Hallå! Tänkte bara börja med att säga att jag har blivit jävligt brun nu!!!!!! yeeeey! Fast har shortsrand vilket inte kommer bli så supersnyggt när jag ska ha bikini, men jaja.
Vi hade i alla fall vattenkrig på jobbet idag, när jag kom hem så packade jag sen for jag till jens. Vi gick till kioskpiraten/piratkiosken och köpte mjukglass, sjuuuukt gott. Efter det så vilade vi och åt middag, sen gick vi till LF och såg "Jens lag" spela fotboll. Första vinsten ;) Vi tog en omväg hem bara för att vi ville promenera i det underbara vädret. Nu sitter jag i alla fall här och väntar på att Jens ska duscha klart, sen blir det ut med hunden en snabbis och sen sova/se film! 

Juste, Jens har fått en tid på sjukhuset på fredag, han ska röntga om armen och sen ska dom kolla vad dom måste göra. Eftersom han fick en tidigare tid så blir det mest troligt att fara till Estland redan på söndag/måndag! Riktigt kul. Vi ska typ bo själva i en lägenhet nära fina stränder osv! Jens mamma sa att det finns billiga skor där...hihihi ;) Hoppas det blir så som det är sagt :D Nu ska jag mysa med älskling, Hejdå, ha en bra kväll! 



Bild tagen av Micaela!

TJA. Nu har jag lite tid över till att blogga! Som sagt så bröt Jens högra armen i söndags när han spelade korpenfotboll. Jag följde han till akuten och satt där i 2 och en halv timme, han fick gipsa direkt, men han måste in om någon vecka för att ta bort gipset, kolla armen, se vad dom måste göra osv. Hur det blir med resan vet vi inte än eftersom vi inte vet när han kan ta bort gipset, men min fina har lovat att vi ska resa i år, direkt gipset är bort! Han säger att smärtorna börjar avta lite i alla fall och det är ju positivt! :) Han var även tvungen att flytta fram uppkörningen och teorin osv, men sånt får man ta. 
Om vi har tur så får han en tid på sjukhuset innan helgen så vi kanske kan följa med Erik till Estland redan då :D Skulle ju fara dit senare egentligen för hans och Sofias bröllop men skulle vara underbart att fara tidigare, det är ju typ 27 grader i skuggan där nu osv, så det skulle ju som bli en liten semester. Det tycker jag skulle vara bra eftersom vi förmodligen måste vänta med våran resa.



Här är i alla fall sötisen min när han just kommit hem från akuten!





Och när jag skulle hjälpa han att duscha ;)


Hejhej! förlåt för att jag inte bloggat sen i söndags...skäms. Men har faktiskt haft jävligt fullt upp. Har varit tvungen att hjälpa Jens med ALLT, han bröt nämligen armen när han spela korpenfotboll. Berättar mera sen, typ vad som har hänt, hur han mår, hur det blir med resan osv. Fast nu måste jag tillbaka till Jens, sen äta middag och sen MÅSTE jag hinna blogga.... Puss hej, ha tålamod. 



Jens förra året någon gång!

Hejhej! Orkar inte skriva nå mycket idag så lägger mest upp bilder!

Ska bara börja med att säga att gårdagen var jättebra! Hade mycket trevligt! Så här kommer lite bilder därifrån:


Hade inte på mig något speciellt när vi åt middag hos Jens med hans mamma och hennes kompisar, men det var i alla fall jättetrevligt!








Sen bytte jag kläder och for till William
Här kommer lite bilder därifrån:






































Sen ikväll for jag till Hemmingsmark där vi överraskade Jenny med kalas!












Nu ska jag och Jens mysa! Godnatt!



Hejhej! Vaknade för ett tag sen och nu kom jag precis från duschen! Kommer inte kunna uppdatera ikväll, varken om vad vi gör eller vad vi ska göra eftersom jag inte vet än. Egentligen skulle jag följa med Jens, hans mamma och hennes kompis till en ö och bo i någon stuga, men det regnade för mycket så det gick inte :( Så nu har jag ingen aning om vad vi ska göra förutom att äta middag, efterrätt osv hos Jens. Jaja, ska i alla fall börja fixa mig nu! Trevlig midsommar alla!!!!



