Igår bjöd Jens upp på grillat kött som välkomst- och födelsedagsmiddag. Svingott. Idag for han och agerade provvakt på Strömbacka, sen hämtade jag upp han och så bjöd han mig på mjukglass. Årets första! Tog med maränger och Toblerone, mmm!



Idag har vi tagit det extremt lugnt, jag och Lise tog en välbehövlig sovmorgon, sen har alla bara legat vid poolen hela förmiddagen. Efter en senlunch drog vi ut på stan hela högen, tror de flesta fick med sig något faktiskt. Jag köpte en morsdagspresent till mamma, en liten present som både mamma och pappa kan njuta av och en present till Jens. Köpte även ett halsbandssmycke till mig själv! Ikväll åt vi på Jack's tror jag det hette?? Max och Eric fick var sin shot för att de var "lucky lucky bastards " som fick hänga med oss snygga tjejer! Nu är vi och dricker på hotellet, leker lite lekar osv, sen blir det att dra ut för sista gången denna resa, iaf för min del!











Idag har varit en grym dag i vattenparken, helt sjukt kul! Utmanade mig själv och min rädsla för höjder med banan till höger på sista bilden. Skakade av adrenalin efter, stolt! Testade även en asbrant där man låg på mage, den var svinspännande! Vi var i alla fall där i typ 5 timmar, men är tillbaka på hotellet nu.
Måste hoppa in i duschen NU, så vi ses imorgon! Oooh skynda skynda!









Idag har vi gått på stan typ halva dagen, först på förmiddagen, sen efter middagen. Har även solat, mitt soleksem har farit bort lite äntligen.
Första bilden är på den sjukt jävla goda pizzan jag åt till middag. Den andra på Fridolf som testar en snigg peruk. Den tredje och fjärde på tre snygga girls vid poolen. Den sista på mitt sår jag fått på foten. Fick det när vi badade i havet igårnatt, gjorde asont imorse, är dock bättre nu.
Imorgon blir det som sagt vattenlandet! Yay

En ny. Fick även med mig en drömfångare som jag så länge letat, ni får se den sen!

Gårkvällen var grym! Hade så jävla roligt, går inte ens att sammanfatta allt vi hann göra, men kan iaf meddela att det var en sjuk natt!
Ikväll blir det lugnt, senmiddag och kanske nån god drink, men inge party, för imorgon ska vi nämligen till ett vattenland. Är galet förväntansfull!

PN nu, vi ses imorgon!







Idag har jag fått en ordentlig bränna, och blåsor på både armar och ben. Jag som i princip aldrig bränner mig..
Många var ju bakis imorse så det blev en riktig slappardag i det varma vädret som Rhodde bjuder på.

Gårkvällen var i alla fall så där. Det började med en sjukt bra fylla och jag och Lise hade fördjävla kul. Efter en hel del virrande från bar till bar hängde vi med några andra Piteåkändisar ner till havet och badade, var extremt svalkande. Sen gick vi, med sand i skorna och trosorna och med blött hår, tillbaka till bargatan där vi mötte upp resten av våra classmates för ännu mer crazydance. Några blev aningen för fulla och det förstörde slutet av min, annars awesome, kväll.

Ikväll blir det Grabbarna Grus där det bjuds på tjejförfest med endast manliga servitörer, gratis sprit mellan 21.00 och 00.00 och lite annat. Massa roligt alltså! Så blir en middag och nån drink ute innan det. Känner på mig att denna kvällen kan bli bra!

Snart kliver vi på planet, TAGGEN!!!

Fick mig 3 timmars sömn inatt, men det räcker väl gott och väl? Hehe. Just tagit dagens första kopp kaffe med Jens på altanen, gott som ett as. Fast as är inte goda, tror jag, men ändå! Han har i alla fall slumrat om, så jag ska ta cykeln och trampa mot stan. Måste köpa sockar, en IPod-laddare och en pyjamas. Roligt att spendera pengar på sånt :-):-):-):-)
Hursomhelst så ses förhoppningsvis en snabbis innan jag sticker också, ha de!



Njuter av morgonsolen och jobbar på brännan! Jag och Jens har inte somnat ännu, så det får bli en liten PN senare, ska ändå in till stan om typ 4 timmar! Haha älskar konstigt nog sådana här dagar, YOLO lix. Hehe, neeemen sjukt mysigt. Älskar som min grabb!

