Dricker te i min nya kopp (rymmer den tre liter eller?!?!?!?) efter en heldag på stan med ännu mer shopping. Ska visa gårdagens och dagens köp senare. Hörs!

Åt risgrynsgröt för första gången på länge idag, och guuu så mumsigt det var. Typ julkänsla.
btw, längtar så himla mycket till jul.





Igår hade jag och Jens tråkigt, så då for vi till hemmakväll och köpte två spel och lite gotta. Aldrig varit något riktigt fan av data - eller TV -spel, men det var faktiskt jävligt kul. Blev dock åksjuk, men man vänjer väl sig antar jag!



Ingen aning vad som händer ikväll, men är superglad över att det är lördag i alla fall!





shoppat lite, hihi. +en vit tröja med prickar som får mig att se ut som bubbelplast!










vår mattelärare fick för sig att ta provresultat bakom gardinen i klassrummet!


Chillar i sängen och försöker plugga, men börjar bara leka med mina trogna vänner... hmm, tror det är dags för lilla Linda att vila skallen lite? Godnatt från Hortlax.







Sitter och pluggar i skolan i väntan på att klockan ska bli 5. Börjar nämligen ett pass på Liljan då. Jobbar till 9, sen är det hem och plugga/baka, rolig dag.






Steg upp när Jens skulle fara imorse, så hade över 1,5 timmar på mig att göra mig klar, därför blev det lite mumintrollen på TV:n innan skolan. Haha fan längesen man såg det.



Just duschat, rakat mig och smörjt in mig. Nu ska jag bada fötterna i såpa (för nageltrånget, men ett plus är ju att fötterna blir mjuka som moln av det), och skrubba med denna underbara 4-stegsborste/fil. Hoppas jag blir babylen.

Förlåt för dålig uppdatering igår, men mådde inte bra. Sen fick jag migrän på kvällen också, så tog en treo, men det tog aslänge innan det blev bättre. Lyckades somna, men vaknade efter en timme på grund av smärtan, och somnade inte om förrän 3-tiden och då kände jag inte för att stiga upp kvart i 6 så blev ännu en hemmadag. Behöver vila upp mig.
Suger dock att vara hemma när man har massa grejer att göra. Så nu blir det pluggpluggplugg.


Saknar sommar.
Äter kiwi och pluggar. 

 
Alltså skämtar du, är sjuk idag. Orkar inte. Åååååhhhhhh. 
Vaknade imorse och mådde sjukt illa, direkt jag rör mig känns det som att jag ska spy, har lite lätt huvudvärk (mer som att det är tungt att bära det), ont i lederna och extremt ont i magen. 
Sökte på "illamåede ont leder" på google,vet ni vad som kom upp? Symtom på underfunktion av sköldkörtelhormoner:

* Trötthet (speciellt på morgonen) - Aldrig varit morgonmänniska men jut nu är det sjukt, jag orkar typ inte kliva ur sängen. 

* Känslighet mot kyla - plockat fram långkallingar till idag.

* Slem och ont i halsen - Varit extra slemmig några dagar nu, sa till mamma igår att jag trodde jag höll på att bli sjuk fördetsved lite i halsen. 

* Diffus huvudvärk - precis det jag har.

* Migrän- illamående

* värk i muskler och leder - haft i några dagar.

* Depression speciellt på morgonen - seriöst gråtit flera morgonar denna månad. 

* Sämre minne - ex. glömde tandläkartiden, kommer aldrig ihåg mina tabletter jag ska ta (p-piller, vitamin B och för musklerna).

* Torra, svullna ögon - Var helt röd runt om i förrgår och kliar jämt. 

* Hudutslag - För några dagar sedan fick jag värmeutslag på benen

* Svullna fötter - Seriöst klagat på detta! Sagt till Jenny N att jag svällt och blivit kokhet, och att det har varit så skönt att ställa ner fötterna på det kalla golvet i omklädningsrummet. 

Tror visserligen detta bara är en slump och symtomen tillfälligheter, men jag tipsar er att aldrig kolla upp ens egna symtom på internet, man blir paraniod. man tycker att ALLT stämmer in. 
Nu ska jag försöka somna om, lär bli svårt pga illamåendet, men är så trött. 



Äntligen är det nog kallt för att börja använda min vaaarma och skööna vinterjacka, yay. 
Längtar till sommaren. 

