Detta älskade älgkött. Så gott att jag dör. Detta är dagens middag. Jag skar och delade älgköttfiléer, gjorde mos på tre potatisar, 2 msk mjölk, peppar och salt och til ldet Önos lågkalori lingonsylt. 

Har några timmar kvar på jobbet, sedan får jag äntligen åka hem. Vill verkligen bara dra på mig tjocksockar, en mysig kofta och lägga mig i sängen och se serier. Bästa ju. 

Nya favvisar att yoga i. Och här ser ni en bit av yogamattan jag fick i julklapp också, den är jättefin! 
Nu ska jag gå och tvätta av mig, sedan hoppa i säng. Ska försöka komma upp hyffsat tidigt imorgon trots att jag börjar tre. Vill nämligen hinna sola och träna innan, det blev ingenting idag. Sola orkade jag bara inte och tanten på Apoteket avrådde mig från att träna hårt när jag har en infektion i kroppen. Men det känns himla bra nu och jag har inte behövt ta värktablett sen 06 imorse, vilket är gut. Och det viktigaste är att inte köra ett hårt konditionspass, lätt styrke ska nog gå bra. 

Hoppas ni haft en himla bra dag. Min började tyvärr dåligt och jag har varit otroligt grinig hela dagen och mina föräldrar har fått ta smällen. Men när jag insåg det så sa jag till mig själv på skarpen och drog på ett smile och sedan dess har jag haft en jättefin kväll. Kom ihåg att man alltid har ett val och att det aldrig är för sent att ändra inställning till saker och ting. 

Godnatt på er så syns vi imorgon!

Shoppade lite idag, en skitsnygg Kavaj, en vit blus (som tyvärr var sönder och kommer lämnas tillbaka) och ett par blommiga tajts som jag tänkt ha som chill-pants/yogabyxor. 
Allting på REA = fett awesome.

Precis tryckt dessa läckerbitar. 

Chokladplättar:
En skopa One Whey Isolate / 100 kcal ¤ 26g protein ¤ 0g kolhydrater ¤ 0g fett
1/2 tsk bakpulver / 1,5 kcal ¤  0g protein ¤ 1g kolhydrater ¤ 0g fett
1 tsk kakao / 12 kcal ¤ 1g protein ¤ 3g kolhydrater ¤ 0,7g fett
1 tsk fiberhusk / 0,5 kcal ¤ < 0,1 protein ¤ 0g kolhydrater ¤ 0,1g fett
2 äggvitor / 30 kcal ¤ 4g protein ¤ < 1g kolhydrater ¤ < 1g fett
1 msk kvarg / 15 kcal ¤ 2g protein ¤ 1,9g kolhydrater ¤ < 0,5g fett

Denna smet (lagom lunch skulle jag vilja säga) innehåller alltså ca;
159 kcal
33g protein
6,9 kolhydrater
2g fett


Blanda ihop smeten och stek på lite varmare än medelvärmen.

Såsen är gjord på ca 1 dl mellanmjölk, kakao och lite sötningsmedel. Det blir väldigt tunn, det blir ju egentligen bara chokladdryck.. men jag tycker det är gott när det blir blött på plättarna så för mig spelar det ingen roll. 
Toppade med hallon (nähä?)
Detta blir ca. 60 kcal ¤ 4,5g protein ¤ 8g kolhydrater ¤ 5g fett

Dessa piller är de jag tagit varenda dag nu. Ikväll slutade jag dock med de tre tomma, så nu äter jag bara 8 stycken ":)". Kul va?
Infektionen jag har vill inte ge med sig, så nu har jag fått ett par tabletter som även ska utplåna de anaeroba bakterierna och förhoppningsvis är infektionen borta om några dagar. 
Ska in på apoteket imorgon och höra om jag kan dra igång med träningen lite grann, trots intektionen och alla piller jag måste stoppa i mig. I don't like it. At all. 
Jag vet inte om det beror på medicinen att jag känner mig så himla trött hela tiden. Jag kände det i alla fall tydligt då jag tog den starka smärtstillande, blev helt slut i både kropp och själ och sov i princip en hel dag. Behövde ju inte ens stiga upp för att äta eftersom jag inte kunde äta (haha).