Nu har jag och Jens ätit upp alla jordgubbar, duktigt!






Och här är skorna jag köpte idag!





Dessutom satte jag på lösnaglar också!




Nu ska jag ha sex med min pojkvän, hejdå
Hallå! Tänkte berätta lite om vad som hänt idag. Jobbade ju från 8 till halv 3, där lärde jag mig NÄSTAN att cykla enhjuling ;) duktig va?!?!? Jo tack, jag vet. Ganska stolt faktiskt. Efter jobbet for jag på stan och köpte ett par skor. De hade kilklack i trä vilket jag älskar och inte så hög klack vilket är behagligt. Tycker faktiskt om dem riktigt mycket! Dessutom hittade jag en ursnygg klänning på bikbok, men eftersom jag sparar pengar så blev jag lite snål. Därför for jag och min bror och köpte en glass, de mosade in godis i mjukglassen så de blev skitgoda! 



min Geishaglass!







Efter stan for jag hem, åt och packade. Sedan övningskörde jag till Jens, gick faktiskt hyffsat bra! Och nu sitter vi och äter jordgubbar! MUMS. Bloggar senare ikväll! KANSKE visar skorna då! Puss ha det bra


SÅ. Nu har jag laddat ner Legally Blonde, tagit en pn, ätit och sett tv. Senare ikväll blir det att duscha och ha ansiktsmask för att bli lite fräsch och efter det ska jag se den efterlängtade filmen! Men nu väntar jag in Jens för att sedan fara ut på spännande äventyr med pappa (övningsköra). Får se om jag hinner blogga något mer ikväll. Hej så länge! 



(ps. saknar Matilda lite, bara för att hon är så himla långt bort liksom. pss. jag och hon på bilden....cuties)


HEJ. Förlåt att jag inte hade tid att blogga varken imorse eller på lunchen, men har faktiskt en ursäkt. Vi skulle ju till LF idag för att ha en friidrottsdag med barnen, så hade ringt till en av lärarna dagen innan och frågat om jag skulle få fara direkt dit från Jens (som bor två minuter därifrån) istället för att fara från stan till hortlax, sen direkt tillbaka till stan. Självklart gick det bra, så skulle vara där vid 9, vilken gjorde att jag skulle vara tvungen att stiga upp typ halv 9. Sen vaknar jag 8 av att Jens är försenad och stressar omkring, sen ringer mamma och säger att läraren har ringt imorse och sagt att det är för blött för att fara till LF. Så därför blev jag också försenad och det är anledningen till att  jag inte hann blogga imorse! Dessutom var jag tvungen att jobba över bara därför, tur att han som jag jobbar med var snäll och stannade en halvtimme efter han hade slutat bara för att jag inte skulle ha det så jävla jobbigt på skolan. 

Jaja, nu är jag i alla fall hemma och funderar på vad jag ska göra. Jens skulle plugga teori och övningsköra så måste vara ensam ikväll :( Kanske sätter mig och pysslar med nå smycken, laddar ner Legally Blonde och myser? Borde träna också, men det orkar jag inte. Får ta med mig mina Rebook till jobbet imorgon istället, enklare träning! hehe. Tycker faktiskt att dom fungerar, har haft hur ont som helst i benen efter jag använt dom, typ helt trött/slut. Så antar att dom hjälper! 




Varit så dåligt väder idag att jag var tvungen att ha på mig STÖVLAR hela dagen.




Tror jag ska köpa fina stövlar med något fint/snyggt mönster. Jag menar, bara för att det är dåligt väder så vill man ändå vara ute ibland och då vill man ju fortfarande se fin ut? 

T.ex. dom här, haha så himla fina 





Jämfört med dom som jag hade idag och såna här:


Körde moppe i en kvart i spöregn för att fara till Jens och det här är det första jag ser när jag kliver in genom dörren:





haha, lilla Oliver hade blivit biten av en geting idag :(







Nu ska jag mysa med Jens, hejdå ♥


Det är sådana här dagar man är glad att man inte har sommarlov riktigt än utan gör bort sommarjobbet!