Längtar så mycket att jag blir dålig i magen och inte kan sova. Imorgon smäller det, fattar typ it. Känslan efter matteprovet idag, lämnade rummet med 17/19 poäng och lycka. Sista provet ever, eller iaf på en lång tid, efter 12 år i skolan.. det går inte att greppa.
Rhodos imorgon alltså, glädjen är enorm. Kommer bli så sjukt jävla roligt, vi ska vara crazy och göra Rhodde osäkert. Hahah skoja, men vi ska fucka ur. Alla friends samlade på ett och samma ställe, vad kan ens bli fel???

Nu börjar det kännas att slutet är nära..
Pluggat till nu. Fått ner mina ord på 3 hela A4 papper, men är inte riktigt i mål ännu. Håller på att skriva om kvinnliga präster och ni ska bara veta hur tråkigt det är. Imorgon följer jag med mamma in på jobbet och skriver på detta, 10.30 ska det vara klart, utskrivet och lämnas i min lärares hand. Kommer bli en tuff morgon, men jag ska fixa det. Ingen tvekan. Jag är grym och ingen låtsasgubbe i mitt huvud ska säga att jag inte kommer klara det eller att jag ska ge upp. För den gubben ska jag kötta. Ska trampa på han. Med en järnsko. Så de så.














Idag kom finaste Melker på besök, som vanligt. Han är här och myser med oss varenda dag nu för tiden. Han springer efter en, hoppar upp i knäna, jamar när man slutar klia honom och annat adorable. Jag är helt fast och önskar att han var min 🐾





Tusen tack till Regina som bjöd på underbart fika i mängder och trevligt sällskap. På bilden är bara hälften av folket med dock! Samma gäller fikat.. hehe.






Idag blev det en mysig tur på stan med fina vänner. Blev lite shopping som vanligt! Därefter drog vi lite spontant och spela volleyboll med ett sjukt random gäng men det var kul. Var trött efter en heldag utomhus i det fucking underbara vädret som Piteå bjuder på just nu, så jag tog en PN. Nu är jag på G igen och gör mig klar för ett pass på Korpen.

Härlig dag mina vänner!



Vi har äntligen skaffat kaffemaskin, sååå efterlängtat hos familjen Berg!

Har solat och i över 2 timmar nu. Najje. Lökade som ett djur. Skönt var det i alla fall! Najje. Ikväll blir det Korpen för ett benpass. Kommer bli najje. Blir fokusering på baksida lår och rumpa.. kanske kör lite mage också, brukar ju göra det on the legdays så att säga. Kommer bli najje. Trött nu dock, säkert vätskebrist, men ska snart ta en kalldusch och äta i hopp om att batterierna laddas to 210 percent ye. Kommer bli najje.
Jag förstår inte hälften av det som händer i mitt liv just nu. Det är så obegripligt. Så mycket glädje. Och så mycket sorg. Blandade känslor kan man säga.

För tre år sedan kändes allt så långt borta. Allt var nytt. Allt kändes konstigt. Klassen sög. Kursen var svår.
Nu känns allting allt för nära. Allt är tryggt. Allt känns rätt. Jag älskar min klass. Kursen är det bästa val jag hittills gjort i mitt liv. Jag har lärt mig så mycket, jag har fått erfarenheter som fler skulle behöva, men jag har även lärt mig så mycket om mig själv. Och jag antar att det har med de fina människorna runt omkring mig att göra. Jag anser att jag blivit en bättre person helt enkelt. Jag har fått så många nya vänner och några av dem har visat sig vara av den bästa sort och är nu några av de få som känner mig allra bäst. Så fina hela högen att jag bara vill pussa på dem.



Jag och mamma körde egen uteservering i Hortlax ikväll. Det blev fläskfilé i ostsås med LCHF-pasta. Sjukt gott och mysigt! Höll på att svettas ihjäl i min onepiece dock, om ni av någon märklig anledning nu var nyfikna.. eller nå.
Är så jäkla glad nu alltså, har bara en lite större uppgift i religion kvar, jag har börjat på den och den ska vara inne på måndag, sen har jag en 5-minuters redovisning på historian som även den ska vara klar på måndag, plus ett matteprov på tisdag som blir det sista vi gör. Det provet måste alla klara då, för att få G i kursen, vi har nämligen ingen tid för omprov. Men det ska nog gå bra. När vi gjort det provet, då kommer jag vara den lyckligaste på jorden. Då är allting klart och dagen efter åker vi.

