Denna är jag jättenöjd med, man ser judock limmet där jag limmat stenet med spännet, men det syns faktiskt inte i verkligheten. Min kamera är för bra, haha.




Men vistst blev dom fina? Tog fan typ 2 timmar på varje halsband, haha, snabb jag är. 

Såhär såg min middag ut idag. Inte speciellt rolig. 200g kassler, 5 små potatisar, två ägg och självklart favoriten; Loka. Körde på krusbär&päron idag, men den bästa är mango&päron, den är så himla lovely. 
Denna middag var inte en favorit, smakade i princip som julmat och jag gillar iiiintee julmat. Men det funkade, det var ju inte äckligt precis, hehe. För lite kalorier dock, så ska käka lite risgynsgröt innan jag drar på Korpen också så får jag i mig lite snabba kolhydrater i samma veva! 

Idag har jag inte gjort många knop. Sett 5 program av PLL, även det sista för säsong 4. Haha jag dog typ. Sen har jag plockat lite kläder från golvet och ätit. Hehe. Älskar att äta. Även laddat ner lite nya serier eftersom PLL nu har slutat, och fler låtar som jag ska sätta in på mobilen alldeles strax, kommer bli kul med nytt i lurarna!

Ska även lägga in mina två halsband som jag gjorde igår som jag blev nöjd med. Resten blev misslyckanden, men det gör ju inget, bara att bryta upp dem igen och få ny inspiration och göra om dem. 
Myser på här på Bisittare. Idag har jag jobbat, 8.30-16. Sen drog jag hem och pysslade ihop lite nya smycken. Av ca. 10 blev jag nöjd med 2, ska nog visa dem sen! Klockan 7 ringde bror min och fråga om jag skulle hänka till kusinen Johanna och säga grattis eftersom vi båda missat kalaset som var tidigare idag. Vi blev kvar till 9, jättetrevligt var det :-) fikade ingenting, men blev bjuden på ett jättegott vaniljte. Mums. Idag på jobbet bar vi ner möbler i förrådet i källaren så jag var tvungen att springa i massa trappor och vet ni vad? I enyojed it. Blev ju bara 2 pass på gymmet i veckan och det är galet lite. Minns inte sist jag tränade så lite, haha. Så jag har haft lite spasmer som ni kanske förstår så det var så skönt att få upp pulsen lite.. Imorgon hade jag tänkt ge mig på ett pass, får se hur det går. Blir ben eftersom jag inte får träna något som tar på axeln än. Berättade jag ens vad det var? Kommer inte ihåg if I did, men det var iaf en muskelinflammation från överansträngning så jag blev förbjuden att träna mer denna vecka. Det gör faktiskt rätt ont hela tiden, men jag kan inte hålla mig borta från gymmet längre. Ska dock vara försiktig, såklart. Nu ska jag käka standardmålet; kvarg med hallon och swetex. Sen ska jag sova. Godnatt på er så syns vi imorgon, med förhoppningsvis lite bättre update.
 
Chillar på jobbet. Dricker lite te, läser gamla anteckningar osv.

Försökte få en jobbarkompis att ta ett fint kort på oss innan dansen eftersom alla var så finklädda, men hon lyckades inte så bra.. haha. 







Dessa bilder är då från dansen igårkväll. Var riktigt trevligt faktiskt!

Skulle egentligen ha lagt ut dessa bilder tidigare idag, men det blev så himla stressigt imorse. De ringde tjugo i 12 och frågade om jag var påväg.. fattade ingenting eftersom jag började halv 2, men tydligen blev det ett missförstånd igårkväll och någon hade glömt talat om för mig att jag skulle få börja tidigare idag och följa med till Teknikens Hus om jag ville. Klockan 12 skulle de åka från stan, vilken betydde att jag hade tjugo minuter på mig. De sa att jag skulle skita i det och komma vanliga tiden, eftersom det skulle vara i princip omöjligt att hinna göra mig klar och köra från Hortlax till stan på 20 min. Men vet ni vad? Jag hann. Helt sjukt. Drog på mig ett par jeans och en tröja, hade redan ätit frukost så borstade tänderna och plockade upp handväskan i farten. Hann inte ens knyta skorna. Men som sagt så lyckades jag. 
På bussen träffade jag Julia och Micaela också som tydligen jobbar på Kickis cafe, vilket jag inte hade en aning om. Så det var riktigt kul att få hänga med någon man kände. Vi strosade omkring på Teknikens Hus i ca. två timmar, sen åkte vi buss tillbaka. Jobbade sedan ytterligare 5 timmar. 

Nu har jag hunnit vara hemma i snart två timmar, har bara suttit i soffan och tagit det lugnt. Ska fortsätta med det ett tag till faktiskt, sedan ska jag väl försöka he mig i säng. Imorgon jobbar jag dag, fast ett ganska kort ett.. Eller nää, egentligen är det över 7 timmar, men det känns så kort då man slutar så pass tidigt. Haha.  


I knoooooow, ingen uppdatering igår, dåligt.

Jag ska alldeles strax uppdatera om gårdagen, men först ville jag bara visa detta enorma hallon.
Eftersom mormors hallon tog slut så köpte jag mer på ICA, och alla de hallona var gigantiska. Fattar inte, ska de se ut så här eller är de manipulerade på något sätt?? Kändes inte det minsta naturligt. Smaken är det dock ingenting fel på. Ingen misstolkade väl rubriken förresten.. hehe.

Ska käka lite nu framför PLL, men vi hörs sen och så ska ni få lite bilder från igår.
 
Nu är Tacopajen äntligen färdig, it's gonna be deliiiiciiouus.
Blev lite stressigt så alla fick hjälpas åt. Jag kunde däremot inte göra så mycket annat än att röra om i köttfärsen, inte lätt att laga mat då man inte kan röra ena axeln. Fyfan vad det gör ont. Fattar inte vad det är, och vill inte söka på google heller, då blir jag väl nojjig. Fått en tid på vårdcentralen imorgon, ska klaga asmycket så kanske någon orkar hjälpa mig. Några starka painkillers skulle nog göra susen! Hehehehehe. Lol. Ska käka nu. Ses.


Nu säger jag godnatt och hoppas på att må bättre imorgon. När jag kom hem idag kände jag att jag började få extremt ont i vänstra axeln, sen har det bara blivit värre. Ingen aning vad det är, men kan inte lyfta upp den  framåt eller åt sidan och direkt jag rör den gör det ont. Kanske en sträckning? Ååååh det gör så jävla ont att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Vill gråta eller nåt. Fast låter bli och försöker somna istället. 
Snälla axel bli bra tills imorgon.
"Dropsets är ett mycket effektivt sätt att rejält trötta ut en muskel. Tanken med det är ungefär att bara för att man inte klarar fler repetitioner så är inte muskeln trött, den orkar bara inte lyfta den vikten fler gånger. Man kan därför sänka vikten och göra slut på ännu mer kraft. Detta leder såklart till en rejält utmattad muskel, och återhämtningstiden blir därmed längre än efter ett normalt set."

Eftersom återhämtningstiden är så pass länge så ska jag faktiskt ta 2 extra vilodagar denna vecka, dvs hela 4 stycken. Vilade ju i måndags, sen blir det nog vila imorgon, lördag och söndag också eftersom jag jobbar i princip hela dom dagarna.
Om det känns bra med dropset-tekniken efter denna vecka, då ska jag nog börja köra det en vecka varje månad. 
Tror det är lämpligt också, inte för ofta så man är tärd jämt och ständigt, men liksom då och då med jämna mellanrum för att verkligen pressa musklerna till max. 

Idag blev det iaf 3 timmar på gymmet. Orkade ingenting där i slutet. Ville bokstavligen lägga mig ner på golvet. 