Dessutom fick jag nyss veta att jag fick en kusin imorse! Ååh, vad roligt. Hoppas det blir att hälsa på hon snart!
Trots detta måste jag tillbaka till jobbet (har lunch nu) såååå, HEJDÅ.

Om ni undrar varför vissa meningar/ord i texten nedanför är feta så tänkte jag såhär: De som inte orkar läsa texten vill kanske ändå veta vad som hänt, så om de läser det feta så blir det som en sammanfattning! SMART VA?

Kom nyss från vårdcentralen! Tog några tester för att kolla upp vad det är för fel med min mage å de! Först tryckte en kvinna på min mage men kände ingenting konstigt sen frågade hon en massa saker, sen gick jag till en annan kvinna som tog blodprov i vänstra armen. Efter det fick jag fara hem. 2 minuter senare ringer det på min mobil, det är kvinnan som tog provet, dom märkte precis när jag for att jag skulle ta mer tester? haha, aaaah, så for tillbaka. Då skulle samma kvinna ta i högra armen eftersom den vänstra redan var stucken i, blodådrorna syntes inte så mycket men tillslut hittade hon en. Hon stack in nålen, sen försvann blodådran in typ? Så hon började röra omkring med nålen under min hud. Kändes som att hon stack ett nytt hål varje gång hon rörde den, men hon hitta den inte. Det kom inte ens en enda bloddroppe när hon drog ut nålen. Då fick en äldre tant göra det, så det blev klart! Säger då bara att det är tur att jag inte är det minsta spruträdd. Den yngre kvinnan bad så hemskt mycket om ursäkt, sedan fick jag ta ett urinprov och nu är jag hemma! 



Nu ska jag gå ner och fira mamma eftersom hon fyller år idag! Gissar på att vi kommer gå ut och äta? AJA, hejdå! Ses sen!



Mina armar :(


hallååjsan, kan börja med att säga att den här dagen har varit jävligt onödig. Inte gjort någonting, bara slappat. Dock skönt att veta att man har en hel dag på sig att bara ta det lugnt osv! Har läst hur länge som helst, snart är boken slut till och med. Haha, galet.
Funderar på att gå ut en stund, fast så tråkigt väder så det lär inte bli! Ska dock fara till LF senare ikväll för att se Jens spela korpenfotboll ;) haha! Kan faktiskt bli skönt att få lite frisk luft när man varit inne hela dagen! Mamma borde även vara hemma från annan fotbollsmatch snart, så då lär väl maten stå på bordet om inte allt för länge!
Jaja, ska nog gå och fräscha upp mig lite nu, känner mig som vanligt äcklig och sliskig efter att ha varit inne en hel dag och inte gjort något! Får se om jag hinner blogga något mer ikväll, kanske lägga upp några bilder från fotbollen osv? Det återstår att se. MENMEN, ha det bra, tills vi ses igen! 



Såhär roligt hade jag nyss!




HEJHEJ. Tidigare idag var jag på stan, köpte 6 saker för 98 kronor!!!! gud, vilka kap. Duktigt Linda! Visar (kanske) sen! Efter det åt jag och Jens jordgubbar på altanen i solen och mös. Dessutom hade vi musik som hans mamma lyssnade på i bakgrunden, typ gamla och härliga låtar! JAJA
Nu sitter jag i alla fall hemma hos mig med Annis :D Vi for iväg till en strand inne i skoghelvetet och pratade och åt massa gott! Jag åt mini Digestive och Anna åt gottagodis. Visste inte ens att det fanns mini Digge, dom var typ som en enkrona, sjukt söta och goda!
När vi satt  där kom det upp massa fina, gamla minnen från tidigare år när jag och Anna alltid åkte dit med David osv? haha ååååh, roligt att tänka tillbaka! ;) 
Wellwell...nu blire film, Peter Pan....hehehehe. Laddade även ner Spirit-hästen från vildmarken. Haha, satan vad great!





Haha...icapåsen stod där när vi kom!!!! SORRY







Sen kom två random hundar förbi. Fattar inte, helt plötsligt stod den vita bakom mig som nåt annat jävla tard. 






