Just kommit hem från Korpen, riktigt bra benpass idag! Darrar så härligt i benen just nu, extremt skönt. Imorgon jobbar jag kväll, så ska in och köra rygg och eventuellt axlar innan jag börjar. Nu är det hemtagen köttsoppa från mormor som gäller, sedan blir det en dusch och därefter sängen. Hoppas den är så mjuk och skön som jag just nu drömmer om att den är... (Ni vet känslan av att lägga sig i sängen då man är helt slut i benen)

Kom just tillbaka till Jens från ett besök hos mormor med min familj. Blev en standard, mjukkaka med korv och varm choklad, köttsoppa och efterrätt. Klagar inte!
Älskar att byns lilla "affär" gått i konkurs hur många gånger som helst, haha, lilla Klöverträsk.










Bevis på att det regnat mycket..haha.
Blev en mysig kväll i Hortlax, med middag och film! Grillad kyckling och paprika med sallad och potatis, muuuuummmssssssss. Sen såg vi alla Taken i soffan! Vid tolv satte sig jag och Jens i bilen och körde hem till honom igen, så nu är vi här och snart blir det såklart HIMYM tills det är sovdags!



Blev gymmet idag oplanerat, så hade inte tagit med några grejer till Jens. Skulle få låna av Inger, men hon glömde ta fram en sport-bh och det var lite brottom så hann inte leta. Tillslut hittade jag dock ett linne med inbyggt inlägg, så tänkte"perfekt". Sen då jag kom till gymmet såg jag att mina bröst syntes ändå. Hahahah ooooohhh, cute nipples Linda! Tur att vi typ var själva..

Nu ska vi till Hortlax för middag! Hörs senare :D

(Hade ingen snodd heller, därav det nedsläppta håret)





Kom hem med lite nytt idag, bilderna gör dock inte kläderna rättvisa! Fattar inte varför min mobilkamera helt plötsligt tog asdåliga och suddiga bilder? Den brukar ju faktiskt vara bra.

Blev mest baskläder,...inte så roligt kanske, men välbehövligt!













Sen fick jag Ingers gamla väska också! Skiiiiitsnyyyggg.








Och JA, jag ska lägga inbidlerna från Grekland snart, bara jobbigt när vi använt Jens systemkamera, min digital, och båda mobilerna.. Men jag ska försöka fixa detså snart som möjligt, imorgon maybe.
Packade till typ ett igår, och somnade inte direkt jag la mig, sen steg jag upp kvart i 6 och var på jobbet 7. Tänkte fara och träna + sola efter, men som ni kanske förstår så hade jag ingen energi att ta med mig på gymmet. Hade dessutom bara ätit en måltidsersättningsdryck till lunch så.. men det blir att gå på hemmabandet ikväll istället! Sen har dom ju även gym på hotellet så ska försöka palla mig dit nån dag också.

Så istället gick jag upp på mammas jobb och åt en ostfralla och drack en kopp cappuccino, det var jeeevligt gott. Sen for jag snabbt ner på gottis och handlade lite gott till resan. Hade tänkt fläska på med nutella, center och sånt, men titta vad jag kom ut med.. Två nyttigare mörk choklad-kakor och sånna här grisrosa halvmånar som smakar delicious, så jag är rätt stolt över mig själv faktiskt!

Nu ska jag tigga massage av mamma, ta en PNoch sen fortsätta med packningen!











Jobbade kväll på sjukhuset idag, så på morgonen gick jag in till stan och köpte underkläder och växlade pengar. Under min middagsrast blev jag bjuden på köttfärsbiffar och flyftpotatis hos Jens farmor, det var sjuuuuktgott!





Trött. Alltså helt sjukt, var vaken i över 22 timmar i sträck igår, Skjutsade och hämtade Jens och Simon i Norrfjärden, så somnade kring tre...
Sov ut till typ halv 12 idag, sen skjutsade jag hem min fina man, och sedan for jag till APU:n. Blev där till ca. 21.00. Fick dock göra massa kul, ta ett EKG nästan helt utan hjälp och ta bort två stygn från ett operationssår! Fick självklart göra lite mindre roliga saker också, men det kommer till.

Jaja, nu ska jag se lite Pretty Little Liars, sedan blir det sängen. Ny dag imorgon!




