Hemma efter en hel dag på jobbet. Jag är så sjukt lyckligt lottad, får jobba på världens bästa jobb, för de bästa vårdtagarna med den bästa personalen. Det gör mitt hjärta varmt.
Nu går jag ut och chillar med familjen i snögrottan framför elden med en cider. Min absoluta favorit dessutom, Mandarin-Chili.



Fick ta ut lite längre rast så då passar jag på att köra ett armpass @Korpish. Sehr Gut jaja.

Äntligen hemma, natten gick suveränt, sov som en stock! Nu blir det lite mys i solen, sen lunch hemma och sedan tillbaka till jobbet.





Nu drar jag till jobbet efter goLunch utomhus.

Dragit på mig min mysigaste tröja och sitter ute i solen och dricker kaffe. Taggar inför jobb, blir en tung helg:

• Pass 1; 13.00-21.00
• Pass 2; 21.00-natt-09.00
• Pass 3; 11.00-21.00

Tröstar mig med tanken på hur mycket jag kommer tjäna.

Yep, så gott ska jag sova! Oändlig dag imorgon, I'll explain later. Godnatt från mig och Panda Prune.

Mamma bjuder upp med snack framför en ovanligt intensiv och rolig Luleåhockey-match.

Hela familjen for upp till mormor i klöverträsk idag. Där bjöds det på tre olika maträtter, mys i solen, prat och fika(som jag avstod från). Direkt då vi kom tillbaka till Piteå for jag och tränade, axlar och rygg blev det! Nu är jag hemma och ska ta mig något att äta.

Min kropp blev alldeles konstig när jag skulle träna, jag frös, skakade, mådde illa, var yr och svag i kroppen. Så det blev en hemmakväll med en nyttig kopp varm choklad framför Robin Hood med hela familjen. Mys❣



Åt precis mellanmålet ovan tillsammans med mamma. Sjukt gott, går inte ens att förklara. Nu ska vi ut och mysa i solen! Seeya



Kom just hem från premiären av The Host. Så jävla bra. Ursäkta ordvalet. Läs dock boken först!

Palt till middag idag Tryckte dock 500g kvarg direkt innan eftersom jag hatar sättet man blir mätt av palt på, så äter det mer som "efterrätt". Tog det även på en liten tallrik, våra vanliga är så sjukt stora, så blir alltid så lurad av mängden.

Lunch. Kyckling, två lättstekta ägg och keso. Så enkelt men så sjuuuukt gott.

Sådär ja, hemkommen från ett grymt benpass. Nu ska jag städa hela huset så mamma blir glad! Inte för att skryta men jag måste ju vara den bästa dottern ever.

Godmorgon! Gjorde en riktigt ordentlig frukost imorse och nu bär det av till Korpish, ha en superbra sistadag innan lovet alla!

Rubriken får tala. Godnatt!
Typiskt mamma att ta fram massa glasägg, porslinskycklingar, gula ljus och pynta björkris med små träfigurer och rosa fjädrar. Det är som jul all over again, förutom att allting är gult. Rätt mysigt faktiskt!

Yep, det suger att vara träningsberoende. Har nu haft en vilopaus i TRE dagar och jag håller på att flippa ur.. I söndags körde jag vilodag bara för att det var på tiden, sen igår glömde jag att ta med grejer till Jens så tänkte att det var ödet att jag skulle ha en extra vilodag, men idag blir det nog en till om mina bröstsmärtor inte försvinner då. Har nämligen sjukt ont, hugger till i hjärtat typ. Men om smärtorna går bort styr jag bilen mot Korpen, hoooppaaas. Har ju dock varit ute på en liten löprunda tidigare idag så har ju ändä varit liiitee (med betoning på lite) aktiv.
Käkade just ett mellanmål i form av frukt, seriöst typ som gooodis. Nu bär det av ut för en löprunda i solen, mys!
Jag har ju helt glömt bort att lägga upp bilderna från AmandaEs överraskningsfest. Varning för ofredande bilder..
















Trodde att jag försovigt mig då jag vaknade 08.00, Mitt hår står åt alla håll, jag virrar omring i köket och nu råkade jag lägga en ostskiva i filen istället för på mackan. Inte riktigt mig själv idag erkar det som, hehe.

Städning hela dagen, bra resultat!