Första lektionen 13.30 innebar mys i solen på morgonen. Sommaren kommer kanske till Hålan aka Piteå ändå. Hoppas detta håller i sig!

Det ser kanske inte mycket ut för världen, men Jens burgare med hemliga ingredienser är det mest underbara jag smakat. Jag överdriver inte ens. Jag avlider så gott. Han borde göra detta för pengar.. ni som inte fått chansen att smaka förstår inte vad ni missat.

Denna hänger så fint på väggen i Freja, jag kommer ihåg när två fulla väggar var fyllda med såna här lappar. Då kändes slutet, målet och friheten alldeles för långt borta.







Nu har jag och klassen varit ute ca. 2 timmar. Vi har paddlat kanadensare, löpt och cyklat. Sjukt jobbigt! Pajala var stolt i alla fall!
Jag startade dagen med veckans första benpass, sen blev det nationellaprov i Eng B, sen drog jag och Lise till hon som ska fixa våra frisyrer och vårat smink till balen, där det blev lite planering å sånt. Det kändes verkligen superbra!
Efter middagen drog jag till Jens, jag for och solade och handlade sedan mötte jag upp han på Korpen där det blev ett kort intervallpass på löpbandet för min del. Hade äckligt mycket energi, tackar periodiska fastan för det! Nu är det sängen som gäller.
Har äntligen hittat min mobil (låg i en tröja hos Jens ) så hädanefter blir det bättre uppdatering!

Btw, nu är det endast 8 dagar kvar tills jag får fara tillbaka till landet som jag saknat så mycket. Resan dit med Jens har verkligen fått mig att älska Grekland, en av de tre bästa resorna i mitt liv. Vi hade så jävla roligt tillsammans att ingen kan förstå. Bästa vän.








Nu har jag gjort bort en liten uppgift i Engelska C, den sista för livet! Har även "pluggat" till nationella imorgon, fast kallar det hellre förberedelse eftersom det inte riktigt går att plugga.

Förutom att jag är grym på att göra bort läxor så här i sista minuten, eller så här sista veckan kan man väl säga, som inte ens är ett ordspråk utan just nu sanning. SICK. Aaaa hur som helst, förutom det så går även peiodiska fastan gallant.
Förra gången jag körde det, som även var min första gång, gick det skitdåigt. Men denna gång kan jag lätt meddela att det är den bästa dieten jag gått på ochjar är så lycklig! Jag äter alltså i 7-8 timmar och fastar i 16-17 timmar. Förra gången började jag äta typ 15.00 på dagen, men det orkade inte min hjärna eller kropp med, så denna gång kör jag första målet kring 12.00 och slutar äta senast 7-8 då. Idag åt jag dock sista målet 17.00 eftersom jag ska träna på morgon imorgon och äter första målet 09.00. Blir ben imorgon, får se hur det går på tom mage, ska dricka kaffe och göra mitt bästa!

Förresten, jag hade tänkt börja med ett nytt schema nu innan jag far och som jag fortsätter då jag kommer hem. Har tänkt köra:
Måndag: Rygg + Axlar
Tisdag: Ben med fokus på framsida lår och vader
Onsdag/Torsdag: Biceps, triceps och underarmar
Fredag: Ben med fokus på baksida lår och rumpa
Lördag - Söndag: Valfritt det jag är sugen på

Menmen, eftersom jag varit duktig så har jag planerat in lite Linda-tid ikväll. Passar superbra då jag inte kommer hinna det imorgon. Ska tvätta ansiktet med cliniques ansiktsskum som är awesome. Därefter blir det skrubb med cliniques ansiktsskurbb som är ännu mer awesome. Sen blir det ansiktsmask. Ska även massera in håret, ögonfransarna och ögonbrynen med ricinolja, äta silicea (3:e dagen) och så kanske jag tar och målar naglarna också? Hmmmmm får se!
På onsdag är det endast en vecka tills jag och min finaste, bästaste klass åker till Rhodos. Jag förstår det inte ens än. Känns helt sjukt att skriva det. Alltså jag avlider av längtan. Visste ni att jag älskar att längta till saker förresten? Yepp, bland den härligaste känslan ju.
Andra härliga känslor är ju känslan efter träning, när man åstadkommit något, efter sex eller annat gött här i livet!

På tal om annat dåå.. Vi har sett film hela skoldagen, ovärt att komma lol. Direkt efter skolan drog jag på stan med Rhodoslängtan, vilket resulterade i att jag köpte en ny bikin och en ritkig sommartop.