Hemma, äntligen!
Slutade praktiken lite innan 3 idag, så kutade direkt in på kicks och köpte några nödvändiga saker. Efter det rakade jag Jens huvud..och råkade förstöra lite, menmen, kan inte direkt göra någonting åt det nu! Sen for jag och solade och nu är jag hemma i min soffa, med min dator, som jag vill att det ska vara!

Så jag måste säga det, trodde att det skulle bli extremt jobbigt att vara på praktiken imorse, men slutade ju så pass tidigt och börjar 14.00 imorgon, så det känns ändå som helg idag!





Blev en springtur imorse i fina Hortlax

Skoldagen sög, kändes ju verkligen inte som fredag, eftersom jag har APU i helgen. Kul. Men jag ser framåt! Jag kommer ha gjort bort den, plus att jag åker om 6 dagar. Fick över en veckas ledighet beviljat för tredje gången, haha, tur att jag är en hårt kämpande elev, annars hade jag aldrig fått godkänd frånvaro. 




Aktiva tjejer!


vi hade nyss besök från tre PIF-damer på engelskalektionen, orkar inte så jävla roliga liv dom haft/har jämfört med en själv, sjuuukt intressant!...Och nu ska vi ha historia i typ två timmar, kul.
Hej! Förlåt för seg, men har faktiskt gått skola och det suger att blogga på skolans datorer, menimorgon ska jag ha med min egen, så det blir bättre uppdatering då!

Kom iaf just hem, från ett rätt kort men skönt armpass på Korpen, lärt mig att inte sega så jävla mycket. Förr tog samma pass typ 2 timmar, nu tar det inte ens en. Hur som helst sitter jag nu och väntar på lite mat som jag stoppat i micron! Senare blir det att duscha, se nåt avsnitt av Pretty Little Liars och sova!

Btw, Regina kom med ett tips idag som jag aldrig tänkt på, när man har strumpbyxor, ha trosor under och ett par på så att dom inte glider ner så himla mycket.. smart va? Ska lätt testa nästa gång.

Dagens:





Syns kanske inte här, men det började hagla idag.. vafan liksom? Redan?


Härlig dag att vara ledig på.. synd att jag slösar den på att ligga inne i pyamas och se filmer bara! hehehehe





Tidningen låg framme med baksidan uppåt när jag åt middag.. och detta var vad jag såg, alltså hur kan människor vara så störda ens? Vilken förälder sätter sin typ 2 åriga unge i en bil utan att spänna på bältet? Dom skulle ju fan dö i 5km/h.. Åh, jag blir så arg på sånt här. Fattar inte hur dessa människor är funtade.. Är dom inte medvetna om vilken risk dom tar??

Myser hemma med anisktsmask och Vampire Diaries, sen blir det städning och senare ikväll The Lucky One. Längtar typ,.. är det normalt?



Förresten, ett superbra tips som verkligen funkar:



Nu har jag och Jens ätit, för mig blev det low carb-pasta, pastasås och några små kycklingbitar, ritigt gott faktiskt! Dock kostade pastan 40:- för 250g... hehe.
Nu blir det kanske en liten prommis med min man, sedan How I Met Your Mother, såklart!











Not literally home, but close enough.







Skulle blanda en protteshake för att jag var hungrig, sen upptäckte jag att måttet låg typ halvt nere i pulvret, haha, I-landsproblem jag vet, men jag hatar det verkligen. Hatar att bli smutsig/kladdig/kletig på fingrarna, så jag tog en nyckel och peta upp måttet, sen kom jag på att det kanske inte var så hygieniskt... menmen, då var det ju redan för sent!
På tal om i-landsproblem, jag tar mig inte ifrån skolan för att jag har min dator med mig.. åååh varför tog jag med den? Orkar ju inte ens bära den längre än 100 meter. Säger till mig själv att det är datorn som är eeextreeemt tung istället för att det är jag som är extremt svag.
Så nu är jag som strandsatt i skolkoridorerna och väntar med rädsla på att datorn ska få slut batteri.. Hoppas min mamma svarar snart och kan hämta mig då hon slutar!

Förlåt för dålig uppdatering, glömde att ta med datorn till Jens i lördags! Bilder på helgens härligheter kommer senare ikväll hoppas jag.

