Precis som de allra flesta andra lördagar så tog jag och Jens en lång sovmorgon även idag. Sen har vi bara chillat tills en bit in på kvällen då vi drog och tränade. Biceps, triceps och underarmar för min del, blev även 25 min löpning. Nu grillar vi och ska snart äta, såååå hungrig. Ses!



Hejhej alla fina! Som ni kanske vet så hämtade jag ju Jesse på Kallax igår, därav den dåliga uppdateringen. Ville verkligen bara umgås med honom och ta igen missad tid! Idag har jag jobbat ett kort pass på 7 timmar, sen tog jag helg! Efter en massa chill drog jag och pojken till Korpen där det blev ett benpass för min del. Var skakis, men försökte köra på ändå. Har dock ont som fan i min vänstra vrist, kan inte köra knäböj ens, vilket suger. Måste kanske fara och kolla upp det där? Ändå haft det i över 3 veckor. Aja, får ta tag i det där på måndag.
Imorgon ska jag hem och hämta kamerasladden och datorn och då kommer mer kvalitetsbilder upp. Håll ut!




Monsterburgaren. Tre ägg, 300g kyckling, keso och ett hamburgebröd. FYFAN så gott. Massa protte också, passade bra efter 7 timmars jobb och 1,5 timmes rygg- axel- och magpass på Korpen. Underbart. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och se serier, kommer bli myyyys. Längtar till imorgon, klockan 19.00 ska Jens vara i Kallax och det ska även jag. Om jag hittar dit. Saknat han så mycket!
Godnatt darlings. Ses imorgon!

 
Matchar mina nya blommiga shorts med mina neonrosa favvoconverse, som förövrigt är köpta av Jens! Nu är detjobb som gäller, 21.00 slutar jag och då är det dags för ett pass på Korpen. Vi syns efter det!

Vaknade helt plötsligt med uppspärrade ögon 09.00. Så nu är jag uppe, lagt ut solstolen, dragit på mig bikinin och tagit fram boken. Nu är det att pressa som gäller för senare idag är det jobb.


Pappa var bäst och grillade burgers åt oss! Sååååå jääävla gootttt. Och så jävla hungrig! mumma.

Vinst för Storfors, 2-3 mot hemmalaget Öjebyn. Det regnade en pytteskvätt, men sen var solen framme under i princip hela matchen, det var nice. Snart är det middag, kör periodisk fasta så äter rätt sent! Blablabla har inget intressant att skriva så vi hörs sen!
Köpte en systemkamera igår, var på tiden! Nöjd.Lekt lite med den idag!



 
Bilderna kommer inte helt i ordning, men vem bryr sig.. Här är dom iaf!

 
 
 



 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 


 










 




 
 







 
 
 


Älskar eftermiddagskaffet i solen. En sån där speciell stund, ni vet, då man mår lite extra fint.
Idag är det vilodag, har ingenting att träna. Missar dock träningen imorgon också eftersom jag ska fara och se fotboll direkt efter jobbet. Meeen jag tar igen det på onsdag, då jävlar är det att kötta som gäller.

Idag började jag jobba 8, var inte alls redo att stiga upp när väckaren ringde. But I did, för jag är en kämpe. Inte gjort någonting överhuvudtaget på jobbet, solade i en och en halv timme, sen dammsög jag lite, kokade te och sen läste jag bara i min bok i typ 3 timmar. Rätt ok dag hittills!

Slingrat mig in i min älskade Dobber -pyjamas och min kropp känns alldeles tung, men på ett underbart sätt. Träningsvärk har jag. I mängder. I hela kroppen dessutom. Läser lite ur min lilla Robotbok och är allmänt nöjd.

Godnatt fina, sov gott inatt och ha en bra dag imorgon!