Därefter drog jag till korpen, men bev lite sent, så det blev ett pass på en timme, men fick stressa som fan och hann inte en övning. Körde i alla fall rygg och axlar, så dom är helt slut nu. Gruvar mig tills jag ska duscha (nej jag har inte gjort det än, sitter och är äcklig i min onepiece så det så) för  jag kommer inte orka hålla upp armarna då jag ska balsamera in mig. BU. Kanske tar ett bad. Hehe.
Hur som helst. Jag skickade in ännu ett enormt arbete igår och jag har fått massa goda nyheter. Jag fick MVG på Engelska B natonella skrivppgiften och jag är så jääävla stolt. Min lärare sa att det var ett klart MVG dessutom, hade typ ett stavfel och hade tydligen använt svåra ord osv. Kommer typ inte ihåg något, var så jäkla nervös när jag skrev det. Så imorgon är hör- och läsförståelsen och jag planerar att regera på den också. Låter troligt visst :)
Fick även MVG på examinationsuppgifen i alternativ medicin så jag hoppas även det blir slutbetyget i kursen, hopppaasss hoppaaas.
Men nu ska jag sluta skryta, hatar att skryta. Ibland. Ska faktiskt vara duktig och plugga!
.. jag har pluggat som ett djur. Sjukt duktig.


Saknar kyliga sommarnätter och denna bryd

Tv-spel i Jesses egna källare där Borderlands 2-mys i onepiecen står på schemat! Bra lördag nanting.
Sent igårnatt skickade jag in två stora examinationsuppgifter, så imose var jag extremt trött men glad. Hängde med mamma och pappa på en spontan tur till Luleå och på grund av mitt goda humör kunde jag inte låta bli att shoppa lite.. hehe.









Jag har blivit så galet beroende av Caffe Latte. Det är så gott att jag inte kan sluta klunka. Starkt kaffe/expresso, mjölk och vispad grädde. Hatar blaskigt kaffe som svagt kaffe lätt kan bli, sen älskar jag det där lena och krämiga som mjölken och grädden skapar. Åh så underbart! Och underbart är det ju också att mamma gör en åt mig mitt i plugget.

Det finns seriöst ingenting godare än mormors älgkött med potatisgratäng och gelé. Nu ska jag vara duktig och plugga!



Ett bicepspass avklarat och nu ska jag drömma mig bort med finaste Gaga i högtalarna. Väl hemma väntar maten på bordet. Lyx kallas det ja.

Denna bild är så fake som den kan bli, inventeringen var nämligen sjukt jobbig idag. 7 hela timmar var jag där, räknade, kontrollerade, drog bort lappar osv. Skallen är i princip död. Men nu är jag hemma, har handlat och gör mig redo för ett gympass. Funderar på att unna mig en solning på det också!

Sjukt bra pass idag, suveränt! Fick dock ont i huvudet där ett tag, tror det kan ha med andningen och syret att göra. Får nämligen svårt att andas lite då och då, mamma tror att det är panikattacker på grund av min stress, haha, men jag vet inte. Hon säger att hon tror att jag är superstressad hela tiden, sen när jag slappnar av så kommer det. Men som sagt, who knows. Obehagligt är det i alla fall.
Nu äre nys med min lover som gäller!

Just ätit middag med finaste och nu avnjuter jag en underbart god kopp rostat kaffe ur Greklandmuggen och taggar för gymmet! Rygg och axlar står på schemat och jag ska kötta.
Idag startar jag även en periodisk fasta, tanken är att äta första målet vid 11.00-12.00 som blir 500g kvarg. Sedan ska jag börja försöka träna direkt efter skolan, efter varje pass ska en protteshake ner i magen. Sedan direkt jag kommer hem ett stort mål vanlig mat. Ska ändå försöka hålla nere kolhydratmängden. Ikväll blir det dock en burk kvarg efter passet eftersom jag redan ätit middag.

Var inte alls sugen på att he mig ut i regnet när jag vaknade imorse, men jag gjorde det ändå och nu är jag stolt. Nu ska jag äta senlunch, men vet inte vad jag ska hitta på. Är hungig som en gris i alla fall! Kanske gör LCHF-våfflor? Har ingen keso hemma, men kvarg borde ju gå lika bra. Kanske. Får exprimentera lite!

Såhär brun vill jag vara just nu.