Men nu är det jävlat bed time. Startar imorgon 08.30 och sedan ska jag på stan, apoteket, kanske Sun Tan och förhoopppningsvis Korpen. Så vi hörs senare imorgonkväll! 
Hare gött!

Kom hem från fredagsjobb för ett tag sen, så nu har jag ansiktsmaskat och ser för tillfället The Avengers. Såg förövrigt ut som en avatar med masken.. eller kanske mer en smurf? SmurfLinda. 

Älskar att ha ansiktmask och bada fötterna i såpa och måla naglarna osv. Loveee iiitt.

Nu under jul har jag befunnit mig i en dimma av choklad. Jag har proppat i mig praliner, Nutella, After Eight och Center i mängder. Och då menar jag mängder. Jag har även ätit farligt mycket glass och onyttig mat. 
Men nu är jag tillbaka på rätt spår, nu när jag äntlgien kan äta igen.
Det har blivit mycket bättre sen jag fick antibiotikan och jag har redan kunnat minska mängden värktabletter. Nu vill jag bara kunna skippa tabletterna helt, så jag kan börja träna igen efter över två veckors uppehåll.
Först var jag ju sjuk i nästan en vecka, sen klämde jag in ett axelpass en dag, sedan opererade jag ju mig och har inte kunnat träna på över en vecka till. Men som sagt, när jag inte behöver knapra piller så ska jag starta igen.
Jag är så äckligt taggad just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det kryper i hela kroppen. 

Hur som helst så började jag om att vara nyttig idag igen, så till middag blev det köttbullar gjort på älgkött och till det matvete och tomatsås. Bullarna är från mormor och är helt fantastiska. Lokalköpt kött och innehåller därför inga tillsatser eller utfyllnad och köttet är otroligt magert med låg fettprocent. Obehagligt goda också. Perfekta liksom. 


Jag älskar julen. Och denna var absolut en av de bästa hittills. 

Modigs kom kring 2-3-tiden med fulla bilen av klappar. 
Vi drack glögg och såg Kalle Anka. Lyckades dock somna, haha. 
Sen dukades det upp för julbord, men eftersom jag inte äter något av det traditionella så fick jag älgkött med potatisgratäng. Fyfan så gott. 
Sen umgicks vi bara, pratade, skämtade, skrattade. 
Kring 19 kom Tobbe och Anna och då var det dags för paketöppning. 
Det var sjukt mycket paket i år också, även fast vi hade sagt att vi skulle minska mängden. Tror vi säger det varenda år faktiskt, men det händer aldrig. 

Jag är så otroligt nöjd och glad över allt jag fått. Alltså verkligen. Jag har fått mer än vad jag kunnat önska och alla paket har varit helt klockrena. 
Jag fick ett par Haglöfsbyxor, vilket gjorde mig speechless, eftersom det är något jag velat unna mig länge men varit för snål för. Så jag blev sjukt överraskad och väldigt, väldigt tacksam.
Sen har jag fått en saltstenslykta och ett presentkort till en saltstenslampa (ska skriva lite mer om dem senare och visa er), en ekologisk yogamatta (!!!HAPPY), ett hjärtformat silverhalsband med överdrag i Roséguld av Patrik och ett presentkort på Guldfynd, jag fick isbroddar till skorna, två tröjor, ett par röda höstklackar, en ryyymlig hårddisk, ett skitsnyggt halsband, ett presentkort på H&M, maaassaa pengar och sist (men inte minst!) ett matt överdragslack till naglarna.

Jag kan verkligen inte ens beskriva i ord hur jävla tacksam jag är. Och inte bara över klapparna, utan över hur underbar släkt jag har och att vi står varandra så nära, jag är tacksam över min kära familj och speciellt över Klippan - min helt underbara mamma över hennes hårda jobb hela dagen. Jag är tacksam över all den värme som dessa människor sprider och hur bra jag mår i deras sällskap.

Sammanfattning: En förjävla bra jul.

