Förra veckan blev det bara fem pass på gymmet styrke/cardio varierat, pga operationen förra måndagen. Så denna vecka kickade jag igång med ben igår och cardio idag. Imorgon är det axlar (rehab) och bröst. Ska försöka mig på minst ett PB ;-)

Jobb 7-15.30 imorn och var så jävla opepp på det. Men det är bara att härda, tänka på hur kul det ska bli att träna efter jobbet. Och sen ska jag på nodo och bio på kvällen, så det blir nog ändå en sjukt bra dag imorgon. 


Ikväll har vi varit hemma på bisittare och hängt och käkat lite! Nu ser jag Hunger Games på tv medan andreas sitter vid datorn och jobbar, sen ska vi äntligen sova!

Idag var det våffeldagen, men eftersom man dietar och dessutom inte får tugga så blev det mjuka proteinvåfflor till frukost imorse. Inte alls samma sak men ska man vara fin får man lida pin. 


Drog även till ett riktigt bra gympass tidigare ikväll. Tänkte nästan vila en dag till men helt plötsligt var det som om all energi kom studsandes tillbaka. Riktigt skönt att inte känna sig helt död för minsta lilla. 
Blev bröst och triceps. Saknar dips men får ju absolut inte anstränga axeln pga inflammation så.
Tack vare mitt snabba tillfrisknande så blir det även jobb imorgon. Och ett cardiopass och kanske lite mage, hehe. 

Sov gott!!
I förrgår opererade jag munnen (igen). Var tvungen att plocka ut en metallskiva som var fastskruvad i käken som irriterade och skapade inflammation efter inflammation. Käkat antibiotika från och till i tre månader så nu var de tvungna att göra nåt. 
Därför har jag inte heller tränat på tre dagar. Abstinens. Idag ska jag träna dock. Känner mig fortfarande slut men har knappt ont så det ska nog gå bra. Är gode svullen och söt nu, haha. 
Det som är värst är att det är flytande/mosmat nu igen i två veckor. Fyra veckor mindre än sist, men denna gång deffar jag ju vilket gör det helvetes mycket besvärligare. Blev iaf att bunkra upp med mat igår. Storkok köttfärssås och typ makaroner som ser ut som ris som jag kan svälja hela och tacofärs med smält keso. Gottgott.



Igår var det tungt att gå på diet. Var på kalas hos Isabell där det bjöds på marängtårta, cheesecake och chokladbollar. En jävla utmaning var det, för en fikaälskare som mig. Smakade en tugga av båda tårtorna bara för att smaka hur goda de var. Oj så dum jag är. Blev bara jobbigare efter det, ville ha mermermer. Men satt där och åt min kyckling istället. Gick bra det med.

Om två veckor ska jag ha mitt första cheatmeal. Då har jag dietat i ca. 5 veckor. Har nu "unnat" mig saker som någon ruta mörk choklad, en proteinbar och ett par tacocips, men har då fått in detta inom mitt kaloribehov och ändå legat på samma underskott som alla andra dagar. Men som sagt, om två veckor blir det en riktig unnardag och kommer då ligga på mitt ursprungliga kaloribehov och inte på underskott. Det blir nice! 
Han som lyfter upp mig när jag inte själv orkar, han som motiverar mig och pushar mig när jag behöver det som mest. Min största inspiration, min klippa, min kärlek och bästa vän.
 
Denna vecka har varit helt fantastisk träningsväg.

Måndag; 45min cardio + bröst
Tisdag; 45min cardio + mage
Onsdag; 30min cardio + rygg, mark, raka mark
Torsdag; 45min cardio
Fredag; 30min cardio + Biceps, triceps
Lördag; 40min cardio
Söndag; Ben 

Deffen går lättare än väntat och jag bara höjer och ökar vikterna i gymmet. Det här är så jävla roligt! Tog PB i knäböj idag med bälte. Körde sammanlagt 12 set böj och det kändes lättare än någonsin. Känslan var underbar och jag lever fortfarande på endorfinerna. 
Nu har jag bra motivation till en ny vecka med grymma resultat.

I förrgår var jag och Andreas med om en bilolycka. Vi var påväg till min tandkirurg på Sunderbyn när det hände. Jag skulle köra om en lastbil som låg i 90km/h, gasade upp lite och svängde ut. En bit framför mig ser jag en stor vattenpöl, jag hinner tänka för mig själv att nu kommer vi vattenplana. Säger högt något i stil med "nu är vi körda" (kommer inte ihåg detaljer, allt är väldigt oklart). Tvär bromsar men hinner inte sakna ner bilen nog, vi lyfter på vattnet, snurrar ca. 10° och vi åker in i mitträcket. Drar lös räcket ca 100 meter innan vi snurrar tillbaka, 15° åt andra hållet och hamnar mitt på vägen. Som tur var kom ingen bil. Var i chocktillstånd men Andreas sa precis vad jag skulle göra och vi tog oss till sidan av vägen. 
Jag skakade och funkade inte alls. Var livrädd. Ingen gjorde illa sig, änglavakt. 
Jag är helt jävla fascinerad över hur bra mitträcket fungerade och hur pass lite bilen ändå skadade sig.
Är tacksam över att jag lever. Att vi lever. Så tacksam.

Det enda min blogg handlar om just nu är träning. Ber om ursäkt för detta men det är i princip det mitt liv handlar om för tillfället. 
Idag har jag jobbat ett dagspass på onyxen, varit på banken, på korpen, på kommunen, på step in och ica. Hann göra massa ärenden innan jag åkte hem, pussades med min man en snabbis för att sedan dra till gymmet och middag hos familjen Berg. Nu ligger jag i Liljans säng för nattjobb. Godnatt på er. 
Dagsformen en torsdag som denna. Dietat i ca. 14 dagar och känner mig mindre och mindre plufsig varje dag som går. På tisdag nästa vecka lägger jag in nästa växel med ännu striktare kost, större kaloriunderskott och mer cardio. Finns mycket fett att skala bort innan sommaren.