Bästa serien jag sett efter HIMYM. Seriöst, orkar inte så rolig. Se den, annars missar ni något.







Blev både frukost och lunch utomhus idag. Sammanlagt var vi ute i över 5 timmar idag. Vi solade, grillade, mös, pratade och drack en massa kaffe. Bättre söndag får man kämpa för.

Varit ute med ma family i nästan 5 timmar nu, så sjukt mysigt.

Förut vara jag bäst på att sova. Kunde sova hur länge som helst och gjorde det också.. Men de senaste månaderna/året har jag inte kunnat sova längre än till, jaa, typ nu. Det spelar ingen roll om jag somnar 04.00, vilket jag gjorde igår, utan jag vaknar ändå aldrig över 10.00. Klagar absolut inte, men tycker bara det är så sjukt konstigt.




For och tränade idag i alla fall, hehe. Blev biceps och triceps, som jag dödade. Eller kändes åtminstone så, meeeen de lever fortfarande! Efter det blev det senmiddag med familjen + Jens. Fick ett påskpaket i förskott, ett fint ägg som innehöll två biobiljetter. Har en rätt snäll mamma som inte ger mig ett vanligt påskägg med godis när hon vet att jag kämpar med att vara nyttig. Det var i alla fall extremt gott och rätt mysigt också.

Strömnäs vann, kulkul!
Nu blir det chill till middagen, vilodag idag nämligen!

Kaffe och handboll. Hejar på Anna och hennes lag på Norrmalmia, viktig match tydligen!










Sådana här dagar kan man inte tro att vår familj är kapabla att tjafsa. Kärlek är vad det är. Dagen har bestått av familjehäng, vi har byggt en snösoffa som ska stelna till imorgon, vi har pratat, druckit kaffe, myst och så kom Alfons på besök i sällskap med Patrik. Så sjukt underbar dag.





Dragit på mig sport- BH, täckisar och hela köret och sitter nu ute och njuter av solen. Finns det något bättre än solens värme i ansiktet? Poetiskt jag vet, men varför ignorera det vackra? Embrace it folks!

Vaknade för en timme sen och har nu gjort klart frukosten, äter den tillsammans med en kaffekopp, mums. Idag är det soligt och varmt, så ska absolut spendera förmiddagen utomhus med mina päron!

Sluter mina två bruna och drömmer mig bort. Sov underbart alla fina.

Idag avklarades en lång skoldag, två engelska redovisningar, fick tillbaka förra veckans historiaprov som jag är helt okej nöjd med, bar kjol och klackar (hör och häpna) och åt pytt till lunch. Efter sista lektionen gick jag i mina kalla nylonstrumpor till Korpen där det blev ett långt pass i form av rygg, axlar och mage. Var egentligen alldeles för trött men gick ändå rätt bra. Därefter blev det en enorm middag, kyckling och ris och nu sitter jag i soffan och bara njuter. Spenderar min fredagkväll med en stark, svart kaffe framför fotboll, hejandes på Sverige. Underbara dag.
Tänkte att det kunde vara intressant för er att se lite förändringar som jag gjort både medvetet och omedvetet de senaste åren gällande min kropp och hälsa. Dessa är de största förändringarna:



1.
En del av min blonda tid var jag rätt skinny. Här har jag dock inga som helst muskler överhuvudtaget.



 2. Efter att jag varit rätt smal gick jag upp ganska mycket i vikt, vad det berodde på kan jag dock inte svara på. Här är jag fortfarande helt otränad.



3.
När jag insett att jag gått upp i vikt fick jag panik, började räkna kalorier, började gymma lite, mest kondition dock. Dessa bilder är från Thailand, här vägde jag ca. 52kg och mådde piss.



4.
Efter att jag mått dåligt ganska länge så tog jag tag i mitt liv, började äta bra och blev seriös med träningen. Är långt från nöjd, men jag känner att jag är hälsosam, mår bra, är pigg och glad och det är inte förän nu jag förstår att det är när jag lever som jag gör nu som jag är lyckligast.

Skönt Elin? Vi är tydligen less. Har vi inte lyssnat på denna information en miljon gånger tidigare?