 GOD JUL alla ni, fina, fina människor.

Här hemma hos familjen Berg började dagen med en samling runt TV:n för sista avsnittet av Barna Hedenhös. Vi fortsatte därefter med Grinchen och fix i pauserna. Fin morgon.
Mormor har kommit och nu väntar vi bara på familjen Modig. Detta kommer bli en superJul.

Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att ni alla får umgås med bra människor idag, nära och kära och de som gör er glada.
Lägg undan det ni håller på med och titta er omkring. Uppskatta det ni ser. Embrace it. Var nöjd över att du är du, älska dig själv, visa de du älskar uppskattning. Ta till dig av det underbara som finns i ditt liv. Visa glädje, dela glädje, sprid glädje, se glädjen som finnt runt omkring dig.

Ha en underbar Jul allesammans.

Denna filur sover här inatt med Patrik. Vi har busat och myst hela kvällen och bara haft en allmänt trevlig kväll. Vi har kikat på paket, klämt och kännt, lyft och skakat. Nu är det nära och familjen Berg längtar.
Det var inte så konstigt att jag hade ont, det hade nämligen blivit infekterat. Jag tyckte at det gjorde lite för ont, men samtidigt fick jag för mig att det skulle känns så här, men att det var jag som var töntig och gnällig. Det var lite skönt att få veta att det inte riktigt var så. 
Så nu har jag fått antibiotika och någranäringsdrycker som jag måste dricka för att få i mig nog mycket. Det är ju extra viktigt nu när imunfösvaret måste jobba, I gotta heal!! 

Tandläkaren sa direkt jag kom in "Oj vad du är svullen!!", jag typ "a jo fockin kidding me??", eller jag tänkte det, eftersom nu ser jag helt normal ut jämfört med för några dagar sen. Har minskat minst hälften kring kinderna. 
Hon förstod i alla fall att jag hade ont och tyckte synd om mig. 


Äntligen är julstämningen fulländad. Vi har fått rejält med snö, i alla fall här i Hortlax, där vi ska spendera julen. Perfekt. -2,8 grader också, vilket är lagomt kallt, inte så man fryser ihjäl, men ändå nog kallt för snön att hålla sig kvar. 
Längtar så sjukt mycket nu, när vi börjat städa inför imorgon, alla julklappar ligger under granen och det är vitt ute. Nu bryr jag mig faktiskt inte om att jag inte kommer kunna äta allt jag vill, eller kunna skratta normalt, nu är jag bara glad över att julen, som alltid, blir så himla, himla bra.

Jag och mamma ska fara till folktandvården i norrfjärden en snabbis och bara kika så att jag inte fått någon infektion. Är lite orolig eftersom jag inte kan äta än, men jag blir glad vad jag än får för besked.. antingen "Allting ser bra ut, du behöver inte vara orolig, det är helt normalt att ha så här ont, du ska se att det snart går över.", då får jag det fastställt så slipper jag oroa mig och kan istället härda och fokusera på annat. Eller så säger de att jag har en infektion, men då fixar ju dom det. Så hur det än blir, så får jag lugna ner mig lite, vilket jag tror jag behöver. 


 
 
Igårkväll var det Lilla Julafton hos Öbergs med den traditionella julklappsleken.
Alla hade köpt två paket var för sammanlagt 100 kronor, så det var faktiskt fina grejer man kunde vinna iår! När larmet ringde hade jag 4 paket och jag lyckades få riktigt bra paket också. Två jättefina tomtar, en jul-ljuslykta och en grön ljuslykta. 
Det är alltid så himla roligt, varenda år! Vi körde även "Ryktet går", och om ni inte provat det så måste ni göra det. Så jävla roligt! 

Detta år var lite jobbigt för mig dock, för även om jag hade turen att pricka in en dag där det knappt skulle göra ont i munnen, så kunde jag ju ändå inte äta normalt.. så jag käkade bara potatisgratäng och sås till middag och sen massa efterrätt (glass). Sen kunde jag inte låta bli chokladpralinerna, så jag fick dela dem i smååååå bitar och trycka in dem i käften, men det var värt det!
Lite jobbigt var det också att försöka hålla sig för skratt (det gör ont som fan att skratta), speciellt när man umgås med Hanna.. det går verkligen inte då! Så tillslut gav jag upp, haha.

