Vaknade sent imorse men är ändå trött, så går det när man är vaken länge på kvällarna.. får sluta upp med dessa fasoner.
Stack i alla fall och tränade. Tuff jag var när jag gick va? Glajjor å skit.





Ååh, vilken underbar doft. Fick den av Inger för att hon blev så glad då jag städade hos henne! Det lönar sig alltså att vara snäll. Score.
Lunch.

Nu sticker jag snart till tandläkaren IGEN, var ju där senast igår. Bu.
Borde uppdatera lite.. men orkar inte! Igår blev det i alla fall fest, överraskningsfest för Amanda E. Haha har sjuka bilder på min kamera, vilket betyder att jag var jävligt full och hade jävligt kul! Bilderna kommer upp senare.
Var i alla fall inte så bakis imorse då jag vaknade, score, med tanke på att jag somna full. Så for och tränade innan middagen, blev ett hastigt, intensivt men bra ryggpass.
Nu äre soffhäng som gäller!
Vem är du?? Varför la du till mig?? Och vad fan vill du med att skicka en bild på en ben&jerry i din hand???
Det är ju bara elakt.. och lite random förstås.


Vet inte om ni hört talas om Postsecret? Det är i alla fall en man som startade den genom att publicera sin hemadress offentligt för att folk skulle kunna skicka sina hemligheter i brev till honom. Kravet var att de skulle vara anonym. Nu är detta hur stort som helst och grymt coolt. Även bra för de som vill lätta på hjärtat!
Vissa hemligheter är ju för underbara medan andra är väldigt tragiska.



















Idag har jag hunnit med en hel skoldag, stan, en allt för lång PN, köksstädning, pytt och ett härligt benpass på Korpen! Bilden ovan visar vad jag fick med mig från shoppingrundan; två röda färgningar (bestämt mig för att vara redhead ett tag till), en spexig tandkräm, en Aloe Vera-duschkräm, ett dyrt balsam och en ännu dyrare ögonkräm från favvo-märket Clinique! Nöjd och glad idag!


Tydligen blev det Taco en torsdag som denna, klagar inte.

Första kvällen på typ 3 veckor som jag är läxfri, så ska spendera den med soffhäng och sedan städning!
Har även vilodag idag, min träningsvärk dödar mig. Axlarna, ryggen och magen är nest intill orörliga.. Men jag gillart!
Läskig skolan är då den är nedsläckt och tom.. think I heard some zoombies. Nä nu är mamma påväg, tror jag går ut och väntar..


Hade för mycket energi för att bara sitta och plugga, så kombinerade det med ett bicepspass, andra passet för idag. Duktigt!







Idag åkte jag in till stan och bjöd denna snygging på lunch. Det blev kebabsallad på Adana, gotta!



snyggasnyggasnygga du
Saknar mitt långa mörka hår såhär på kvällskvisten. Bu.

Nä nu ska jag ta mina negativa tankar och stoppa upp dom någerst, för här vill jag då inte ha dom!
Godnatt från mig och The Host!






Spexade på lite i köket idag, stekte ett ägg i en bit paprika, blev faktiskt riktigt bra! Mums.
Avklarat ett bra benpass, hade så jäkla mycket energi, så härligt! Även hunnit med en solning, grymt skönt det med!

Idag ska jag trotsa min trötta kropp och mitt sega huvud.


Ibland blir jag så arg på mig själv, att jag aldrig lär mig av mina misstag. Igårkväll hade jag extremt ont i huvudet och jag funderade på att ta något smärtstillande, men nejnej, jag tänkte vara tuff, så ignorerade det och somnade. Blev inte förvånad när jag vaknade mitt i natten av att jag fått migrän. Allting snurrade och självklart kom illamåendet. Visste inte var jag skulle ta vägen, ville typ att nån skulle slå sönder min skalle.
Hur som helst så spydde jag lite, men inte alls nog mycket för att huvudvärken skulle lätta. Började även blöda näsblod vilket jag antar kommer från att det var så jobbigt? Dock lättade illamåendet lite, så skyndade att ta en treo och gick och la mig.

