Hallå! Tänkte bara visa vad jag fick för presenter idag!




Av min familj fick jag ett par Reebok Easytones!!!!!! Great!


Och även ett Thomas Sabo-armand! Hjärtat fick jag av min älskade Jens!! Jättefint och gulligt! Älskar honom<3
Han hade bakat också...VA...riktigt förvånad blev jag! Gott som fan var det då i alla fall!!!


Sen fick jag ju en kroppskrubb, en ansiktsskrubb och ett jättefint armband av Jens mamma! Hihi, gulligt! Precis vad jag behövde!
Sjukt nöjd över allt jag fått! Nu säger jag och värdlens bästa pojke godnatt! :D
Hejhej! Äntligen hemma efter ännu en dryg skoldag! Fick dock många fina gratulationer så jag stod ut! Idag så blev hela klassen bjuden på glass, vi är små gottegrisar allihopa! 



Grymt sugna





Jacke stoppar ner hela pinnen i halsen...






Eftersom vi fick sluta tidigare så for jag och Anna till södra och mös en stund!







Nu ska jag äta lite rulltårta och efter det blir det nog mat! Guuuu så gotta


Klart solen skiner på min födelsedag! Ikväll blir det middag med familjen och sedan vidare mot Jens! Läääängtar! Älskar verkligen paket...!!!! hehehe. Är sjukt glad idag!
Måste dra till skolan...HEJDÅ



Jag idag!

1. Grattis alla mammor på mors dag! Och framför allt grattis till MIN bästa och finaste mamma!


2. Här kommer några bilder från gårdagen!





Skorna jag köpte i fredags!






Linus, Micaela och födelsedagsbarnet Emma! Fina!



Sötisar! 























Fyfaaan...





SÖTA!

































Anorexia? Huvva








Haha, gulliga!





That's all!
Har dock mer bilder, så om någon saknar en bild som den har varit med på så skickar jag den gärna!




Avslutar med en bild från idag!




PUSS




Hejhej! Hade tänkt lägga ut bilder på det jag köpte idag men mamma råkade skicka fel sladd, så det blev inte!
Nu är man i alla fall klar för att fara iväg och fira Emma Rosengren som fyller år på samma dag som mig! HEHE. 


Hej alla morgonpigga! Eller ja...ni kanske stiger upp typ 7? Men det här är i alla fall tidigt för att vara mig på en lördagmorgon! Sjukt dåligt väder, som vanligt här i Piteå...Men jag och Anna hade tänkt fara på loppis ändå! Förstod dock genom Anna att det var inomhus? Hoppas, hoppas, hoppas! Nu ska jag grovstäda i mitt rum, sedan bär det iväg! 







Detta är kameran som jag valde!
Har inte hunnit testa den än direkt, men den verkar vara SEHR GUT. 









Nu säger jag god natt!

Hejhej! Sitter just nu hos Anna och softar! Hon letar massa grejer till datorn, men jag fattar såklart ingenting  


 
Istället tar jag egobilder på hennes dator!








HEJHEJ! Min dator har inte riktigt fungerat som den ska så har inte kunnat blogga! Tänke bara berätta att vi fikade som fan i skolan idag! Alla i klassen tog med sig var sitt...så man hade några saker att välja mellan kan jag säga! Vi (jag, Anna och Jenny N) satt seriöst och åt hela tiden under hela lektionen. 


Gotta






När pappa kommer hem blir det mat, lövbiff och bulgur! MUMS. Fast...hungrig är jag inte efter att ha ätit typ halva cheesecaken. Längtar dock till pappa kommer eftersom han tar med sig min nya kamera! Oooh, can't wait!


Vaknade av att Jens mobil ringde typ halv sju och kunde inte somna om efter det, så är vaken redan nu och börjar först 8! Dock lite skönt faktiskt, att för första gången slippa stressa  Nu ska jag sätta mig och äta i lugn och ro, sedan börja vandra mot skolan. Kanske tar en omväg bara för att få lite morgonmotion! Får se om jag ids 
Nu kom Elizabeth in i rummet och börja ta upp grejer från Jens väska och ge allt till mig, haha  sötis, man ser verkligen hur nöjd hon är när hon räcker fram det och får ett tack! hahah 





Så. Nu har jag fixat ett par saker på stan! Kollat på kameror och det står bara mellan två stycken nu  Pappa får tala med sina kontakter innan jag bestämmer mig  Fick även två linnen av mamma idag. Dom var på rea så hon tjänade typ 500 kronor. Fast jag tjäna mest antar jag? Eftersom jag inte betala nå och fick två tröjor ändå! NICE! 
Solade även med Anna när vi hade slutat skolan. Blev grymt brun faktiskt, eller i alla fall än så länge. Och mest på magen! 
Min huvuvärk som jag led av tidigare idag håller på att komma tillbaka, är nog hungrig. Synd att jag och Jens får sen middag ikväll då. LAX! meeen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?