Den sista bilden hittade jag på kameran idag, ingen aning om vem som tog, men det var inte jag, haha! Men tyckte den blev mysig när den var oskarp så den fick hänga med!


Denna dag har varit mindre bra. Har haft sjukt ont och inte ätit så mycket, vilket har gjort mig väldigt trött (underdrift). Imorse fick jag i mig nada, började käka 15.00 och har sedan dess fått i mig två glas fil, ca. 1 dl potatisgratäng med sås och lite glass. Ska trycka i mig mer glass nu bara för att få upp kaloriintaget lite. Omöjligt att få i sig nog mycket av bra mat just nu. 
Men imorgon ska jag faktiskt försöka vara "nyttig" igen, försöka äta massa ägg och sånt istället. 
Men nu ska jag fortsätta knapra piller, käka glass och se serier på datorn! GÖTT. Ses ikväll.


Trodde inte att jag skulle vara sugen på pizza på hundra år, men just nu skulle jag kunna döda för den.

Denna dag har varit 1000 gånger bättre än gårdagen, men ändå har den varit 1000 gånger värre än en "vanlig dag".
De värsta smärtorna har gått över och jag tar regelbundet värktabletter. Det gör inte längre så ont att svälja att jag vill skrika. Men hungern plågar mig. 
Imorse fick jag endast i mig två glas nyponsoppa, så när det dukades upp för middag höll jag på att bli galen. Jag mosade två potatisar som jag sedan satte smör på, och det var så jävla gott att jag bara pressade. En halvtimme senare kom det upp lika fort. Det var psykiskt jobbigt att inte få behålla maten, eftersom jag kände mig så svag. 
Efter det fick jag i mig ca. 0,5 dl köttfärssås, ett glas fil och ett glas vätskeersättning. Mitt blodsocker fuckar ur helt då jag inte får äta ordentligt så hela kvällen har jag varit sjukt trött och yr och skakig, jag har glömt saker och inte riktigt hängt med. 
Jag ska försöka göra en mosig omelett imorgon.  Nu måste jag få i mig något.
Hoppas att morgondagen bjuder på mer positivitet.

Är det okej att tycka lite synd om sig själv när man ser ut såhär?
Svullnaden kom verkligen i efterhand. Min vänstra kind är så stor och tung just nu, att ögat till och med hänger ner lite, ser ni det på bilden?
Fuck this shit, seriöst. 

Läste ett det kunde ta upp till 2-3 veckor för vissa att bli av med smärtorna helt. Läste även att svullnaden kunde ligga i ett par dagar och att det kunde blöda 3 dygn. 
Kul va? Hur fan ska jag klara att inte äta på två veckor? Har bara ätit tre glas nyponsoppa under de senaste 26 timmarna. Får inte i mig annat... Min mage kurrar så att det gör ont :(

Får man gråta?????????
Detta kan vara det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Kan inte ens förklara.


Jag låg på operationsbordet i en timme. Fick 7 sprutor aka 13 stick i käften. Sen skar de upp i vänstra- och högra nederkäken och vänstra övrekäken och började slita och borra sönder tänderna. Visdomstanden i den högra överkäken var framme lite, så den drog de ut på bara någon minut, resten tog lite längre tid. Sen sydde de ihop och jag fick fara. 
Eftersom det är adrenalin i bedövningssprutorna så var jag rätt crazy direkt efter och rätt borta om jag ska vara ärlig. Var nog lite chockad också. 
Svullnaden var mindre än vad jag trodde, däremot kändes det som att käften hängde, men det syntes inte.
Jag mådde rätt bra faktiskt.
Sen började helvetet. Bedövningssprutorna håller i ungefär en timme och det är såklart efter de slutat värka som smärtorna börjar. 

