Skulle kolla mitt BMI tidigare idag. Tog vikten som jag har mellan morgonvikt och kvällsvikt, så mitt BMI ligger mellan 19 och 20. Så står det att 19 och mindre är "underviktig" och 19-25 är "Idealvikt". Blev såklart jätteglad, kände mig duktig osv ...sen hitta jag denna ruta:
Disclaimer:
Som alltid då man räknar ut personliga värden utifrån
matematiska formler ska man ta det hela med en nypa salt.
Se alla svar som indikation och inte som någon absolut sanning.
Glöm inte bort det sunda förnuftet!
hahaha, FAN också. Jävla glädjedödare :(



Tycker faktiskt att jag har blivit lite smalare runt halsen, på kinderna och lite vid axlarna! Jens säger att han ser förändring på mer, men det gör INTE jag.  
Ps. jag är ej naken på denna bild! Det är bara som det ser ut ;)
Pss. Ganska så nyvaken här...syns på mitt hår bland annat, så ursäkta för det!

Nyvaken! Nu ska jag fixa lite till ikväll, typ packa väskan och sånt! Egentligen skulle det bli stor middag här ikväll, hela familjen, några bekanta plus Jens! Men så blev inte fallet. Det sluta med att det bara blir jag och Jens som äter tillsammans! Det blir i alla fall kött med antingen pommes eller potatisgratäng!. Vet inte vad jag ska välja, båda är ju så himla dåliga för mig :( Menmen, får väl unna mig lite ikväll då! 
Vet dock inte hur mycket jag kommer hinna blogga ikväll, ska försöka hinna lägga upp några bilder på hur jag och älskling ser ut innan vi far till Emma. Kan bli lite stressigt, but I'll try! 
Dessutom ska jag försöka ta åtminstone några bilder under kvällen, men vet hur svårt jag har med det!!! Ska dock ta med mig extrabatterier till kameran så den inte lägger av igen :( Usch så less jag blir då den gör så...

Hej så länge!



Ser inte helt fel ut i alla fall...




Fick besöksrekord ikväll! Nöjd tjej! Nu blir det snart nattinatti för mig, ska bara prata lite med älskling om morgondagen + prova kläder!
Är verkligen helt glad just nu, vet inte varför! Kanske för att jag har varit med min bästa vän hela kvällen? Kanske för att jag var duktig med mat och träning idag? Dessutom firar ju jag och Jens ett år om bara några dagar! Så himla fort tiden har gått! Jaa..Finns tydligen mycket att vara glad över, haha :-) men VI SES hoppas jag



Ps. Så här ser jag ut efter att ha ätit blåbär 





Nu har jag och Anna sett klart Burlesque. Vi båda tyckte att den var jättebra! Och som sagt så älskar jag musikaler! Dock inte HSM...fast kan ändå alla låtar? WHAT THE FUCK IS HAPPENING?!?!?! hahaha lol. 



Jag och Anna år 2009! fyfan, vi är så fula att det är synd om oss..hejdå


Är riktigt jävla slut efter gymmet, körde stenhårt. Tror helt ärligt inte att musklerna orkar jobba något mer idag! 
Hunnit äta tacos också! Fast eftersom jag inte hittade några taco-fullkornsbröd så fick jag inte äta så mycket ikväll! 
Och nu har Anna kommit också! buuuus!

Ps. Träffade Jens i typ 10 min innan träningen. Fick hans nyckel så har hämtat sladden nu!
HÄR ÄR KLÄDERNA JAG KÖPTE IGÅR

Bara en vanlig t-shirt men älskar färgen! Den har dock en lite annorlunda färg i verkligheten!




En sockersöt bikini :) Kommer bli snygg till bruna ben







Korten gör inte shortsen rättvisa, dom är mycket finare i verkligheten!





Två toppar! Tycker jättemycket om den i orange :D



hejhej! Vet ni? Imorse vaknade jag klockan tio....satan va duktig jag kände mig! Åt en fullkornsmacka med skinka sedan blev det en prommis på 45 minuter ungefär! Nu ska jag få i mig nå lunch, kanske steker en parisare bara ;) hehe, mums. 
Efter lunchen så blir det nog att försöka vara ute en stund och få lite färg! Jobbigt dock när solen går i moln, då måste man ta på/av sig kläderna stup i kvarten. Jaja, behöver trots det lite färg på albinohuden.
Sedan blir det i alla fall att fara till korpen och gymma en stund! Eller..lär vara där typ två timmar åtminstone, om jag ska köra seriöst. Måste ringa och väcka Jens också...ska höra om han ska träna med mig eller inte! Om han inte ska det så måste jag ändå fara förbi han och hämta min usbsladd till kameran!
Lovade ju att lägga upp bilder på kläderna jag köpte igår och ska faktiskt försöka hålla vad jag lovar! Hatar ju som sagt folk som ljuger ;) Fast...egentligen ljuger jag inte, har bara svårt att passa tider! hehehe.

