Jag har nog aldrig sagt hur stolt jag är över dig, men det är jag, jag lovar. Jag är så stolt över att få vara din vän. Du är en sådan underbar och älskvärd människa. Titta dig själv i spegeln, tänk på vem du blivit och vem du är och förstå hur du förgyller vardagen för alla i din närhet. Trots alla motgångar du har stött på så har du kämpat dig igenom dem och varit så otroligt stark. Du är så unik och vacker. Jag skulle inte klara mig utan dig. 
Jag kan egentligen inte med ord beskriva vad du betyder för mig, så jag säger bara en sak till; Jag älskar dig så jävla mycket! 

Grattis på 18-årsdagen min bästaste bästa vän och tack för att du finns! Hoppas du haft en alldeles underbar födelsedag för det är du så värd!


Såg just säsong 8, avsnitt 3 av One Tree Hill och det var nog bland det finaste jag sett. ÄLSKA OTH, fyfan


Slapp dag idag må jag säga.. Direkt efter "jobbet" gick jag till skolan och förlängde lånetiden på en bok, sedan blev det en prommis hem. Tog lite drygt en timme. Nu ska jag plugga psykologi, arbetet ska liksom vara klart imorgon, fuck, sedan blir det lax till middag. Mumma, är så jävla sugen. 

Fick hem bilderna från vattenkameran från Thailand idag, lyckades faktiskt få ett par bra bilder som jag hoppas kunna skanna in i datorn senare. Får se hur det blir med det dock, är ju inte så effektiv av mig direkt. Fick i alla fall bild på en clownfisk, massa större fiskar och en halvmeters sköldpadda som vi simmade med, så det var ju roligt!

Jaja, ha en fortsatt trevlig dag. 



Äntligen kommer några av många bilder från Thailand. Som ni ser har det varit underbart. Bilderna är helt oredigerade, enjoy...





























































HAHAHAaahhaahahahahha





























Fladdermöss














Orkar inte visa allt jag köpt, men det är några linnen, klänningar, shorts, väskor, smycken.. ja, det vanliga!
Alltså jag måste bara tipsa er om Jane Austens bok Stolthet och Fördom. Sjukt vilken älskvärd bok, så himla charmig och mysig. Visst, den skrevs för ungefär 200 år sedan, så språket och naturen är väldigt gammaldags och boken är lite seg i början, men seriöst. Blev verkligen kär i den! Ska även läsa en annan av hennes böcker, Förnuft och Känsla, hoppas den är lika bra. Fast tror knappast det, för blev så himla förälskad i alla karaktärer.
Ska nog ladda ner långfilmen Stolthet och Fördom med Keira Knightley i huvudrollen som den förnuftiga Elizabeth, kan väl inte bli annat än bra?





Ikväll kanske thailandsbilderna kommer upp, så håll utkik! Bjuder på ett smakprov (bild nedan) tills dess.

Tänkte träna idag, men var så slut efter spinningen igår och hade så mycket läxa att göra så det blev inte. Nu ska jag äta fil och cheerios och plugga så att jag förhoppningsvis ska hinna träna imorgon. SÅ JÄVLA TAGGAD. Har så sjukt mycket energi som jag inte vet vad jag ska göra med. 

Hur som helst var det första dagen på praktikplatsen idag, är på gruppbostad Liljan, i stan. Verkar hur trevligt som helst i alla fall! Träffade två från personalen idag och de var då väldigt lätta att prata med och sen så var de snälla också! Verkar bli en rolig praktik det här! Fixade schemat idag och det verkar inte vara alls för jobbigt, jobbar endast en helg och bara några få nätter, så det är nice. Sen så har vi ju lov som tar bort nästan två veckors praktik, sen ska ju jag och Anna till norge och praktisera två veckor också. Ska verkligen göra mitt bästa!




vet, bloggar aldrig, så jävla less.

Sjuk natt, vaknade av en sjukt hög smäll, som att nån sprängt ett hus typ, sen frågar jag Jens, "vad var det där" och han svarar att han inte vet. Jag somnar om, men vaknar några timmar innan uppstigning av att jag inte kan andas. Hade det i Thailand hela tiden, men vet inte varför, sjukt obehagligt i alla fall. Sen väcker jag såklart Jens med mitt hummande och griniga suckar. Sen kommer jag på smällen och börjar undra vad det var. Kollar på soffbordet som jag kvällen innan ställt en pepsi max, två glas och en kanna vatten på. Allt är borta och ligger på golvet. Varken jag eller Jens kommer ihåg vad som hänt förutom smällen på natten. WTF!!??!? Så klockan 4 på morgonen tvingade jag Jens att torka bort vattnet och glasbitarna från golvet eftersom jag fått för mig att allt var hans fel.