Eftersom Jens for iväg och gjorde ett prov nu och sedan har körskola så kommer jag få sitta här själv i två timmar, blir nog att slå igång en film eller något för att dryga ut tiden. Kanske städar hans rum lite också? Beror på om jag känner mig snäll idag eller inte...hhhhuuummmm 




Hejhej! Sitter just nu med ansiktsmask, gjorde det även igår! Tänkte att det vore bra eftersom jag ska sola med Anna imorgon! Tänkte även skrubba kroppen så färgen fastnar bättre! 

Tänkte ju fara och träna ikväll, men har så sjukt mycket träningsvärk! Fick det när jag tränade i söndags, sen gick jag till skolan imorse och trodde att det skulle släppa, men blev typ värre? Aja, Jens väntar på datorn så måste sluta! Hoppas jag får lite vadmassage av pojken sen, behöver det verkligen! Hejdå!!!




TJA. Mitt hemmaspa var grymt skönt ska ni veta! Tvätta mig med LdBs duschtvål och smörjde sedan in hela mig (förutom underlivet) med en tillhörande bodylotion! Har visat dom tidigare, men gör det igen bara för att  dom är så underbara! Man blir så sjukt babylen. Love it! 

(Ps. Min bror råkade precis tappa en hel tårta i golvet. Hahahaha, han och pappa stod och försökte få upp den helt sura och stressade medan jag och mamma stod bredvid och skrattade....pore Patrik. Detta händer ju bara inte i verkligheten?)




 LdB



Hejsan! Funderar på att göra en liten bärsmoothie, hämta en bra bok och lägga mig i badet med tanda ljus och ansiktsmask. Lät hur mysigt som helst! Ska seriöst göra det...fast först måste jag springa på toa oooooh, brottom nu!



 



 




Cyklade med Jens till skolan i morse och sedan tillbaka till han igen! Fick besök av två sötisar när jag kom tillbaka! 






Nu går jag ut och sätter mig i solen och läser engelskaboken! Ha en bra morgon!
HEJSAN! SÅ, nu uppdaterar jag! Tänkte berätta lite om helgen. Detta var skönaste helgen på länge måste jag säga, haft jättetrevligt, lugnt och så vidare!
I fredags så for jag och Anna och åt på Ängeln,sedan kikade vi in på kupan! Hittade två söta tröjor!



Annaaaaa






Tidiga på dagen bestämde några tjejer att vi skulle träffas på kvällen, vi for på Nodo och sätt där i tre timmar, fikade, pratade, ja ni vet! Hade verkligen hur trevligt som helst, sjukt härligt folk! 


Jenny N, Anna, Kabita, Frida och Jenny H






Så här såg jag ut!





Fikat!







I lördags så hade jag kalas. Fick presenter (pengar) från alla förutom mina föräldrar och Jens! Fyller ju egentligen år den 30:onde men vi slog ihop mitt med min morbror! Åt fika tills jag nästan spydde..sen mat på max som pricken över i:et. Jag följde med Jens till han, blekte håret med citron, solade på sun tan, målade naglarna och verkligen skötte om mig själv! Jens pluggade flera timmar så hade ganska gott om tid! 








Idag så solade jag ute. På kvällen kom mamma och hämtade mig, så åt middag hemma! Sedan cyklade jag till Jens och nu ska vi fara och träna! 






Jens hann även sätta igång ett HoN-game








Puss ha en bra kväll allihopa!


Heeeeeeeeeeej! Fyfan va dålig uppdatering, men har seriöst inte orkat! Känner inte att jag har haft tid heller så Det kommer en uppdatering senare om vad som hänt i helgen! Be patient! 



Det sprang omkring ett tard med ankmask på skolan och "skrämde" folk...I think somebody needed attentiooon.

Hejhej! Tänkte stryka en till sak från listan på personliga saker som ni kanske inte vet om mig! Och denna är faktiskt personlig! Det handlar om min första kärlek typ...haha. alltså...det här blir nog ganska roligt!
Den första som jag trodde att jag var riktigt kär i var nog Markus Schön...haha, aah. gamla tider..öööh, mmh. Den första som jag faktiskt var kär i var otroligt nog Anton Sandberg. Wierd.

Men den första som jag någonsin älskat är ju såklart Jens! Min största och första äkta kärlek! Jag har världens mest underbara pojkvän 





Kom hem från skolan för bara ett tag sen...Fick först vänta på skolan i en timme på bussen. Sen upptäckte jag att jag inte hade pengar eller busskort på mig... så pappa hämta mig,satt på hans jobb och plugga i en timme till. AAARRRGGGH så arg jag blev. Fick hicka nu också. ååå. Nu blir det ännu mer plugg, sen middag och sen sova!


Känner att det finns så mycket jag vill/måste göra i helgen. Men känner också att jag varken har tid eller pengar. Vill hinna fara förbi kupan imorgon och titta på något roligt, måste gå med mamma på stan och kolla på skor, vill fara med Jens och titta på en kamera, vill hinna sola, köpa en hatt och så vidare. Få se vad jag faktiskt bestämmer för att prioritera! 






