hallå! Förlåt att jag inte bloggat seriöst på aslänge..
Känns dessutom dåligt att jag typ börjar varenda blogginlägg sådär... Funderar faktiskt på att lägga ner den. Känns inte som en rolig grej längre, blir bara stressad av den. Inte bra att hålla på med onödiga saker som man blir stressad av när man lider av nog mycket stress ändå. Är verkligen en sån som blir stressad för ALLT. 

Jaja, skit i det nu, vi får se om jag slutar eller inte! Anledningen till att jag inte lagt upp bilderna från Estland än är för att min kamera är på lagning..hoppas den kommer hem snart igen, saknar den som fan. Lite komiskt att när man har kameran så finns det bara tråkiga saker att ta kort på, sen när man inte har den, då jävlar händer det massa roliga saker. 
Hur som helst så har jag börjat fixa mig till PDOL ikväll, hoppas det blir en grym kväll! Det börjar på Kim Gs stuga med mina två finaste- Jens och Anna, sedan till stan! Ses där! Puss ha de braa!



..att även fast det var jävligt kul i Estland, så är jag grymt glad att vara hemma. Aldrig tyckt att det har varit så här skönt att ligga framför tv:n hela dagen. Därför kommer bilderna upp imorgon och inte ikväll, ska verkligen bara ta det lugnt nu! Funderar på att fara och köpa en B&Js, kolla om det går någon bra film och bara mysa! Kanske kletar på en ansiktsmask och tar ett bad först? Hmmm, får se vad jag orkar!




























Hallà! Nu far jag och Jens ut och äter, sedan ska vi ner till stranden och ta lite mysbilder och möta upp Dennis där! Hörs!



Vi kväll




Hejhej! Sitter just nu i en lägenhet i Pärnu och ska snart ut med Jens och äta middag! Riktigt varmt här nu, ska berätta mer sen ofcourse men nu är det lite brottom. Tänkte bara berätta att vi var pà e sjukt fin strand idag, helt  underbart! JAJA, nu ska vi fara, sen blir det tillbaka till lägenheten och byta kläder sen blir det utgàng med boysen! Nicenice. Hoppas ni har det bra och förlàt för att jag inte kan blogga sà ofta!


Hejhej! Vi kom fram till Estland för ett tag sen, nu är vi i Tartu och ska snart gå och lägga oss. Bilresan tog ungefär 18 timmar och sträckan var ca 90 mil lång. Vi körde genom Finland och tog färjan från Helsingfors. Just nu bor jag och Jens hos Sofias föräldrars hus med henne, Erik och Sofias bror. Senare, vet inte om det blir imorgon eller om någon dag så ska jag och Jens bo själva i en lägenhet en bit bort. Det känns i alla fall jättebra, typ 18 grader varmt just nu!

Haha, vi hörde just två höga ljud som lät som typ bomber eller något vapen, sen kommer Sofias bror till oss och säger "street-hooligans" fick typ panik... sen ler han och säger att han skoja... nice joke man

Jaja, hoppas vi hörs imorgon, lånar just nu Eriks bärbara, så vet inte om jag kommer kunna uppdatera när vi far härifrån. I så fall några små inlägg från Jens mobil, blir dock utan bilder då...MEN. Ska gå och duscha eller något, vi hörs väl! puss godnatt, hoppas ni har det bra!



Bild på Tartu, tagen från google!
"Va? trodde typ att du hade tagit den Linda..."
Heeeeeeeeeeeej. Inte bloggat på länge nu!! Har inte orkat eller hunnit, direkt efter sommarjobbet i fredags for jag och mötte upp Jens på Strömbacka där vi jobbade i matsalen för PSG. Vi var hemma rätt sent eftersom det jobbet slutade 8. Vi for tillbaka till stan och såg paraden, köpte en klänning på stan (ni får se den sen, ska ha den på bröllopet!) sen for vi till Kim och Rebecka. Vi såg film och lekte med deras marsvin. Sov hos Jens eftersom jag skulle upp och jobba även på lördag. 


Yeeaaaahh.....







Så jävla söt!




Skulle börja 10 på lördagmorgon, så vaknade då, men då hade jag fått ett sms om att det var dubbelbokat så skulle inte behöva jobba men skulle få 400 ändå. Så somnar om, efter någon timme ringer telefonen och jag får veta att killen som skulle jobba aldrig kom så det var bara att klä på sig och fara. Fick stå och steka hamburgare hela dagen, fyfan så vidrigt.
Efter det for jag hem och duschade jävlat direkt (efter att jag ätit en pizza...hehehe), sen kom Anna och jag började leta fram kläder, smycken osv till Estland. Haha, riktigt rolig kväll, både jag och Anna var lite övertrötta...
Sen ringde fylleJens och var jättegullig, sen for Anna och jag fixade det sista med packningen och somnade. 
Imorse steg jag upp halv 12 och solade, målade mina skor och sånt där, sen såg jag en film och sen for jag till Jens. Vi mös hos Inger innan vi for till Erik, nu har vi sovit ett tag, vaknade halv 12. Vi tänkte att vi skulle sova "middag" och vara vakna hela natten eftersom vi börjar fara till Estland vid 4 på morgon idag! Hoppas jag kan blogga därifrån, annars får ni se en enorm bildbomb när jag kommit hem!



Ha det bra!


Hejhej! Inte hunnit blogga idag, jobbade till ett, sen for jag direkt till Jens. Vi for till Räkan och badade, sen tillbaka till han och solade ett tag. Åkte hem tidigt eftersom vi skulle fara till Luleå och träffa min 9 dagar gamla kusin Wilma! 






Wilma