Hejhej, sitter och myser på balkongen med jesse! Sista kvällen idag eftersom vi flyger hem imorgon. Ska bli grymt skönt men ändå lite surt... snart blir det en duch och sedan middag på italienska, najje. Jaja ,vi ses på skolan på fredag alla fina! Puss hoppas allt är bra. Ps. På andra bilden kan ni föreställa er att jens säger " kolla linda, jag har inga trosor på mig!!"
Att man mår. 26 grader varmt, sitter ute på balkongen i bara linne, på högsta våningen med utsikt mot havet och med en grogg i handen. Solat hela dagen och har fått en grymt schysst räkbränna. Snart blir det senmiddag och gratis efterrätt i så stor mängd man vill. Finns cirka 7 olika chokladkakor att välja mellan, inte klagar jag. Jag och älsklingen har köpt egen snorkelutrusrning och en undervattenskamera så imorgon blir det att simma ut själva jättelååångt för att titta på fina fiskar. Vi har det perfekt. Verkligen, så underbart att det inte går att förklara. Jag saknar dock min familj lite och finaste Anna! Men det får man ta. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig snabbt! Hoppas ni har det superbra där hemma. Vi ses ju snart allihopa! Ps. Jag TROR att Jens skulle lägga upp någon bild på facebook, så titta där! Puss ha det skitbra!
Håller på att pissa ner mig och ingen toa fungerar här?!!?! vafaaaan. Aja, får vänta tills affärerna öppnar! Blev hur som helst en kort natt inatt, 2 timmar sammanlagt och om bara några timmar ska man börja checka in väskorna, sedan växla lite pengar. Men efter allt det så far vi. Äntligen! Så sjuuuuuuuukt taggad och glad! Hoppas ni har det bra där hemma i alla fall! Ska ändå försöka uppdatera på hotellet osv, med pad:en blir det då, blir ju så fult, men det får duga tills jag kommer hem!

See ya, önskar mig själv lycka till på flygresan!
(ps. nästa gång ni hår från mig så befinner jag mig i 30 graders värme)


En sommarbild på mig och Jesse passar väl utmärkt?

Hej alla som läser detta tidsinställda inlägg! Sitter just nu på flygplanet påväg till huvudstaden och längtar otrooooollliiiigt mycket till motsatsen till Piteå. Varmt, stort, soligt, lugnt, semester osvosv.
Vi sover en hel natt på Arlanda, så har laddat upp paden med filmer och Jens har tagit med sin ipod. Om det finns trådlöst som jag kan använda så bloggar jag senare inatt! Vi ses någon dag i alla fall,så ni vet att jag lever! Annars så får ni ha det så bra i gråa sverige, HÖRS



lycklig är jag just nu

Packat klart och tagit fram kläder till resan. Taggar även inför skridskor på gympan imorgon! Med det säger jag natti och myser ner mig bredvid hugo & gänget. 



Bild från vandringen innan sommarlovet
Hemma från skolan nu! Somnade till på Annas axel i bussen, myyyys.

Nu ska jag ta fram lite kläder som ska tvättas, ladda kameran, pad:en och eltandborsten, packa lite småsaker som inte blir skrynkliga i resväskan osv. Sen ska jag plugga, har ju prov imorgon. Blir nog itne så jättejättesvårt, lite om skelettet på svenska och latin, osteoporos och höftfrakturer. Så det blir nog chill, fast Siggan som gör provet och med henne vet man ju aldrig! Fixade även ledighetsansökan idag, blev till och med beviljad av våran rektor, NICE. 

jaja, mycket att göra! grymt stressadddddd... SÅ VI SES VÄL!



haha, rolig bild på Elizabeth i Estland.
Godmorgon! Blev ingen sovmorgon, eller jo, lite, men ska på vårdcentralen snart! Nu ska jag klä på mig och fara, kanske tar med mig några mackor till skolan idag! får se! orkar verkligen inte äta nu. 

Alltså ÅH, jag tänkte fara ner till mormor och morfar innan jag for till Egypten, men hann inte :( saknar dom jättemycket. Måste komma ihåg att skicka ett kort därifrån, lol. 

Jaja,Ses senare, om jag hinner blogga nå mer idag... måste ju packa och plugga hela dagen, funnyyyy. puss på er ändå



Hej, blev inte alls att hänga med jesse eller träna... fick vara hemma och plugga hela kvällen istället eftersom jag har prov snart. Tydligen. Tur då att OP2As bästa sidor tröstar mig:

































hejhej! Har samhälls och skriver pyttelite fakta om LSD, intressant. Ikväll blir det Jens-häng och hoppas även på träning! I så fall blir det en grymt lyckad dag. Fick nämligen MVG på biologiprovet och VG på omsorgsprovet så är grymt stolt över mig själv. Sjukt nöjd. Bara därför ska jag be mamma laga en god mat som jag tycker om!!!