Eftersom jag inte har möjlighet att lägga in några nya bilder från kameran så får ni istället en bild på den snygga tjejen som jag ska hänga med ikväll! Inte klagar ni...

En riktig godbit


fyfan va dålig uppdatering det blev idag! får typ ångest..haha! Men har knappt varit hemma någonting idag, bara på morgonen och typ en halvtimme för att äta middag. Var iaf på tjejkvällen + att jag var på stan tidigare idag så har hittat en massa roligt :D Vad jag köpte kommer upp imorgon! 
Film nu! 

Jag och bror för...ett antal år sen! Vi var i alla fall glada, små barn ;)
Solade en timme idag! Nice! Fast nu är det mulet så Jens kom med förslaget att vi skulle fara in till stan...Så nu ska jag bara fixa lite smågrejer och sen bär det av till Die Stadt. Hej så länge! 



hahahahaha bilden....jaaa...den visar i alla fall att vi förtjänar varandra
Nu ska jag och Jens se andra filmen av Tremors. Första var väl lite gammalmodig...men funkade antar jag! Inte så läskig dock ;) Har även sett halva Burlesque ikväll. Den har varit skitbra hittills i alla fall, så hoppas den andra halvan är lika bra! Det viktigaste för mig är typ att slutet är lyckligt...hehe, mes. 



Ååå, älskar verkligen musikaler! Dom gör mig så himla glad :) och att en godbit som Christina Aguilera är med gör ju inte filmen sämre. Om ni inte redan sett den så SE DEN.
känner att det är dags att ni får veta några vääääldigt "intressanta" saker om mig! ;)

här är några av de 100000 saker jag hatar/inte gillar:

att frysa
folk som ljuger
att vara proppmätt
mygg
blyertspennor utan stift
när elektriska saker inte fungerar
att jag inte kan fixa elektriska saker som inte fungerar
ta i smutsiga bestick
att vara fet på fingrarna efter att ha tagit i t.ex. smör
tajta kläder när man är mätt
att vara barfota inomhus
när man vaknar av att täcket ligger fel
mardrömmar
att bli jagad
att bli skrämt över huvudtaget
mörker
att spy
när någon härmar vad man sagt med en töntig röst (detta är Jens väldigt bra på)
tyska
när folk petar på en jättelänge
att vara stressad
hundar som luktar illa
kattar som är farliga...typ klöser en å de
att ha ont
se på/läsa/höra om tortyr
när man blir bjuden på middag och det serveras äcklig mat..
folk som använder "xD" seriöst
äckliga och slemmiga fiskar som luktar vidrigt




Undrar om denna flicka hatade samma
saker som jag gör nu? Bilden är i alla
fall på mig för måååång, mååånga år sedan!

 

 

 

det blev ungefär en timmes promenad idag! Jens tränar än så passade på att blogga lite! Ska in till stan nu igen och fixa några saker, sedan bär det av till familjen Berg för lite pommes och kebab indränkt i Adanasås!! mumma. 



Jag och lilljesse på Linus stuga!
Vaknade för en stund sen, så nu ska jag och jens promenera in till stan. Han stannar dock på korpen och tränar medans jag går hem igen! Bra att gå före frukost! Ikväll ska vi på middag hos min familj, men efter det vet jag inte vad som händer! 

Här kommer i alla fall ALLA TRE bilder som jag hann ta innan min kamera la av..ska ju ha många fler bilder men vet fan inte var dom tog vägen? Plus jävligt dålig kvalla men...ska ju köpa en ny så det är bara att härda tills dess! 



Henke, Linus och Micaela





Jens, Gurra och Simon





Martin
Det blev ett långt, lyckat och hårt pass på korpen ikväll! Riktigt skönt, känner verkligen att det tog idag occh orkade mycket mer! Kanske tack vare tabletterna jag tar? ;) hehehe
Nu ska Jens hjälpa sin pappa och behöver datorn, sen ska han spela Tibia också...så ska gå och duscha, måla naglarna, läsa lite till skolan och kanske se någon film! Kommer bli mysigt men tråkigt! Ska försöka sega så jag slipper sitta och vänta och inte göra något tills han blir klar :( Jaja, man får väl lära sig att stå ut med dessa pojkar.. 
Puss ha en bra kväll!



Snodde denna av Rebecka (hoppas det är ok!!!), det är från i lördags! 
Vet att jag skulle lägga in bilder från kvällen men min kamera la av efter halva kvällen och har inte orkat lägga in dom bilderna jag hann ta på datorn...sorry! men dom kommer väl upp här på bloggen lite då och då skulle jag tro 



Fyndig rubrik, jag vet!
Tog en spruta mot Tuberkulos för några veckor sen, men det ser fortfarande ut såhär...MUMS. Varigt och sårigt och helvetes.... dessutom är jag känslig mot tejpen på plåster så blir helt torr runt om osv. Kliar och gör ont...MEN, vill inte få hudtuberkulos och se ut som den här tjejen...