Så jag är lite i otakt idag, typ helt efter, men jag hade ändå tänkt fara och träna nu när min hals varit smärtfri i typ över 2 hela dagar! Längtat så himla mycket! Men nu ska jag äta så jag får i mig lite energi. SEYA SOON.
Åhh, håller ju på att läsa den här boken nu och jag längtarlängtarlängtar till den kommer på bio. Den 29 mars kommer jag förhoppningsvis sitta på premiären.




Eftersom lunchen på Thai Garden blev mer som en middag åt jag bara lite lätt nu. Men fy vad gott det var! Protteplättar och massa cleant gotta till.


Försöker ju vara nyttig, men what to do när mamma bjuder på lunch liksom.. blir en lättare middag bara! Gott var det då.
Som ni ser har jag gjort om min blogg, hade väl tänkt göra det någon gång förra året, men det har inte blivit, var sjukt less nu så nu tog jag bort allt och ändrade stilmall. Skulle vilja göra det ordentligt någon gång, men är för dålig och förstår itne kodmallar sådär superbra...
Som ni också ser älskar jag peter pan.. seriöst love.

Igår fyllde Jens syster hela 3 år, så idag var vi bjudna på kalas. Det var framdukat mumsiga miniburgare och pizzarullar, skippade dock tårtbiten.
Sjukt hur fort tiden går, hon var ju nyss en liten bebis.

(Förlåt för bilderna, skäms.. prio ett på listan att göra: Köpa en ny mobil + börja använda min kamera.)



















Har en extremt irriterande rethosta, men min hals verkar i alla fall ge med sig lite. En stor, fet tumme upp för det.


Nu är det dax att färga utväxten alltså, men ååh vad jag velar. Jag vet inte om jag ska fortsätta vara rödhårig eller färga riktigt mörkt. Saknar ändå det mörka, samtidigt som jag trivs så bra i rött. Även sjukt jobbigt att ha rött hår, måste ha färgbomb i varenda gång jag tvättar håret och så blir det ju slitet direkt..

Nä nu ska jag försöka plugga lite, vaknade mitt i natten och hade massa inspiration så började skriva upp massa saker på mobilen, över 2500 ord blev det.. haha alltså..


Dagens middag, sjukt mumma.

Sitter just nu på knytkalas hos Jenny, dock bara jag som tog med mig saker, hahah. Skitmysigt, vi snackar skit och äter rån. Gillar ju dom här tjejerna massor! Grymt bra lördag.
Träningskläder och träningsredskap måste ju vara det roligaste som finns att köpa! Denna gång blev det ett par tajtsshorts.


Fastnade riktigt rejält i boken igårkväll så det blev rätt sent, läste tills jag i princip somnade mitt i texten. Så jag vaknade nu, är ju verkligen en nattmänniska så om jag inte ställer väckare brukar jag vakna såhär sent! Unnar mig det på helgen!
Däremot vill jag bara bli frisk nu, lyssnar på kroppen, tar det lugnt, äter bra, dricker asmycket osv så jag hoppas att kroppen ger tillbaka snart så jag kan börja träna igen.. är så taggad.

Aja, inga sura miner, det är ju faktiskt lördag!



Chillar hemma i soffan i pyjamas, just sett "Year One" med Jack Black och den var faktiskt riktigt rolig (om man gillar överdriven humor). Även hunnit måla naglarna, blev silvrigt och glittrigt och härligt och spexigt!
Gillar såna här lugna kvällar nära man är riktigt sugen på det, även länge sen vi satt hemma hela familjen och såg film och sånt!
Ska nog dra på mig en ansiktsmask snart, skulle vara skönt!






Blev en tur på stan med mamma idag efter skolan, behövde ett par nya träningsbyxor och hittade ett par perfekta + ett linne, så nu är jag glad!
Jens bjöd på hemmagjorda burgare och som vanligt smakade det gudomligt! Nu är det Walking Dead som gäller, herre vad jag längtat. Superbra dag idag, fy vad jag är glad, det bara pirrar i magen!