Someday we gonna rise up on that wind, you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flying






Äntligen är operation Städa rummet klart. 

Före:





Efter:


Testar något nytt idag, aldrig smakat avokado, så detta blir min lunch, plus två färska fullkornsbröd. Bli fan arg om det inte är gott, är extremt hungrig. 



 
Blev Nodo med Matilda ikväll, vi tog var sin Chai Latte, jummy som fan. Sen for vi hem till mig och chillade framför True Blood, på andra avsnittet nu, hohoho spännande. 





Kommer hem efter ett misslyckat matteprov och blir påmind om en andra tandläkartid som jag glömt. Åh, hatar fan livet idag. Seriöst, vill gråta, 300:- bara borta sådär, så jäkla onödigt alltså. Aja, det går inte att göra så mycket åt nu, bara ta nya tag... Oj så skönt det ska bli att träna sen. Hinner typ intefara på gymmet dock, så blir väl en springtur antingen ute eller inne på bandet. Kanske inne så jag kan se film, heh. 

Såhär såg jag då ut idag, då jag inte hade hunnit bli så arg.


"..kan nån hålla om mig? "

hahaha ååh Reggae frös och ville seriöst att någon skulle hålla om henne i matsalen



Alltså brottaröron måste väl ändå vara det lejdaste som finns. Finns ju sjukt mycket fulare saker, men att man får såna här öron av att brottas är ju bara så jävla ovärt. Haha, så himla fult.








Steg upp extra tidigt för att hinna göra en ordentlig frukost. Blev blåbärte, fil med äpplen och två färska fullkornsbröd. MUMS



Sitter och myser i min morgonrock med en stor kopp te. Snart blir det duscen, sen sängen, skiter i att plugga nå mer, känner inte att det ger någonting, så likest att låta bli. Ska bli riktigt skönt att fara från skolan imorgon, ska träna efter två dagars uppehåll, känns som år. Sååååå taggad. Blir nog ben, för vill kötta och ha ont. ARGH



Trodde att jag hade två prov till imorgon, men då jag kom till skolan fick jag veta att ett var till idag. Yay, love life. Så började plugga på lunchen och gjorde provet ändå, duktigt! Så nu var det bara matteprovet kvar då, suck, fattar ingenting. Menmen, ska försöka ändå, åt ju just middag så borde få lite energi snart. Alltså guuuu så gott det var förresten. Jag och mamma gjorde kassler med paprika, purjolök, pasta och grädde (beroende på hur mycket sås man vill ha) och det är seriöst bland det godaste jag vet. Sååååå sjukt mumsigt. 



Blev mössa idag, orkade inte riktigt bry mig imorse. Nu ska jag äta lite, sen drar jag till skolan!

Blev ju som sagt APU ikväll. Fick dock sluta en timme tidigare för att min handledare var rädd att jag skulle köra ihjäl mig om det skulle hinna frysa på, haha. Alltså så himla roligt idag, vi fyller på en speciell kaksort hela tiden, sen varje gång vi kommer tillbaka till köket är det slut och vi vet inte vem det är?? hahaha. Ååh måste få reda på vem det är!
Annars så har det varit väldigt lugnt ikväll.

Whatev, nu blir det engelska och matteplugg, ses!






Försöker plugga lite innan praktiken ikväll. Varför kunde inte jag ha fått bli ett geni?





Första snön har nu lagt sig tillrätta i Piteå. Vet inte vad jag känner för det, är rätt neutral. Jag har alltid hatat kyla och att frysa är bland det värsta jag vet (därför jag, efter ca. 4 år, fortfarande har mardrömmar om Saw -scenen då en tjej hänger i ett kylrum tills hon fryser ihjäl), men samtidigt är det så skönt att äntligen få komma hem då det är ljust ute. Sen är det ju förjävligt att köra bil i höstmörkret innan snön kommer. Så den får gärna stanna faktiskt, känner mig genast mindre trött och hängig!


Blev lite shopping i väntan på att mamma skulle sluta! En jättesöt, svart, spetskjol, en topp och en vinröd kavaj. Mycket nöjd.






Förlåt för att jag inte bloggat, men har haft fullt upp. Blev i alla. fall ett pass på Korpen tidigare ikväll, och passade på att väga mig. Förra året vägde jag 8 kilo mindre än vad jag väger just nu. Hur sjukt är inte det? Visst, då var mitt mål att gå ner i vikt, vilket det inte är nu, but still. Alltså det är fan nästan 10 kilo??
Dock mår jag bättre nu än då, så jag ska väl inte klaga, men tyckte bara det var lite sick.