Jag hade glömt hur underbart det är att träna sent på kvällen. Det var verkligen behövligt. När jag kom hem från den 6 timmars långa inventeringen var jag sjukt trött och hade ont i huvudet. Tog direkt en treo, men migränen hade ändå hunnit smyga sig på. Så jag la mig och somnade i soffan i kanske en halvtimme. När jag vaknade var jag pigg som en nyfödd bebis, så gjorde lite läxa och tänkte att jag skulle fara och sola. Tittade på klockan och upptäckte att den var 21.30 och Sun Tan stänger ju kvart i. Så hoppade in i bilen med min onepiece och allt, hade i princip ingenting med mig. Så jag for till solariet, la en liten grej som stoppade dörren från att stängas, sen for jag och hämtade Jens, skjutsade han till Korpen, hämtade ut pengar och sen fick jag äntligen lägga mig på moln.
Blev bara en 8 minuters eftersom jag är blek som en jag vet inte vad, men blev lite rosig om kinderna iaf! Sen drog jag direkt till Korpen där det blev ett grymt tricepspass. Hade velat köra längre, men Jens var ju i princip klar då jag kom, så jag fick göra det bästa av situationen!

Såhär på kvällskvisten flödar min fantasi, så ska skriva lite på något skolarbete, sedan blir det sängen och förhoppningsvis en ganska tidig morgon! ÄLSKAR LÅNGHELG.



Ska de vara så ska de vara rejält!

Idag fick mina nya adidasbrallor med rosa ränder åka på, det visade sig även att min favvoträningströja hade exakt samma färg, hur awesome kan det bli? Jag gillar dom redan, lagomt tjocka/tunna och rosa är så fint. Gympa"provet" gick bra, om man nu kan kalla det prov.. Sedan blev det lite mage i gymmet vilket var skitbra då jag tänkte ha vilodag eftersom jag har lite tid till att träna idag. Så vilodagen blir framskjuten!



Hängde med mamma till hennes jobb imorse. Åt frukost, drack kaffe och pluggade till gympaprovet som ska göras ganska precis nu. Önska mig lycka till!


Fick hem lite fint från Sportsdirect idag, asnöjd. En ny onepiece fick följa med för 130:-, gött! Jag ska hänga i den hela kvällen och jag börjar redan nu, medan jag sitter ute i solen och pluggar.



Steg upp med mamma imorse och gjorde världens godaste låtsasomelett på tacofärs och ägg. Det kanske låter lite spec, men om ni bara visste hur underbart det smakar. Tack vare den fick jag massa energi, så jag böt ut dagens efterlängtade ryggpass mot ett benpass. Bäst att passa på när man har det där extra spruttet, rätt ovanligt den tiden på morgonen. Körde endast 3 övningar + två vader, men med mer reps. Tog ändå 1,5 timmar liksom.
Direkt efter passet tryckte jag i mig en protteshake och duschade, nu sitter jag på mammas jobb och ska äta kesella, dricka kaffe och plugga tills första lektionen 10.30. Bra initiativ där Linda!
Ha en suverän tisdag alla!
Haha, jag låter rubriken tala för denna middag!
Dragit på mig understället, tjocksockarna och favvoskjortan. Ska ta tillvara på solen som värmer så skönt trots att klockan alldeles strax slår 6. Mamma agerar kock ikväll, som de flesta kvällar här på Bisittarevägen. Tacoköttfärssås och ostchips för mig, missar tyvärr den underbara chili con carnen på grund av min ap(hade tänkt säga något fulare)diet. Efter Rhodos ska jag flåda som en Gud på mitt kalas, sedan blir det nyttigheter till balen, bortsett från spriten under studentveckan- som jag också tänkt förtära som en Gud. Slutpratat (förlåt har så mycket känslor bah), vi hörs snart igen!

Idag hittade jag precis såna shorts som jag så länge sökt efter. Äntligen! Dem sitter bra och har inga nitar eller liknande. Ödet att jag spontant sprang en snabbis på stan efter skolan.


Var inte sugen på någonting alls när jag vaknade imorse och hade absolut inte fått i mig typ ett ägg eller liknande. Så då tog jag fram en fin skål och fyllde den med kesella blandat med lite mjölk. Som pricken över i:et toppade jag det med underbara, färska hallon och citron-och limeskal. Så mycket lättare att äta när det är cleant, kallt och fint.

Nu sätter jag mig snart i mammas bil som styrs mot Korpen. Denna morgon ska jag rocka ett biceps- och tricepspass. Taggad till tusen.

