, mixa, tillsätt jordnötssmör, bär, frukt eller annat som faller er i smaken OCH NJUT.



Jag har hunnit med jobb till 09.00 imorse, natten gick superbra, sovit som en stock. Man är trött hur som helst, men huvudsaken är att jag VET att jag fått sova, då kan jag intala mig själv att jag är pigg och då orkar jag mycket mer. Fake it til you make it, typ. Drog till korpen direkt jag slutade där det blev bröst och triceps. Hatar mig själv för att jag skjuter upp biceps- och magpasset.. men jag vill ju bara träna det roliga ju. Haha, ååh. Ska ta tag i det där imorgon! Nu ska jag ut i solen och påminna mamma om att vi ska, som mamma sa, och jag citerar "prata om en sak". Haha, jag har ju inte varit olydig men är ändå nervös. Vet mamma något som inte jag vet??? HJÄLP.








Känner att jag uppdaterat dåligt idag, shame om you Liibee. Men till mitt eget försvar så har jag faktiskt inte gjort någonting nämnvärt, efter PWn imorse så somnade jag i solstolen och sov. Och sov. Och sov. Sedan gick jag upp, åt lunch, gick tillbaka till solstolen och sov. Och sov. Well you get the rest. Blev vilodag även idag, så imorgon är on. Drog till jobbet och sen har jag varit här hela kvällen. Vi har sett på Ernst, High School Musical och ätit kvällsfika. Nu hade jag tänkt få sova. Lite skönhetssömn hade suttit fint.
Bilderna som jag bjuder på är på random gullig kisse som jag träffade igår. Hen mös på hårdare än hårdast på vägen.

Godnatt
/Trötter
 
Direkt efter jobbet gick jag ut på en timmes PW, nu ska jag käka nåt litet mellis, sen ut och sova i solen. Så jävla trött. Är inte gjord för det här livet.

On repeat: Radioactive -  Imagine Dragons. Videon är ju rätt awesome också.
Jäkla fint band det där, lyckas alltid med deras låtar. Typ förälskad eller nåt. 

Steg upp för ungefär en timme sen, haft en lugn natt och sovit sådär. Men det duher. Nu sitter jag här med frukosten:
250 g kvarg
en skopa proteinpulver mjölk choklad
hallon
en tsk jordnötssmör

Helt ok ja.

Lagt mig tillrätta i sängen (så tillrätta det går i någon annans säng) med en kopp te och boken som mamma skickade med mig till jobbet ikväll. Ååh omtänksamma, fina mamma. Hoppas hennes boksmak är lika bra som hon är snäll. Heh.
Annars då? Lugn kväll @Work. Sett Tv, borstat lite tänder, brett några smörgåsar och..nä inget mer faktiskt. Rätt soft jobb jag har, håller ni inte med? Men nu ska jag hoppa in i boken och sedan sova.

/ En förväntansfull och förhoppningsvis snart hänförd, "hard working" woman.


Efter en skön PW och efter att jag fått besked om att mitt paket från Fitnessguru har kommit så blev jag på betydligt bättre humör. Efter regn kommer solsken, som man brukar säga och nu skiner jag som solen. Typ. 
Måste ge Fitnessguru en stor tumme upp för deras supersnabba leverans, grymt! Hoppas varorna är lika bra. Självklart kommer betyg på allting efter att jag testat det. 
De två stora vita burkarna är 1-kilosburkar protein Isolate. Det betyder att pulvret inte innehåller några kolhydrater. Tog smakerna "Peanut Butter" och "Milk Chocolate". De fyra likadan burkarna är jordnötssmör, utan tillsatser och socker. Tog två stycken "crunchy" och två stycken "creamy". En flaska fick jag också med mig som ni kan se. Ville ha nåt cleant och annorlunda, så tog en helsvart. Inte alls likt mig! Påsarna är portionspåsar protein.

Nu åker jag in till stan för nattjobb. Vi ses antingen sent ikväll eller tidigt imorgonbitti. Puss på er.



Try it;
Kvarg blandat med hallon
Toppning: Cashewnötter stekta i solrosolja och kakao.