Så känns ändå värt ;)
Har ingen insperation...ååh, blir galen! Är redan irriterad, sen har jag inget roligt att skriva och då blir jag ännu mer irriterad..haha! Sitter i alla fall och lyssnar på Håkan nu, han gör mig faktiskt på bättre humör ♥
Skulle vilja ta på träningsskorna och gå till ica och köpa något att äta till lunch. Det vore härligt, men känns lite kyligt ute idag ändå.. 
Sedan blir det väl att fara till korpen och göra klart passet som jag inte hann igår! 

Och vet ni, om bara en månad så fyller jag år! eller....30 maj, men har redan min önskelista klar!






• Ett par Reebok Easytones






• Pengar




haha, kommer få många saker i år! 

Och vet ni en annan sak? om precis en vecka firar jag och Jens ett år tillsammans!  underbart!


Efter solningen så for jag och jens och tränade! blev lite sent så hann inte köra helkropps utan bara ben, så får köra resten imorgon :D var i alla fall skönt som fan! Nu ska vi se film och göra lite annat kul...;) Godnatt på er











Efter jag hade hämtat mina grejer hos Jens så for han iväg till några kompisar så jag svängde förbi Anna en stund! Mysigt. Hann dock inte sola så det får jag göra nu!

Middagen blev Thailändsk och bestod av kyckling med kokosmjölk, jättejättegod! Åt det varje dag när vi var i Thai typ. Man ska ju egentligen äta ris till men tycker att fullkornsrisen är "fjunig"...typ hårig? så valde att äta pasta till idag och det fungerade utmärkt!
Just nu sitter jag och smaskar på en väldigt liten mörkchokladbit! Älskar mörk choklad ♥ 


Favorit



dessutom har jag precis städat mitt rum klart så nu lever man livet! Här ser ni lite före och efterbilder på rummet, såg verkligen äckligt ut innan. Tur man är duktig och fixar till det då! 

Före:







Efter:







Inte så rent på golvet meeen, hann inte dammsuga! 

Nu drar jag till Sun Tan och kämpar med brännan! bye ♥






Vaknade för ett tag sen men blev besviken över vädret så orkade inte ens gå ut... faan. Jaja, ska försöka få liv i Jens sen måste jag hämta min mobil och usb sladd till kameran i stan. Kanske far förbi sun tan och solar lite också? Är så förbannat blek!!! Helt sjukt. Fast då är det ett litet problem...har knappt nå pengar :(

Kom på en bra idé igår, jag skiter i att köpa en ny hårförlängning till mitt "sommarhår" för 1200 och köper en ny digitalkamera för samma pris istället! Kändes som ett moget beslut! Min kamera som jag har nu har bara 6 megapixlar och så är det fel på den, den laddar ur batterierna direkt så man kan typ bara ha den i några timmar sen måste man byta till helt nya batterier...och det suger ju. 

Funderar på denna:            http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=6264097

verkar ändå helt okej för amatörer som jag, ingen systemkamera här inte! ;) vill verkligen inte ha något avancerat...skulle nog ändå inte klara av det.



Förresten, jag och Jens har börjat kolla på lite resor! Vi funderar på Grekland i juli. Vi vill inte bara ha sol och bad utan även fara och se saker osv! Därför vi vill till Grekland hellre än typ...Turkiet! Är gaaalet taggad. Längtar verkligen! 

Tänk er att vakna upp här



Älskar verkligen dom här små husen, så himla söta och mysiga!
gjorde blåbärspaj åt min familj och jens för någon timme sen! disken får mamma ta imorgon ;) hehehe. 
God som fan och lite nyttigare än vanliga! Prova!







Nu ska jag och älskling se film, Tremors blir det! 7,1 på IMDB iaf, får väl se vad det är för något...godnatt på er!



Gick in på hemsidan MyHeritage och skulle kolla vilka kändisar jag är lik... 