Mår gode fint ute på altanen just nu. Avklarat ett jobbpass på 9 timmar och ett biceps- och tricepspass på Korpen. Hunnit både äta och duscha. Nu ska jag sitta här med morsan och bara njuta av denna kopp och den efterlängtade solen, sedan ska jag bara ta det lugnt, heeeela kvällen. Kanske hamnar jag bakom "Jag Robot" och får några sidor lästa också. Skulle tippa på det ja.




Sjukt bra benpass avklarat. Helvete så bra det gick,får gåshud då jag tänker på det. Taggad till tusen. Nu har jag i alla fall duschat och gjort mig klar. Snart kommer några tjejer hit och myser. Kommer bli awesome!!












 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 


Som ni kan se så hade vi sjukt trevligt. Många skämt, mycket svammel och sjukt många skratt. Underbar mat bestående av oxfilé, hasselbackspotatis och grillade grönsaker med whiskeysås. Marängtårta och många goda sommardrinkar. Lekar och frågesport med frågor som: "Vilken fisk har 2 ben och ett par ärr?" Rätt svar var då aBBoRRe. Kul va? Ha-ha-ha. Typiska Owe-lekar med andra ord. Vi kom väl hem där vid halv 2. Bra kväll.

Nu ska jag dra till korpen och träna, därefter blir det middag med samma gäng + några fler. Därefter är det lite oklart. Men vi hörs i alla fall! Pussen.
 
Måste säga att kvällen blev över förväntan. Var ju med mina föräldrar, deras bästisar som även är våra "grannar " och min faster + hennes man. Har ju känt dessa människor hela mitt liv så det kändes inte alls konstigt att vara ensamt kid där. Det bjöds på massa goda drinkar, oxfilé, whiskeysås, marängtårta, lekar och en helsikes massa skratt. Skitbra midsommar faktiskt trots att jag var lite dyster tidigare idag. Tog även en heeel deeel bilder med Ullas systemkamera som jag hade tänkt försöka tatta imorgon, keep your fingers crossed så ser vi hur det går! Nu har alla precis lagt sig och det har även jag, kommer nog somna rätt fort med den där varma Irish Coffeen i magga.
Midsommar 2012 var en riktigt bra kväll. Jag och Lise for till Kims stuga där massa trevligt folk var, bland andra Jens då! Vi söp, snackade skit, badade bubbelpool, skrattade, ramlade och så söp vi ännu mer.
Årets midsommar kommer suga. Eller jaa, mitt eget fel, Jens är ju i Norge, så då tänkte jag att jag skulle passa på att hänga med familjen lite, men nu i efterhand ångrar jag mig. Vill dricka sprit med vänner. Men jag får göra det bästa av situationen, det bjuds åtminstone på oxfilé! Ska träna idag också, innan middagen hade jag tänkt. Nä usch vilken tråkig midsommar, hoppas att nästa kommer äga, att jag och Jens har flyttat och firar den utomlands.



 




 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 









 


 


 
 
 
 
 
 




 

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 





♥♥♥ Tack för tre underbara år OP3A ♥♥♥

Även lånat bilder från Emmy, Regina och Jenny. Checka i deras blogg / facebook för mer bilder.
Tjoo! Vill börja med att säga att jag haft en grym dag. Jobb 7-15, hann uträtta några ärenden på stan där jag lyckades hitta 2 bälten och ett par shorts. Drog direkt till Korpen där det blev ett snabbt men effektivt rygg- och axelpass. For hem, åt fullkornspasta med korv och köttbullar, gött. Därefter for jag och mamma till Munksund för att se Patriks match. Deras lag kvitterade från 2-0 till 2-2 i 90:onde minuten, så det var rätt spännande där i slutet.
Nu har jag dragit på mig onepiecen och myst ner mig i soffan, imorgon ska jag ta han om mig själv lite med bland annat skrubbning, nagelmålning och solning. Great.

BTW, visst har mitt sår blivit bra?? Fick det ju i måndags för 3 veckor sedan, så det har tagit sin tid att läka. Kommer nog få ett saftigt ärr dessutom.