BYEBYE DUDES

HEJ! Haft/har en jättemysig fredag med älskling! Vi grillade mat ute i solen och mös på! Vilade nyss ett tag medan Jens lekte med sin nya iphone, känner på mig att jag kommer bli galen på han. Han har suttit med den hela jävla kvällen, berättat så flitigt vad han kan göra osv. När jag ber han att lägga bort den en stund för att vara med mig så tvekar han en lång stund och ser ledsen ut... Ojojoj. Tur att han är söt i alla fall! Nu ska vi duscha, kanske se en film och göra något kul..ååhåhåhååhå ;) 



Lite bilder från kvällen!



Jens grillar!





Medan han grillade så kom en igelkott på besök. Den bor typ under huset? Man hör hur den kravlar omkring där under, haha. Först gick den fram till Jens fot och luktade såg det ut som. Sen sprang den in under altanen igen, men efter någon minut kom den tillbaka, gick ännu en gång fram till Jens fot... Men denna gång så sprang den fram och bet han i tån, hahahahahhaha. Därefter tog Jens på sig ett par skor ;) Grymt kul. Dock mindre kul att han måste ringa till sjukhuset imorgon och fråga om han måste komma in och ta någon spruta :(
(hahahhahahaha, fortfarande lite kul)







Detta blev middagen i alla fall! Fläskfilé, flyftpotatis, (korv som Jens ville ha????) och vitlöksbröd!
Supergott






Och såhär mysigt hade vi det





Dessutom lärde jag pojken att göra en fläta, förut sa han att han kunde och envisades hela tiden med att få göra en, sen tog han tre hårslingor och bara rullade ihop dem? VA? Aja, han är fortfarande dålig men... Stolt över han ;)







GODNATT







Hej igen! Inte bloggat på flera dagar nu! Eller jaa...typ några i alla fall! Men har inte haft tid, sommarjobbar ju nu. Från typ 8 eller 9 till halv 3 eller halv 4. Fast har jobbat in hela midsommar nu så har jobbat två timmar extra i tre dagar, började halv 8 och slutade 4, så har varit ganska trött den här veckan! Jobbet är i alla fall helt okej, är på fritids i hortlax. Hela måndagen städade vi ut lego- och kaplalådor vilket var ganska så tråkigt, men resten av dagarna har vi bara varit med barnen! Grymt skönt ändå eftersom jag har haft mina Reebok på mig på dagarna så har ju tränat i dom i flera timmar sammanlagt! Dessutom får man ju vara ute hela tiden också, typ 6 timmar per dag, får sjukt mycket energi och så blir jag brun! 

Efter lunchen idag for vi med de äldre barnen till pottan och badade, var tvåa i (grymt nöjd)!!! Mitt första dopp och allt ;) 







Dessutom så klippte jag mitt första kort idag ;) Bara för att jag handlar så mycket! Eller? Njaaa, hade tappat det så vi spärra det, sen hitta vi igen det, men hade redan fått ett nytt så var tvungen att slänga det gamla!!!!! hehehehhehe



HEJ, sorry för att jag inte bloggat, men har inte haft tid och hinner inte nu heller! Ska ju bjuda älsklingen på bio som en del av hans 18års present! Nu måste jag pissa och sedan fara mot bio3an!!!!!!!!!!!!!!!! 



Ps. GRATTIS MIN FINASTE ÄLSLING OCH VÄN, jag älskar dig Jens!



Hejhej! Tänkte bara börja med att säga att gårdagen var grymt trevlig, träffade massa roligt folk osv! Här kommer några bilder från kvällen!


Haha, trött student@my place




Middag med Jens!




Micaela och Linus, så jävla fina! 




Sen kom ju Anton också! Inte sett han sen förra examen tror jag, grymt roligt var det i alla fall!




























Fattar inte handen?



















Charmiga...







En sång till födelsedagsbarnet!





Nu ska jag städa mitt rum lite, sedan äta middag och efter det fara och hänga med Matilda och Anna eftersom Mattan far imorgon! Senare i natt blir det att vänta in Jens från krogen. Han fyller ju 18 på söndag så ikväll blir hans första gång att gå ut! Roligt,roligt, men känner på mig att han kommer bli jäääävligt full ;) Tur att min bror ska hämta han från stan sen inatt!