Saknar min Jens Heart



Hej! Sitter just nu och har sista lektionen. Hade nyss prov :( Men det gick nog ganska bra, TROR det blir minst vg faktiskt. Om känslan stämmer. Nä, nu ska jag skriva klart en uppgift på datorkunskapen så jag kan börja med photoshop snart!!!!!!!!!!!!






Nice

Sjukt dålig uppdatering. Har dock inte hunnit idag. Allt med fördjupningsarbetet tjorvade, fick inte tag i Jens, höll på att komma försent, blev stressad och så vidare! Nu är allt löst i alla fall så är lite lugnare! Fast...har redovisning imorgon såååå...inte så lugnt trots allt  Nä nu ska jag fixa en snygg powerpoint och kämpa på! Lycka till Linda!



Sugen som FAN på detta just nu!




Tror nästan jag ska unna mig en kopp varm choklad till helgen, för att jag jobbat så hårt i veckan! Ska göra min specialchoklad med hemliga ingredienser! Vad den innehåller får ni tyvärr inte veta!! Ska i alla fall ha chokladsås både på och i botten... och så ska jag sätta grädde och hallon som topping tror jag???? Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååå va gott det lät. Ne...blir deprimerad! hejdå 


Hejhej! Detta inlägg tillägnar jag Amanda Bergman, en forhoppningsvis trogen läsare! 

Är i alla fall snart klar med fördjupningsarbetet. Har bara 3 småsaker kvar att göra! Ska nog försöka hinna klart nästan allt ikväll och sen får jag finslipa det på lektionen imorgon. Det ska då vara inne i siiiista sekunden! Som vanligt när det handlar om mig  Vet inte hur länge det tar innan jag är klar men, MÅSTE gå och duscha efter... Tur att man börjar tolv imorgon då, så kan man vara uppe längre. hehehe. 




Jag just nu faktiskt!


Kom precis hem från skolan! Ville verkligen hem idag, det är ju så himla skönt..men samtidigt visste jag att jag då var tvungen att börja med alla saker som jag måste ha gjort innan veckans slut! Har nämligen saker till varje dag, imorgon ska fördjupningsarbetet vara inne, på onsdag har jag redovisning, torsdag och fredag prov! Åh va tung vecka. 
Aja, får kämpa mig igenom den! 

Haha, internet har ju fel busslistor så det kom ingen buss 08.50 utan 09.23 istället...försökte dock att inte bli sur, utan tog det istället som en perfekt möjlighet att gå hem och hämta mitt älskade lipsyl/läppglans! Love it. 



"With shine" är ju det bästa särdraget. Helt beroende av denna underbara produkt!
Godmorgon! Sovmorgon idag, fast åker med en tidigare buss så jag kan plugga på skolan innan jag börjar! Duktig tjej!

Haha, fick helt plötsligt insperation från Jenny N och Frida O igår, så ska börja göra 50 situps innan jag går och lägger mig och när jag vaknar! Får se hur det går  Nu-klä på mig, äta frukost, fara till bussen! BYE!





oooh, min fina ♥










TJA! Nu har jag skrivit klart faktadelen på ungefär 6 sidor, med bilder då! Känns ändå helt okej.


Märkte nu att jag har haft håret uppsatt i en tjoffs hela kvällen...Måste kanske duscha? Annars lär jag ju fortfarande se ut såhär imorn..Att jag aldrig lär mig!!!! Vet ju att mitt hår jävlas med mig direkt det får chansen. Funderar på att inte duscha, skita i det helt enkelt. Är ju trots allt rätt van det här fågelboet nu för tiden.





Hejhej! Nu har jag suttit med uppsatsen i nästan två timmar! Gå jättebra att skriva nu, det är grymt skönt! sitter även och kollar på Tomas Sabogrejer som jag vill ha...önskar mig ett smalt armbant i present + ett smycke till, något personligt eller fint! 












Typ något sånt! Skulle vilja skriva något personligt på hjärtat också? kanske!



Kom hem för ett tag sen! Kvällen var hur bra som helst, sjukt trevligt folk osv, så tack för det! Nu blir det att ha sex med älskling, sen film, sen sova! nice! 





Nu blir det mat på Max och sedan kexkalas hos Regina! 


Var ute typ 40 min idag, men det blåste mycket! Har även hunnit gå på stan en halvtimme och fixa en sak, ni får veta sen! Om en halvtimme blir det att fara på korpen och träna!
Bloggar när jag och Jens har ätit middag osv! hehe

Förresten, tänkte köra en till typ "om mig" grej. Ingenting speciellt eller intressant men...min favoritmat i alla fall!
Var riktigt svårt stt bestämma sig, men tillslut lyckades jag! 




Kött, typ fläsk eller oxfilé med pommes indränkt i MASSOR med pepparsås! Mumma. 