Sovit extremt dåligt inatt. Drömde om Jens och att allt var som vanligt. Vaknade upp och insåg sanningen, grät i typ en halvtimme. Även om det är det här jag vill och även om jag oftast mår bra, så var det jobbigt att få en flashback och minnas tryggheten, hans kramar och hans lugnande röst. Det jobbigaste är att när något sånt här hände förut, så var det första jag gjorde att berätta för Jens. Och han brukade trösta mig. Nu har jag ingen att vända mig till, alla tror ju att jag mår så bra hela tiden. Vill inte besvära dem eller pressa dem.
När jag väl somnade om mellan tårarna så drömde jag mardröm efter mardröm efter mardröm. Kan meddela att jag var glad då jag äntligen vaknade. Jag i princip hoppade upp ur sängen och sprang ner till köket. Känner mig otroligt sliten, typ som om jag inte sovit på 14 dagar.. eller som om jag bär på en tung hemlighet. Känner mig plågad. Vet inte om ni fattar.. Men jag sket i alla fall i alla dagens planer. Har ingen lust. Vill typ lägga mig i soffan och dö. Eller nåt. Hade tänkt köra en riktig hemmadag idag. Kanske städa lite, se någon film. Bara mysa på nivet. Känner att jag behöver det. Kanske tar en prommis sen och rensar tankarna. Känner att jag skulle behöva det också. 

Hoppas ni fick en bättre start på dagen än vad jag fick. Och så hoppas jag att min blir bättre också.




 



 


Haft en riktigt mysig dag med Anna på Hemlunda idag. Det har ju varit sjukt varmt även de gånger solen smygit bakom molnen. Har utan tvekan fått färg, syns skitmycket, så en tumme upp för det va! Vi doppade oss aldrig, men rumpan fick vi allt ner. Inte badat nåt denna sommar.. haha usch, hatar kallt vatten. Mat har vi också ätit och jag har börjat gilla naturella cashewnötter. Otippat för att vara Liibee. Efter 3 timmar blev vi lessa och hungriga så vi drog till Anwi och åt lunch. Sen skjutsade hon hem mig (latfis som jag är orkade jag inte gå).

Har även hunnit med att hämta mamma i stan, gå en kortare PW / joggingtur, äta middag och nu håller jag på att göra mig klar för att fara och se fotboll. Vi hörs väl efter det. XOXOXOXOXO. Skoja. Ses. 

Som rubriken säger; Breakfast No 2. Konstigt det där förresten, att man skriver "No", det är ju inte en logisk förkortning av "Number" precis. Har dock för mig att jag läst någonstans att "O:et" ursprungligen var en symbol med en liten rund ring med ett sträck under som bara visade att det var ett ordningstal och inre ett betydande eller väsentligt nummer. Om denna information är fullständigt korrekt är ju en annan fråga :-) Oavsett så sitter jag ute i solen och käkar min andra frukost nu efter ett benpass. Steg upp med tha morsa och gjorde bort passet på morgonen eftersom dagen består av Annishäng. Vi hade tänkt bike:a till hemlunda och sola, meeen solen försvann just. Hehe, vi får väl fara dit och vänta på att solen ska tränga sig igenom molnfanskapen. Men hörrni, vi ses sen, hoppas ni får en grym dag.



0,75 dl havregryn
1 banan
3 dl mjölk
1 ägg

Rätt gott, fast hade hellre valt någon annan frukt eller andra bär, är inte nån banan-fanatiker. 

Seriöst jag älskar Physalis. Tycker inte att det är speciellt gott till sallad eller mat, då tar det sura över. Men att bara sitta och mumsa på dem, mm, det är ju som sura godisar. Sött och surt och jävligt tuggvänligt. Konsistensen är ju bara för lovely? Lätt ett av mina favoritbär, för visst är det bär? Tänkte eftersom de även kallas Incabär? Makes sence typ. Just nu är Hallon på en överlägsen förstaplats, sedan kommer jordgubbar och därefter dessa minimånar med björnbär tätt efter. Fattar inte varför jag inte tyckte om bär förut? Enda logiska förklaringen är att jag var jävligt underlig. Tyckte inte om bär, kvarg, sallad, müsli och massa annat, som jag nu älskar. Saker som jag liksom äter varje dag nu. Konstigt det där. 