Tänkte egentligen bara kika in och säga hej. Nu är det senmiddag, ska äta (det på bilden ovan) som en häst efter att jag jobbat som en gris. Vi ses sen sweethearts
Jag vet att jag lovar er massa saker hela tiden, mer uppdateringar, mycket och bra bilder osv, men uppenbarligen blir det ingen skillnad och det ber jag om ursäkt för.
Hade tänkt upplysa er om vad jag hållit på med de senaste dagarna.
✶ Jag har tränat igenom hela kroppen och det är bara onsdag, så nu har jag ont överallt, fast det är en skön smärta förstås.
✶ Jag har som sagt varit på min kusins bröllop i Hudiksvall. Det var fint.
✶ Jag kickade igång första arbetsveckan i måndags.
✶ Jag och Jens ser typ 3 serier samtidigt nu, så tiden räcker aldrig till..

Det är allt jag gjort i princip. Jens hoppade nyss in i Eriks bil och startade deras tripp till Norge. Han blir borta i 8 hela dagar. Å-T-T-A?? Hur ska jag klara mig?!
Aja, blir säkert bra. Fullt fokus på familjen, vänner, bloggen och jobbet. Men franförallt fokus på mig själv, det vill säga min bok, träningen, min hälsa, diet, osvosv.

Nä nu ska jag ge upp detta tråkiga inlägg innan det blir outhärdligt.. Ses ikväll efter jobbet homies.

Igårmorse startade bilresan mot Hudiksvall. Tog ca. 9 timmar inräknat lunchpaus, shoppingstop och mellanmålspauser. Sov typ halva vägen, hehe. Lite besviken över hemmet vi bor på, "Hotell" står det på beskrivningen, meeeen.. det är lögn. Charmigt på sitt eget lilla sätt kanske. Igår mös vi mest bara på.
Idag ska min kusin gifta sig. Kommer bli fint. Så nu är det hopp in i duschen och så fixa sig, vi hörs väl sen!

Jens hade lovat sin mamma att städa, så nu gör jag en storrensning bara för att det är hans födelsedag! 20 år är storpojken nu, helt sjukt..
Förlåt för dålig uppdatering och dålig bild nu, men har haft en hektisk dag! Försov mig till halv 12, sprang och köpte presenter åt Jens, blev två par shorts, ett märkes, tre t-shirts, även där ett märkesplagg. Blev rätt jobbigt för min trasiga ekonomi, men min älskling ska bli glad! Sen drog vi på lunch och fika hos Jens farmor och plastfarfar där även Erik, Sofia och Elizabeth befann sig. FinEllie sprang med armarna mot mig och skrek "LIINDAA", och hoppade upp på mig och kramade mig när jag kom, precis som i en film. De va fint. Sen grattade hon storebror som också fick en stor kram. Vi åt och fikade sen drog vi på stan, jag och pojken. Han hittade lite fint och det gjorde även jag.
Ni får se nå bilder från kalaset sen ikväll, Jens har dom och han är på Korpen nu.
Nu ska jag fortsätta med städningen! Ses!
Min mamma sa nyss att ikväll ska vi minsann bara mysa i soffan framför Tv:n i regniga Hortlax. På rutin hann min hjärna fundera om jag hade några läxor, hur lång paus jag skulle kunna ta och vilken tid jag måste gå och lägga mig, innan den hunnit klura ut att det där är över. Jag behöver inte tänka på att när jag kommer hem från en skoldag på 7 timmar så väntar även flera timmars plugg.
Jag kan med gott samvete säga att jag har pluggat, som en gris många gånger. På studentdagen överlämnade min mentor ett stort brev till alla i klassen innehållande betyg för alla kurser. Jag öppnade mitt brev, men hade just då inte tid eller kraft att reflektera över det. Då var jag fullt upptagen med att sjunga och skratta. Men när jag tog fram brevet och tog ut pappret någon dag senare och faktiskt kollade på det så ville jag nästan gråta, så stolt var jag över mig själv. Jag gick ut gymnasiet med 15 VG, 14 MVG och 0 G. Får man skryta? Ah jag gör det iaf.
Visst har dessa tre år varit extremt tunga och jobbiga ibland också, men jag kan ärligt säga att de har genomförts med framförallt lycka, glädje och underbara händelser. Jag har fått spendera tre hela år tillsammans med en klass som inte längre bara är en klass, utan också en grupp goda vänner. Dessa år har varit så bra, kan vara bland de tre bästa jag kommer få uppleva, bland många andra, underbara år såklart. Inte bara för att jag fått lära känna dessa fina nya människor men också för att det är de år jag fått spendera med Jens, de år jag kommit närmare min familj, de år jag lärt mig så mycket värdefullt och de år jag hittat mig själv. Tre fucking amazing år med andra ord.