Hade besöksrekord igår, roligt!  Ser att solen lyser idag? Fast vet inte om det är varmt eller något, men ska ut en stund ändå! Klockan ett ska jag på stan en snabbis och ikväll blir det att fara på kalas hos Regina som fyllde år i måndags! Fick ett sms igår att det bjuds på ost och kex..heheh, muuums  Så eftersom jag åt bra igår så får jag unna mig lite kalasgotta ikväll! 

Ne, nu-äta och sedan ut! Puss så länge!





Eftersom jag så ofta bara ordskiter till en dålig text så tänkte jag att jag skulle fylla bloggen med lite mer intressanta saker! Ska göra en sån där skitlista som alla gör, typ personliga saker. Så om ni vill fråga någonting så gör ni det, sen får jag svara i ett inlägg när jag har lust och tid osv!

Här kommer i alla fall min första punkt på listan-favoritfilmen.



A Walk To Remember







Detta är min absoluta favoritfilm och har varit det sen...långt tillbaka! Kommer inte ihåg hur många gånger jag har sett den, men kan säga att det är väldigt många. Ni har säkert också sett den!
Älskar den eftersom den är så himla fin och underbar.
Heeej :) Vi har nyss skött Elizabeth och nu har Jens gjort i ordning kött som senare ska ätas!
Haha, vi tog ju med Ellie när vi gick och handlade, satan vilka blickar man fick...folk stirrade verkligen och följde en med blicken! Tycker synd om de som får barn i tidig ålder just av den anledningen! Verkar som att de flesta har fördomar om unga mammor, det ska man inte ha om man inte hört deras historia right? 

Nu blir det mys med älskling, om någon timme mat och senare ikväll kanske vi far och tränar! Hoppas vi hinner bara!
Senare inatt blire annat roligt med pojken...hehehehe. pussss






Ändå söt han vore som pappa!



Eftersom Jens envisades med att han skulle få spela klart HoN, så somnade jag i hans säng. Sen vaknar jag med att han ritar en mustasch på mig med en grön tuschpenna...vad är det för jävla jävel jag har fallit för? Tur som fan för han att det gick att gnugga bort i alla fall. 


 

Jag just nu!
Gör en bättre uppdatering när jag slutat skolan, för nu ska jag göra en miljöbeskrivning på svenskan! BYE



Hann se en film OCH städa bort nästan allt ikväll!!! Fan va duktig jag är. Hann dock inte plugga, men skitsamma. 
Nu ska jag och Jens se How I Met Your Mother, sedan blir det att sova! Hörs imorgon! 




Efter skolan kom Jens och hämtade mig med bilen, följde med någon timme när han övningskörde, men tog bussen hem halv 6. Gjorde en liten kycklingsallad till middag och åt den ute på altan med pappa och bror! Det var soligt, varmt och skitmysigt! Nu ska jag plugga lite, sedan börja städa tror jag? Äh, tror jag sätter igång en film istället och städar efter den. Blev verkligen inte taggad på att börja när jag såg alla jävla klädhögar... Usch vad jag är slö och slamsig. 





Denna bild är från Gothia..känns som att det var hundra år sen! Men fyfan va kul vi hade!
Här är vi dock påväg till frukosten, så vi var inte särskilt pigga!
Blev bara en liten bit av min Allévo till lunch idag, typ en fjärdedel, så är gode hungrig nu! Tur att det är sista lektionen! Vi skulle egentligen börja typ tjugo i 3 och sluta typ 4, men eftersom vi började tidigare så får vi sluta tidigare vilket är sköööönt.

Nä nu måste jag göra klart mitt CV så jag i alla fall kan få nåt jävla betyg i datakunskapen...




Blev att vi for på korpen, så körde ben! Är helt död nu! Sprang 20 minuter också så lär ha lite tröga ben imorn! Har precis ätit två hårtbröd med skinka och gurka, mums. Nu blir det duschen och sedan mys med pojken min ♥ Godnatt!









Har faktiskt gjort mycket vettigt till skolan idag. Har läst klart svenskan för veckan, gick till tandteknikerna och fick tillåtelse att vara där på måndag och nu läser jag engelskan! Har dock typ 20 sidor kvar att läsa men  Hinner säkert läsa det ikväll! 

Hoppas på att det är middag snart eftersom jag håller på att hungra ihjäl. Vet inte om jag har ont i huvudet för att jag är hungrig också eller om det är på grund att att jag sov konstigt när jag vila idag? Strömmar typ från nacken och upp mot huvudet. Känns som att jag har legat dåligt faktiskt.

Alltså fyfan va sur jag blev idag. Cyklade ju till Jens efter skolan, men jag tycker inte om att ställa cykeln på framsidan av hyreshuset eftersom det är mitt i stan typ. Så skulle ställa den på baksidan, men då upptäckte jag att dom höll på att bygga om vägen och orkade inte cykla runt så tänkte leda cykeln genom entrén till baksidan...sen kommer en surkärring och säger " Inte får man parkera sina cyklar här inne" jag typ "nä? hade tänkt gå ut med den?" sen följde hon mig och kollade om jag verkligen tog ut den? hahaha, VA?