Hur kan en så tråkig frukost smaka så gudomligt? Kanske för att det är fredag? Vet inte, men gott var det, och mätt är jag.
Ha en underbar dag allesammans!
 Ligger i sängen och njuter av den underbara känslan som sprider sig i benen. Är så sjukt nöjd efter kvällens pass då jag höjde på knäböj. Åh så glad jag är! Ren lycka.



Blev en obeskrivligt god middag idag, perfekt uppladdning för ett benpass på Korpen.

Längtar till jag får trycka mina två frukter, mums. Nu äre bara två långa lektioner kvar sedan är det äntligen dags att rulla hemåt.

Väntar på att Engelska C:n ska dra igång. Hade gärna skippat det idag, meeeen bara att bita i det sura äpplet! Hoppas alla får en bra torsdag.

Efter kvällens pass. En timmes biceps-triceps- och underarmspass + 25 min löpning. Good Job Libe!

Laddar upp med potatisburgare, bacon, lågkalori-lingonsylt och keso innan ett armpass och lite kondition ska avklaras på bästaste Korpen.
Kom just hem efter en hel dag på Boda Borg. I hela 4 timmar kämpade vi. Riktigt roligt. Härliga flickor det där. Kom dit kring 10 och styrde bilen hemmåt vid 15. Ont i hela kroppen nu och trött som ett as.




Ett lite längre magpass avklarades på bästa Korpen tidigare ikväll. Vill spy direkt jag råkar spänna den nu. Skön känsla nanting.
Nu ska jag njuta av hur underbar sängen är innan jag slocknar. Godnatt!

Just fått i mig en sen dunderfrukost. Eller kanske tidig lunch? Kan man få en bättre start på dagen? Är ledig, får äta massa gott, det är 1°C ute, klarblå himmel och solsken.
Åhh jag hoppas ingen missade norrskenet i Piteå ikväll. Så vackert. Synd att min kamera är så dålig.





Såhär såg det typ ut i verkligheten:

Bilder från gårdagen då jag och Jens agerade barnvakter. Finaste Elizabeth.

haha chickenlegs.

Igårnatt blev det jobb, sov dock svindåligt. Steg upp vid 8, åt blåbärsgröt och drack kaffe. For från jobbet kring halv 10 och drog direkt till Korpen. Blev 15 min intensiv uppvärmning sedan 40 min löpning. 5,5km, inte så bra, men har ju inte kört seriöst cardio på säkert 2 månader och dessutom körde jag ju ben igår så jag är ändå nöjd.

Fyfasiken vilket bra benpass, det jag behövde mycket pass med förra veckan klarade jag helt själv nu, vilken lycka!

Tog en liten sovmorgon imorse. Sitter just nu och äter dagens första mål, vet inte om jag ska kalla det frukost eller mellanmål..
Är så himla glad idag. Bästaste lördag.
Lindatid.
Kommer sova som en liten prinsessa, Godnatt.

Blev kebabsallad till middag ikväll, kom hem rätt sent från Korpen så ingen orkade laga mat, haha! Unnar mig även en cider, trots sockret.. Har ju faktiskt tränat så!

Följ mig på instagram va? lindaberg



Glada efter avklarat prov i kommunhuset!

Fyller på med fil, naturella rispuffar, banan och litelite kellogs för att orka en lång kväll av plugg.

Äntligen hemma från en lång jäkla skoldag. Är så sugen på att träna, men borde verkligen fokusera på plugget... får se hur jag gör! Nu blir det en pn i alla fall, så man orkar med någonting överhuvudtaget.

Blev ett sent pass ikväll, jag och Anna gjorde nämligen klart projektarbetet, SKÖNT.
Rygg, axlar och mage stod i alla fall på schemat och jag köttade seriöst. Hat-kärlek när det gäller rygg, det är lätt det roligaste, men blir så öm i diskbråcket i några dagar efter, vilket suger just då.
Nu ska jag ta mig nåt att äta.