Just sett klart Avengers och ätit B&J's, gott var det! Filmen var faktiskt bra, känns som en film som de flesta kan se och gilla! Det fanns en scen som var så jävla rolig, ni kan se den här nedan. Fast den kanske inte är så rolig om man inte sett hela filmen, but still. 



For hem för att ta p-pillret och diska, så passade på att blogga lite snabbt också, annars blir Jens så sur över att jag måste blogga då jag kommer dit! Hehe. Det blev i alla fall utemat på Arbaillo, en Pomedore för mig såklart! Aaaaaaasgott.
Annars så har jag bara chillat i min sköna mössa hela dagen, den e soft.
Nu ska jag tillbaka till mitt andra hem, hörs sen!



Hur snygg pojkvän har inte jag?
Har inte så mycket att skriva om just nu, men händer ju inte så mycket i lilla Piteå!
Blev ett benpass ikväll, nu ska jag äta lite, mysa med min kärlek och se en film!





Såhär såg jag ut idag, hade min nya tröja från MQ.



 
Mellanmål, idé tagen från Rebecka. Alltså stekta äpplen med kanel och kesella till. Jag stoppar dock alltid i lite fil i kesellan, tycker inte om då den är så där tjock. Men ja, det blev riiiiktigt gott faktiskt! Mums.
Nu ska jag äta framför ett avsnitt av DH.



Skillnaden på mina vitamin B-tabletter och en vanlig Alvedon. Får fan kväljningar, haha!





Middag, sen gym sen simning! Duktigt!





Kunde inte hålla mig borta från dessa underbara ting, så jag får vara nyttig nån annan dag och så måste jag köra hårdare på simningen ikväll som kompensation.



förresten, har inte visat min nya tröja. Skitfin, från MQ!





Äntligen hemma från APU:n, nu blir det ett första avsnitt av Desperate Housewives. Alltså jag och serier är inte en bra kombo. Direkt jag börjar se en serie blir jag helt sjukt fast och måste se alla på en gång, så efter typ 2 dagar har jag sett klart flera säsonger, det suger, roligare att vänta lite mellan gångerna, mer spännande då, men nej, tydligen vill jag inte göra så...



Sitter i matsalen och njuter av att det är ca. 25 min kvar av vår rast.











Åh, vad jag älskar när svetten rinner ner för hela ansiktet, då vet man att man jobbat hårt och gjort bra ifrån sig!
Nu blir det en snabb dusch, sedan förhoppningsvis en bra film med mannen min!



Ska ju på spinning 19.00 så hinner inte äta middag, så blev ett mellanmål av två ägg och en smörgås från ugnen. Såg inte speciellt gott ut, men smakar underbart!

Yaaaaay, äntligen kan man blogga från äckelandroid!



Glass och plugg i väntan på att Jens ska komma hem. Varför saknar jag han efter att jag sovit en natt hemma själv? Är detta kärlek eller ett beroende? 





Var på ett simpass med Patrik nyss, hade självklart köpt en sprillans ny baddräkt. Alltså när hade jag baddräkt sist? Typ 10 år sen. Det är så jävla fult, haha. Menmen, var ju illa tvungen, kunde ju inte simma seriöst med en bikini, typ "hihi oppsidejsan, tappade visst underdelen när jag dök". 
Meeen, om man putar med allt man har nog mycket, så ser man inte förjävlig ut i alla fall. 



Jenny fick ta blodprov i båda mina armar idag, snäll kompis jag är! Fick dock inte ta i hennes, haha :( Först skulle hon ta i höger, men hittade inte kärlet trots att hon letade omkring en stund, men då tyckte jag att hon kunde få testa igen så hon klarade det, hennes första gång på en riktig arm ju. Och då klara hon det på första försöket, duktigt Jenny!
Skillnad på hur bra Jenny drog ut nålen jämfört med hon som jobbar där, Jennys är den till vänster. Haha!



Hehe, snygg jag blev i håret. Nu blir det en dusch, sen sängen.