Nu är det återhämtning som gäller kyckling och pasta, mumma. Ser inte så gott ut, ser rätt vidrigt ut faktiskt, men det är så jävla gott.


 
 



Kvällsmål, te och dagens sista skopa Amino. 

Myser ner mig i soffan efter en låååång och varm dusch som jag verkligen behövde. Efter jag ätit ska jag gå och lägga mig och så ska jag försöka komma upp tidigare imorgon så jag får lite ordentligare matrutiner. Det är inte optimalt att äta frukost 12. 

Godnatt säger jag, så syns vi väl imorgon.


Idag har det för första gången för 2013 haglat och regnat slask i Piteå. Endast 5 pusgrader har det varit också. Riktigt kallt och rått ute. Men så länge man är innomhus är det ju rätt mysigt. Hoppas att pappa tänker elda ikväll så vi kan mysa ner oss i soffan med massa filtar framför TV:n och kanske koka lite varm choklad. 


Annars då? Kom just hem. Blev ett 1,5 timmars pass på Korpen. Körde dropset på bröst och triceps. Det var hemskt. Känns som att dom bara hänger på kroppen nu, utan någon funktion, helt döda. 
Hann inte köra så måna övningar eftersom dropset tar så himla länge. Men jag körde i alla fall 3 övn. bröst/11 set/400 reps och 2 övn. triceps/7 set/ca. 250 reps så jag är ändå jävligt nöjd! Blev ingen cardio idag, men ska försöka trycka in det senare ikväll kanske, om jag känner mig ambitiös.


Godmorgon på er. Tar tillfället i akt och sover ut nu innan en helg full med jobb. Faktiskt längtat till att få jobba nu ett tag, och helger är alltid roligast! Då har man i princip fria händer att göra vad man vill! Var riktigt sugen på att hyra en film och käka lite glass och bara mysa på, så ska höra om någon av brukarna är med mig på det. Vi ska hinna på dans en av kvällarna också. Åååååh det kommer bli så kul!!


Har hunnit käka go'frulle i form av kvarg (No shit) och varma hallon (mamma hittade en liten ensam låda igår så jag äter ifrån den sparsamt!), drog även till med en fruktkuse och ett glas C-vitamin. C-vitaminen är så god, det är en brustablett med smaken "Tropical" och den är så himla söt och smakar typ saft. Mumma. 
Jag är så himla gad idag, vet inte varför.. men det känns bra som att den härdagen kommer bli sehr gut!!

Ska alldeles strax börja göra mig klar, 14.20 ska jag åka in till stan för veckans första pass. Ska köra dropset denna vecka och jag gruvar mig så jävla mycket. Men det blir säkrt bra. Grejen är ju att jag måste hinna packa väskan, göra lunch, äta och fixa till mig innan, så det är lite brottom tror jag? Fast jag är ju bäst på att stressa i sista sekunden :)

Hallon:
* innehåller en syra som i studier har visat sig kunna förebygga cancer och dessutom förminska tillväxten av cancerceller.
* reglerar kolesterolhalten genom det höga innehållet av fibrer.
* är slemlösande
* är avgiftande
* sägs kunna lindra menstruationssmärtor
* innehåller ämnen med antiinflammatorisk verkan som hjälper till att skydda dina små blodkärl och därmed öka cirkulationen.
* innehåller även ett ämne som är bra mot skadliga bakterier, virus och svamp av olika slag. 
* anses öka fettförbränningen
* innehåller mycket C-vitamin, folsyra, järn, kalcium och kalium

+ Man kan torka hallonets blad och göra te som anses lindra illamående under graviditet, förlossningsvärk och även förhindra missfall. 


= Ät mycket hallon (och andra bär för den delen)!


Jag har slutat att ta beslut på måndagar, överhuvudtaget. Efter att jag betraktat andra och mig själv har jag insett att löften man ger sig själv på en måndag är bara tomma löften som kommer från både söndagens ångest och en kraft ifrån tron om att man orkar mer första dagen på en ny vecka. Men egentligen är måndagar inte bättre än någon annan dag, det är ju liksom bara en dag som alla de andra. 
Bestämmer man sig för någonting i mitten av veckan, eller tar tag i någonting en dag då man andra gånger bara skulle ha glidit med någonstans i bakgrunden, ja då vet man att det man bestämt sig för, eller det beslut man tagit är äkta och att man verkigen menar det. Med handen på hjärtat så kan jag tala om för er att de löften jag INTE gett mig själv på en måndag, har visat sig hålla i sig betydligt längre. 


Idag fick jag en impuls att gå och köpa en burk nutella. Mina argument var:
1. Jag tränade ju 2 gånger igår 
2. Jag har ändå varit så duktig med kosten nu sista tiden
3. Jag kör bara extra länge på AMT'n ikväll
4. Jag åt bara lite godis i helgen och hade ingen riktig "monsterätardag"
5. Vad spelar det för roll? ingen bryr sig ändå om hur jag ser ut och mår

5, väldigt bra argument om jag får säga det själv, men sen slog det mig att det var måndag.. och alla dåliga beslut fattas på måndagar. Jag tänkte igenom det hela en gång till och kom fram till några argumet till varför jag skulle låta bli:
1. Jag var ju grym och tränade ju 2 gånger igår
2. Jag har varit så duktig och kämpat så hårt med kosten nu sista tiden
3. Jag vill orka köra extra länge på AMT'n ikväll
4. Jag åt bara lite godis i helgen och stod emot en riktig "monsterätardag"
5. Det spelar roll. Jag bryr mig om hur jag ser ut och mår

Likadana argument, men med en helt ny innebörd. Jag är glad att jag insåg att jag inte förbjuder mig själv att äta vissa saker, utan att jag väljer att låta bli, för min egen skull och för att jag ska må så bra jag kan. Nästa gång kanske jag väljer att äta den där nutellan, men då ska det också vara för mig själv och min egen skull. Huvudsaken är att jag vet att jag själv valt det och att jag sedan står för mitt val.

No regrets liksom
 
Har slut hallon på Bisittare.. Detta får inte hända. Måste prata med mormor genast! Vi fick ju flera lådor av henne nyss, som hon plockat själv och dom var helt galet goda. Men nu har jag tydligen hunnit äta upp alla.. Ajajaj. 
Så idag fick det iaf bli något helt annat. Gjorde en smoothie på kvarg, ägg, nektarin och apelsin. Den blev inte så jättegod, men det var liksom det som fanns hemma. Måste verkligen handla idag. 

Och jag känner bara att jag måste få försvara upplägget på denna bild.. haha. Ljusstaken stod redan där och precis då jag skulle plocka undan den så såg jag en bild framför mig med glaset bredvid ljuset som bara kändes sjukt Hawaii-inspirerad och härlig. Allt som fattades var ett litet paraply i drinken, men jag hittade bara ett svärd så det fick duga just då. Men nu inser jag ju att det inte alls blev någon utomlandskänsla kring detta, hahaha ååh. Kanske hade det blivit annorlunda om en vit strand och ett hav var i bakgrunden? Och självklart ett paraply istället för ett svärd...


Jag hinner inte käka mer idag ser jag nu, hur kan klockan ha blivit 00 helt plötsligt?? Ska i alla fall klunka mina aminosyror och sedan krypa ner under täcket i mitt fina rum.
Jag älskar verkligen mitt rum, trivs så himla bra där, vet inte varför jag inte är där oftare. Sover mycket bättre i det rummet jag har nu än vad jag någonsin gjorde i mitt gamla rum som jag haft hela livet. Väldigt konstigt det där.
Det ni ser ovan är bara en liten detalj som jag är himla nöjd med. Stenen längt upp är äkta och kommer från havets botten, köpte den i Rhodos på klassresan. Lite böcker kan ni också se, min te-burk som jag pysslat med och längst ner en jättefin blommig burk som tillhörde mammas mormor en gång i tiden. Är lite extra försiktig med den kan jag lova.