Nu ska vi prata med våra kamrater om drogorna, kulkul, HEJS

Hej! Blev att sova länge imorse, somnade typ 7 så! Blev så jävla övertrött och fnissade åt allt... lol. Nu ska jag städa rummet lite (eftersomdet alltid blir grisigt när Jens varit här...), typ dammsuga, sätta ihop bäddsoffan och plocka bort lite grejer! Efter det är det nog bara att börja packa, har skrivit en lista på allt som ska med, fast brukar ju få ihop lite mer saker sen. humhum. Roligare dag än så blir det inte... men vi hörs väl kanske senare då!! pussss
Förresten, såhär ser hotellet ut, om ni ville se! 












Hejhej! Städat i hela 6 timmar, lagat mat och fixat lite i 2, så vuxenpoäng som fan idag! Nu ligger Jens och sover i min bäddsoffa, så ska springa och väcka han, sen blir det moviefime ;) puss ha en bra lördagkväll! 

(ps. bara 4-5 dagar till EGYTP idag, beror på hur man räknar. Räknar själv hela lördagen, alltså 5, bara för att det ska vara bli närmare sen! hehe)




Hejhej! Tänkte bara berätta att resan till Egypten med Jens äntligen är klar! Vi har ju sagt att vi ska utomland skitlänge, men då bröt han ju armen så då gick det inte, sen när armen var bra ville han ju ta körkortet direkt så då fick vi vänta ännu längre. Men nu har vi beställt och allt! Ska bli så JÄVLA GRYMT. Redan på onsdagkväll far vi ner till Arlanda och sover där i väntan på flyget som tar oss till väääärmeeeeeeeeen. 4-5 stjärnigt hotell med allinclusive, så det kommer bli niiicee. 


Nu sitter jag hos Anna och chillar, vi gjorde nyss fruktsallad och äter det medan vi pratar med älskade Markus Axelsson. Får se hur det slutar denna gång. 




Hejhej! Nyfärgade håret!



Efter första färgen:






Efter andra färgen:



Dock ganska mycket mörkare än på bilden! Hårförlängningen blev typ exakt samma färg, så blev gode lyckat!!!


Hejsan! Tänkte bara berätta lite om dagen!
Sov hos Jens igår så fick en kvarts morgonpromenad i morse! Efter lunch hade vi vollyboll på gympan, fick sluta lite tidigare eftersom vi hade prov efter. Psykologiprov vare, jag och Anna satt som vanligt längst och var sist ut. Crazy bithches. 2,5 timmar och 15 A4 papper fick jag ihop. Hoppas på ett bra betyg! Bara ett prov kvar denna vecka. Gjorde ju Biologiprovet i måndags, var grymt svårt, så får se hur det går! Provet på fredag är i social omsorg, ett G-prov som man tydligen kan få VG på? öööh okej... Nämen skönt, då behöver man inte kämpa lika hårt.

Efter skolan så färgade jag min hårförlängning och ska snart färga mitt egna hår för andra gången, blev ju lite fläckigt sist eftersom jag färgade en mörk färg på mina slingor. Hoppas det blir fint denna gång!!:) 

Haha, tänkte bara på det Anna sa idag när jag läser igenom det jag skrivit, hon tycker att jag har så jävla seriös blogg... antar att jag har det, känns ganska fult, men använder den som en dagbok ju!!!! meeeen, läs hennes bloggish om ni vill bli lite mer roade! 

Nu ska jag läsa lite i social omsorg-boken och glädjas åt att jag har hunnit med rätt mycket idag! (typ städat o så) Har dock inte fått in bilder från kameran till datorn än... min skärm funkar inte ens nu?? fattar inte, den fungerade i helgen vafan. Hatar sånt där, det händer ALLTID mig och my family, aldrig saker som funkar hemma hos familjen Berg... Jaja, see say later.


Håll utkik senare om jag lagt ut bilderna, men kom ihåg att söka på tidigare datum då!






vääääldigt gammal bild på mig och Annis!

Dåligt uppdatering, som vanligt. Om ni undrar varför jag lägger in vissa inlägg på ett tidigare datum beror det på att jag skriver om något som hänt då, men inte hunnit lägga in det. Så då lägger jag in det senare, men på rätt datum för att jag ska komma ihåg när det var! Använder bloggen mer som en dagbok osv.