Fyfan säger jag bara. Tänk er en fruktansvärd tandvärk... gånger 50. Det gjorde ondare än någonting annat jag varit med om. Jag grät hela vägen hem från Luleå till Piteå non stop. Det rann enormt mycket blod över hela tröjan och byxorna och jag kunde inte hejda det. Jag kunde varken spotta eller svälja på grund av smärtorna så blodet samlades i munnen tills det rann över. 

Vi var hemma kring fem men det är inte förrän nu jag har kunnat hantera smärtorna eller ens kunnat svälja.

Så jävla sjukt. Det känns som att hela vägen hem och från det att jag var hemma tills jag fick ta smärtstillande är någonting jag drömt. Det var som att jag var i en bubbla. 


Längtar redan till käkoperationen.


Detta inlägg är inte ens värt en bild. 


Sista bilden på mig utan tandställning. Tagen 18 november 2011.

Ibland älskar jag verkligen att jag hållit igång en och samma blogg så pass länge som jag faktiskt gjort för då sparas verkligen allt. Minnen, bilder, tankar osv. Ett utdrag ur bloggen natten den 17 november:

"Imorgon hade jag tänkt fixa mig lite faktiskt, kul va? Har ju liksom varit äckling så länge jag kan minnas nu. PLUS att jag ska sätta in tandställningen imorgon så ska ta några fina, ej fejkade, skrattbilder innan. Ska le asmycket, fan 3 år tills jag får se tänderna igen. Satan så sjukt det låter."


Japp, satan så sjukt det lät. Och nu är den långa tiden snart över. Skrämmande hur fort tiden går ändå. I dagsläget har jag haft tandställningen i "bara" lite över två år, men nu har jag ju en operation som väntar och sedan tandställning 6 månader till efter det. Så det är en bit kvar, men första steget tar jag imorgon.


Åker upp till Sunderbyn tidigt imorgon där först röntgen väntar, för att se hur mina visdomständer ligger, sedan ska förhoppningsvis alla (alternativt två beroende på vad röntgen visar) dras ut. 

Önska mig¨lycka till, så uppdaterar jag då jag är hemma och klar i skallen.

Äntligen frisk! Fast ni har ju inte ens vetat om att jag varit sjuk på grund av min dååååliga uppdatering här! Hehe. 

Blev i alla fall sjuk i fredags på jobbet och sedan dess har jag verkligen kurerat mig. Aldrig blivit frisk så här fort.
Jag har knappt varit ute och när jag har varit tvungen så har jag klätt mig för hela släkten. Täckisar, mössa, vantar, halsduk, vinterjacka, ullsockar, stickade tröjor och hela köret, trots att jag bara skulle vara ute en snabbis. 
Jag har sovit. Massor. Minst 10 timmar varje natt och en PN mitt på dagen. 
Jag har druckit te, knarkat Strepsils, och ätit rå honung, som förövrigt var disgusting. 
Jag har även ökat mitt kaloriintag under tre dagar för att immunförsvaret skulle kunna jobba på. Det är verkligen viktigt att äta bra och mycket då man är sjuk. Jag ökade inte med så mycket, bara ca. 200 kcal, men ändå. 

Jag gjorde verkigen allt man ska göra, och tack vare det blev jag faktiskt frisk på 4 dagar. Är inte det helt fantastiskt?

Nu ska jag ta en vilodag idag också, men imorgon ska jag försöka mig på lite lättare styrke.. exempelvis axlar och triceps, eller liknande.. inte ben med andra ord. Haha.


Hej!
Ligger på jobbet och kan inte sova. Många tankar snurrar omkring. Vissa trevligare än de andra.

Tidigare idag åkte jag in för ett rygg- och axelpass, men efter endast 5 övningar blev jag plötsligt så illamående och yr att jag blev tvungen att avbryta. Åkte hem, käkade en halvtimme innan min egentliga ätarlucka och vilade tills det blev bättre.
Kebabsallad till middag, pizza för pappas del.
Efter middagen fixade vi lite i mitt rum, skruvade och spikade och planerade. Ska visa er mitt rum då jag är nöjd!
Sen drog jag på jobb där det blivit filmtittandes och nu sängen. 500g kvarg till kvällsfika. Går ner lättare och lättare för varje gång. Jag har upptäckt att jag behöver lite extra tid på mig att äta det. För det är ju inte äckligt, utan bara mycket mat.
Dieten går förövrigt bra än så länge. Kanske ska göra pannkakorna på bilden imorgon??? Så jävla gott.