Godnatt!
veeeet, fattar inte heller hur vi kan sova såhär länge, men gårkvällen var så fuckad. Först sov vi ju till halv 10 på kvällen, sen for vi och träna, sen kom vi hem med maxmat, åt, somnade igen, sen vakna jag halv 4 och gick och duscha? haha alltså va.

Jaja, nu blir det väl frukost. Hörs!
Hemma från gymmet! Nu blir det att käka, sen kanske se en film? Don't know. Förresten, jag och Jens fick ju hem lite roliga saker från Gymgrossisten idag. Testade en ny prestationshöjare också. Körde ju med Jack3d tidigare, men det blev ju olagligt (haha), sen testade jag Craze, men tyckte inte det funkade särskilt bra, så nu beställde jag då hem en annan från märket Ripped Freak, och blev extremt överraskad. Funkde i alla fall för mig exakt lika bra som Jack3d! Billigt var det också.
Så det blev en sån, ett paket prottepulver, en till flaska, 15 st bars (alltid bra att ha), en burk zink och en burk HMB (hjälper till med muskelbyggnaden).



Tydligen så råkade vår "powernap" bli två timmar lång, så utan middag far vi nu till Korpen och gymmar, sen blir det väl max till middag. Haha, aja, spela roll, fredagar är till för sånt här!


Haha random bild bara, men gillar den, den är så rolig och den gör mig glad. Sötregina som ska typ dra ner mig på golvet, 
Hemma från skolan! Extremt skönt med fredag. Nu ska jag ta en PN, sen blir det att vara barnvakt åt Elizabeth. Senare ikväll blir det nog träning, behöver verkligen ett hårt tungt träningspass just nu. Behöver få ut lite ur mig känner jag!

Söt anna idag på matten, seriösa med skolarbetet å så




Just duschat, nu blir det kanelbullar framför TV:n för hela slanten och sen blir det engelskaplugg. Bra dag!



Kom just hem från ett spinningpass på Korpen. Var riktigt jobbigt, men för varje gång jag tränar blir jag bara mer motiverad att träna mer och hårdare. Jag älskar det.





Limegröna är dom. Väldigt limegröna.



Suttit i ca. 2 timmar och sökt fittfakta om Irland för min redovisning imorgon. Men tydligen hade jag inte om Irland, utan om Skottland, så nu var det bara att börja om.

Hatar allt som har med livet att göra.



 

SKÄRP DIG FÖR FAN, få se ett litet leende, sen slutar du blogga och gråta och gör om redovisningen istället.
Det var riktigt, riktigt roligt på olycksövningen vi fick vara på idag. Det började med att vi fick gå runt och kolla lite, det stod en lite sönderkördbuss och så låg det en tippad bil mot bussen som att de krockat. Sen fick vi gå in i ett rum där vi fick lappar om vilka sorters skador vi hade, puls och andra nödvändiga saker. Sen blev några sminkade med lite röd och vit färg och fick några fakeade sår.

Jag och Jenny fick sitta i den tippade bilen, så det var faktiskt ganska häftigt. De testade en 3 veckor gammal metod som gick ut på att tippa tillbaka bilen med oss i och sedan ta ut oss på olika sätt. Vi låg ju lösa i bilen, så det var lite spännande då de började vicka den. Jenny fick de ut rätt snabbt, men eftersom jag "satt fast" med foten, så var de även tvungna att typ klippa sönder ett fönster och dra bort taket för att sedan kunna lossa min fot, stabilisera min nacke och dra ut mig på en bår. På bilden då man ser bussen bakifrån, så ser man hur bilen stod och såg ut efter!

Så alla ni som går omvårdnands och har chans att testa detta, gör det! Var faktikt himla roligt!























Hittade en rolig dockmask




Godmorgon.

Nu blir det APU i 4,5 timmar, sen ska jag iväg till brandstationen med klassen vara med om en "olycka", ingen aning om hur det ska gå till, men vi ska få sminkande sår osv. Så det ska bli intressant! Får se om jag kan sneak-ta lite bilder ;)

Kom just hem till Jens från praktiken. Var rätt trött idag, så det var tur att tiden gick fort. 

Under min 1 timme långa rast lyxade jag till det lite.. heheh



Första oktober bjöd på lite sol, lite moln, 8 grader varmt och massa färgglada löv. Alltså, en riktig höstdag med andra ord. 

Morsning! Sitter och äter en enorm frukost och taggar för gymmet! Måste skynda, är sen!