Nu säger jag godnatt, så får ni sova så gott! Vi syns imorgon!
 
Hemskt ledsen över den dåliga uppdateringen idag, men jag har faktiskt en bra ursäkt: jag har helt enkelt inte varit hemma på hela dagen. 
Förmiddagen spenderade jag på Korpen där det blev biceps och mage. Det gick inte alls bra och jag var så jävla trött. När jag kom hem somnade jag direkt på soffan, vaknade av att min fina mamma hade lagat mat åt mig. Efter käket drog vi på Div4:as sista match för denna säsong i Ersnäs. När vi kom hem så åkte mamma till några kompisar och käkade middag. Själv for jag tillbaka till Korpen efter att jag bestämt mig för att jag fan skulle göra bra ifrån mig idag. Så andra passet blev ben och det gick superbra med bland annat två viktökningar!

Kring 21 var jag äntligen hemma och sen dess har jag bara vilat upp mig i soffan. Så jävla skönt att komma hem, älskar att bara vara hemma, gör det mig lat? Who cares, det bevisar ju åtminstone att jag trivs i mitt hem.
Nu ska jag ta en varm dusch sedan käka lite kvarg och hallon och sen är det marsch i säng. 
Vi kanske hörs en snabbis innan jag somnar!


Tyckte jag var värd något alleles extra imorse. Smaken är densamma som alltid, men för ögonen är det lyx. 
Att endast kvarg och hallon kan se såhär gott ut. Fick kvargen väldigt mjuk idag, vilket jag är nöjd med.. Mina föräldrar förklarar fortfarande konsistensen som "torr", och jag citerar pappa; "det fastnar som i gommen" men då kommer standardfrågan; vad fattar föräldrar egentligen? 
Lika lite genom alla år skulle jag vilja påstå. Deras visdom försvann någongång under min tonår, ni vet den tiden som de helt enkelt inte fattade någonting, men man själv visste precis allting i hela världen.
 
Igårkväll hade jag en av mina värsta moments på länge.. jag tappade mobilen i toan, jag hade ont i huvudet från käkarna och sen kände jag mig allmänt deppig och ensam. Sen började jag tänka på att jag är fast här ett helt år till och just då förstod jag inte hur jag skulle klara det. Idag är en ny dag och varje ny dag har rätt till en objektiv bedömning, en ny chans, så jag ska hålla huvudet högt och le.
 

Så här såg det ut i bilen påväg till mormor tidigare idag. Mamma plockade upp mig direkt efter klippningen (som förövrigt blev asbra), sen for vi. Har unnat mig potatisgratäng och en mjukkaka, dock inget fika eller liknande = framsteg! En halv ätardag idag, haha. Vill nämligen inte ha någon monsterätardag denna vecka, inte varit sugen faktiskt. Suget kanske kommer på söndagskväll.



Dragit på mig mina älskade mamma-yoga-byxor och Jens gamla tröja. Köpte den faktiskt i Thailand åt honom, sen när den blev för noppig och han tänkte slänga den så tog jag den som pyjamas. Den är så jääääävla mjuk, love it! Och det känns inte ens konstigt att ha den heller, trodde att jag skulle tänka på Jens direkt jag såg den, men så är det inte. Och vi är ju kompisar + att det är inte så att jag vägrat tvätta den än och ligger och sniffar på den är jag ska sova.. hahaha. 
Hur som helst vaknade jag lite sent idag, men jag fastnade med kvällsyogan till typ 1 igår?!?! Det var bara så lugnt och skönt och tyst och avlappnande. 
Annars då? Äter som vanligt samma frukost.. fast drog i med lite havregryn och fullkornscornflakes också, naturella och osötade givetviiiiis. 
Nu ska jag dra på mig lite normala kläder även om jag skulle vilja leva i mina mamma-yoga-byxor, sen ska jag och mamma åka in till stan och kika omrking innan jag ska klippa mig 13.30! 

HA EN JÄVLIGT BRA FREDAG VÄNNER!

 
Ikväll tog jag armen ur arslet och faktikt rensade bland alla mina jeans. Kunde ha hälften ungefär. Fan inte lätt då man gått upp EN HEL jeansstorlek. Det konstiga är ju dock att jag ändå känner mig nättare, slankare. Även fast jag faktiskt blivit större. 
Jag har inte vägt mig på evigheter heller, har liksom försökt se förbi vad vågen säger. Det är aldrig nyttigt att gå efter vikten, den kan luras väldigt mycket. Just nu fokuserar jag på att titta mig i spegeln och berömma mig själv för det jobb jag gjort. Det är visserligen lång väg kvar mot "drömkroppen", dvs, den kropp JAG drömmer om att ha, men jag kämpar på. 

Detta visste ni inte om mig, men varje kväll, innan jag gå och lägger mig så ställer jag mig framför spegeln i underkläder och peppar mig själv. Jag brukar ge mig själv komplimanger, men även sätta små delmål. Exempelvis att jag ska lägga lite extra energi på vissa delar på mig själv som jag inte är nöjd med, men samtidigt göra det hela realistiskt. Jag tänker inte typ "fyfan vad den här kroppsdelen är äcklig, nu måste du ut och springa 14 gånger i veckan", utan mer "jaa, där måste jag bli lite tajtare, men det duger tills jag hamnat där jag vill". Det är en svår kombo, att ge kritik med en positiv effekt.
Förstår ni hur jag tänker ens? Tjorvigt. finns säker ett mycket lättare sätt att förklara det på, men det jag egentligen vill komma fram till är att acceptera sig själv. Trivs man inte med hur man ser ut så ska man använda det till att motivera sig själv, men aldrig, aldrig trycka ner sig själv eller må dåligt över sitt utseende. När man väl accepterat att det är såhär man ser ut, då blir livet så himla mycket lättare. ÄLSKA DIG SJÄLV. That's all I had. Ta till er av en vis kvinna (på 19 vårar)s ord.


Såhär kändes det efter den sista benövningen idag, haha. Visste inte riktigt om jag ville skratta, gråta, skrika, göra segerdans eller helt enkelt falla platt på golvet och dö. En hård jävla klapp på axeln fick jag av mig själv iallafall.
Jag och Hanna startade redan klockan 10 imorse, vi hann dock bara 4 övningar innan spinningen 11.30. 30 minuters galet jobb på den där cykeln och vi var helt slutkörda. Hanna for hem, men jag hade massa tid att döda, så jag körde ytterligare 5 övningar vilket tog ca. 45 minuter. Orkar knappt ställa mig upp nu. Precis som det ska vara med andra ord.



Nytt till håret. Har extremt frissigt hår och detta ska då fixa det. 299;- gick det på och enligt mig är det dyrt, men det är bara för att jag aldrig tagit hand om håret. Fick testa detta igår i samband med slingningen och man förstår ju vaför det faktiskt är rätt dyrt, för förutom märket så var det faktiskt bra! Thumbs up till medel som faktiskt fungerar. Händer inte så ofta nämligen :)


Just stigit upp förresten. Klockan 10 ska jag vara i stan och möta upp Hanna för beeeeeeeeeeeeeen. Haha ååh, taggad men kommer dö. 

Fem och en halv timme senare..Visst blev det fint? Jag är verkligen jättenöjd, även om jag fick sitta i frisörstolen extremt länge. Det blev betydligt ljusare, var ju ändå rätt mörk innan. Vi hann dock inte klippa mig, så ska tillbaka på fredag och bara snabbklippa topparna. Blir braaaaa.

Att gå hos en praktikant äger, det tar visserligen längre tid, men sååå värt det. De är ju lika duktga oftast, men mer noggranna, vilket är bra. Var hos Larice på Cau+co och jag måste verkligen berömma henne. Väldigt, väldigt noggrann med allt hon gjorde. Hon var lugn och det kändes ällmänt tryggt. Hon gjorde det liksom ordentligt. Sjukt trevlig tjej också! 