Väntar på middag. Är galet hungrig. Alltså GALET. For real. Ska bli goooode gott med tacopaj. 

Legat ute i solen i två timmar nu, gode gött. Direkt efter Korpen drog jag till mamma, lämnade väskan, sprang förbi jobbet och hälsade på och sedan for jag och storhandlade. Tog nästan en timme..riktigt drygt. Men nu är det klart för hela veckan så det är ju iallafall skönt. Ikväll står tacopaj på schemat, mumma.
Längtar ihjäl mig efter paketet från Fitnessguru som jag beställt, borde komma i veckan, ooooh så roligt. Ska visa er vad jag fått då. Tycker ni att det är lika roligt som jag tycker att det är? ;-)

Tog en sovmorgon imorse ändå, orkade verkligen inte upp. Steg upp 10, åt smoothie som ni ska få recept på senare, drog på mig kläderna och gick till bussen. Nu sitter jag alltså på bussen och taggar upp för rygg och axlar.
 
 
Tjeeeeenare. Min powerwalk blev inte så kort som jag planerat, hehe.. hade allt för mycket energi för en kort promenad, så det slutade med ca. 40 minuter snabb PW, sen löpte jag lite också, gick förvånansvärt bra. Konstigt nog. Detta gjorde att jag inte hann handla idag.. så måste följa in med mamma som börjar 7 imorgon, men det blir nog bra. Eller nåt. Var inte direkt sugen på att stiga upp så tidigt, men följer man inte planen får man skylla sig själv. Kommer typ vara på ICA i två timmar, fan veckohandling som gäller. Där ↑ har ni listan och allt. Bra att veta typ. 
Nu måste jag gå och lägga mig, annars kommer jag vara död imorgon.



Såhär såg min middag ut idag. Fattar inte vad det är med mig, tycker typ inte om korv längre.. inte för att det är något dåligt eller så, men jaa.. ändå konstigt. Två stycken fick jag i mig ändå, hungrig som jag var. Vi kunde sitta ute jättelänge idag och fortfarande ha sol. Varmt var det också, himla härligt att det kan vara så i Augusti. Hoppas på fler såna här dagar, tyyyyp imorgon kanske? När jag äntligen är ledig. Kommer bli awesome. Hade tänkt ut på en kortare PW nu, sen storhandla inför veckan. Saknar kvarg till frukost.. </////3
Tänkte bara varna er först, för om ni fortsätter neråt så kommer två bilder på min baksida tagna med 7 månaders mellanrum. 














































Bilden till vänster är alltså tagen i Januari 2013 och den till höger idag. Tycker ändå man ser att det hänt saker. Har framförallt blivit lite slankare, även om jag inte alls är nära mitt mål, men på väg åtminstone. Man ser även att rumpan har mer form, typ lyfts upp lite. Men det är ju ändå ryggen man ser mest skillnad på. Ländryggen är ju mycket mer muskulös, ni ser dom där "knölarna" precis ovanför rumpan.. dom har jag inte på den vänstra bilden. Lite slankare armar har jag fått också, sen ser man ju att jag har betydligt mer formad rygg på den högre bilden. Det tråkiga är att varken mina biceps, triceps eller hela benen verkar ha växt eller formats.. men det kommer väl. 

Det tog mycket av mitt mod att lägga upp det här, tycker inte om att se mig själv på det här viset, på bild alltså.. Speciellt inte då jag är långt ifrån nöjd. Men det är kul att dela det här med er, mina små förändringar. Kul att faktiskt se att någonting händer, även om det inte går snabbt. Tror det är viktigt att jämföra sin kropp såhär konkret om man försöker ändra något, för det är så lätt att bli "hemmablind". Jag menar, jag ser ju ingen skillnad då jag tittar i spegeln, känner mig fortfarande like klumpig och så, men sen då jag ser det såhär så tycker jag ändå att jag är värd en liten klapp på axeln. Man måste se att någonting händer för att kunna behålla motivationen, så enkelt är det.