Älskar mig själv då jag är trött.

Nu har vi svenska C och jag jobbar för fullt! Hoppas dagen slutar snart



Hatar då handduken ramlar av solstolen, då svetten rinner längst hela kroppen trots att man bara ligger still, men speciellt hatar jag sandkrabborna som gör att det ser ut som om sanden flyttar på sig på nätterna. Ilandsproblem? 
Nä, men det är faktiskt obeskrivligt underbart att kunna gå omkring i bikini mitt i natten utan att frysa. För några dagar sedan var vi ute på Hong Island där det var otroligt vackert. Satt där i lagunen, omringad av höga klippor, tittade ut över havet och mot horisonten, kände de kokheta vindarna och log för mig själv med Walk in the sun i högtalarna. Jag njöt verkligen av nuet! 

Poetiskt, men så är det. Just då ville jag flytta till Thailand, men nu längtar jag faktiskt hem lite, trots allt det underbara man kan upptäcka här. 

Hoppas ni alla har det superbra, vi ses!

Ps. Har suttit och kopierat varenda å, ä och ö, bara för er.





Nu är jag äntligen klar med min "final assignment" på Engelskaboken "Girl In The Cellar".
Den handlar om 10åriga Natascha Kampusch som blev kidnappad av typ 30-35åriga Wolfgang Prikopil i Österrike. Hon får leva instängd i en jätteliten "fängelsehåla" tre meter under marken i åtta år tills hon tillslut lyckas fly. Den är skriven typ som en dokumentär och är väldigt intressant. 

Alla borde läsa den, så tipsar er om den! Och om ni inte vill läsa den på engelska så finns den översatt till svenska också.. som de flesta andra böcker. Hah. Nämen seriöst, läs den, väldigt lärorik. 








Tänkte visa er byxerna jag köpte på stan idag. Tycker dom är aaaaasläckra, älskar skin av alla dess slag. MEN, tycker inte att jag har kroppen för att ha dem, (speciellt inte aset) så blir nog att lämna tillbaka dem. Fuck. Vill också vara pinnsmal så jag passar i just sånna här kläder som inte alla passar i. 




Såhär ska dom liksom sitta: (VARFÖR ÄR KENZA SÅ ORÄTTVIST SNYGG?!!?!?)


Hemma från stan.
Nu ska jag ta en Activia (för att kolla om min uppsvälldhet minskar), sedan börja plugga igen. Har ju som sagt packat klart, så kan fokusera på annat vilket är skönt. 


Efter en underbart god skål med cheerios så ska jag bara klä på mig och ta bussen till stan. Ska prova ett par byxor och kanske göra några ärenden åt mamma (lät vuxet). HÖRS SEN



nu äre ont om tid! Ska vara klar med typ 3 skolarbeten tills imorn. Ajajajaj.

Idag var jag i alla fall på SH' bam-pass på korpen, var jeeevligt kul. Och jeeevligt jobbigt. 
Älskar att träna. Det är underbart



Så taggad är jag typ


Var på ett sjukt härligt, uppfriskande och galet aerobicpass med Regina ikväll. Glad att hon har köpt kort på korpen så man slipper fara själv. Så himla mycket roligare att vara två. Var i alla fall det skönaste passet på länge, släppte verkligen lös, vilket gjorde att det blev härligt jobbigt. 
Har hunnit duscha och smörjt in mig med alla olika sorters salvor....
....Usch, lät riktigt vidrigt, men seriöst, är grymt fräsch. 
Nu ska jag fortsätta på författarporträttet av Jane Austen. Otroligt tråkigt, men vill bli klar ikväll såååå....TJARÅ


Nu har jag ätit och packat alla saker förutom nessecären tills vi ska fara. Vi far ju seriöst om 5 dagar? Inte länge kvar. Tänkte, om jag packar tidigt så hinner jag göra mer roliga saker till helgen. HEHE. 
Snart ska jag på ett aerobicpass med Reggieee, har ont i huvudet, men vet att det alltid går bort då jag tränar så är SJUKT TAGGAD. Ska verkligen försöka röra mig mycket i Thailand, kommer bli svårt eftersom jag älskar att vara lat, men tänkte att man kanske kan köra lite vattengympa i poolen, ta långapromenader på stranden på mornarna osv. Sen rör man sig ju sjukt mycket utan att man tänker på det också.