Blev lite shopping på mellandagsrean idag, asnöjd. Älskar fan rea <3



Har tryckt i mig en hel del gotta den senaste tiden (FU christmas) så idag, den 25 december, tog jag tag i mitt liv igen och det känns bättre än någonsin. Är så lycklig just nu!







Ååååh fyfan vad jag är nöjd iår, helt sjukt! Fått allt jag velat ha + massa mer.

Allt på bilderna, men även ett presentkort till massage och Bio3an, en asmysig poncho, en till flanellpyjamas, pengar och smink.























Alltså fyfaaaaaaan mina ben och fötter, FML



Äntligen ligger jag i min mjuka säng, hunnit ta en låååång och underbart varm dusch också. Grym kväll i Skellefteå, drygt att vänta på bussen bara. Nu säger jag godnatt!



Kan ärligt säga att vi var betydligt mindre taggade på vägen hem..
Bakar å de till gamlingarna.











Blev ginger idag! Var jävligt nervös, men jag gillar det!
Även varit och tränat, så nu ska jag sova som en prinsessa. Godnatt på er!



Efter skolan gick jag till mammas jobb och pluggade lite matte, sen väntade jag i Patriks lägenhet medan han och mamma gick på stan. Jag hann diska ungefär en veckas disk, byta soppåsar, plocka undan skit och bädda sängen. Det var väldigt uppskattat ska jag säga.
Har även hunnit med ett pass på Korpen och nu ska jag sova. Nighty







Bulla, te och film @skolan. How great?


Te, ansiktsmask och algebraplugg. Försöker göra matten mindre hemsk.







Tydligen dålig uppdatering...

Vaknade kring 12 imose, sen for jag, mamma och bror på stan. Vi köpte en julklapp till pappa och så fick jag även peka ut lite kläder jag skulle vilja ha. Kom inte hem med någonting, vilket är ovanligt.

Senare ikväll blir det julkalendern, kanske Korpen och självklart lite Desperate. Måste även plugga lite matte, prov på tisdag och jag har inte gjort något på hur många lektioner som helst.



igår
Tog min pälsjacka idag, känner mig lite obekväm i den men den är så jääävla skön. Jättevarm och mysig.



Nu åker jag till Luleå för lite shopping!

Hade riktigt trevligt med tjejerna ikväll. Det blev film, skitsnack, minnen och massor med skratt. Riktigt mysigt och skönt. När dom for så följde jag med pappa och hämtade mamma. Fast hon hade tydligen lovat 3 jobbkompisar skjuts, så fick sitta i kofferten. Var säkert 6 år sen sist, kände mig som en liten hund..

Just duschat så nu blir det sängen, godnatt!





väntar bara på Jenny H, sen blir det julfilmmys hos Liibee



Kom nyss hem från skolan och en tur på stan. Fick dessa med mig hem. Nu ska jag se Desperate!







Alltså uuwww, jag har ju inte ätit så bra de senaste dagarna, har helt enkelt inte haft någon lust, men sen idag har jag varit jätteglad och då startar hungern igen. Dock spände jag åt tandställningen igår, så har inte kunnat tugga idag, så har alltså inte ätit så mycket. Sen till middagen höll jag ju på att svälta ihjäl, så åt en helt normal portion. Men tydligen var inte min mage van att äta så pass mycket, så spydde upp typ hälften. Åååååhhhh, hatar att spy, har spyfobi, var så jävla äckligt. Usch. 
 
For dock och träna ändå, blev ben och det gick riktigt bra faktiskt! Så nu har jag precis avslutat en protteshake från den lejdaste vattenflaskan och snart blir det Desperate Housewifes. 

underbart god middag!



Äntligen kom en dag då jag mår bättre. Tackar alla som funnits där och stöttat mig. Vill bara att ni ska förstå hur mycket jag faktiskt uppskattar det och hur mycket det hjälper.
Idag, klockan 12.12, 12/12, 2012, önskade jag mig något annorlunda än vad jag brukar, kan inte säga vad det var, men det har något med min lycka att göra och jag hoppas det slår in. Verkar vara på rätt väg åtminstone.



Hittade några sussande OP3A:re i bäddsalen.



Var nyss på mitt första yogapass i mitt liv. Ska försöka göra det till en vana, skitbra för hela kroppen och själen! Skitjobbigt var det också, lär nog få träningsvärk i muskler jag inte trodde jag hade.





Sorry för att jag är världens sämsta bloggare (efter FridaO), jag säger att jag ska bättra mig men skiter alltid i det. Är en jävla rebell helt enkelt.

Var hemma från skolan igår för orkade inte gå i -20 grader i 25 minuter utan musik, dessutom mådde jag helt kasst också. Mådde skit tidigare idag också, så valde att köra på mysflickan på skolan idag, det vill säga mjukiskläder. Idag blev det även en mössa på skallen. Dock blev allting liiiite lättare när jag väl fick träffa mina vänner och inte bara vara ensam hemma och tycka synd om mig själv. Pajala drog även igång ett MAQ-pass på gympan, så utsöndrade massa endorfiner som gjorde mig glad för några timmar. Och efter det var det så jobbigt att vara på ett fuck-my-life humör, så sket bara i det. Så nu är jag rätt glad igen, YAY.



Typ såhär taggad på livet vill jag vara, ååååååh, vill tillbaka.
Ååååh jag är fan ingen bra bloggare. Tur att jag inte har så många fans som kan bli besvikna i alla fall. 

I fredags gick jag på stan och hetsköpte en casual klänning, en glittrig kjol och ett linne. Sen blev det ju fest, jag och Lise for till Frida där vi hade en riktigt kul förfest. Haha, alltså det var skitkul! Det blev lite sent, men tillslut kom vi till Challenge. Jag kom hem till Jens ca. 02.30. Så det blev en lyckad kväll, trots att Jens mådde lite dåligt, buhu! 

Igår tog vi det bara lugnt, var riktigt trött. Och typ samma idag, inte gjort ett skit. Så nu hade jag tänkt att jag skulle plugga lite, gå på gåbandet och kanske ta ett bad. Jag har däremot hunnit ta upp julgrejerna!