Nu har jag hunnit käka en feeeet middag. Kassler, fullkornsbulgur och en sås med pressad vitlök och färsk gräslök och persilja. Sjukt nomme. Hade tänkt koka en kopp te och sen göra en tidig kväll, är galet trött.

Helt galet pass med Hanna idag. Vi körde bröst och triceps tills vi i princip ville gråta. Är det ens OK??? Sista övningen körde vi armhävningar, orkade inte ens en enda riktig, men vi körde så många vi orkade på knäna för att verkligen döda musklerna. Sista setet orkade vi inte ens tycka upp oss själva, utan vi föll rent av framåt på madrassen. Men det är väl så det ska vara? Förväntar mig en olidlig smärta imorgon..
Nu ska jag käka rester från igår på mammas jobb, sen ska jag äntligen få klippa mig!!! Yay :-D



Äter samma frukost som alltid, i samma morgonrock som alltid. Men jag tänker fortsätta så tills jag blir less!

Nu måste jag dock börja dra mig mot bussen, 10.05 åker den från Hortis vilket innebär att jag måste gå om ganska precis 20 min. 
Idag hade jag tänkt testa mina aminosyror. Så det blir PWO innan passet, BCAA under passet och efter, plus sista skopan någon gång under kvällen. woopwoooop


Följde med mamma på Div5s fotbollsmatch ikväll bara för att Patrik spelade. Brukar inte kolla annars! Men det var rätt trevligt, lite kallt, men hade en riktigt fin stund med bara mamma. Lite skitsnack, onda blickar hit och dit osv.
Men innan matchen for vi faktiskt förbi ICA så jag äntligen kunde hämta ut mitt paket från Gymgrossisten. Alltså sjukt mycket cred till dem, de har grymma produkter och är extremt snabba vid leverans. Riktigt bra support också! Thumbs up till dom! Jag är nöjd varenda gång jag beställt från dem, verkligen!

Paketet innhöll mina efterlängtade aminosyror och ett par handskap från Better Bodies. När jag började träna lovade jag faktiskt mig själv att aldrig använda handskar eftersom det "såg så töntigt ut".. men man förändras, och då trodde jag nog aldrig att jag skulle bli såhär seriös med träningen som jag är nu. Och det var väl mest det, att jag skulle tycka det var tötigt att ha handskar om man inte ens var seriös med träningen. Men nu är jag det, och jag är less att min hand får sår och förhårdnader, så tyckte det var värt att köpa ett par!


Detta blev mitt mellanmål idag, blir aldrig less på hallon. Alltså ALDRIG. Och färgen är ju bara adorable. 
Nu är det dock middag, vilket är tur för jag är fortfarande lika hungrig. Borde egentligen vara smällfet, fast att jag inte är det är väl ett bevis på mitt starka psyke. Jag kan nämligen inte bli mätt. Undrar om det är någon sjukdom? Kan äta hur mycket som helst, sen när jag börjar bli mätt.. så kan jag äta lika mycket igen. Helt sjukt. Fattar inte hur jag kan hålla mig så pass "smal" eller normalbyggd. Det är egentligen ett under :)


Upptäckte detta då jag kom hem.. KUL. 

Idag blev det ett awesome pass med Hanna på Korpen. Vi körde rygg och bakre axlar. Vi körde hela 10 övningar, vilket tog över 1h45min med lite snack och svaller inräknat! Vi körde superset på 4 övningar, alltså två åt gången. Fick sjukt bra pump på dem! Sen stretchade vi i kanske 15min för ovanlighetens skull. Hanna var tvungen att fara, men jag körde även 15 min på AMT'n innan jag också var tvungen att skynda iväg!

Storhandlade på ca. 20 minuter (REKORD VADFAN). Enda dåliga var att ägget krossats.. fuck liksom. 

Nu ska jag ta nåt litet käk innan middagen. Chili con Carne idag, ååååh favvorätten.




Unnar mig någonting alldeles extra denna morgon. Detta händer inte ofta kan jag meddela. Jag har redan packat väskan, så nu ska jag avnjuta min frukost framför en film. Det var verkligen bara någonting jag kände för då jag klev upp imorse. Sket i PWn pga ryggsmärtor. 
Lite annorlunda frukost idag dessutom. Upptäckte helt plötsligt att vi inte hade någon kvarg hemma (igår när jag hade kört till Kvantum för att handla så hade jag glömt alla betalkort så det var bara att fara hem utan varor), så idag fick det bli:
Skyr yoghurt med blåbärssmak 
0,5 dl fil
1 dl Naturell, osötad müsli
Varma hallon

Det smakade som jag trodde vilket var alldeles för sött. Men idag fick jag ta det. Smakade nästan efterrätt, haha. Ska väl inte klaga..
Nä nu slår jag igång filmen. Ha en fortsatt trevlig morgon!


Alltså snacka om fail igår.. målade ju naglarna rätt sent in på kvällen, så somnade troligtvis med otrorkat nagellack och såhär blir det då ↑ , tyvärr. Så nu har jag tagit bort allting och funderar på att göra ett nytt försök. 
Frågan är ju vilken färg jag ska köra på nu? Haha.. alltid lika jävla svårt.
Dock är det möjligt att jag slutar ut det, har nämligen sjukt ont i skallen pga käkarna att jag bara vill lägga mig ner i soffan och låta käken falla fritt. 
Jag har ju jättestort överbett, så jag drar automatiskt fram undrekäken själv för att få ett mer jämnt bett. Speciellt när jag tuggar, annars tar ju inte tänderna i varandra och då är det lite svårt att tugga. Så jag har ofta ont i huvudet,i princip varje dag, bara för att jag spänner käken. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer förvinna efter att jag opererat käkarna. Det är delvid därför jag är lättsam inför operationen, inte nervös alls faktiskt, inte än.. och det är ju för att jag gör hellre den än har så här ont i huvudet varje dag. 

Nä nu är det slut på det negativa. Skiter i naglarna och gör någoning som jag mår bra av istället, chillar i soffan framför IDOL och sedan ska jag göra lite yoga. 


Såg inte så frestande ut, men det smakade 10000000ggr bättre. Middagen bestod av torsk panerad med vetemjöl special, ägg och fullkornsströbröd, serverat med potatis och hemmagjord örtsås. Supergott. Alltså mums. 

Vi lyxade till det lite med att äta framför IDOL också. Åker inte Albin ut ikväll så vrider jag sönder hans ansikte.. överdrivt möjligtvis, men jag tål honom inte. Alla andra är ju duktiga, så kommer han där "jag ska chama alla", ler sitt peddosmile och sjunger piss. Huvva, bort med han på direkten.


Dessa godbitar + en Zebratröja fick jag med mig hem idag då jag var en snabbis på stan för att byta storlek på linnet. Stod mellan dessa och ett par likadana i "silver", men för att vara ärlig är jag mer för guld. Vet inte varför men. Även fått en jättefin guldring av mormor, äkta då (det är inte örhängena, haha), men måste förminska den. Har skitsmå fingrar ju, både tjocklek och längd. Ni vet den delen mellan knogarna och mitten av fingret, där fingret böjs? Min sån del är skitliten, så om jag har för breda fingrar trycks skinnet där ihop och blir helt rynkigt. Ilandsproblem möjligtvis, men ändå irriterande. Och fult. Nu vet ni då det iaf, kan ju vara nödvändig information. 

Nu ska jag faktiskt ta bilen till Kvantum och storhandla inför veckan. Vi hade inga ägg hemma där vi skulle laga middagen idag, så middagen fick vänta till senare ikväll så jag skulle hinna köpa ägg.. så passade på att skriva matschema för veckan också. Duktigt Liibee.