Jaja, nu ska jag fortsätta med boken och sedan blir det lax! 












Hade just datakunskap med Petter, den jävlen. Vi tvingas skriva ett CV för att visa våra Wordkunskaper. Man behöver inte ens göra det seriöst...känns ju värt. Nu har vi i alla fall Medicinsk Grundkurs, så ska försöka jobba huffsat hårt idag..hehe.
Cyklade ju imorse, var faktiskt riktigt skönt. Slutar typ halv ett idag så ska fara och träna, sedan blir det tydligen fisk till middag hos Jens! Måste verkligen lära miga att äta fisk, klarar inte av att äta mer än en laxbit nu, men det går i alla fall framåt!



Tycker det ser å jävla gott ut! Fattar inte att jag inte kan äta mycket



Laddade ner några töntiga filmer. Det är fan ett bra sätt att somna gott på Att somna glad och kärleksfull är liksom ganska trevligt.
Lyckades få ihop lite text till arbetet också, dock inte så mycket som jag hade hoppats på men. Har ju som sagt även läst lite engelska så kanske inte ligger LIKA efter längre?

Blir nog att cykla till skolan imorgon, synd bara att det ska vara så förbannat dåligt väder Vill verkligen att sommaren ska komma snart. Kommer ju förhoppningsvis hända ganska roliga saker detta år! Ska ju resa med älsk och fara på bröllop. Examen kommer förhoppningsvis bli kul, en rolig dag med klassen väntas, många mysiga och varma kvällar osv. Fast längtar mest till värmen tror jag, dessutom blir man ju gladare på sommaren! 

Tror jag ska göra ett inlägg snart där det kommer bilder från förra sommaren!

Nu måste jag hinna duscha och kanske läsa/plugga lite till, innan jag sedan lägger mig i sängen och slår på Another Cinderella Story. Haha, great!




Mamma kom och hämtade mig från anna vid halv 5, så for och handlade direkt. Cyklade dit istället för att åka bil, BRA! Typ 200 meter men Hehe. Har suttit i solen i ungefär 2 och en halv timme idag. Har även läst lite i engelskaboken. Grannens katt tittade förbi också! Han har varit innekatt innan han flytta hit så han är helt mysig och älskar att bli klappad! Jättefin. Vill ha en katt så jääävla mycket, men min bror är ju allergisk och mamma verkar inte så supersugen. Jävla familj

Nu ska jag ladda ner en film till ikväll, sedan ska jag ner och äta. Det blir grillkorv, älskar chorizo! Till blir det pommes, men jag ersätter det med en sallad gjord på salladsblad, gurka, tomater och bulgur. Efter maten ska jag nog försöka göra lite på fördjupningsarbetet. Justefan, måste ringa tandläkargrejen också och be om att få fara dit på studiebesök. Kul. Visste ni att jag vill bli tandläkare? Kommer säkert inte lyckas eftersom det krävs MVG i nästan allt, men jaa, bra att ha ett mål i alla fall! 














Jag just nu!





Blev blåbärbär och hallon med nyttigare yoghurt till lunch! mumma.
Nu kanske vi ska lägga oss i sängen och vila en stund! Sedan vill åtminstone jag att vi pluggar lite!
Sitter i skolan nu! Tog ungefär en timme och 10 minuter att gå. Känner redan lite i benen faktiskt. Eftersom vi ska paddla på gympan när det är kallt och blåser, så ska jag och Anna åka buss hem till henne och tilllaga en lunch gjord på bär istället! Det blir bra!
Blir dock att plugga hela kvällen typ. Har ett fördjupningsarbete i Medicinsk Grundkurs att göra till nästa tisdag, en engelska och svenskabok att läsa och ett prov i Hälsopedagogik att plugga till. Så nog fan har jag saker att göra. Tror dock jag far förbi Anna ikväll och pluggar till Hälsopeddan!
Nu ska vi ta bussen! BYE




Sitter just nu och pluggar! Blir nog ingen film ikväll för min del JUSTE, har ett skitbra filmtips! Tucker & Dale vs Evil. Låter riktigt tråkig, men tveka inte att se den! Sjukt ful och rolig. Allvarligt, se den.


Fan tung dag imorgon, gå till skolan, ha gympa, KANSKE korpen, gå hem! Såg att det inte skulle vara lika bra väder imorgon, men ändå soligt! Det blir skönt! Skönt att bara ha två lektioner på hela dagen också 
Egentligen börjar vi ju klockan 12 imorgon, men jag, Anna och Kabban ska förbi resegrejen innan och börja kolla lite klassresor! Vet att det är jäääävligt tidigt, men vi vill bara få lite koll och tips! Längtar redan till resan! 