Tar mod. 1,2,3, lööööp förfaaan









Idag hade jag senKalas/studentfika för Bergssläktet. Tidigare hade endast mammas sida, alltså Sandströmssidan firat mig. På pappas sida är vi betydlit fler, så idag har det varit full fart hemma på Bisittarevägen. Orkar inte visa er vad jag fått då jag nästan bara fått pengar... massaaaa pengar. Smink av Jens ja, och två skinfina silverörhängen av mamma och pappa. Det var fint. Är så tacksam. I veckan då jag är ledig ska jag verkligen hjälpa till hemma, städa, laga mat osv som tack. 
Efter kalaset drog jag tillbaka till Jens där det blev en rutinmässig Power Nap, vi vaknade aningen för sent, så även idag blev det grillning i kvällssolen. Jag klagar inte. Varför är grillade burgareså jävla mycket godare än stekta? Bra fråga Liibee. Hur som helst ska vi gotta oss ikväll också, våra nyttiga liv börjar imorgon. Längtar. Vi ska mysa framför vår nyfunna serie Hemlock Grove med bland andra Bill Skarsgård som huvudrollsinnehavare. Varulvserie, för er som gillar sånt! Den verkar grym hittills. 

FÖRRESTEN, lagt in alla mina bilder från studentveckan, studenten, Rhodos och balen på datorn nu, så nu ska jag bara tatta av mamma, Jens och alla från min klass också, så kommer allting sen. Håll ut.

Love ya. Ses
Förlåt för dålig uppdatering, men som ni förstår har jag haft fullt upp nu under studenten. Greklandbilderna, balbilderna och alla bilder från studentveckan + studenten kommer snart! Guuud vad jag har jobb att göra. Kommer dela upp det iaf, så ni får kika in här tills de dyker upp. Och efter det också hoppas jag..

Hur som helst tog jag studenten igår, FATTAR INTE VAD JAG SKRIVER.. är det sant?? Yep, det är det. Helt jävla sjukt. Känslan alltså. Berättar mer i detalj i samband med bilderna.

Idag vaknade jag 16.00. Tärd efter Rhodos och studentveckan kan jag meddela. Igår natt då jag kom hem mös jag och Jens framför en Stephen King-film på 4 timmar. Var trött som ett as och ville bara sova, men kan inte somna då jag är full så vi låg och såg klart den medan Jens kliade och masserade mig under hela filmen Vi somnade 5 vilket också förklarar det sena uppvaknandet. Vi är ensamma hemma så det blev en sen middag i kvällssolen för oss där grillat stod på schemat. Kunde inte bli bättre, livskvalitet på hög nivå. Nu ska vi mysa och äta gotta framför en skräckfilm.












Jag skiter faktiskt i att det gör så mycket ondare än jag någonsin trott att ett litet skrapsår ska göra, men att jag ska ha stora skorpor över hela kroppen på balen gör mig så jävla ledsen. Jag är så arg och besviken på mig själv, visst var det en olycka, men allvarligt hur jävla klumpig får man vara? Ocv varför just nu?