Äckligt förjävliga och knepiga att steka, men såååå värt det.
Alltid svårt att använda sig av Fiberhusk, men det är ju så bra och innehåller ju knappt någonting alls. 1 kcal / matsked, 0 kolhydrater, 0 fett = AWESOME SHIT. 

Allting tillsammans: 399 kcal ¤ 60g kolhydrater ¤ 28g protein ¤ 12g fett + stekfett
En banan 
2 msk fiberhusk
2 dl vatten
2 dl mellanmjölk
2 äggvita
1 helt ägg
Salt

Till såsen: 
0,5 dl mjölk
1 msk Kakao
1 tsk Swetex sötningsmedel

Toppa med bär

För att minska fettmängden och kolhydratmängden kan man byta ut mellanmjölken mot lättmjölk, endast droppa ner stekfett till första plättan, bara använda äggvitan och dela bananen på hälften. Skulle jag ha gjort om jag gjorde det igen!
Supergott blev det iaf, men som sagt, sjukt besvärliga att göra. Ett tips om ni vill göra dem är att använda 2 stekspadar, snabbt trycka in dem mot varandra från var sitt håll under plättan, lyfta snabbt och bara slänga ner den på andra sidan. Måste upprepas tills den inte längre är degig. Krävs teknik och erfarenhet, men det får man ju inte om man aldrig tränar! 


Detta blev ju då min lunch idag, lite lite kalorier om jag sa vara ärlig, men jag får väl kompensera med extra mycket middag! 
Passet idag gick förresten sjukt bra. Körde biceps, testade lite nya övningar och jag gillade faktiskt alla förutom en. Sen körde jag även 3 övningar / 10 set / ca. 200 reps mage. Alltså när man tänker så.. 3 övningar känns ju som nada, men 200 reps däremot... 

Nu ska jag börja diska bort från mig, städa lite osv innan mamma kommer hem. 

Hade egentligen inte tid att ligga kvar i sängen då väckaren ringde imorse, men unnade mig 20 minuter ändå. Stupid, stupid, stupid.. hann bara gå 4,5 km. Kan dock inte göra någonting åt det nu, bara bita ihop och göra bättre ifrån sig nästa gång.

Idag har jag lite grejer att göra. Hade velat sola, men är så snål, får se hur jag gör..hehe.
Ska däremot hinna träna, kanske kör biceps och mage idag.. börja med det tråkigaste liksom.
Sen måste jag också springa in på VILA och byta storlek på ett linne jag köpte förra veckan. Vill inte inse att jag faktiskt gått upp en hel storlek tror jag.. försöker liksom fortfarande tränga på mig för små kläder. Tär på psyket mitt att jag inte får på mig dem. Men det är ju inte fett jag ökat, det ser jag ju i spegeln, så jag borde kanske acceptera detta någon gång? 
Hur som helst så är inte det det enda jag ska hinna, ska även städa då jag kommer hem, och laga mat. 

Så det är bara att sätta igång, bussen går från Hortlax 10.05 och den måste jag ta för att jag ska hinna med allt jag tänkt! Måste alltså gå om 5 min och måste packa väskan först, hohoohoho spännande. Hinner jag med bussen? Eller hinner jag inte? 


Godaste blandningen på länge. Varma hallon och blåbär med 250g kvarg. Mmmm


Idag har jag hunnit med:
- PW 33min/5km
- 15 min yoga
- Se Piteås damer vinna 
- Ett kortare benpass på Korpen som gick skitbra. Höjde på benpressen!
- ytterligare 15 min yoga
- Middag

Inte så produktiv söndag, men det är väl det de är till för. Ska hoppa in i duschen alldeles strax, sedan ska jag hinna måla naglarna och käka kvällsmål. Stressigt schema, eller hur?

Familjen +Alfons samlad i soffan. Godis och TV-tittande står på schemat. Grymt.

Efter jobbet har jag hunnit med 5km pw på knappa 30, 25 minuters yoga på köksgolvet (stretching är kanske en bättre beskrivning på hur det ser ut just nu, men ska jobba hårt för att kunna använda det begreppet med gott samvete), fotboll-förlust och nu ett mellanmål. Middagen är en timme bort och jag svälter typ ihjäl.


Kvällen spenderades på Annas fina stuga. Vi åt massa gotta, pratade, lyssnade på underbar musik och bara myste. Så himlahimla bra.
Nu är det sängen som väntar, upp imorgon och jobba!

Imorse berättade pappa att rundan som jag brukar powerwalk:a inte alls är fyra km.. UTAN 5!! Fatta känslan? Jag har liksom trott att jag gått 4km+ eventuellt en liten runda på 1km, men det har alltså visat sig att jag gått kring 5km+ den där lilla som efter lite uträkning visat sig vara kring 3km..Alltså 8 km sammanlagt på ca. 40 minuter, snacka om underbar känsla. Typ som på bilden, kanske var liiite gladare där men ändå.. Ååh längtar tillbaka! haha.

Jobb 08 - 16 idag, jävligt nice när man igår blev inringd och fick 5 timmar extra! Egentligen vill jag söka till personlig assistent, men då måste jag först skriva ett CV som det går jävligt tungt med + att jag måste prata med min chef och det gör mig lite nervös.. Älskar ju mitt jobb men har alldeles för lite timmar nu och jag hoppas han ska förstå det och inte tro att jag sviker dem.


Varken haft inspiration eller tid till att uppdatera här inne idag, ledsen för det. 
Så nu kommer en klassisk "berätta-vad-som-hänt-under-hela-dagen-i-ett-inlägg"-uppdatering, men jag ska fatta mig kort.

Klockan 12 var jag inne i stan, for förbi Patriks lägenhet och gick ut med Alfons. Hade även med mig en matlåda dit och käkade den där. Sen for jag och solade. Sen hade jag tandläkartid 13.50, men det tog en halvtimme för dem att komma ihåg mig idag, så blev kvar där rätt länge. Sen drog jag till Korpen direkt, och eftersom jag hade så lite tid körde jag ett aktivt bicepspass, sedan blev det lite över 9km spinning tills jag lökade sönder hörlurarna. De varkar ha repat sig nu dock. 

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. är rastlös men trött. Jobbigt läge.. Får se om jag får kraft till någonting sen.. måste iaf äta middag Nr.2 snart eftersom jag ätit för lite idag. 
Konstig känsla i kroppen, är nöjd över dagen, men känner mig ändå deppig/ledsen. Det suger ju, det är som att min hjärna inte kan bestämma sig för hur jag ska må idag.




250g kvarg / 150g kvarg
ca. 1dl blåbär / 0,5dl blåbär
1 äggvita / 1 äggvita
1 banan / 0,5 banan
1 nektarin / 0,5 nektarin

384 kcal / 216 kcal
37g protein / 23g protein
62g kolhydrater / 32g kolhydrater
2g fett / 1g fett
 
Sitter just nu och käkar denna smoothie och ni måste prova den, den blev sjuuuukt god! Blev nästan lite väl mycket till frukost dock, så om ni har lika svårt som mig för att käka på morgon så skulle jag säga att hälften räcker! Nu måste jag dock få i mig allting, eftersom jag var ute på min PW imorse och eftersom jag ska kunna få i mig 1600 kcal per dag, vilket inte är så lätt som man tror..
Denna dryck är ju verkligen en perfekt uppladdning inför dagen och återhämtning efter en snabb prommis! 
Sen frukost dock, I know.. jag är så jävla seg på morgon att det finns inte. Steg upp 9, söööölade på så hårt jag kunde, drog ut 09.20 och promenerade i ca. 35 minuter. Jag hade ingen som helst fart i benen, absolut inte som igårkväll.. jag var jätteseg och ofokuserad. Höll på att snubbla flera gånger, haha.. Så jag gick bara 4 km, men bättre än ingenting. 