Tjaaaaaaaaba! Nu kommer en uppdatering :)
Igår kväll blev det att fara till Munksund, jag började med att gå till Jens, sen gick vi till Kim och senare skjutsade han mig, Jens och Simon till David Eriksson där alla var! Kvällen var riktigt nice om man bortser från alla myggbett ;) Träffade tre från klassen till och med, roligt! 


Var ju på Saras examen tidigare på dagen också så här är en bild från den!
Hon var så sjukt snygg!






Här är även några bilder från kvällen:

Hann gosa med Kim och Rebeckas "Lill Osc(k?)ar" också!




Hos David! Sofia, Regina, Felice och jag. Ser sjukt drogad ut men skyller på blixten..



Linus och Ludde



Tog inte så många bilder igår, men får kompensera och ta mer idag! :D Ikväll blir det partaj hos Tobias Wikström, som fyller 18 imorgon (?). Taggar som fan!
I alla fall, tidigare idag var vi på skolan och kollade när studenterna sprang ut. Fan vad man börjar längta tills man själv får gå ut!

Bild på bror :



Riktigt stilig. Grattis!

Jaja, nu ska jag fixa mig, äta osv. sen är det ON!
När jag vaknade imorse så var det över 20 grader varm i skuggan, varma vindar, klarblå himmel så dagen kunde inte ha börjat bättre!
Idag så cyklade jag in till badhusparken och hängde med klassen som en sista grej för det här året! Måste säga att OP1A är en otroligt fin klass! Efter det så gick jag på stan och köpe en present åt Jens eftersom han fyller 18 på söndag, men for hem direkt jag kunde! Nu ska jag äta något och sova, efter det måste jag skynda mig att duscha, fixa mig, packa osv, för Sara har ju avslutning halv 8, hon går ut nian, så ska fara och se den. Direkt då den slutar ska jag möta upp Jens och sedan dra iväg någonstans! Hoppas kvällen blir nice! Outfiten får ni se imorn tror jag eftersom jag förmodlingen inte kommer hinna blogga något mer idag! 
OCH JUSTE, FICK SOMMARLOV IDAG. Nice! Jaja, ses, byebye




Kolla förresten alla myggbett jag fick på vandringen igår och detta är bara ETT ben.. nästan 30 samanlagt på båda benen!


FYFAN va trött jag är i benen, gick ju typ 5 timmar idag...vandring med NÅGRA ettor från Freja! Dagen var i alla fall rolig! Har även hunnit sola några timmar idag, skööönt. Nu ska jag hjälpa mamma med bakningen och sedan ska jag duscha! Kanske tar ett bad, rakar mig, har ansiktsmask osv. Och sedan måste jag ju fixa lite inför morgondagen då det bjuds på ett och annat! Exakt vad får ni se imorgon! BYE 


Ps. Sötaste jag på vandringen idag! oooh, så gullat!


Här kommer några bilder från balen idag!



Hanna och Simon!





Patrik och Elin!





Hanna, Simon, Patrik och Elin





Chauffören (pappa), Patrik, Elin och bilen!





Haha, tyckte den här bilden var så söt!




Victor Palage och Jessica Lundqvist!




Marcus Larsson och Julia Marklund!




Tobias Modig och Malin Holm!




Emma Rosengren och Henrik Lundkvist




Kim Lindkvist och Cajsa Lindqvist




Mattias Kvarnerås och Regina Lidström



Oj så fina alla är! Längtar till jag får gå :D hehehe. 



Väntar på att Jens ska duscha klart så jag kan fara hem och fräscha upp mig och sedan fara och kolla på balen! Min bror går ju och även Simon, så det blir kul! Bilder på dem får ni se sen. 
Håller på att hungra ihjäl så det ska bli skönt att få komma hem och äta lite! Nu ska jag bara packa klart och sen far jag! HEJDÅ



När Jens tillslut steg upp så gick vi ut på gräsmattan och la oss på en filt och solade ett tag, sedan gick vi och handlade. Han bjöd även på glass, muuuuuuuuuuums. När vi kom hem så gjorde vi tacos, hehe, gott, men jag råkade skära mig på en bordskniv...duktigt. Det gjorde jätteont, seriöst!!! Så här såg mitt finger ut innan jag lyckats stoppa det:





När det slutade rinna så plåstrade jag om såret och blev glad igen! yeeeeeeeeeeey. Så tog några bilder på mig och Jens eftersom jag tycker att vi har alldeles för få!