Han skämmer ju bort mig alltså, trots att vi inte skulle köpa något..Men jag gillar det <3



Godmorgon kanske jag inte kan säga, men jag hoppas ni hade en. Jag hade då extremt svårt att sova inatt och inte var det lättare att stiga upp heller. När jag vaknade låg jag kvar i sängen i nästan en halvtimme och funderade på allt jag måste göra. Har skjutit upp allt så sjukt länge ni att jag inte ens orkar tänka på att ta tag i det. Usch, aldrig släppt skolan såhär mycket tidigare, vet inte vad som var felet på mig.
Men som sagt så planerade jag lite innan jag steg upp imorse, tog in hela situationen och började tänka ut hur jag skulle lösa den, men nu känner jag ändå att jag är back on track lite, hunnit skicka in en rest igårkväll, sen gjorde jag klart en till på en lektion imorse och nu försöker jag få undan lite mer skräp. Skönt att jag äntligen vågade ta tag i mitt liv igen, kändes som att tiden bara flög förbi mig och jag bara satt där, hängde inte med och hamnade efter.

Hoppas ni alla sover, äter och motionerar bra så ni orkar lägga ner lite extra energi på slutspurten här nu. Kämpa!



Blev ett mellanmål i form ett äpple, lite kvarg och kanel för ett tag sen, pluggar fortfarande och väntar på middag.
Tycker så himla synd om min bror, han har haft problem med näsan rätt länge, så han opererade den igår, sen nu är han hemma i Hortlax med svullen, blåaktig näsa, ett stort plåster runt, kan inte andas, blöder näsblod och har ont i huvvet.. så nu vet man vad man får stå ut med om man funderar på plastikoperation!


Chillar i pappas skjorta och mina kokheta fårskinnstofflor med en kopp te och läser inför provet som vi har i Alternativ Medicin imorgon! Funderar på att äta en apelsin men ids inte skala den.. haha buuu.


Detta fick bli min lunch idag; 2 ägg, 250g kvarg och så keso bara för att det är gott!


Det var ju meningen att jag skulle träna imorse, men det brände lite i halsen och vill verkligen inte riskera en förkylning så ska vila tills det känns bättre!
Väntar på bussen hem nu efter en solning på Sun Tan, blev dock bara 10 min, var ju så jäkla blek och vill inte bränna mig. Fick värsta utomlandskänsla, usch vill inte bo i sverige nå mer, nu räcker det med kylan va.







Haha seriöst, vilken bra bloggare jag är.. Men har inte haft någon inspiration til att göra nånting överhuvudtaget på hela dagen. Bara suttit och sett Pretty Little Liars i min onepiece. 
Så imorgon ska jag kämnpa hårdare, ska träna på morgonen/tidigt på dagen, sen ska jag hem, göra nåt gott till lunch, plugga och så ska jag städa. 


Har inget roligt att skriva, så kan tipsa om skitgoda plättar jag gjorde tidigare idag,eller blev mer som pannkakor. 
1/2 dl Dinkelmjöl
1/2 dl proteinpulver, hade vanilj
2 ägg
2 dl mjölk

Så stekte jag dom, fast gjorde dom tjockare än vanliga. Brukar alltid ha lingonsylt och grädde till pannkakor, så tog låg kalori-lingonsylt och lite grädde. Blev sjukt gott, typ efterrätt. 

Nu går jag och lägger mig efter en dag med massa plugg, ett kondition-och axelpass på korpen och god mat.






Tänkte träna efter jobbet men eftersom jag ska upp typ halv 7 imorn och fara på IKEA så kändes det inte sådär superskönt att börja gymma halv 11 på kvällen. Så idag blev det en vilodag och nu sitter jag och chillar i soffan, ska snart gå och lägga mig, längtar efter min mjuka säng.
Men imorn då man kommer hem blir det ett hårt armpass, tagga!

Godnatt folket!



Snart sticker jag iväg på jobb! Hörs.




Äntligen fredag igen, förstår inte hur man kan längta lika mycket varje vecka..
Ikväll blir det jobb mellan 18.00 och 22.00, ska följa omsorgstagarna från Liljan på ett disko, så det blir nog inte så mycket arbete utan mest skoj! Över 500:- för det, man tackar.
Sedan blir det hem och mysa med föräldrar och dricka mitt nya te jag köpte i Luleå. Mumma seriöst. Rabarber grädde <3
Även köpt en minimal godispåse till imorgon om vi ska på Ikea, då blir det godis och musik i bilen. Försöker ju vara nyttig, men en onyttig dag i veckan unnar jag mig och ikväll gör jag en dietpizza så imorgon är jag värd lite gotta.