Är tydligen lik Katherine Heigl från bland annat Grey's Anatomy, 27 Dresses och Knocked Up.
Fick dock in mer matchningar på henne men tre bilder fick räcka! 
Tycker dock inte att hon är speciellt snygg i filmerna jag sett med henne men...kolla liksom dom här bilderna, hon är ju trots allt fotomodell





Hemsidan: http://celebrity.myheritage.com/FP/Company/try-face-recognition.php?lang=SV









vaknade typ två och gick ut i solen. Efter typ 40 minuter så kände jag mig ganska så rastlös så jag gick in igen!!!

gårkvällen var sjukt lyckad trots allt, tack vare några härliga flickor och pojkar! vad som hände mer mot morgonkvisten är en saga i sig. Känns åtminstone liiite bättre nu! tror det är solens förtjänst, danke für Die Sonne. 
Nu ska jag väl kanske gå upp till köket och göra nyttiga plättar på dinkelmjöl och lättmjölk! satan va gott!









varit typ 23 grader hela dagen, solade en och en halv timme och åt årets första mjukglass!
Jens har grillat kött och solen skiner fortfarande, underbart! Nu ska jag fixa mig lite, för ikväll blir det fest. åå, är på jättebra humör nu! :) hoppas kvällen blir lyckad bara







Bilder på kvällen kommer förmodligen upp imorgon! puss ha en bra kväll! :D

jens ligger och sover och bryr sig inte ett skit om att jag suckar jättehögt i hopp om att få lite uppmärksamhet :(
nu ska jag i alla fall upp och äta lite, ett hårdbröd kanske eftersom jag inte har någon matslust!!! haha fan va äckligt. Såg precis att klockan bara är tio så borde hinna fara och gymma på korpen, det är en vecka och en dag sen jag träna styrke sist...fast har ju inte varit så jättepositiv på senaste tiden och då drabbast tyvärr min träning mest.
En bra sak är i alla fall att jag känner mig på rätt bra humör idag! :D
kan bero på att denna godsak just nu ligger endast 2 meter ifrån mig?




Nu har vi ätit tacos och ska snart börja baka en nyttigare blåbärspaj! ooooj så gott :)

vinar och blandar goda,söta och rosa drinkar med världens bästa! ganska så mysig tjejkväll!


Här är vi fina.


det är jävligt svårt att hitta en bild där alla är snygga


glada? inte anna dock...som vanligt 



fan så heta kompisar man har
jag och anna promenerade i en timme ochtjugo minuter idag! fan va hurtiga. 
efter det for vi och handlade, vi kom hem med två stora kassar som innehöll lite av varje. Sedan fixade vi oss och nu är vi hos matilda! Hehe, jag bloggar medan dom lagar mat ;) bilder på detta kommer senare ikväll! 
Här är i alla fall lite bilder på mig och anna från idag! älskar verkligen att solen är uppe så ofta nu för tiden...den är liksom uppe än! jaja, här är vi som sagt:



förstår inte vad vi gör här? det här blev dock den finaste bilden...haha, fan att vi inte kan vara snygga på  bilder.





tror jag försökte se duktig ut här...



Vi hitta en jordkällare som såg lite läskig ut...



...och tydligen så levde stenliknande grodor där
hej alla barn! igår efter jag hade gått ut och gått så åt jag, nomnom. Sedan for jag till min Jens, han överraskade mig med tända ljus och ett påskägg! Det innehöll mitt favoritgodis och en jättefin lapp! 







Ååå, fina,fina älskling ♥
ååå, så underbart när solen kikar fram! Nu ska jag ut och gå,undrar hur långt jag kommer orka, har nageltrång igen och det gör så jääävla ont! haha, ilandsproblem?
Så här söt är i alla fall jag när jag promenerar!







Och här är min mormor och morfar!




vaknade rätt tidigt idag, men det var bara skönt! det blev två hårdbröd med skinka på och ett glas grönt te till frukost!
idag ska jag, mamma och min bror till mormor. Hatar tyvärr att fara dit nuförtiden eftersom hon ALLTID tar fram typ 30 olika fikasorter och jag äter ju inte det längre! kör stenhårt på att inte äta socker, inte ens i till/i mat, försöker att inte äta så mycket fett heller, jag räknar även kcal och äter nästan inga snabba kolhydrater förutom efter träning då! duktigt duktigt. Har faktiskt gått ner från 57 kvällsvikt till 53 kvällsvikt! alltså fyra kilon :) och det bara genom att äta nyttigt och träna regelbundet! 

Jag idag: 
Körde på blåa jeans, vit långarmad och fjällrävenjackan!



ingenting känns riktigt bra just nu, men tackar min bästa vän Anna för allt det fina hon ger mig! :)
säger godnatt nu, klockan 11, första dagen på lovet! känns väl sådär 


Hejsan! 
Denna dag har bestått av tre underbara saker; påsklov, några härliga timmar på stan och ANNA♥ så därför lägger jag upp några bilder från dagen!






Anna och jag i Berlin:)





Båda jackorna är från mammas gamla klädkartong som jag hittade idag!





jahaja, då har jag tydligen skaffat en blogg :)  jag som alltid har sagt att jag inte skulle orka! 
Jag kommer förmodligen skriva om mitt, inte så händelserika liv meeeen, I hope you'll like it anyway

jag och mina fina vänner!