Aja, nu ska jag jobba lite, känner mig efter i skolan och vill inte bli så stressad som jag kan bli ibland! Hejdå!










Gjorde middag för en stund sen! Det blev knappt en halv dl bulgur (pluspoäng!) och kyckling i ungnen! Väljer ungnstekt eftersom det är mycket nyttigare (pluspoäng). Använde dessutom bara liiite olja med vitlök i som jag pänslade på kycklingen (pluspoäng). Åt även gurka till! (pluspoäng). 
Skrapade ihop många pluspoäng denna kväll, men även tidigare idag eftersom jag har var ute från klockan 08.00 till 12.00 och för att jag gick hyffsat mycket. Duktigt, duktigt.  




Lite bilder från morgonen:





















Imorgon blir det förhoppningsvis att till skolan! En mils promenad före frukost är GREAT.







...inte klagar man! Finaste vädret idag, skitvarmt, varma vindar, sol, klar himmel osv! Börjar efter lunch idag, typ efter 12, så följde Jens till skolan och sen gick jag tillbaka igen! Så blev ändå typ 25 minuters promenad på morgon! Nu ska jag ut och gå igen tror jag, kanske lägger mig och solar någonstans? Väntar på Anna också som ska cykla till stan och hänga med mig! Undrar om man ska gå hem efter skolan idag? Såg att det skulle vara fint hela dagen, hoppas det stämmer bara! Nä nu ska jag sluta leka med Jens fina lillasyster Elizabeth och göra några mackor som jag kan ta med mig ut! Gud så härlig dag  Tycker verkligen synd om alla som går skola just nu 





Charmtroll!

Heeeej. Ingen uppdatering idag, jag vet. Hatar det, men har inte orkat idag! Nu blir det mys med Jens- fruktsallad med maränggrädde och film!
(Synd som fan att han ska sitta och sjunga bara, "Det bästa med Linda, är att hon luktar binda. Hon ser ut som en trollslända, snygg å fin med en stor ända.." han förstör liksom det mysiga med texten. Och rösten gör ju inte saken bättre... Dessutom ligger han och pratar harrypotter-ormspråket och låtsas att en sladd är en orm..whaat)






Godnatt! Hälsningar Linda och Jens.


Det blev att se Dead Silence! Sjukt obehaglig. Usch, hatar dockor  Eller, hatar typ allt som är läskigt men. Hade ju fullt med porslinsdockor i mitt rum förr. Alla riktade med ansiktet mot min säng. Plus en clown som satt på en pinne som hängde från taket. Hur fan kunde jag sova? Tog bort allt då jag blev äldre. Aja, filmen var i alla fall helt klart sevärd!


Dead Silence





Hej, ikväll ska jag och Jens se en film och mysa, hehe, ganska så slitna! Tidigare idag besökte vi Jens farmor. Hon bjöd oss på middag! Kyckling och potatisgratäng, NOMNOM 
Förresten, vad skönt att värmen är tillbaka! var ju 20 + i solen idag. Imorgon ska jag försöka väcka Jesse tidigt så vi kan gå ut och gå / sola  

Cruising ikväll också men vi har bestämt oss för att inte fara. 

(Kommer ett inlägg inatt där jag skriver vilken film vi såg och om den var bra osv! PUSS)




hahaha, åå sötis. Jens för några år sen!

Lovade ju er




Sakerna jag köpte igår! Funkade skitbra ju :D 





Jag ikväll!!



Nu far vi till Linus som fyller 18! HEJDÅ
Eftersom Jens aldrig hörde av sig om att han inte hunnit bli klar i tid så stressa jag i onödan. Så ska lägga mig ner och ta det lugnt en stund nu. Kanske sova? Nä, ser nog en film. En som är töntig och romantisk. Väldigt töntig. En som man blir glad av! Ska nog prova ladda ner Starstruck och se vad det är för någon ful film. haha, 5.4 på IMDB...Blir bra! 




















Sitter just nu i skolan och jobbar! Klockan ett ska jag fara till vårdcentralen, sedan hem och packa väskan och efter det tillbaka till stan. Ikväll är jag och Jens ensamma hemma så ska fixa oss där och sedan fortsätta till Linus som fyller 18 idag. Synd dock att Anna inte fick komma dit, känner liksom ingen där! Hade varit skönt för min del att i alla fall ha någon annan än Jens att vara med. Aja, skitsamma. Nu ska jag göra svenska!




DAMN

Min otur verkar inte vilja vända...Hade tydligen glömt att stänga korken till Acetonet så det hade runnit ut i väskan. Min favoritansiktscreme hade smält ihop med tyget på väskan så den gick knappt att öppna. Alla kläder + väskan luktar så starkt att det gör ont i ögonen. Sen när jag är nog jävla förbannad så åker nån sladd till TVn ut och jag vet fan inte vars den ska in??? Sen hitta jag inte min mobil, piratebay fungerar inte och jag har redan sett alla filmer jag har. Verkar som att det bästa jag kan göra just nu är att lägga mig och sova. Synd att jag måste sova själv bara, kan säga att jag saknar min pojke gooode så mycket i sånna här lägen. Dock så skulle han förmodligen bara ha gjort mig ännu argare genom att börja håna mig och skratta :( That's love...