Tycker verkligen att min kamera tar fina bilder! Har inte redigerat ett skit nu och det behövs typ inte! Grymt nöjd med den!









Det blev att jag sov över hos Anna igår, så vi steg upp typ 10 och solade till kvart i 1 kanske! Gårkvällen var grymt mysig, matilda kom även förbi! Fick veta att det bara är typ 5 dagar till hon ska till sin pojkvän Jens i Japan, alltså han ska studera där ett år. Tycker det är jävligt starkt av båda att de håller ihop! Gulligt! 
Nu är jag i alla fall hos MIN Jens! Han "vilar" (sover) och jag har som vanligt tråkigt och ingenting att göra. Ska se om det går någonting på tv... hejdå!



SÅ, nu har jag varit ute/solat mellan 5 och 6 timmar! Duktigt som fan! Var förbi Anna tidigare idag. Har även hunnit läsa ut en bok och lagat tacos med Patrik. Funderar på att gå och duscha nu innan jag ska tillbaka till Anna! Riktigt skön dag i alla fall! Klarblå himmel, strålande sol osv! Blåser dock lite men, känns ju inte när man ligger i lä! Blev grymt sugen på glass nu, kanske far förbi och köper en med Anna sen?  i hope she's peckish!!!!!!


Fyfan vad jag saknar de gamla glasserna. Magnum Double för 14 spänn, man kunde köpa glass för typ 10 kronor...nu kostar allt typ 20 och jag tycker inte alls att det har blivit godare glassar  gud vad det är synd om mig


hejhej! Har inte haft något intressant att skriva om så har inte orkat börja...men nu var det ju ett tag sen så!

Igår åt vi sen middag hos några släktningar, efter det övningskörde jag hem och sedan tillbaka till stan! Haha, duktig....Sedan for jag och Jens och tränade, eller...jag provade mina nya Reebok för att se om dom fungerar! När vi kom hem till Jens så mös jag med katten, men började må jätteilla lite senare på kvällen. Började göra fruktansvärt ont i magen, trodde typ att jag skulle sprängas! haha. Efter ett tag så spydde jag, det blev bättre med illamåendet men jag hade lika ont hela kvällen. Min mamma tror att jag har blivit gluten. Själv vågar jag ju inte tro det och hoppas på att det är katarr eller något liknande, fast har ju fått tuggtablettter mot katarr som ska börja hjälpa efter några minuter, men kände inte av någonting alls igår. Har fått tabletter eftersom jag har fått såhär ett par gånger den senaste tiden och dom på vårdcentralen trodde att jag hade fått katarr efter att ha varit för stressad..! Men eftersom gluten även finns i generna (min bror är det) så började jag bli lite orolig. Ska prova att inte äta vanligt mjöl ett tag och se, kanske även bokar ett besök så någon kan kolla upp vafan det är?



Tänkte bara visa en lite rolig bild för att det var ett så seriöst inlägg! På första bilden är det jag Februari 2010, och den andra typ nu! Galet vilken skillnad, såg ju ut som en bebis förut??? och mullig i ansiktet var jag också! Ser ut som en helt annan person enligt mig..




  


Nu

HEJ! Dålig uppdatering, jag vet, men har varit med älskling och har inte orkat! Tidigare idag var jag på kalas hos min kusin, Sara. Efter det skjutsa Patrik mig tillbaka till Jens där jag somnade. Sen for vi och handlade med Inger och klockan hann bli mycket innan vi var hemma så vi åt en riktigt sen middag! Blev i alla fall grillade korvar, kycklingbitar och paprikor. Grymt gott!



Före




Efter














Körde för andra gången bil idag! Från hemmingsmark till hortlax. Gick ändå hyffsat bra, bara det att jag typ inte kan växla? hahah. Första gången jag körde över 50 typ..blev som snabbast 100!!! Stolt tjej! Berättar mer om dagen senare  BYE