Men det var allt för idag. Vi hörs imorgon!



Fick till ett så galet jävla bra benpass idag. Var så jävla taggad efter två vilodagar och det märktes verkligen. För trots att jag knappt kunde stå, så fortsatte jag ändå. 


Mitt pass idag:

Breda knäböj 90°
Uppvärmningsset med stång 10-15 x3
9 reps 40kg
8 reps 40kg
6 reps 40kg
8 reps 35kg

Smal benpress >90°
Uppvärmningsset 10 reps 100kg
8 reps 120kg
7 reps 120kg
6 reps 120kg
9 reps 110kg

Utfall i smith med ena benet uppe på en "pall"
Uppvärmningsset 15 reps 3kg
8 reps 15kg
6 reps 15kg
5 reps 15kg
7 reps 13kg

Benspark framsida lår
7 reps 40kg
6 reps 40kg
8 reps 35kg
6 reps 35kg

Lårspark (står ej i kg)
7 reps 6 "enheter" 
5 reps 6 "enheter"
8 reps 5 enheter
6 reps 5 enheter

Smala, djupa knäböj med en platta under hälen och stången på framsida axlar.
6-10 reps x3set ca.15kg
Har ingen aning om hur många eller i vilken ordning, var så trött.



Det jag fokuserar på nu är att försöka höja i knäböjen nu när jag äntligen fått in tekniken. Känns himla bra iaf. Det viktigaste är ju att köra tills man inte orkar mer, oavsett vikt. Kanske låter töntigt men jag bryr mig inte om vad andra tar eller var andra tycker om vad jag tar. Jag skämms inte och den enda jag faktiskt tävlar mot är ju mig själv! Och jag är stolt.

Efter passet klunkade jag mina aminosyror och tryckte en hel kvarg på 500 g. Ska börja äta mer kvarg, så jävla bra mat alltså! 60g bara sådär! Eller det var väl inte "bara sådär", var verkligen tvungen att pressa, men ändå. Hehe.


 
Ett liten mellanmål innan träning. Om ni undrar varför keson ser lite konstig ut (ser ut som popcorn nästan??) så beror det på att jag alltid tar ut osten, sätter den i en sil och spolar kallvatten på den. Tycker nämligen inte om det där "mjölkiga" som osten ligger i! Hehe. 

Annars då? Gått på stan med Anna och Lise idag. Sedan gick jag även med mamma en stund då hon slutat. Köpte ingenting, får inte för att det är så nära jul. Mamma påstår att det är "tråkigt" om jag köper någinting själv innan. Haha åååh, lejd. 

Hade väl tänkt berätta hur det gick på yogan igår också, meeeen det tar vi sen. Behöver lite mer tid till det. 

Nu ska jag fortsätta käka, vi hööörs.

Förlåt för dålig bild, men hann inte fixa någon bättre. Har nämligen brottom, ska på mitt livs första riktiga yogalektion. Är nervös men sååå jävla glad och förväntansfull. Ska bli så roligt!!
Vi hörs sen
 


Jag har tyvärr ingen bild på maten vi gjorde igår, men det var nog bara bra.. var inte direkt någon fröjd för ögat. 
Men gott var det. 

Du behöver:
ca. 900g kyckling
2 paket parma skinka /prosciutto
2 burkar toltorkade tomater - creme från Zeta
1 paket fetaost med lägre fetthalt

Potatis


Först börjar man med att tina kycklingen. Är det stora filéer så kan man dela dem till två, mindre filéer. Skär sedan ett djupt snitt i varje bit.
Krossa fetaosten och stoppa sedan lite i varje kycklingfilé. Lämna en bit av snittet tomt, så du inte stoppar osten i hela. För sen ska tomatcremen också in i kycklingen. Stoppa in så mycket som det går, men det gör ingenting om det blir över lite.
Rulla sedan två skivor av parmaskinkan runt filéen och sätt dem i en ugnsäker form. Om du är klar med allt men fortfarande har kvar tomatcreme, då kan man - om man vill (inte nödvändigtvis) stoppa lite på skinkan också. 