Tycker dock inte att det är så konstigt att jag vill ha honom här även fast han är elak ibland!
Kolla bara liksom





Nä nu lägger jag mig och lyssnar på Håkan och somnar in!!!

Alltså fyfan. Vill hugga i nån. Först när jag skulle till Annas mormor så tänkte jag cykla. När jag var halvvägs så märkte jag att jag hade glömt grejerna hemma så var tvungen att cykla tillbaka. Eftersom klockan hade hinnut bli för mycket så var jag tvungen att skita i att cykla...ville ju vara hurtig!
Dock var det väldigt trevligt där borta! Vi åt middag, fixade naglarna, pratade osv! 
Fast nu märkte jag att jag typ glömt sladden hos Jens, IGEN.  Får damp på mig själv. Hatar att jag är såhär. Jaja, får lägga ut bilderna imorn. Då kommer föroppningsvis både kroppsgrejerna, naglarna och en liten outfit upp hehhe




hahahahahahha

Tjabba, Tjena, Hallå! På myyyyycket bättre humör nu! Efter jag varit hos tandläkaren så flöt allt på så bra, så kunde inte vara sur längre Gjorde dock ingenting speciellt hos tandläkaren, utan vi pratade bara! Vi kom fram till att jag frivilligt ska sätta in en räls i de övre tänderna någon gång i augusti. Den kommer formodligen sitta där i 2 år, men det är OK!  Skulle ju egentligen göra en helvetes massa saker som skulle ta över 3 år typ...räls uppe och nere, fjädrar på bakre tänderna ett halvår, ta bort en tand och slipa alla nere...så valde att bara fixa tänderna uppe! Resultatet kommer förhoppningsvis bli att tänderna blir mer raka, mina pekar liksom utåt nu?

Efter det for jag och min madre på Dollarstore heheh. Love budgetgrejer. Köpte lite body lotion, hårinpackning osv! Ni får se exakt vad senare, för har inte tid nu! Ska faktiskt till Annas låtsasmormor och käka! Kommer även få lite manikyr där av Annas låtsaskusin Venika! Nicenice. Även det resultatet får ni se senare ikväll! Nä nu cyklar jag iväg! HÖRS!





Ps. Glöm ALDRIG att ta på dig en hjälm!
hahah, eller?

Sitter just nu i stan och väntar på att klockan ska bli ett. Har jävligt tråkigt och är så sur att jag vill lägga mig ner och gråta. Ska fixa naglarna nu, sen måste jag gå ut och äta...själv.



Såhär känner jag mig just nu om precis allting i världen förutom Anna:


Yeah..that's right!
Hejhej! 
Alltså haha, slutade ju skolan klockan 12 idag så for direkt till Jens. När jag kom så låg han och vilade så jag la mig bredvid och vi somnade. Sedan vaknade vi klockan 6 ???? Ofta man sover middag i sex timmar? Jaja, vi är ju självklart inte särskilt trötta, så nu ska vi dra iväg på korpen och träna. Kan vara bra att göra sig av med lite energi! 







....jag och anna fick MVG igen, igen...

Great!




Tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag och Jens går och lägger oss!

Har verkligen haft världens bästa kväll med min fina. Helt underbart! När jag kom till han så fick jag leka med Elizabeth medans han gjorde mat, hehe :) Det serverades marinerat kött med Crisscuts. Blev skitgott! Efter det så for vi till bio3an och bokade biljetter i sista minuten till I am number four. Väldigt bra film, enligt mig! När vi kom hem så "mös" vi bara ;) heheh. Nämen.... Haft en jättebra och fin kväll! Är så sjukt lycklig med min älskade vän!



hahah jävla äckelhand





crisscuts!







Elizabeth med mobilen i handen ;) det ska börjas tidigt!

Usch, måste skärpa mig och sluta äta alla de onyttiga sakerna jag äter hela tiden. Har verkligen inte varit duktig på sista tiden. Det som gick så bra innan jag föll tillbaka till det! Jaja, imorgon börjar jag med att sluta! Hehe...för just nu sitter jag och proppar i mig chokladbollsdeg och pluggar!

Ska gå och duscha snart tror jag...känner mig äcklig av någon anledning. Fast vill inte gå in på toan, för där står vågen. Vill verkligen inte veta vad den kommer upp till, fast kommer inte kunna låta bli att gå upp på den och efter jag gjort det kommer jag ångra mig.
Men det man inte vet, lider man inte av, så jag tror sitter här ett tag till faktiskt!