Nu ska jag snart ställa mig och slänga ihop en lunch, funderar starkt på att steka upp kyckling och ägg och 2 potatisbullar till det. Borde komma upp i ca. 700 kcal, vilket blir 1000kcal tillsammans med frukosten.. då har jag 600 kcal kvar att äta om jag INTE tränat idag.. 35 min PW (räknar på promenad Normalt i 30 min, 60 min gym (räknar fria vikter tungt 15 min + maskiner 20 min tungt) och 20 min cardio (spinning) = >500 kcal, så då måste jag alltså äta ca 1000kcal till, efter lunchen.. Alltså så jävla tungt.. 

Förlåt för tjorvigt inlägg, men jag skriver faktiskt denna blogg för mig själv och såhär ser mina dagar ut.. tyvärr!

Som sagt var jag så arg på mig själv för att jag inte "hann" PW:a tidigare idag, så jag drog ut på en snabb PW / joggingtur för ett tag sen. Åhhh så skönt, mår mycket bättre nu. Gick min vanliga tur, först en sträcka på 2km, sen tillbaka, sen en ny runda som tar ca. 15 minuter. Samanlagt gick jag 38 minuter, vilket var rekord. Duktigt Linda. Nu har jag ätit och ska aldeles strax ut med mamma och Alfons innan IDOL. 

>Klappar mig själv på axeln<

Igår var jag så stolt över mig själv, att jag tog mig ut och gick i nästan 40 minuter tros andningsproblem. Att jag dessutom senare unde dagen lyckades åstadkomma ett av mitt livs bästa benpass gjorde min dag bara bättre.

Idag däremot är jag så arg och besviken på mig själv. Jag sölade så mycket imorse att jag inte hann med min PW, fast om jag verkligen försökte tänker jag inte ens fundera över... hur som helst ska jag TA MIG TID till det jag bestämt mig för. Ryggpasset gick bra. Tog bra och var jobbigt, men hann varken köra axlar eller cardio. 
Så jag är inte alls nöjd överdagens prestation. Fan ta mig. Funderar helt allvarligt på att fara in och köra extra cardio bara för att. Hade jag bott närmare stan och inte Hortlax hade jag inte tvekat. Får se hur jag gör. Vet att jag skulle må bättre om jag gjorde det..



All the emptiness inside you is hard enough to fill.
Without a sense of purpose, we're setting up to fail.
You don't have to make it right,
Just hold your head up high.


Vaknade alldeles för sent idag, men låg ändå kvar i sängen. Började läsa lite, kika ut genom fönstret, filosofera ni vet. Inte smart. Hann inte ta min PW på morgonen, och har inte ätit frukost än heller. Vad håller jag på med? Varför är jag så trött även fast jag sover massor?
Skiter i PW:n innan frukosten idag och tar den efter istället. Så ska käka nu, sen PW om ca. 1,5 timmar, sen lunch efter det, sen drar jag in till Korpen så får middagen bli lite senare idag. Men vad gör det?



Tog en prommis med kameran kvällen i ära. När jag helt plötligt uptäckte att det blivit mörkt ute så blev jag skiträdd och sprang hela vägen hem. Haha alltså jävla silly. Men visst var det fint ute? Även om jag inte är någon proffsfotograf.. 

Ska alldeles strax unna mig en lååångdusch, sen ska jag försöka lägga mig tidigt. Brukar inte gå speciellt bra men.. Får se om jag kikar in senare, annars får ni sova så gott!

Avnjuter en kaffe framför Sverige-Kazakstan efter en alldeles perfekt dag. 

Startade den som sagt med en äckligt tung PW, sedan blev det go'frulle, sedan tog jag bussen till stan och gick förbi Patriks lägenhet där jag gav mat till och gick ut med Alfons. Sen drog jag till Korpen.
Ben stod på schemat idag och det måste ha varit ödet att jag skulle vara så pigg just på bendagen. Alla benpass har gått superbra de senaste gångerna, men detta slog alla. Gick så sjukt bra, hade galet med pump och energi. 

Såhär såg passet ut idag:
5 min aktiv uppvärmning på cykel
4 set uppvärmning på bensparken framsida lår 

4 set benpress, där man trycker upp vikterna från kroppen
3 set utfall i smithen
4 set rumpspark i smithen
3 set benspark baksida lår
4 set benpress, där man trycker upp sig själv. Här kör jag ett ben i taget. Dessutom vrider jag benet, alltså om man sätter benet normalt först, sen vrider man tårna inåt och hälen utåt så benet blir snett, sen vrider jag även rumpan utåt och lägger upp det inaktiva benet på sitsen. Vet inte om ni förstår hur jag menar men den tar jävligt bra iaf. Fast man ska vara försiktig så man inte skadar sig på denna, man måste hålla knät i samma riktning som foten hela tiden och INTE VICKA KNÄT.

Hur som helst så var jag död efter dessa övningar, gick sjukt bra!
Sen har jag hunnit sola också.. och storhandla innan jag hämtade mamma på jobbet. 


Dagen får 4/5 toasters. -1 eftersom Max har brunnit ner. Alltid tråkigt..






Var pigg som en lerka när väckarklockan ringde imorse! Steg upp och gjorde mig klar för min PW. Efter ca. 2 minuter kände jag att min andning blev onaturligt tung och hjärtat slog onatuligt fort. Kände direkt att det var det vanliga, som jag alltid får , men som jag inte vet vad det är. Panikartad blev jag iaf, men jag lugnade ner mig och bestämde mig för att jag ta mig fan skulle vara ute åtminstone 20 minuter.
En kort sträcka på min runda som brukar ta ca. 10 minuter, gick jag hälften av dag och det tog 15.. Så ni kanske förstår hur sakta jag gick? Men jag går inte fortare än vad som känns bra och jag var nöjd över att jag ens orkade stå ut i 38 minuer idag, alltså 12 minuter längre än vad jag bestäm mig för. Blev riktigt anfådd även fast jag gick typ "gå-på-stan-takt".
Man kan ju tänka att det kanske inte är så smart att gå ut och gå när man knappt kan andas? Men jag får ju såhär med lite jämna mellarum och jag vet att det går bort efter ett par timmar och att det inte känns farligt så länge jag bara andas lugnt. 
Nu börjar det sakta men säkert försvinna, vilket känns bra.

Sitter förövrigt och käkar min frukost nu. Var dock inte sugen på kvarg och jordnötssmör idag så jag vispade istället ihop samma mängd kvarg, lite hallon och 1 msk mjölk tills det blev lite extra fluffigt. Supergott! Till det självklart en kaffe och vatten!

Hoppas ni startade eran dag på något bra sätt också!
 
 
När mamma kom hem från jobbet blandade hon en treo och lagade mat till mig. Så nu är jag människa igen. 
Direkt jag kände mig kryare ville jag bara dra till Korpen, och tro mig när jag säger att jag fick använda all min kraft för att intala mig själv att jag måste vila idag. Vill fortfarande fara, jättemycket. Det bara bränner i hela mig. Haha åååh, sjuk jag är.
Nämen det är lika bra att ta vilodag då man inte varit kry och då jag dessutom knarkat värktabletter hela dagen. Man ska inte träna med smärtstillande i kroppen.. en alvedon gör knappast någon skillnad, men jag har ju typ tagit 4 + en treo.. såååå. Tänk på det förresten, att det är mycket större skaderisk, speciellt på musklerna, om ni tar smärtstillande och gymmar/tränar överhuvudtaget samtidigt. Om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag att jag läst att det är dåligt för organerna också om man tränar hårt, typ inre blödningar från mage och tarmar. Nu vet inte jag om det endast gäller för elitidtrottare, men det kan ju vara värt att tänka på iaf! 

Nu är det snart dags för IDOL, så jag och mamma sitter bänkade framför TV:n med var sin kaffekopp. Längtar så himla mycket till imorgon, så ska jag stiga upp och VARA FRISK. Så de så.Kommer bli bra!