Jobbat 6 pass denna vecka, igår jobbade jag i 26h i sträck. Det var sjukt tungt. Det enda positiva med jobbdagen igår var att det bjöds på jordgubbar ↑. Även fast jag var extremt slut igår så for jag och tränade direkt efter jobbet, var inte så smart tror jag, men vill verkligen ha vilodag från gymmet idag så fick göra en liten uppoffring igår. Blev bröst och triceps, somnade typ mellan set:en, haha såg säkert skittaggad ut.. Trodde verkligen att det gick pissdåligt, men den sjuka träningsvärken som kröp fram imorse bevisar motsatsen. Det är en grym känsla när man tror att det går dåligt, och sen visar sig att det faktiskt gick bra.
Igårkväll hängde jag med Patrik till Simon och Hanna där det blev en tuff Yatzy-match (vann som vanligt inte) och sedan film då jag faktiskt unnade mig både godis och ost&kex. Var sjukt övertrött och fnissig, så det var tur att vi såg en komedi så jag fick ur mig lite utan att det verkade konstigt. Hade hur trevligt som helst, drog hemåt vid 12-tiden.
Idag bytte jag ett kvällspass mot ett dagspass, grymt skönt. Redan en tredjedel av dagen har gått, soft.

http://fitspooration.myshowroom.se/

Denna tjej är min absolut största inspirationskälla just nu, hon kämpar och når sina mål, men är någon man kan relatera till. Hon lägger upp riktigt bra tips och motivation till kost och träning.
Enyoj!!


Efter middagen blev jag så sjukt sugen på en Latte, brukarna var också sugna på nå fika, så vi drog på Nodo. Sjukt mysigt på uteserveringen, varmt ute ju! Vi satt där i typ en timme, sen gick vi tillbaka. I princip direkt vi klev över tröskeln drog jag av mig jeansen och på med mjukisarna, haha. Så nu ligger jag i soffan och ser film med Liljans utlåningstofflor. Hoppas bara jag kommer få sova nåt inatt, hoppas hoppas.

Tjabba. Har precis käkat andralunch och duschat på jobbet, nu sitter jag och kikar på Simpsons och tuggar på ett äpple. Börjar nog känna mig lite väl hemma här? Haha, men det är väl bra att jag trivs.
Idag skulle jag egentligen köra bröst och triceps men kan typ inte röra övre delen av kroppen på grund av träningsvärken från gårdagens pass..Så idag fick det bli veckans andra benpass istället så kör jag bröst och triceps imorgon! Har dessutom upptäckt att jag äter alldeles för lite?? Räknade allt jag åt med hjälp av Shapeup-appen och det visar sig att jag bara äter ca. 1200kcal per dag. Räknat över en vecka. Så nu blir det att käka mer och jag klagar inte :-)


Lite update då! Igår efter vi kom hem från Skellefteå så drog jag och tränade, DÖDADE rygg och axlar. Seriöst dödade. När jag egentligen var klar med passet kände jag att jag hade energi kvar, så blev ännu en halvtimmes köttande med lite nya övningar bland annat. Hur som helst så sprang jag snabbt till Team Sportia efter passet och köpte två såna här mobilhållare som man fäster på armen, behöver ju det nu då jag köpt ny mobil. Äntligen, äntligen, äntligen. Hur har jag stått ut med den gamla?? Haha. Jag är då nöjd iallafall.
Idag då? Startade dagen sent i takt med mamsen. Uppdaterar mer sen.

Imorse drog jag, Patrik och mamma till Skellefteå för att köpa mig en ny mobil. Verkligen dags, min förra FICK jag ju av Patrik efter att han använt upp den och köpt en ny. Den är alltså ca. 3 år gammal. .. Nu har jag en fin, fullt fungerande mobil med 4G surf. Nöjd. Köpte ingenting annat förutom några ringar och en sport-Bh. Nu är vi påväg hem efter ett snabbt stopp på Statoil för en kaffe. Mumma.