Min drömkropp






Nä seriöst, det här är typ det äckligaste jag vet. Riktigt vidrigt. Skulle aldrig klara av att träffa en sån här människa, får fan ont i magen av att se dom på bild. Visst, tycker det är snyggt med smala personer, men det ser ju fan ut som att dom ska gå av. Och så blir dom så otroligt fula i ansiktet.
Man ska vara lagomt smal, ha former och lite muskler på fina ställen!


Såhär ser en vacker människa ut:




Tyra Banks! Dock redigerad bild, men kolla kroppen liksom....damn!




Penelope Cruz. En av dom vackraste som finns typ

Hejhej! Har just nu mentorstid, men ska snart börja med specialarbetet.
Började ju 12 imorse så for och tränade på morgon, men började må sjukt illa efter ett tag så kunde inte ens göra klart passet! fan.

 Jaja, bäst att få något gjort på lektionen så hejdå!
Ps. Anna hälsar!



Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett helt år! Känns sjukt! Finaste, bästa Jens Björk Grödahl, jag älskar dig! 

For och hämtade honom klockan elva ikväll, han blev ganska så överraskad kan jag säga! Vi hade ju bestämt att vi inte skulle vara med varande ikväll utan imorgon istället, men busig som jag är så tog jag med mig han ändå! Vi gick upp på vårat garagetak där jag ställde fram fika. Vi mös med filtar och tjocka kläder! :D Hade även skapat ett hjärta i gräset med hjälp av ljusslingor. Gud vad romantisk jag är!




Älskling ♥








Underbar kväll!

+

att Anna slingade mitt hår idag!


Nu ska jag och Jens se en film och bara njuta av kvällen! Godnatt!


haha, märkte just att jag hade en gästbloggare här tidigare ikväll! Det visades upp väldigt fina bilder på mig känner jag! Tack så mycket för dom kära vän ;)



Payback darl ♥


ville bara göra ett inlägg i din blogg, så jag får känna hur det känns;) puss








jävligt söta bilder på oss<3

hare gött / anwi

ingen kan gissa vad jag och anna gör....hehehehehe!!!!! Är iaf jätteglad just nu :D




Jippi, jag och Anna fick MVG....igen...jobbigt att vara så smart.





Nu ska jag börja jobba på mitt fördjupningsarbete i Medicinsk Grundkurs!

hejhej! Sitter just nu i skolan och "pluggar". Orkade inte göra det igår så jaa..Har egentligen sovmorgon till tjugo över tio men gör man inte det man ska dagen innan så blir det ingen sovmorgon! hehe fan. Idag slutar jag 20 över 4 så blir en låååååång dag. Sedan ska jag förbi stan och efter det blir det att hänga hos Anna tills hennes träning börjar!
Imorgon firar ju jag och Jens ett år, så får hoppas på någon underbar överraskning av pojken (vet att du läser detta!) Hehe. Nä nu måste jag göra mitt äckliga skolarbete klart. ARRGGH




Jag i typ sexan...haha. Taget av peddodataKent

Halloj! Här kommer bilder från igår! Märkte dock att jag bara tagit på mig och Anna, haha ;) Självkära! 
Tog bilder från Jennie också! (Hoppas det gick bra)




Körde på svarta jeansshorts, orange topp, genomskinlig skjorta och knallblått nagellack!




Sötis Anna





Vet inte vad jag hitta på här














♥ Mina älsklingar ♥














SÖTA

















Nu ska jag och Jens se tv och äta chips...ÅH, jag vet, ska ju inte äta det egentligen men, skitsamma. Sedan måste jag plugga lite tror jag :(

Ha en bra söndagskväll!


heejhej! Haha, jag är inte alls förvånad att jag glömde usbsladden hemma när jag for till Jens igår! Så himla typiskt mig. Därför fick ni inga bilder på hur jag såg ut igår, MEN jag ska fixa det senare idag

Hur som helst så kom jag och Jens hem typ 6 igår, och ändå vakna jag för mer än en timme sen? Duktigt! Kunde faktiskt inte somna om. Kvällen började hos Emma R, det var riktigt, riktigt trevligt där! Vid två så for vi vidare mot stan där även några stannade och käkade! Eftersom det var så jääääävla fullt överallt så sket vissa i det. Träffade även min bror utanför Max, fick en kram och allt, haha!  Ganska roligt eftersom den pojken inte är så kramgo precis. Ja, i alla fall så for vi ett par stycken till Jens lägenhet och laga lite mat där! Eller....jag laga maten ;) Kvinnogöra eller?
Alltså jag vaknade imorse av att det sträckte så förbannat i vänstra vaden, typ senadrag! Haha, FYFAN, trodde jag skulle dö. Har helt sjukt ont i hela kroppen nu också, måste ju vara ett tecken på att jag jobbar för hårt om dagarna/kvällarna ;)

Nämen, det blev i alla fall en sjukt lyckad kväll! Tror jag ska lägga mig bredvid älskling och pussa lite på han! Han är ju så söt när han sover :)
Längtar dock tills han vaknar så vi kan göra frukost ♥ Är superduper hungrig





Såhär känner jag mig idag :)