Lämnade mysflickan hemma imorse och drog istället på mig strumpbyxor och en ny skinkjol. Nu blir det ett lite större mellanmål sen är det dags för ett aerobicpass! :D



Kom just hem från ett pass på Korpen! Har varit så sjuuuuukt sugen på pepparkaksdeg, sen bjuder Jens på en bar med pepparkakssmak som smakar precis som degen. Alltså så jäääävla glad jag blev. Gjorde min dag seriöösstt.





blev en blandad middag idag. Kassler, paprika, ägg och två hårdbröd!



Många säger att dom hatar att titta på sport, men jag pratar sanning då jag säger det. Beviset är ju att jag aldrig koncentrerat mig så mycket som när fotboll visades på TV:n hemma. Så tack säger jag, till tråkiga sporter, tack vare dig är jag klar med min första historiska artikel. One down, two to go.

Btw, har långkallingar, mjukisbyxor, uppsatt hår och en extremt mjuk flufftröja på mig idag. Kallade mig själv mysflickan på skolan. Hoppas det smeknamnet fastnar :):):):):):):)
Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan, Mysflickan.

Stuck yet?

...men nu är det sovsags, och imorgon blir det en ny start. MÅL - att kunna behärska mig.



Idag kom Sassa till Strömbacka och jag blev faktiskt positivt överraskad. Hon pratade om seriösa saker och spelade massa fina låtar. Otroligt begåvad tjej. Man var verkligen glad när man gick därifrån!



Nu ska jag på nå Oriflamegrej i Öjebyn, ohohooh, shoppppiiinnnggggggg

Heeeej, förlåt för att jag är så dålig på att blogga, men livet suger fan just nu. Är halvsjuk, därav seg i skallen och fattar ingenting, fattar inte ens vad mamma säger när hon pratar med mig.. sen ska jag tydligen klara av att plugga på det också. Så nu har jag lagt ner, det funkar helt enkelt inte, kan inte koncentrera mig eller brainstorma överhuvudtaget...



äter glass och internetfönstershoppar!





Så jävla glad att jag for hem igår och stannade hemma från skolan idag, har knappt ont i halsen längre och febern har gått ner. Nu svider det bara lite när jag sväljer, hostar lite, och är lite seg och yr. Hade kunnat bli såååå mycket värre och framför allt, långvarigare (är det ens ett ord?). 
Så nu blir det en bra middag i form av tallriksmeodellen, sen får vi se hur jag mår senare ikväll. 



Dock byter nog proteindelen och grönsaksdelen plats på min tallrk... hehe, typical Libe. 

Trycker i mig massa bra saker i hopp om att bli frisk fortare.



Helt snurrig och ont i hela kroppen. Fuck förkylning och feber!!



Middag framför DH!





Nageltrång suger. Blir såpbad en gång i timmen nu... Fint nagellack förresten. Skitsnyggt, verkligen.



Hemma från födelsedagsmiddag på Golden Dragon för farmor. Tog oxfilé. Fast det gjorde nog de flesta andra också! Nu blir det Korpen för ett benpass! TAGGAD. Ses





Längtade hem från inventeringen för att jag visste att mamma köpt en Ben&Jerrys åt mig, sen när jag öppnar frysen ser jag detta.



Inventering och palt till mellanmål idag!









Hasse tog en fin bild på mig när jag gäspade. Älskar skolan när man inte jobbar, det är ju som att hänga med massa vänner hela dagar.



Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Mitt mål var att vara i säng om... hhmmm... 3 minuter. Duktigt. Måste göra två engelskauppgifter, historian skiter jag i (måste fan vara rationell) och så måste jag duscha. Morgondagen bjuder på massa kul. Skola ochinventering alltså :)

Kunde inte gå och även fast jag låg stilla gjorde mitt nageltrång så ont att jag inte kunde tänka på annat. Så nu mår mina fötter gott i ett såpbad, känner direkt att varet börjar sugas upp, dunkar och jävlas.



Lunchbuffé på Thaigarden!





Åååååh äntligen är det dags. Nu far jag och några fina vänner och ser första delen av Breaking Dawn och 00.00 startas smygpremiären på andra delen. SOM jag längtat. hihihihihihihihihi.



Nu drar jag snart iväg på ett pass på korpen, blir SH'BAM i 45 minuter.



väntar på skjuts av Annis till skolan. Ner komer due







När det ligger lockande godis hemma.och jag försöker vara nyttig, gör jag det oätbart. Här har jag lagt det i tomatsås, sjukt vad smart jag är.



Blev sjukt glad när jag såg hur mycket jag faktiska hunnit läsa ur min bok..


..innan jag upptäckte att jag höll boken fel håll.


Premiär för min nya träningströja idag! Den är galet skön.



Biggest loser och frukost!





Älskar denna tröja, den är varm, mjuk och ändå snygg. Och eftersom det är nitar på den behöver man inte göra till sig nå mer än att ta på sig ett par byxor, and that's enough. Hur bra liksom.

Blev en halvtimmes, extrem snabb promenad på bandet hemma med mina easytones ikväll! Det är ju som kuddar under dom, det var så svårt att balansera + att jag gick så fort, att jag höll på att ramla flera gånger! Haha.





Dammsugit hela nedervåningen, målat naglarna, vilat, sett DH, plockat undan massa och nu blir det att laga lite mat till mor och far kommer hem. Kan ändå vara rätt duktig när jag vill! Suger dock att jag har en fruktansvärd huvudvärk. 

varför går det inte att somna när jag inte har min man bredvid mig?



Är jag lik catwoman?
Kommer aldrig slå Halle Berry i snygghet, men mina latexhandskar gör att jag kommer jävligt nära!