Har haft den bästa julen i mitt liv, som jag kommer ihåg åtminstone! Den spenderades som sagt hos mormor och morfar med mammas syster och hennes familj. Vi såg kalle anka och direkt efter så åt vi. Synd att jag hatar julmat då, men mormor hade gjort supergoda köttbullar och en potatisgratäng, så det var ändå gotta. Sedan åt vi godis, pratade och fick besök av två av mina tremenningar och deras familjer. Efter det blev det julklappsöppning. Kommer inte riktigt ihåg vad jag fick, men kan nämna lite. Fick i alla fall 5000 kronor av mormor och morfar, en nyårsklänning, ett par superfina, sköna och varma tofflor, ett smycke-träd, dekorationsbokstäver, en armbandsklocka, ett armband och två par örhängen av mina föräldrar, två Thomas Sabo-berlocker, ett av mamma och pappa och ett av min moster och Tomas, ett par skor av patrik (likadana som jag redan har, men önskade mig nya eftersom de jag har nu är så förstörda. ska dock fundera ifall jag ska byta dem). Tror det var allt, eller ja, en resa till Thailand också då av mina föräldrar!
Vi for hem från mormor och morfar ganska sent, typ 10, sen for jag direkt till Jens. Av han fick jag två fina fotoalbum, ett för typ mer familjefoton och ett för lite mer personliga foton, fick även hans ord på att han ska bjuda mig på bio någon gång! Av Jens mamma fick jag en sudokubok (löser alltid hennes i tidningen) och ett superbra sminkskrin som man sedan kan använda som smyckeskrin.
Så det var helt klart en lyckad julafton.



En av julklapparna Jens fick av mig. Är en tavla som jag gjort, hade inte råd att köpa den riktiga ;) Bob Marley som röker på + en text från en av hand låtar, "Excuse me while I light my spliff good god, I gotta take a lift". Kul va? ;)

GOD JUL allesammans!


Nu ska jag börja klä och fixa mig, sedan bär det iväg till mormor för att fira jul. Det blir på mammas sida i år, vilket jag tycker är skönt eftersom mamma har endast ett syskon med familj, jämfört med pappa som har fyra med familj. Så det blir en lugn jul som spenderas med mormor och morfar, pappa, mamma och Patrik, moster, Tomas, Sara och Tobias




ett antal år sen
Ikväll var vi bjudna till Dick och Ulla, det var dem och deras familj+flickvänner och min familj+Jens. Vi kollade lite på bingolotton då såklart, sen spelade vi paketspelet som går ut på att vinna paket. Man slår en tärning och om man får ett visst tal så får man välja ett paket från en hög, när alla paketet är utdelade så tar man tid. Man fortsätter att slå tärningen, men ifall man får den bestämda siffran så får man ta ett paket från de andra i leken, sedan väljer man också ut en till siffra, om man får denna så ska man välja ett paket från sina egna högar och skicka vidare åt ett håll. Låter löjligt, men är sjukt kul. Det enda jag dock vann var en 20-lapp. Yay. Jens däremot vann ett paket med massa snickers, ett mums-mumspaket och en kortlek. Fuck it. Nu sitter jag hemma och ska fica det sista på Jens paket. Önska mig lycka till!
Ps. imorgon är det julafton


Idag fick vi jullov efter en kort, men trevlig skoldag. Vi spelade vollyboll men förlorade alla matcher, ajajaj. Sen tog nån från piteåtidningen kort på oss (tack vare vår idé att spela i tomteluvor), sen gick vi till matsalen och åt där jag kom på ett riktigt bus. Satte på mig den läskiga tomten i matsalens kläder, satte mig på stubben och skrämde folk som gick förbi. Efter det spelade vi en vänskapsmatch med invandrarna och sen blev det att fara hem till Kabita som bjöd på ett smaskigt födelsedagsfika. Sjukt bra slut innan lovet. 

Pappa hämtade mig hos Kabita, sen gick vi på stan och köpte lite julklappar till mamma. När vi kom hem var Tomas, Helén och Sara hos oss, vi åt tacos och tog det lugnt framför TVn. Sent på kvällen for jag till Jens och såg film, sov lite, vi gotta oss och mös på. En perfekt dag helt enkelt. 