Nu ska jag ta en pn.


åh saknar detta på tal om annat.
Kanske ska uppdatera lite.. jobbade ju måndag- och tisdagnatt på Liljan. Blev Mean Girls en kväll och Beck den andra! Direkt jag slutade på onsdagmorgon tog jag och Anna bilen och for till Luleå en sväng. Där blev det lunchbuffé och shopping, inte så mycket, men lite smycken, ett par svarta jeans, ett träningslinne och en guldig (????) topp som jag ska visa då jag har den! Träningslinnet ser ni nedanför på bilden. Hann även springa in på HM och köpa en knallgrön sport BH och underbara träningssockar innan passet!
Sen for vi på kalas, men jag lät mig inte läskas.. fanns citron-och marängtårta, gräddtårta, chokladbollar, wienerbröd och mjukpepparkaka med lingon, min mun var typ fylld med vatten för att jag var så sugen, men jag lyckades stå emot och åt istället osötade hallon med en matsked osötad grädde.
Är så sjukt jävla stolt!
Sen har jag så obehagligt mycket träningsvärk i magen sen igår, känns som att nån har sparkat på mina revben.. så eftersom det blev ben och mage igår så blir det nog kanske rygg och axlar ikväll!
Have a nice day! Ida e ja gla









Just spendarat min första natt på Liljan. Dock lugnt hela kvällen, såg Mean Girls och chillade i soffan.

Det här med sovande natt är ju lite både och, bra eftersom man ändå kan göra något på dagen, dåligt eftersom man inte sover lika bra som hemma, men ändå inte får betalt de timmarna man "ska" sova. Aja, pengar iaf! Väntar på bussen hem, sen blir det nog att ta en pn sen göra bort lite skoljobb!



Mår sjukt mycket bättre idag, mår inge illa, är hungrig och pigg! Endast pyttelite ont i magen.
Alltså jag råkade stanna på typ en operamusikal eller nåt och kunde inte byta kanal. Blev helt fängslad, haha.. Love Never Dies hette den iaf. Värsta fina berättelsen.







Egentligen skulle pappa ha kalas idag, men det är inställt nu.

Det började igårkväll/igårnatt med att min mage fucka ur, det gjorde så förbannat ont och så mådde jag äckligt illa. Kunde inte göra nånting, låg och grät och ojade mig i typ 2 timmar.
Sen skulle jag ju hämta Jens i Rosvik, men kunde absolut inte köra så Patrik fick följa så jag kunde sitta i passagerarsätet med en hink.
Sen kunde jag ju självklart inte sova, gjorde allt för ont. Lyckades slumra till 10 min här och där, men inte mer.
Så vaknar jag helt plötsligt av att jag är sjukt bajsnödig.. Sen kanske ni förstår vad som hände utan att jag måste berätta det i detalj.

Hur som helst så blev det pyttelite bättre så tänkte skynda till sängen och passa på att försöka sova. Men när jag kommer in i mitt rum så träffas jag av en sån där riktigt unken spritlukt och måste springa till toan och spy.
Fan värsta jag varit med om, ingen som hjälpte mig, eller tyckte synd om mig, fick bara stå där och spy. Och lite var det då inte heller.
Så har som så sagt knappt sovit något inatt, och mamma hade tydligen hört när jag hade spytt så nu har hon ringt till alla och sagt hur det ligger till, får se om nån vågar ta sig hit ändå!

Just nu ligger jag i soffan, vill inte känna den där lukten i mitt rum igen.Försöker ligga så rakt som möjligt,.har nämligen extremt ont i hela kroppen också, i musklerna och lederna. Hade lite feber nu, men jag vet inte om det är därför, för det gör verkligen hur ont som helst, speciellt i ryggen och benen. Fötterna är helt uppsvullna också..

Men nu ska jag försöka vila så jag blir frisk nån gång.


Haft en sjukt trevlig lördagkväll, först blev det bio med Jenny, Ego. Den var faktiskt riktigt sevärd, fint budskap, bra skådespelare, rolig och en jättebra berättelse! Blev förvånad över att de lyckats så bra med en svensk film.
Då den slutat for vi till Korpen, körde biceps, triceps och underarmar. Sedan blev det bastu, fyfan vad skönt. Seriöst to die for.