Eftersom det blev så mycket Chili con carne kvar igår, så åt vi det idag igen. Gör mig ingenting, så sjukt gott. Lätt en av mina favvisar. Blev även galet sugen på mjölk helt plötsligt. Drack ju typ liter varje dag innan jag träffade Jens, men han tycker ju inte om det och hade det aldrig hemma, så då blev det som att jag också slutade. Har aldrig riktigt tyckt om det lika mycket igen, dricker som bara vatten nu. Men så idag fick jag ett extremt sug efter det, random shit. Efter ett glas var jag i alla fall less igen, haha.
Nu bär det av till Anna för att få klart det där förbaskade projektarbetet.
Jag tror jag avlider snart av allt plugg. Hur kan man lyckas få alla skolarbeten samlade på en vecka när det finns 51 andra, fullt fungerande veckor på ett år? Okej minus alla lov då..
Tröstar mig med att det inte ens är 71 hela dagar kvar till jag sticker till Rhodos med världens bästa klass <3

Thailand

Ojoj, fullt upp idag alltså!
Besöket idag gick i alla fall jättebra. Var lyckligare när jag gick därifrån än när jag kom dit. En gnista hopp tändes! Nu ska jag fara och handla, ikväll blir det chili con carne till middag.

Gjort mig klar och sitter och käkar lunch. Snart bär det av mot Luleå..

Hade tänkt ta en rejäl sovmorgon imorse, tillaga en ordentlig lunch och sedan ta ett långt bad.
Vaknar av att mamma ringer klockan 9 och berättar att hudläkaren (som förövrigt är omöjlig att få en tid hos) fått ett återbud på en tid 12.00 i Luleå. Finns ingen mer tid i vår, så det var bara att stiga upp och äta frukost. Nu sitter jag och pluggar med en kopp kaffe, ska göra lunch snart, sedan vänta in pappa som tagit ledigt för att skjutsa mig. Världens bästa papi.

Ny tandborste. Finaste jag någonsin haft! Får mig att längta utomlands.
Nu blir det att plugga historia ett tag till, ska nämligen unna mig en sovmorgon imorgon.



Gjorde lunch till tjejerna, det vill säga, Anna, Lise och Regina. Pastasallad med kyckling, mums. Nu är det plugg för fulla muggar! Önska oss lycka till.


Tog en liten prommis till ICA och handlade lunch. Vid dessa tillfällen är det omöjligt att inte beundra stillheten och lugnet i den vackra byn. Oj så härligt.

Nu väntas besök från några bra tjejer. Kan denna dag bli bättre?







Väntar på bussen hem från ett biceps- och tricepspass. Ska käka min äckliga, mosiga, bruna banan nu och njuta av solen. Man skulle kunna tro att det är sommar om det inte hade varit så kallt och vitt.
Okej, inte riktigt va, men nästan.. Nu ska jag trycka i mig nå frukost, sedan tigger jag skjuts av pappa till stan för att avverka ett pass på Korpen.
Underbart att vakna upp till detta väder!



Usch vad klockan är mycket, men har röjt undan en stor läxa, så det var nog värt det. Nu säger jag godnatt, tidig morgon imorgon.
Resten av kvällen kommer att spenderas framför ett ton böcker och anteckningar, värsta veckan på länge väntar.
Därför har jag bakat nyttiga chokladbollar som jag ska unna mig mitt i pluggstormen. Receptet är ursprungligen taget från Alvas "Raw chokladbollar", men gjorde om receptet lite, exempelvis tog jag bort kokosen eftersom jag inte gillar det!


Ingredienser:
1 dl naturella chashewnötter
5 st. färska dadlar (utan tillsatser)
1/2 dl krossade linfrön
3 msk puffat, rostat ris
1 msk olivolja (ej nödvändigt)
4 msk kakao
1/2 tsk vaniljsocker

Tillsatte även lite kaffe, ca 3 msk, men efter behag istället för bara vatten. Detta eftersom jag älskar kaffesmak och det gjorde även att det smakade mer som vanliga chokladbollar.

Tillvägagångsätt:
1. Sätt nötterna och riset i en matberedare och strimla efter behag. Jag vill inte att det ska vara små bitar i, så jag strimlade ganska länge, tills det blev puder.
2. Jag ekomenderar att plocka ut kärnorna från dadlarna innan du sätter ner dem i beredaren. Sätt sedan dit alla ingredienser, förutom kaffet.
3. Kaffet häller du i lite eftersom, tills du ser att "degen" håller ihop och är nog kladdig.

KLART!



