As long as i am with you,
my heart continues to beat
Tänkte bara uppdatera från helgen lite! (mest för min egen skull när jag vill kika tillbaka osv)

I fredags drog jag och päronen upp på IKEA. Egentligen skulle vi inte köpa nåt speciellt, men ni vet väl hur det kan bli när man väl är där!
Det var i alla fall en superfin dag.


Direkt jag kom hem så blev det en snabbdusch och fix innan jag drog till Amanda och CK och försökte dricka ikapp. En riktigt underlig kväll visade det sig bli när jag och Amanda snodde en sop och grejer. Hahah oj vilken bra kväll alltså.


På lördagen roadtripade jag och Amanda till Umeå där vi även spenderade natten och hela söndagen. Riktigt fint avslut på helgen! Tror bilderna därifrån kommer upp inom en snar framtid.

Ursäkta för sämst uppdatering. Har inte varit hemma på aslänge känns det som och när jag väl varit hemma har jag inte orkat sätta mig vid datorn.
Fått tillbaka min mobil från lagningen också, så har inte hunnit ladda ner bloggappen så jag åtminstone kunnat uppdatera från mobilen.
Men nu så.

Vad har jag gjort sen sist då? Sammanfattningsvis; varit i Umeå, druckit vin, shoppat och skrattat massor. Bilder därifrån kommer nog snart! Måste bara rensa alla.. inte EN bild om man säger så.


Idag är jag ledig. Chillade på hemma innan jag bestämde mig för att dra in till Korpen och döda benen.
Varit här i en och en halv timme så är gode trött och less. Har dock bara två övningar kvar som jag dessutom ska superseta så snart får jag fara härifrån! Hehe.