HEJ! Har just sett klart tecknade peter pan 1 och 2 och även halva Finding Neverland. Ohhhh, love peter.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa engelskaboken tills jag somnar! Godnatt allihopa. 



Tänkte sammanfatta helgen:

Fredag- hängde jag med mattan och annis i stan, vi pratade, såg film och möös. Kom hem vid 1 och somnade direkt för att jag nästa dag skulle...

Lördag-...upp tidigt för att fara med Sara till Nordpolen i boden. Tog längre tid att komma sig dit och hem än tiden vi hann bada. Nice! Åt hamburgare där.. nomnomnom. Kom hem halv 6, gjorde tacos med kycklingbitar, sedan blev det movietime, men somnade rätt tidigt. (var slut efter badet!!!!)

Söndag- Idag vaknade jag vid ett/två. Hade inte haft ont i halsen dagen innan och kände inte heller någonting nu i morse, så tog en 35 minuters springtur. Nu ser jag Peter Pan och väntar jag på mat (kött och bakpotatis,MUUUUUUUUUMMMMMMS), sedan ska jag plugga maasssaaaaa. Huvva, lät inge kul.





Nu har jag skrivit klart min ansökan till Nordplus, hoppas att de väljer mig! Nu ska jag läsa min engelskafuckingbok och skriva klart loggen på den, måste göra klart en insändare och kanske jobba på språksociologin. Ack så mycket jag har att göra. have2go, men ni ska få lite vackra bilder från dagens skoldag!




EMOlise och emoelin där bak



Stackars Regina fick ont från "diademet"



sist men inte minst, Anna som trodde att hon blev ful sen blev hon söt som en sockerbit
Just sålt min första kakburk, priset för den första köparen går till min bror! Njut av din kolablandning för 50 kronor! Okej back to vettiga saker, läst 50 sidor i engelskaboken, bara 150 kvar då. Ska lägga mig i badet med ljus, ansiktsmask och boken mot näsan, kom igen Linda, you can do it! Btw, kolla mitt hår sen i slutet av sommaren (bilden) jämfört med nu.. ändå lite längre!

Hejhej, orkar inte skolaaaaan, orkar inte jobba. När jag kommer hem idag så ska jag fan mysa. Spola upp badet, ha ansiktsmask och bara lägga mig och läsa. Måste läsa 200 sidor i engelskaboken på typ 6 timmar, vet inte om det bara är jag, men kändes ganska jobbigt och i princip omöjligt om jag inte skummar igenom den, vilket jag inte kan. Menmen, det blir bra, allting löser sig alltid, på något sätt!

Nu kom kakorna som vi ska sälja också, så fick lyfta backar i några minuter isället för att jobba, SOFT. Snälla, köp kakor av mig, dom e jetegoa...

Idag hade vi prov i biologi. Det var jävligt svårt om du frågar mig! Dock skönt att äntligen få göra bort det och koncentrera sig på annat. Så nu ska jag städa lite i rummet, sedan starta datorn för att ladda ner en film och sen ska jag läsa min engelskabok "Girl in the cellar" som handlar om Natascha Kampusch. Tycker som att denna dag varit bra, hittills i alla fall!
Steg upp halv 6 för att hinna med en springtur innan skolan. Duktigt, duktigt! Nu ska jag äta, sedan ta en varm dusch och sist men inte minst, göra mig i ordning för skoldagen som är laddad med allt från bowling och fika (som jag dock inte ska äta eftersom jag är nyttig) till prov och mattelektion... Men idag är en bra dag, mår super och är glad! nu säger jag hejdå..!
Bilden nedan visar hur jag såg ut i ansiktet igårkväll på "festen". Hann inte ta någon helkroppsbild men! Shoppade lite i luleå också, kan visa bild på det sen! Nu ska jag i alla fall sova! Godnatt...kul inlägg
Hejsan! Somnade tydligen innan 23 igår, så vaknade utvilad halv 8. Det blev en morgonpromenad på några minuter över en timme före frukosten. Efter typ en halvtimme blev det så drygt att gå så försökte småpringa hela tiden, men har ont i halsen så blev anfådd direkt och kunde inte andas normalt. Dessutom förbjöd mamma mig att träna hårdare än promenader tills jag är helt frisk..... argh. Trots att jag är sjuk så känner jag mig typ frisk, sovit superbra hela veckan, ätit bra (gode nyttigt, inge godis, fika, chips osv och alla mål på dagen) och sen har jag också varit väldigt duktig på att röra på mig! 
hur som helst, När jag kom hem åt jag och nu ska jag duscha och göra mig klar, sedan ska vi till Luleå. Först ska vi på storheden, sen till min kusin en snabbis, han fyller år, sedan till min morbrors födelsedagsfest.