In i ugnen på 200 grader i ca. 45 minuter. 

Servera med potatis.

En portion - 2 smala filéer och tre medelstora potatisar:
ca. 500 kcal
61g protein
24g fett
79g kolhydrater

Vill man äta mindre kolhydrater så är det ju bara att cutta ner på potatisen. Själva kycklingen innehåller nästan inte kolisar alls. 


 
Fin dag jamen nanting. Suttit och verkligen bara njutit i soffan hela dagen. Tänkte gå upp tidigare imorse och fara och träna, men mitt huvud var inte okej, så jag tog en ipren och stannade hemma. 
Nu har jag käkat rester från igår, som ni förövrigt ska få recept på snart. Det var veeeerrrry tasty. 
SES

Känner verkligen av i kroppen att jag varit aktiv både igår och hela dagen idag. Började dagen med att gå ut och skotta i 40minuter, sedan gick jag till ICA, handlade och gick hem. Sen då jag kom hem städade jag i över en timme, innan mamma kom. Huvudet är med, men kroppen känns väldigt öm. Men på ett bra sätt såklart!
Nu är maten i ugnen och det luktar ljuvligt. Om det smakar bra ska ni självklart få receptet sen!

Jag veeeet att jag uppdaterar sent, men jag har en grym ursäkt denna gång: bilen startade inte påväg från gymmet. Kul va?
Körde axlar och triceps sjuuukt aktivt och duschade på typ fem min, så jag skulle hinna hem och äta innan 23. Satte mig i bilen 22.36.. och så startar jävlen inte.
Så mamma och pappa fick komma och dra hem den. Så jag var inte hemma förrän halv tolv. Ååååh fan sur jag blev. Käkade två ägg och två hårdbröd, sen fick det duga.
Nu är jag dock gladare, det gör ju liksom ingenting för fastan att jag ökar ätartiden med en timme en gång. Så det är bara köra igen imorgon. Men det går i alla fall bra. Inte alls hungrug på morgon! Gutgut. 

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är jag leeedig, skööööööönt!

Juste, jag har ju helt glömt bort att visa er grejerna från gymgrossisten. Då jag beställde grejerna skrev jag ett inlägg om det och om vad jag beställt och varför, men jag tänkte ju att jag skulle visa er då jag fick hem det också. Som jag har skrivit förut så älskar jag gymgrossisten, de har sjukt bra och stort sortiment, sen är de extremt snabba på att leverera grejerna också! Tumme upp.

Hur som helst, detta är då allt. Ska berätta lite mer utförligt efter jag provat allting. Har bara provat aminosyrorna och PWO:t hittills och än så länge känns det brao.

Meeen, nu- back to work. Vi hörs då jag kommer hem!

Goddag! (Anledningen att rubriken heter "morgonpromenad" är just att det är morgon för mig och att jag promenerar innan mitt första mål!)
Måste säga att jag valde bästa dagen att GÅ från Hortlax till stan. Det snöar, blåser och är -11 grader, huvva. Meeeen, vad ska man göra? Det är bara att dra på sig ett smile (och en jävla massa kläder) och börja vandra.
Täckisar, filthalsduk, skinhandskar, vinterjacka, underställ och mössa blir dagens första outfit. Sen åker jag nämligen på jobb 14.30-20.30 och då är det minsann mjukisbyxor och en stor tjock kofta som gäller! Självklart mina nya, snygga mjukisar.. inte några gamla, gråa från intersport som man hade då man var lite yngre för att känna sig cool. Gansterbrallorna ligger lite i lä nu får man väl ändå säga.

Annars då? Sovit som en prinsessa inatt, alltså verkligen helt tungt. Så nu är jag utvilad och jag hoppas det håller i sig hela dagen och kvällen, så jag kan fara och träna efter jobbet. Har i alla fall med mitt PWO för säkerhetens skull. Ojojoj, vad skulle jag göra utan PWO? Loveit.