Förresten, jag har upptäckt at alla mina rubriker är på engelska?? Hahah så jävla löjligt. Hatar rubriker, säkert därför jag hellre skriver på engelska, det låter inte lika töntigt då.. Och ofta blir det ju sångtexter som får pryda den första raden. 

Steg upp halv 10 imorse för min PW, på väg ner för trappen kände jag att jag fått extremt ont i huvudet, blev illamående och yr. Trots detta så fortsatte jag ta på mig träningskläderna och knyta skorna. Precis då jag skulle gå ut kände jag bara att om jag skulle ta ett steg till så skulle jag spy. Så jag skyndade att lägga mig ner i soffan.. och där somnade jag. Vaknade alldeles precis av att mina fötter domnat bort av skorna. Huvudvärken, illamåendet och yrseln är tyvärr kvar, har bara fått i mig ett glas juice.. Ååååh orkar inte må såhär, vad är det nu liksom??


När jag fick veta att det var en Ukulele orkester jag skulle se idag förväntade jag mig få se 10 gubbar på en rad, spela klassisk musik på små gitarrer i 2 timmar.. men än en gång bevisades det att fördomar är just det, bara fördommar.

Alltså herregud vad bra de var. Efter att första låten hade spelats klart tog jag tillbaka allt jag sagt och tänkt om det innan.

Det var alltså en orkester på 6 män och två kvinnor och alla var så begåvade att det inte ens gick att förstå. De hade spelat med varandra i 28 år tror jag det var, hur sjukt. De har spelat överallt i världen, men kommer ursprungligen från England.
De använde ingenting annat än sina egna kroppar, röster och ukuleler och ändå kunde de underhålla i två och en halv timme. Helt galet imponerande. De spelade och sjöng verkligen allt också, från gamla melodier och Bon Jovi till Adelle osvosvosv. Från alla tider och platser.

Humor hade de också. I slutet sa en av kvinnorna till den yngsta mannen "detta är kanske en personlig fråga, men visst är du den med det minsta instrumentet i denna grupp? " De skämtade lite om det där, sen drog mannen fram en Ukulele på bisarra 15cm, alltså helt allvarligt kan den inte ha varit mer än 2 decimeter. Så började han spela en låt på den och fick det att låta bra, helt sanslöst.. Så säger samma kvinna "you see ladies, it's not the size, it's what you do with it" haha funny.

Så om ni någonsin får chansen att se detta, gör det. De var helt ofattbart duktiga.



Tänk så lätt en efterrätt kan bli ett nyttigt mellanmål. Bytte ut mamma och pappas glass mot kvarg. 
Detta är så sjukt gott. Mycket kanel ska det vara.

Hemma från jobbet. Kort dag nanting.
Förresten, ska berätta lite om konserten jag såg idag på jobbet, blev extremt överraskad.. positivt eller negativt får ni veta sen!

Just kommit till jobbet. Såhär ser då min middag ut idag, ska bara dra in den i micron och steka 2 ägg så är det klart. Så enkelt men ändå sååå gott. Bara 4 timmar jobb nu sen hem och träffa pärona. 

Sitter och panikkäkar mitt mellanmål. Nu måste jag dra om jag ska hinna träna innan jag börjar. Passet tar dock bara ca. 20 minuter, ska superset:a vader och triceps så. Men ska ju hinna duscha efter oc sånt så nu är det jävlat BROTTOM. Vi ses sen


4 km på 26 min, bra fart på PWn idag! Efter det har jag ingen aning om hur fort/långt jag gick, men jag gick i 45 minuter sammanlagt och även om jag försökte hålla samma fart så kände jag att det började gå lite saktare ju längre jag gick. Men huvudsaken är att jag var ute i 45 minuter och faktiskt gick fort. 
Nu sitter jag och käkar min frukost: 250g kvarg blandat med en skopa Isolate protein toppat med 1 msk fitnessguru jordnötssmör och till det 5 dl vatten och ett glas färskpressad juice. 

Efter jag ätit hade jag tänkt fara och handla och göra i ordning en lunchlåda till jobbet idag! Jobbar 17-21, och så ska vi gå på konsert, hehe.. soft jobb. Vi har köttfärs i kylen från i helgen som måste stekas upp, så hade tänkt slå på lite tacokrydda så blire gött. Tänkte även koka bulgur till, men så såg jag att vi hade färdigkokt bulgur i kylen, thank you loooord. Snacka om att det flyter på nu. Och juste, 2 ägg ska jag också ta med mig. 

Maten blev lite konstig idag eftersom jag vaknade så sent. Frukosten blev lunch, lunchen blir middag och middagen får väl bli något sorts kvällsmål då! Men imorgon ska jag få tillbaka mina dygnsrytmer. 





 
Ikväll har har jag umgåtts med Anna, Jenny, Fruktsallad och Maränger. Vi har haft riktigt trevligt. Tackar samtliga för en bra kväll. Så himla kul att träffa Jenny också och få höra hur hon har det, inte träffat henne sen hon for till Washington ju! And that was NOT yesterday. 
Vi fick även besök av några ungar som spinkade. Fast kan inte ens kalla det "spinka"... de stod helt enkelt utanför våra fönster på altanen och frågade oss massa saker. "BOR PATRIK HÄR?" "FÅR VI KOMMA IN" "VAD GÖR NI" "DOM SER MR BEAN" osvosvosvosv.. De ville väl hänga med oss coola brudar hel enkelt. Efter många om och men och efter att jag gett dem 2 bananer så drog de tillslut. Jävla random shit. 

Nu är jag ensam hemma, scary.. så ska mysa ner mig i sängen framför en go' rulle aka dokumentär. Nöter det nu. Love it. Så jäääävla intressant, fattar inte att man inte var så här intresserad av att lära sig sker då man faktiskt gick skola? Tänk vad mycket man skulle kunna nu då. 

Godnatt, hoppas ni haft en bra lördag. 


Just nu är jag missnöjd med allt som har med mat och träning att göra.
Från och med nu är det ändring som gäller. Extrem förändring. 

Jag ska ta mig upp varje dag och powerwalka innan frukost.
Sen ska jag skita i fastan och äta frukost. Frukosten kommer se ut ungefär som på bilden. 250 kvarg med lite glandade tillbehör. Bär, protte, jordnötssmör osv. Sen ska jag även lägga på 3/4 havregryn. 

Till lunch och middag är det vanlig mat som gäller, men jag ska minska fettintaget till 20g / dag.
Sen ska jag få i mig 190g protein och 180g kolhydrater. 1600 kcal /dag.

Desstom ska jag höja vikterna. Nu jävlar. Nu har jag bestämt mig. SKA FAN KLARA DET. 
Ikväll börjar jag lägga ner fastan, sen imorgon är det ON.


Avslappnad dagsform. Fan att man ska behöva spänna sig för att musklerna ska synas, underhudsfett suger.

Hade tänkt ta en PW snart, så jag hinner duscha och göra mig klar till Patriks match sen! Den börjar ju 1, så kan bli liiite körigt med tid, men jag är ju tidsoptimisten själv :) 
Wish me luck eller nå. 

Chillar som vanligt i mina äckliga mjukisar och Jens morfars gamla skjorta (random insåg jag nu då jag skrev det..haha..vaaaa). Ikväll har jag "äta-vad-jag-vill-dag", så har ätit både ris, två vita rostade bröd och nutella. Gött. Känner mig nöjd nu dock, inte frossat alls idag. Nu ska jag ta en kaffekopp innan fastan fortsätter. Det viktigaste för mig är att hålla fastan, ÄVEN på mina ätardagar. Imorgon blir det också liiiite fusk med frukt och möjligtvis grädde och maränger. Men jag har ju tillåtit mig själv att få 2 ätardagar i veckan om jag känner för det. Ibland blir det ingen, ibland en och ibland, som denna vecka, blir det två. Huvudsaken är att jag har kontroll över det, att jag inte känner sug under veckodagarna om jag bestämt mig för att unna mig på helgen. Unnar jag mig däremot en veckodagså får jag ju inte äta på helgen, och det är 1000000ggr svårare. Huvva.