Bild tagen från Regina
Nu åker jag och bror snart till Luleå stad. Ses när jag är hemma!

Haft en fruktansvärt dålig dag. Började med att jag försov mig en timme, sen får man/klassen en liten utskällning av en classmate (; , sen glömmer Jens att ta med min necessär till skolan och skyller på att han inte lovat, och ikväll dumpade mina vänner mig rädd och helt ensam i mitt hus. Fuck life.

Hatar att när man verkligen inte vill vara ensam så är det just det man blir. Karma från mitt förra liv kanske... who knows


Tur dock att man trots allt har fina vänner

































Minnen måste väl vara det finaste som finns
Älskar er mina bästa vänner




Är så sjukt skolless, mår illa... seriöst. Längtar redan till helgen. Hoppas veckan går snabbt... vill ha lov nuuuuu
Sitter i alla fall och väntar på bussen som ska ta mig till stan. Ska nämligen träna, gym och kondition. Efter det så ska jag sova@Jesses place. Eftersom vi båda har sovmorgon så hoppas jag på att vi ska se en film/serie och mysa för fullt.


Vad som händer om man inte tränar.....








Sitter och chillar i skolan och väntar på att få sluta... egentligen slutar vi tio över fyra, men tydligen så slutar vi redan om ca. en timme och en kvart. Det är perfekt, för då hinner jag gå på stan en stund också innan mamma slutar.
Just nu jobbar vi med svenska B, "min egen språksociologi" Kul ens. Kan inte ens göra någonting, måste typ fråga mina föräldrar massa före. ARGH. Ses senare


godmorgon, godmorgon
hör fåglar sjunga glatt
godmorgon, godmorgon
i köööööööööör



Nu vaknade jag precis, så ska gå ner och äta frukost! Blir som vanligt 2 hårdbröd med skinka, ett glas grönt te och ett glas vatten med citronsaft i! Fast om jag har lite längre tid på mig, så ska jag kanske steka ett ägg eller två. mumma. Hoppas ni får en fin skoldag allesammans.

Tänkte göra eran morgon lite bättre med att visa några mysiga julbilder som gjorde mig ganska glad såhär på morgonkvisten. Börjar äntligen få julstämning nu. Mysig, glittrande gran, snö på marken, julpynt överallt, julklappsschopping, julfilmer innan man går till sängs, stjärnor i fönstrena och allt det där.














Skulle ju blogga i fredags efter att mina vänner farit hem, men somnade direkt... hehe ;) Hur som helst så hade vi Twilight-maraton hos mig, såg hela tre filmer, woowww. Vi åt gurka och morötter med dipp, vindruvor och melon. Till middag blev det kebabtallrik från Adana, mumma. Hade en väldigt trevlig kväll i alla fall! Som sagt så somnade jag tidigt, men vaknade ändå sent på lördagmorgon? Tar typ igen sömn från veckorna. Läste lite när jag vaknade, sedan kom Jens och hämtade mig. Vi åt pizza och mös. Sedan skulle vi träna, men det blev lite förseningar, så vi hann inte gymma. Då sprang vi istället, blev 30 minuter för mig. När vi kom hem så mös vi och pratade lite, men vi blev så trötta, så vi skulle vila en kvart. Självklart snoozade vi, men missade att ställa om klockan, så vi somnade för natten.
Idag har jag hunnit skotta, äta Jens hamburgare och gått på ett Step-pass på korpen. Är så sjukt slut, fast jag bara tagit det lugnt i helgen...Ikväll blir det att kolla igenom lite engelska, kanske sätta sig vid öppenspisen och ta på mig tjocksockar, läsa och dricka lite te. Sedan ska jag sova. Orkar inte vara trött imorgon, så jobbigt :(





Hej, förlåt för att jag inte bloggat... har varit så jävla dyster och nere på grund av vädret och stress i skolan. Men nu är jag glad igen, tur det. Bloggar mer imorgon hade jag tänkt.
Skönt att se att jag fortfarande har 7 trogna läsare som läser min blogg varenda dag, trots att jag inte bloggat på typ två veckor ;)
Nu blir det snart mys med Jens, efter att jag brottat ner han och snott Henry ifrån honom. Godnatt, ses!


Tycker som om ljus vid julafton