Nä nu måste jag klä mig och sedan börja röra på mig. Vi ses och hörs!
Dagarna flyter på som vanligt. Det enda annorlunda som hänt var i lördags då jag hämtade mina föräldrar och deras kompisar från en fest, då kvällen slutade med att vi alla följde med dem hem och käka varma mackor, haha. Annars är allt i sin ordning. Tränar och jobbar. Även tjuvstartat med dieten, orkade verkligen inte vänta längre! Drömmer mig bort gör jag också..
 

Dagen:
Nattjobb till 09.00 imorse
Åkte hem - Sov
Hämtade mamma från jobbet 12
Åkte hem - Sov
Vaknade 14.30
Åt
Städade
Slog in två julklappar
Åt middag
Såg julkalendern

Mycket sovande och trots det är jag sjukt trött. Nu sitter jag hemma i soffan och orkar inte göra ett skit. Nattjobb tär verkligen på en. 
Men jag är glad ändå, bara... trött.. som sagt!

Älskar julgranar, så mysigt och fint. 

Njuter av att vara hemma efter jobb sen 20.00 igårkväll. Är så trött att jag inte ens vet var jag ska ta vägen. Måste dock vara vaken en stund till, annars kommer jag vakna inatt och inte kunna somna om. Ska passa på att käka kvällsfika, dricka mina nya aminosyror ♥ och kanske även lite glögg. Det var det första jag gjorde då jag kom hem ikväll- satte mig i soffan och drack choklad/chili-glögg. Bästa kombon.

Orkar inte skriva nå mer, vi får höras imorgon då jag inte är så trött att jag glömmer bort vem jag är! Sounds good huh

Underhållning på hög nivå. Snygga, muskulösa män, träningstips och info om kosttillskott. Kan inte bli bättre. Ska läsa tills jag somnar. Godnatt hälsar jag från Liljan!

Mys med mamma framför julkalendern med massa glögg (och en sneakpeek från julgranen våran).
Ska alldeles strax börja rulla mot nattjobb på Liljan. Kommer inte komma hem på 24 timmar, så nu njuter jag så hårt som det bara går. Imorgon då jag slutar 09.00 ska jag fara hem till Patriks lägenhet och bara ta det lugnt, för sen 11.00 startar nästa pass till 20.00 på Opalen. Kommer bli tuuuungt, men det blir braa. 

Vi hörs senare ikväll!

Från mig till mig. Ni får se innehållet efter julkalendern! 

Hemsk uppdatering i helgen.

I lördags startade jag med jobb på Liljan 12.00-20.30. Vi var bland annat på tacobuffé som avrundades med sång och dans. Direkt jag slutade tog jag bilen till Videvägen där det blev nattjobb 20.30-08-15. Det var en rätt tung lördag må jag säga. Jobb i över 20 timmar sträck. 

Söndagen blev en riktig latdag, sov lite från och till, åt och pyntade julgranen med mamma. 
Sedan bar det återigen av till Videvägen för en natt till. 

Så idag har jag varit trött. Vaknade 06.00 efter bara ca 5 timmars sömn. Efter jobbet for jag hem och sov ett par timmar. Sedan for jag ääääntligen och träna. Jag har helt enkelt inte haft ork eller tid för det denna helg. Så det var skönt. 
När mamma slutade åkte vi förbi Patrik där jag fick äta snabbt och sedan åka in på ett kort pass på Liljan, 17-20. Följde på vatetngympan, vilket jag tycker är oerhört roligt, så det var ett bra pass!

Så har min helg sett ut, den har inte varit den roligaste, men jag trivs ändå så himla bra + att jag tjänar pengar, så det känns helt ok!


Nu sitter jag här hemma och käkar ägg. Startat lite lätt med periodiska fastan, så idag började jag käka efter gymmet, kring 15.30, vilket innebär att jag får äta till 23.30, vilket är typ nu. Så det blev perfekt! Ska borsta tänderna alldeles strax, sedan hoppar jag i säng. Trött nanting.