Imorse startade första APU-dagen ungefär klockan 09.30, inte  alls så jobbigt faktiskt. Har ju varit på gruppboenden, äldreboende och inom hemtjänsten tidigare, så hade bara kvar en plats på sjukhuset, så nu är jag på neuro 2B, och än så länge verkar det väldigt bra! Börjar dock 7.00 imorgon, vilket känns lite mindre roligt, meeeen, det får man ta såhär sista året! Sjukt att jag bara har ett år kvar av någonting jag spenderat typ halva mitt liv åt. Just a crazy thought.


Ps. Åt världens smaskigaste frukost imorse, grönt te, ett glas med C-vitamin, en glas fil med blåbär och två hårdbröd. Seriöst, sjukt gott, och stoppade i hela 4 timmar, WELL DONE LIBE








Blev en lång sovmorgon för mig och min man. Nu har vi ätit en Angusburgare, plockat lite körsbär och myst, och snart åker jag hem till Bisittarevägen! Hoppas ni haft en bra söndag, för det har jag!







Movies Wallpaper: Batman - The Dark Knight Rises
 
Länge sen jag såg en sån här bra film, rekomenderas starkt! Extremt bra.

Idag är det ääääntligen fredag, har gått på högvarv sen Stockholm, så nu kom den första chansen för hjärnan att vila efter alla nya intryck både när vi var borta och från skolan. Så det blir en extremt lugn och mysig helg.
Idag åt jag och Jens middag i Hortlax, sen ikväll blir det Snow White and the Huntsman och vattenmelon, mmmmmhhhh!!!






Haha, jag älskar våran mentor!
Tjoo! Sitter och tar det lugnt på skolan. Kom ju hit 10.30, då vi skulle börja, men tydligen så blev det ingen lektion, så nu har jag hunnit göra klart min krönika under tiden jag väntat. Har egentligen engelskaprov idag också, men ska försöka få göra det imorgon istället, annars kommer jag faila... haha... "råkade" nämligen ladda ner Vampire Diaries igår när jag skulle börja plugga. Ajajaj, Linda. 

Äh, det löser sig! Detta är ändå en bra dag! 



Godmorgon! Hur mår ni idag? Här är det bra i alla fall, sovmorgon till 10.30, så klagar ej!!! Tänkte äta nån god frukost nu, spännande, får se vad det blir. hehe.
Och förresten, tänkte inviga mina nya kängor idag! Anna har likadana tyvärr, men jag tänker liksom, svarta kängor, från din sko, bra pris...piteå.. hon får tåla det! Haha nämen, jag tror inte hon bryr sig! allt ser ju ändå olika ut på olika personer. Dom är verkligen skitsnygga tycker jag! 

Men vi ses väl senare idag,peace å de



Shoppade mer än jag trodde att jag skulle göra, men nu när jag är hemma igen, önskar jag att jag hade shoppat mer.. haha! Det som saknas på bilden är ett par blåa klackiskor, en vanlig svart långklänning från SBT och en jättefin tjocktröja med massa roliga färger!














Tyckte denna tröja var lite konstig, kunde inte bestämma mig för om jag tyckte den var snygg eller ful, men eftersom jag inte hittar kvittot så får den hänga i garderoben tills jag känner mig redo att ta fram den!

Fattar inte hur två personer som jag levt tillsammans med i hela mitt liv, kan få mig att känna mig så ovälkommen i mitt eget hem. De få gånger jag orkar komma hem till Hortlax då jag jobbar/går skola i stan kommer jag hem för att få känna mig trygg, lugn och hemma, liksom för att samla lite kraft. Så att med de förväntningarna sedan känna mig så oönskad och balastande tar så sjukt mycket energi från mig. Att få höra att jag inte längre är den med en stark förbindelse till sin familj och sitt barndomshem för att jag aldrig är hemma är inte det jag vill höra när jag kommer hem, att min röst inte längre räknas? Vad är det för en idiotisk uppfattning?
Vill inte att min mest uppskattade plats ska bli den jag aldrig har kraft nog att besöka. 

Är det så jävla svårt att låta bli att klaga på och kommentera allt? 
Och är det så svårt att bara vara glad och uppskatta det man har?

Lite lånade bilder från Stockholm, tills jag får kraft att lägga in mina egna från kameran! 




hihih, paow på Laroy!
















Älskade, älskade, fina Gaga!!











sitter kvar på skolan och pluggar, men det går inte nå bra, får ingenting gjort och har jättedålig ordbajs-fantasi just nu. Hatar att alla andra är i tid med sina arbeten...