Förresten,  hittade min kamerasladd imorse!!!! Är superglaaaaaaaaad. Slapp ju köpa en ny! Så ska försöka få in lite nya bilder i morgon eller till veckan beroende på hur mycket jag måste plugga. Tror dock att jag kommer ha lite tid för annat, har nämligen två rester i svenskan (duktigt, veeeet.. jag som alltid brukar sköta mig och lämna in saker i tid) och ett stort prov i biologi. 



I brist på nya bilder så lägger jag upp en gammal från i somras då jag var blond. Saknar det ändå, vill vara det igen, men kostade så mycket att göra det stegvis så många gånger, plus att det nötte som fan på håret. But still...

Tycker ändå att jag var gode söt i de...........


Hejhej, skönt med helg! 

Igår efter skolan var jag och min mor och shoppade på rean. Köpte 3 bikinitoppar och två bikinitrosor som matchade + ett par skor för 250 kronor. SJUKT?!?! Skorna var hur snygga som helst också, liknar mina gamla (som du kan se på bilden nedan), men klacken och skaftet är högre och de har snörning fram. Sprayat dem och det nu, så ska ha dem imorgon på min morbrors 40-års dag. 


Mina "gamla", som jag använder som vardagsskor, de andra blir mer finskor. Vill inte förstöra dem som jag gjorde med dessa...




Hur som helst, nu har jag och mamma lagat Karibisk kycklinggryta, så vi väntar bara på att far min ska komma hem, sedan blir det att ääätaaaaaa. Är hungrig. 
PS. Rivde ingefära idag, fy vad fula de är...


Det blev inte simning kväll för att det hann stänga.. duktigt Patrik och Linda... så tog en halvtimmes jobbingtur runt i byn istället! (haha, runt i byn.. fult.) Kände direkt att jag blev på bättre humör efter. Var så jääävla arg innan jag for. Usch, hur kan en människa bära på så mycket ilska...

Nu blir det som sagt att plugga och sedan sova. Hinner inte ens se hela Pan ikväll, men ska ändå kika på det en stund. 



Typ jag tidigare ikväll

Gråter faktiskt seriöst på den här bilden, tror jag frös... eller nåt. Synd om mig var det då i alla fall.
Har som alltid inte bloggat på länge, orkar inte. Speciellt inte när jag ser typ alla andra uppdatera flera gånger varenda dag... fuck the system!!!!!

Sträckte mig i låret igår när jag sprang på korpen, haha... men ska ändå fara och simma ikväll om vi far snart, annars orkar jag inte. Efter det blir det mat och sedan plugg..
Om jag har tid över så ska jag se Peter Pan! åååh, älskar ju Pan...



Igårkväll följde jag med Modigs till Luleå för att se Tobbe spela match. De vann med 2-0! Förutom att det var kallt i hallen så var det väl roligt! Efter det for vi hem och såg en film, sov även där. Kom nyss hem, så nu ska jag plugga masssooorr... 


Nu har jag varit ute och gått med Anna i över en timme. Grymt skönt, lite kall i ansiktet och om händerna bara. Nu vill jag äta frukost och sedan ska jag duscha! 