Ingen söndagsångest än så länge. Idag ska jag ta mig fasen rycka ut armen ur arslet och göra klart bokrapporten i Eng C. Minst. Nu gäller det att vara aktiv, vi hörs!

1. Kolhydrater av alla dess slag. Framförallt frukt.




2. Stockholm. Eller egentligen bara en sjuk helg med fina vänner.



3. Grekland. Åååh vad jag vill tillbaka till deras underbara vitlöksbröd och tzaziki.



4. Vill ha sommar, värme och rosa, söta drinkar på balkongen.



5. Pretty Little Liars. Vet inte om det är psyko att sakna en TV-serie, but I do.



Idag fyller min fasters man 50 och det ska firas. Är sjukt trött, håller i princip på att somna just i denna sekund, men lite uppoffringar får man ju göra. Har inte hunnit göra någonting annat idag, vilket känns surt.
Längtar till nästa helg, den ska bli bättre har jag bestämt. Igår var jag en riktig surkärring (hormoner hit och dit), deprimerad och allmänt "fuck life". Idag så kommer vi spendera hela kvällen med fulla vuxna, vilket jag hatar. Sen imorgon måste jag plugga som en gris. Skulle inte vilja säga att helgen varit värdelös, men är besviken på att jag inte tagit tillvara på den..



3 hela år har jag nu spenderat med denna dröm-man. Så många minnen och känslor vi delar, jag tror ingen kan förstå. Min bästa vän. Min andra halva.






Ena dagen är det strålande sol och 10 grader varmt, nästa dag är det blåsigt och regnar eller så är det som nu - 2 grader varmt och himlen släpper ner något som inte längre kan kallas flingor, utan tefat. När ska sommaren egentligen komma hit i år om den nu överhuvudtaget kommer..



Gjorde kreps av plättarna som blev kvar igår. Har en till kvar också, men man orkar typ inte mer än två? Helt sjukt mättande, vilket är suveränt. Det är ju 85% fiber i fiberhusk så mättheten håller väl i sig rätt länge också. Jag körde med en skiva skinka mellan varje plätta, men det blev lite lite, hade gärna haft mer! Två ostskivor på toppen fick pryda denna underbaring. Jag älskar verkligen kreps, såååååå gott. Och att det inte är mer än 3 kolhydrater i dessa två plättar är ju lovely!

/Nöjd tjej123
Klockan 07.00 stod jag redo och taggad på AMT'n för uppvärmning. Hade mina underbara favvoträningssockar dessutom! Hade galet med energi så körde lite extra. Därefter blev det ett sjuuukt axelpass. 3 övningar, 12 set. In love med dagens pump. Efter kunde jag inte lyfta axlarna mer än någon centimeter utan att dom strejkade. Ni vet när det liksom strömmar och typ nästan svider? Härlig känsla det där. Halv 9 befann jag mig på skolan för att skriva nationella engelska B, det var ganska lätt faktiskt och jag hade enormt mycket inspiration. Hann dock inte renskriva allting vilket jag stör mig på då avslutningen är bland det viktigaste, men jag hoppas min lärare är schyrre. Egentligen skulle vi ha hål i 4 timmar efter vi skrivit, men lektionerna föll bort så jag är hemma nu, skönt. Älskar då lektionerna börjar försvinna, det gör att slutet känns närmare!

Kvällen har bestått av ett kort benpass på Korpen, bilkörning hem, en löptur hemma runt Hortlax, middag och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan lägga mig i sängen med plugget, Engelska B nationella-häftet står på schemat. Kulit.

Gjorde dessa till lunch idag och det är sick hur goda de var! Första gången jag faktiskt tycker att dietplättar är goda, så testa!

3 plättar;
360 kcal
Endast 5g kolhydrater
Hela 36g protein
19g fett

Recept:
150-200g Keso
2 ägg
1,5 msk fiberhusk


För mindre kcal, välj Keso med låg fetthalt.
Stek gärna på låg värme så slipper du det där extra stekfettet, dom blir dessutom godare då dom är gyllenegruna och jämna än brända här och där.
Servera till frukt och bär eller ännu bättre - gör kreps med skinka = mindre kolhydrater och mer protein!
Rensat ur garderoben. Tänkte köra 30:- /st oavsett kvalitet. Eller 5 st för 100:-
Först till kvarn gäller, skriv här på bloggen om det är något ni vill ha.



























SÅLD