Jag tog mig även tid att räkna
ut näringsvärdet för vad jag fick till
7 st chokladbollar:
750 kcal
61g kolhydrater
25g protein

Per boll:
107 kcal
8,7g kolydrater
3,6g protein

En räcker gott och väl som ett snack till kaffet,
de är nämligen rätt mättande.
Jag själv räknar inte kalorier längre, blev besatt förra
gången,men tänkte att nån kanske ville veta. Dessutom
anser jag inte att dessa är onyttiga, trots att det är rätt
mycket kcal och kolhydrater i dem, eftersom
ingredienserna är bra och nyttiga.

Idag blev det jag som bjuder familjen på middag, så nu ska vi sätta oss ner och äta. Blev hemmagjorda köttbullar med potatis och pepparrotssås. Mums.


Hahahah orkar inte. Seriöst. Avlider typ. hahahahah

Alltså mumma. Perfekt middag efter ett äckligt jobbigt men härligt träningspass. Mage och vader stod som rester på schemat!

Ikväll är jag hundvakt åt världens sötaste valp. Passade på att ta med han på en promenad till ICA när jag skulle handla också, istället för att köra bil, så fick mig en skön 20 minuters promenad i mina Reebok. Ska även hämta bror, Simon och Tobbe i Luleå senare. Inte roligaste lördagen kanske, men jag får mysa med lilla Alfons i alla fall!
Nu blir det käk efter några vakna timmar spendarade i sängen. Därefter sticker jag iväg för ett pass på Korpen. Lördagar må vara lyckans dag.







Steg upp lite för sent, som vanligt kan jag väl säga! Jag hade dock tur, pappa såg att jag stressa så han frågade om han skulle skjutsa mig till skolan istället. Fina pappa. Så nu sitter jag här med min akut-frukost (kvarg) och njuter några minuter innan nästa lilla ryck. Älskade fredag!

Ätit middag och sitter kvar med föräldrarna och är social. Snart rullar jag mot stan för ett rygg- och axelpass på korpen, unnar mig även en solning. Som att jag INTE är värd det, men rebellisk som jag är kan ingen stoppa mig. Heh.
Okej, det lät dramatiskt.

Idag blir sista dagen jag är onyttig på 3 månader. Eller jag ska försöka i alla fall. Ska ta mig fasen klara det. Vill så gärna bevisa för mig själv att jag kan.
Så nu fläskar jag på, så jag ska vara riktigt less när jag startar imorgon. Vill ju dessutom äta allt jag kan så länge jag får! Så dagen har bestått av plugg, kalas - tårta, vilodag, massa godis, chips, popcorn, nutella och ballerina. Enda som fattades var en B&J's och vaniljmunkar.. mmmmh. Aja, det får jag sakna helt enkelt!

Tvivlar inte en sekund att jag ser ut såhär just nu;
Igår efter jag varit hos Lise for jag till min brors kompis för att hämta nyckeln till hans lägenhet. Skulle låna en plats i hans soffa eftersom mamma och pappa har varit borta i helgen och jag vågar inte sova hemma själv, haha. Dock blev jag kvar hos dom rätt länge och såg en film. Så nu ligger jag här i soffan och funderar på att stiga upp, alldeles för ljust i rummet för att kunna somna om..



Ikväll blev det mys hos Lise med gurka, paprika, morötter och misslyckad, hemmagjord dipp.
Gillar inte Taylor alltså.
Får se om dessa skönheter får åka på mina ben eller tillbaka till affären inom de närmaste dagarna. Tror nästan de får stanna, så fina.
Sitter med min älskade pytt och ska slå på ett avsnitt av PLL. Blev rätt liten lunch idag, pytte pytt (haha), två ägg och några rödbetsbitar. MUMS.
Hade nog kul igårkväll när jag skulle sova.. hahah orkar inte.





Hemma från nattjobb. Tar det lugnt i min nya myströja och mina fina tjocksockar!
Ska koka kaffe och se någon film, så himla trött.

Brottombrottom. Passade på att ta en kopp kaffe medan jag förde över lite pengar på kontot. Det mesta till ikväll (jobb å sånt) är klart, så nu ska jag ta bilen och fara och träna. Tänkte egentligen vila eftersom jag tränat 6 pass de senaste fyra dagarna, men jag orkar fan inte. Vilodagar må vara det tråkigaste som finns?
Spenderade just min lunch med två av de finaste flickorna i världen på stan. Gott och mysigt.