Idag gick jag och Jens på stan för att byta en julklapp, på kvällen for jag till Modigs och hängde. Det blev att se två filmer, prata och fika födelsedagsfika. Förutom att två sidor av mitt arbete försvann på en lektion så har dagen varit riktigt bra. 



Nu känns allting bättre, vet inte varför, kanske för att min vän har lyssnat på mig och låtit mig prata ut! Har dessutom skrivit klart min bokrecension och snart 2 sidor på etiken på en timme! Har dock mycket kvar, så...back to work! BYE


Tror jag fick migrän igårkväll, spydde massa och hade en outhärdlig huvudvärk, så stannade hemma idag. Tror jag behövde det. Funderar förresten på att göra en ny blogg, vill ha kvar denna, men orkar inte alla minnen som finns på den just nu. Fast samtidigt hinner jag inte göra en ny heller, vill plugga och träna så mycket som jag orkar. Kanske bara skiter i att blogga ett tag? Haha, låter som att hela min familj har dött typ. Det har dom inte, men jag har ändå rätt att vara ledsen, right? 








Dålig dag idag. Orkar inte blogga om något vettigt, så vi ses väl nån annan dag. Hej




Valborg 2010. En dag att minnas
Duschade just, så fick använda mina nya roliga grejer. Duschcreme, hårinpackning, bodyscrub i duschen, sedan underbar deo, oliv-nattkräm, ögonkräm och bodylotion. Sedan borstade jag tänderna med eltandborste och två olika tandkrämer (en mot ilningar och en för "vitare" tänder), använde mellanrumsborste och tandtråd + att jag sköljde munnen med Flux munskölj. Känner mig grymt freshie måste jag säga.. och kanske lite överdriven, men skitsamma! Hatar dock att jobba så mycket med tänderna när man har tandställning, ni vet dom där kvällarna man äter godis framför TVn och somnar, sen vaknar man och orkar inte stiga upp för att tvätta sig eller borsta tänderna. Well..jag måste ändå gå upp. Varenda gång. (okej, missat några gånger, men ingen är väl perfekt) Inte för att jag tänker på den så mycket annars, men vill ha bort den snart. Bara typ 3 år kvar då, yyaaaayyyyyyyy









Nu ska jag snart till kupan, sedan ska mamma hämta mig. Haft en bra dag än så länge, så jag hoppas på att hitta något fint att köpa idag. Vill ha en riktigt mjuk och fluffig myströja. Skulle vara perfekt! 


Skulle även vilja ha en sånhär värmefilt. Fryser ju heeela tiden, det är jobbigt och jag får ont i ryggen. Tror en filt med värmeslingor faktiskt skulle hjälpa. Hmmm...köpa? inte köpa?!?!?!


Som sagt blev det filmkväll med Patrik ikväll, vi såg The smurfs och gotta oss! Nu ska jag lägga mig och se OTH och hoppas på att somna tidigt. Godnatt alla fina. 


Tror jag tröstshoppade idag..kändes faktiskt bra för en stund! Det blev ett par nya träningsbyxor, två enkla t-shirtar, en lila och en typ rödlila, (skulle gissa på att färgen har numret 990026!), sen stor påse ostbågar, deo, body scrub, hårinpackning, shower gel, nagelkräm, oliv natt- och dagkräm och en halsduk. Nöjd tjej!!! Ikväll blir det filmkväll med bror, seeya.
Låg i sängen i fleeceunderställ och ville inte stiga upp, ville sova så länge jag kunde för att slippa vakna. Sedan hade jag velat slå på OTH och mysa framför det hela dagen. Men då ropar mina föräldrar att jag ska stiga upp och gå ut, sätta mig i bilen och fara till sportringen för att prova kläder. Som att man avgudar sina föräldrars tänkande ibland...Jaja, dom gör väl det för mitt eget bästa (försöker jag intala mig själv)! 


Förresten, haha, så här fin stigning fick jag igår efter att ha fixat bloggen lite. Bra att sidvisningarna ökar när jag själv förhandsgranskar bloggen..