Nu hade jag tänkt se lite på en dokumentär innan jag och mina päron bänkar oss framför fotboll.

Sitter ombytt ute på altanen och laddar upp med en kaffekopp medan Alfons spanar efter fåglar. Himla mysigt. Snart bär det av mot bästaste korpen! Känner mig seg idag, men det ska det bli ändring på! wooppgym1.

Tänkte gå upp och lägga mig för läääänge sen, men man vill ju inte flytta sig när det ser ut så här. Så nu är jag fast här med mitt okammade, blöta hår och alldeles för varma kläder, med en nyduschad och blöt hund i knäna. Obekvämt men ändå så mysigt.
Snart lyfter jag in honom i buren eller nåt eftersom han inte gör någon som helst kraftansträngning för att gå härifrån. Fast orkar inte, haha. Hans lathet smittar av sig.


Nu ska jag dra med Alfons ut för en sista kortprommis innan han får krypa in i buren och sova. Imorgon däremot blir det en långpromenad så han får göra sig av med lite energi. Han har ju varit lite krasslig i några dagar, men nu är han frisk igen. Och där med pigg. Äckligt pigg. Nästan hysterisk. Men söt är han!

Efter prommisen ska jag göra mig klar för att äntligen få lägga mig i min nybäddade säng och se klart dokumentären jag påbörjade igår. Reptilavsnittet har helt klart varit det mest inressanta hittills. Det sjukaste är ju ödlan som springer på vatten. Alltså hur galet?? Den springer så snabbt att vattnet blir hårt under fötterna vilket gör att fötterna endast hamnar någon decimeter under ytan. "Jesus Christ Lizard" kallas den till och med, haha funny. Om jag inte minns helt fel så måste en människa komma upp i typ 110 km/h för att kunna göra så. Ser helt fult ut. Ni borde se filmen, veryveryinterestingyes. "Life" heter den förövrigt! Biologiundervisning hann vi med också. 










 






 



Sena bilder, men kameran har legat hos Lotta. Ska lätt börja dra med mig kameran på fest, så jävla kul att se alla bilder sen, haha! Några fina fick jag ju iaf! 
Och jag vet att kvallan suger om man sparar bilderna från min blogg, så om det är någon speciell bild ni vill ha så skriv bara så skickar jag!



Rygg och cykling avklarat. Gryyyymt. Enda jag gjort idag, arbetslöshet äger.
Drömde förresten inatt om att jag tappade mina tänder, en och en tills nästan alla var borta. Så jävla obehaglig dröm.


Kan inte fatta att jag såg ut såhär. Behöver väl inte ens kommentera kroppen. Men även ansiktet liksom, ögonen, blicken. Inte för att det var meningen att jag skulle se glad ut, men det ser ju ut som att jag sålt smörre å tappa panninga. Mitt röda hår kanske förklarar saken? = Gingers har helt enkelt ingen själ (skämt åsido).
Känner mig gladare nu än vad jag gjorde då bilden togs. Bra tecken på att jag tar mig framåt. Sakta, men jäääävligt säkert. Tar mig upp igen, stronger than ever eller nåt.

Lite svammel fick jag med i detta inlägg också, ett helt onödigt sådant egentligen, men. Nu säger jag godnatt, imorgon väntas härligheter (solning och träning, tjooohoo)

Haha, helvetes wierd hejn blev.

Vill bära klänningar, käka piggelin, dra fötterna genom en varm sand och bada (skoja, haha, vattnet är ju kallt förfan). Vill ha mer sommar. MER. MER. MER. Några månader vinter, sen är det sommar igen, visst då?
Känner att en sistaminuten ligger varmt om hjärtat nu.

Idag gjorde jag en stor uppoffring, jag körde vilodag även fast jag verkligen inte ville. Dels för att jag inte ville lämna Alfons själv då han inte verkat helt kry senaste dagarna. Antar att hundar kan bli förkylda och hänginga precis som människor? Sen så gjorde jag det även för min egen skull. Kommer inte vilja vila i helgen så då måste man ju vila någon annan dag. Man måste komma ihåg att vilan är minst lika viktig som själva träningen!

Imorgon ska jag köra ett låååångt pass på korpen. Ska köra rygg och axlar och verkligen ta det lugnt, kanske testa lite nya övningar och sådär! Kommer bli braaaaa.

Spenderar natten i Patriks lägenhet med han och Alfons i rummet bredvid. Nu sysselsätter vi oss med Sherlock Holmes!

Dagen har bestått av Annishäng, vi promenerade runt Fortlax vilket tog en timme. Sen drack vi te som förövrigt är standard hos Anwi.
Sen drog jag till Korpen där det blev ett grymt bröst- triceps och magpass. Inte haft ett dåligt träningspass på aslänge, sjukt glad över det och hoppas det håller i sig.
Jag och Patrik hann med en sväng till Luleå ikväll också, random roadtrip typ.

Vi hörs mer imorgon, varit busy idag!

Nu har jag varit på hemmakväll och lånat (läs: laddat ner på datorn) ca. 15 dokumentärfilmer som jag ska underhålla mig med de kommande kvällarna. Kommer bli såååååå bra. Ska se antingen "The Cove" eller "Frozen Planet" ikväll tror jag, fast samtidigt ligger "Secrets Of Sleep" och väntar på mig också. Alltså hur bra kan detta bli egentligen, there's no fucking limit.


Vilken prestation jag gjorde idag, två och en halv timme på gymmet. Vaknade 11.40 helt utvilad, såg att bussen gick 12.05 så drog på mig nå kläder och packade väskan innan jag traskade till busstationen. Åt ingenting innan, så körde både ben och biceps på tom mage. Köttade förövrigt benen och rumpan. Tryckte i mig en bar innan jag drog igång 4 set mark + lite rygglyft. Som ni kan ana var jag död efter det, men jag tillät mig inte sluta. Kämpade mig igenom 20 min cykling aka 8 km och avslutade med 10 min PW med lutning 5.
Hela kroppen pirrar fortfarande. Fått i mig en bar då, 250 g keso och 2 skopor protte, nu väntar jag på att middagen ska serveras. Som att jag ska pressa, minst lika hårt som jag pressade på gymmet!!

Har förövrigt världens finaste chef som ringer mig idag för att höra hur jag mår efter gårdagens incident. Känns bra att mina kollegor gryr sig!






Lägger mig i badet och glömmer allting bortom boken i min hand. Haft en riktigt tung dag på jobbet där jag till och med blev misshandlad. Kanske ett starkt ord, men om någon slår en räknas det väl som misshandel oavsett hur hårda slagen är? Även om jag inte fick direkt ont efter så var det en riktigt obehaglig upplevelse som jag hoppas att jag aldrig får uppleva igen. Började må illa, skakade som en galning och hamnade helt i chock. Upptäckte sen att det rann tårar från mina ögon trots att jag inte uppfattade att jag grät. Nu är det såklart ingen fara med mig, förutom att jag är slut i skallen.
Ska fokusera på boken och sen gör jag en tidig kväll och hoppas att energin kommer tillbaka. Kanske fortfarande är i chock? Haha.


Såhär ser månadens målsättningar ut. Inte för stora eller för orimliga. Små mål som jag känner att jag kan klara och vill klara för att må bättre. Är riktigt slarvig med vattendrickandet och sovandet, så det ska det bli ändring på. Sen ska jag även satsa hårdare på periodiska fastan!
Känns lovande!