När man testar en ny klänning och den sitter magiskt och det är optiljus i omklädningsrummet 👇😂
Ps.Har ca. 10 bilder till.
Ps2. Jag köpte klänningen.


Igår hängde jag, mattias och Andreas på hans stuga. Vi grillade korv och hamburgare, solade, käkade jordgubbar, pratade och bara mös. Det var ca. 16°C och vindstilla. Magiskt. Fina grabbar hejn.
I fredags var jag med tjejerna och käkade på Lemon Tree. Det var fullt i restaurangen så vi fick sitta själva i "VIP:en" ;-). Dietar ju fortfarande, så det fick bli glasnudlar och kyckling. Sedan for vi och bowlade. Jättebra kväll!!
När man dietar får man unna sig andra saker, här jordgubbar med chokladproteinfluff. (Bör tilläggas att jag äter nästan en bit mörk choklad varje dag under deff, konstigt nog får jag in det i mina macros)

 
Påsklördagen åt jag choklad och faktiskt lite chips och dipp. Drog ner ordentligt på maten den dagen dock, så hamnade nog bara ca 100-200 kcal över mitt intag vilket inte var så hemskt. 
Nu på fredag däremot har jag min första riktiga ätardag sen jag började dieta. Ni får se då vad det blir! 




 
 

(ursäkta de sista bilderna, mamma skulle ta "in action-bilder", men vet inte riktigt vad hon höll på med, haha.) 

Haft en sån sjukt bra påsk med familj, vänner och gomat. 
Vi hängde i renträsk, åkte skoter, kollade in fina vyer, hade pimpeltävling, åt och drack gott (nyktert för min del dock), bastade, grillade och pratade och skrattade i mängder till två på natten. Så fint. Älskar detta gäng! 
Vaknade upp till detta efter min PN igår. Bra påskpresent. Min man alltså. Bästa.



Hade tänkt dra iväg och prova träna idag, vilat två dagar pga halsont. Annars blir det bara mysmysmys. Ledig och inga obligationer (förutom att diska, laga mat, damnsuga och slänga skräp. Men sånt måste man ju låtsas som det inte finns).

Hoppas ni får en bra påskhelg!