Tack för säsong 6 av One Tree Hill, 

Lucas: Like my mum always says "Whenever you having a bad day, someone else out there having a worse day, so just stop and focus on all the good things"





ett år, åtta månader och fyra dagar ♥ 



ps. Anna,  om du ser detta + facebook så ska du veta att jag ringer dig så fort jag kan imorgon, var inte orolig! :)
... the night is young. Fast inte. Fan att jag inte har lagt mig än. Fastnade tydligen framför OTH..i typ 10 timmar i sträck. Jag som skulle lägga mig tidigt och gå upp tidigt. Så blev det visst inte! Sen sover alla också, så vill inte lägga mig. Där får ni höra en liten hemlighet om mina rädslor (förutom de uppenbara som till exempel mörker, höjder och så vidare)... Är rädd för att lägga mig och försöka sova då alla andra i huset redan har somnat. Känner mig inte trygg, som att om dom sover, så kan dom inte skydda mig om någonting händer. Så då ligger jag alltid vaken lääääänge och lyssnar efter våldtäcktsmän, tjuvar, spöken och grisen från SAW. Ärligt talat drömmer jag typ mardrömmar om den, att den ska ta mig till platserna i filmen och tortera mig. Har inte sett en SAW-film på över ett år, men varje gång jag fryser så börjar jag ändå tänka på den här kvinnan som typ hade kört på någon unge (eller sett han blivit påkörd?) och sen flytt från platsen, som hänger naken i ett kylrum, typ halvt död, hon säger att hon inte känner sina armar osv, sen spolas det vatten på henne och efter lite draaamaaa så fryser hon ihjäl. Tänker på det typ jämt, vad är det för fel på mig? haha. Usch, hatade verkligen dom filmerna. Har lovat mig själv att aldrig mer se dom. 

Tänkte precis söka på google efter någon passande bild... men vågade inte söka på "SAW" för skräcken över vad som skulle kunna ploppa upp. Varför är jag så rädd för allt? Tror jag är sjuk i huvudet eller något...tror även av någon anledning att det vore bra för mig att övervinna lite rädsla. Hmmm, kanske ska göra en lista över allt jag är rädd för och lägga upp det här? Sedan får vi se vad jag ska göra med det!



Suger dase på att blogga nu. Kämpar mig igenom några rader efter speciella tillfällen endast för att kunna kolla tillbaka och minnas, you know how it is. Just precis denna dag har varit en besvikelse, men mår ändå så sjukt bra. Är glad, tillfredställd (på det intesåsnuskiga sättet), nöjd, stolt över mig själv och den jag blivit, känner mig väldigt oberoende och självständig, jag känner mig trygg med mig själv och ja, sen är jag ju galet lycklig också. Känner mig som en bättre och starkare människa.. typ. Antar att jag på något sätt byggt upp mig självkänsla lite, and it feels damn good.




Att året 2012 i Piteå skulle börja med en sådan tragedi hade nog ingen kunnat tänka sig. Kände inte flickan, men träffat henne, senast på PDOL i somras. Äckligt att det är så obehagligt nära. Men ärligt talat ska jag inte deppa över detta och tänka att det lika lätt kan hända mig, nej man ska inte leva i rädsla. Jag ska göra tvärtom faktiskt. Jag ska komma ihåg att försöka njuta av varenda dag jag får, både bra och dåliga.


Mitt nyår började med att jag for till Anna i stan där vi mös på, fixade oss, pratade osv. Vid fyra kom Elin och Linnea dit så jag for vidare till Jens. Där åt vi och sedan for vi iväg till Kim. Hade otroligt trevligt och roligt. Vi såg pojkar bada bubbelpool, vi åt bullens korv och chips, vi såg inga fyverkerier, förutom de som Fredric och Linus hade med sig...jag missade även dom, och vi var glada över det nya året som kom. För att se lite mer bilder kan ni kolla på Micaelas blogg!