Hur som helst så skrev just mamma att jag fått mina saker från gymgrossisten idag, gick sjukt snabbt, beställde det ju i fredags. Grymt taggad, men hinner nog inte träna idag ändå. Nån dag i veckan ska jag dock fara och kolla om det fungerar. Har betalat tillbaka allting som jag var skyldig mamma för det här och ett par byxor nu. Sjukt skönt. Visar vad jag fått när jag kommer hem...

Nu ska jag börja plugga till psykologiprovet imorgon. SES


Tidigare idag följde jag med Reggie till en tuff photo session, vi blev sminkade och fotograferade. Var faktiskt grymt roligt, länge sedan man var så fixad. For dock hem innan vi hann se korten, blev så jävla drygt och var less som ett aber. Tog kort med min egen superkamera och bilderna får ni se när jag lagt upp dem... bilden nedan ger er lite försmak på de osminkade modellerna.
Hur som helst så bjöd mamma på middag, så åt finmiddag med pojken på the one and only, Arbaillo. Mumma!!! Efter det skjutsade Jesseripper mig till Mattan där det var häng med dom bästa, alltså MK och Annis!! Där bakades en tobleronekladdkaka som smakade otroligt ljuvligt. Hade en bra kväll. Saknat finflickorna ju <3 så lördagen har bjudit på det mesta av allt det goda i världen.
Nu saknas bara min älskling brdvid mig i sängen, hoppas av hela mitt hjärta att han kör hit inatt för min skull... somnar med tummarna hårt hållna och önskar en nattönskning som jag tycker att man är värd efter varje dag. Sov gott


Följde ju med Regina på "modell för en dag", men stannade inte ens kvar för att se bilderna, så här kommer några bilder från min kamera! 


finis!












tobleronekladdkaka! MUMS









Mattan ville visa att hon matchade tröjan med datorn... yeeeeeyy


Nu ska jag ta en pn och plugga lite, sen taggar jag för hemmagjord pizza och bio! 

Hejsan på er! Nu ska jag och Henry försöka sova (ja, jag sover med gosedjur för det gör mig trygg och jag tycker att alla som inte göre är grymt lejda). Imorgon blir det bio med fina flickor, whats your number för 90 spänn! Great. Tidigare ikväll så beställde jag mina saker från gymgrossisten, ni får se vad när det kommit. Grymt taggad iaf. Fast kommer få det nästa vecka och då kommer jag inte ens hinna använda det eftersom vi har 3 prov, tungt. Jaja, får tänka på det på lördag och söndag för nu är jag trött!!!!! Godnatt på er, Henryzor hälsar
Efter skolan idag så följde jag med den låååååånga biten hem till Annis. Hade en trevligt stund må jag säga! Precis innan jag skulle hem så kom LindaM, kul att ses!


Väldigt gammal bild, men tycker om den



Hur som helst så övningskörde jag hem, sen övningskörde jag till Ica, jag handlade, övningskörde hem, lagade mat med mamma, övningskörde med pappa när han kom hem, kom hem efter en halvtimme och sedan åt jag! Börjar faktiskt bli hyffsat bra på att köra nu, verkligen första gången som jag känt att jag blir bättre och bättre på någonting efter varje gång. Ska försöka boka in några lektioner snart!


Nu sitter jag i soffan och chillar medan mina föräldrar ser hockey. Måste nog plugga lite mer ikväll, men lite senare, för nu ska jag verkligen bara ta den lugnt och vänta på att pappa ska hämta kaffe och plocka upp kanelbullarna han köpte idag, det är nämligen kanelbullarnas dag idag!!!!



Medan jag väntar på det goda så ska jag försöka få tag i Jesse....Vi hade förresten 1år och 5månadersdag igår, vi firade med storbrakafest! Nä, vi for jag tränade. Sen sov vi, seriöst. Jaja, hejdå, hoppas ni haft en bra dag!!! Uppdaterar KANSKE senare. bye
Det blev att jag for hem innan lunch idag, mådde så sjukt dåligt. Mådde illa och hade en fruktansvärd huvudvärk. Har dock fortfarande lite ont och då har jag ändå sovit i två timmar, ätit och tagit en stark värktablett så det var nog bra att jag inte stannade. Stekte ägg till lunch, nu ska jag se om vi har något gott hemma och börja plugga biologi, psykologi och social omsorg.. har nämligen tre prov nästa vecka. Kul. Jaja, vi hörs