Gråter floder och ångesten håller mig vaken. Jag har förstört allt.

Kom precis hem från ett pass på Korpen, blev övre rygg och axlar. Kändes riktigt bra! Nu måste jag fan skynda om jag ska hinna duscha, äta och fixa mig till klockan 7. Kvällens tema är "Jag kom precis från.. " och ska vi ösa och starta den här omtalade studentveckan, kommer bli sjukt najje. SES!!

Satte mig på cykeln imorse och trampade till Jens. Hade hur mycket packning som helst, helt sjukt jobbigt. Men jag tog mig fram i alla fall! Nu ska vi ut i finvädret. Ses!

Kvällen spenderades i Hemmings med en del av världens finaste klass. Så underbara!! Det bjöds på chips, ostbågar, dricka, choklad och vindruvor. Själv lyckades jag hålla mig borta från allt, då de innehåller allt för många kolhydrater. Tur som det var hade jag käkat LCHF -kreps innan så var ändå perfekt mätt hela kvällen. Älskar dessa plättar, bästa deffmaten. Anledningen till att jag inte "unnar" mig under min egen studentvecka är för att jag inte mår bra av att känna mig så här. Unnade mig mer än behövligt i Rhodos och nu kommer jag knappt in i min studentklänning och mår fysiskt och psykiskt dåligt. Fysiskt genom att jag torterar kroppen, jag är trött hela tiden, lat, har ofta huvudvärk osv. Psykiskt genom att jag inte trivs med hur jag ser ut, vilket är den värsta känslan. Så nu, trots att denna vecka kommer innebära mycket alkoholintag, ska jag vara nyttig, träna, leva gott och faktiskt njuuuta av hur jag och min kropp mår.

En bild på mig, tagen för någon dag sen, med delar på mig som vanligtvis inte brukar vara där. När jag mår som jag vill må, brukar detta extrahull inte existera och det ska det snart heller inte göra. Eller brösten får förresten stanna om de vill :-)



Inget fika för mig idag, endast bär och lite grädde, annars kommer inte jag ta mig in i min examensklänning. Sara fyller 18, vilket känns helt sjukt, så himla fort tiden går. Sen blir det ett pass på Korpen, vet dock inte vad jag ska köra, har träningsvärk i hela kroppen efter endast ett benpass, ett ryggpass, ett magpass och ett biceps- och underarmspass.. kan då konstatera att efter en veckas semester och mycket spritintag så får man en träningsvärk från helvetet. Men det ska kännas, eller hur?
Idag steg jag och Jens upp ovanligt tidigt och eftersom vädret ägde så drog vi in till stan vid lunchtid för lite basket. Vi utvecklade spelet lite, för att få lite träning samtidigt. Vi körde 3 straffar och den som förlorade fick strafflöpa fram och tillbaka två gånger på planen. Haha, det blev äckligt jobbigt där i slutet. Eftet det höll vi såklart på att avlida av uttorkning, så vi for på ICA och köpte vatten och sen vidare till Strömbacka där lite folk spelade volleyboll. Både jag och Jens hatar typ det så vi körde ännu mer basket själv. Hur som helst är jag död i kroppen nu, vi höll ju igång i över 4 timmar. Men ska ändå dra till Korpen för ett biceps- och underarmspass och sen blir det senmiddag. Sover hemma inatt. Så jävla bra dag.



Idag kom min mormor, moster och kusin förbi för middag och fika hos familjen Berg + Jens. Fick massa pengar, vilket jag behöver just nu så det var great. Har inte ens visat vad jag fått mer va? Ah måste göra det, men njutit av Jens sällskap så har inte orkat. Hur som helst drog jag och Jens iväg här på kvällskvisten till stan där vi spelade basket. Blev bara typ en timme, sen sprang vi därifrån eftersom myggen gjorde oss galna. Nu ska vi snart styra bilen mot Hortlax igen där vi stannar för natten. Bra dag med jordens finaste.