Sitter här hemma och funderar, fått lite nattinspiration, och fick lust att tipsa er om 10 bra och lite nyttigare saker att använda sig av! Enjoy.


1. Grönt te. Supergott och superbra för fettförbränningen. 



2. Starka kryddor som också ökar fettförbränningen. Denna gillar jag speciellt eftersom den inte smakar så jättejättemycket så kan man ha den till i princip allt. ÄLSKAR stark mat. Brukar krydda mina ägg med denna!



3. Lågkalori-lingonsylt. Hemma har vi alltid ätit mycket lingonsylt, så såg jag denna en gång och testade den. Då var den inte god, hade en konstig eftersmak och var väldigt sur, men tänkte ge den en chans. Nu kan jag inte äta vanlig sylt utan tycker att den är alldeles för söt och smakar som marmelad. Fy.



4. Bars. Finns ju hur många sorter som helst och är perfekta mellanmål då man exempelvis har bråttom. Gillar mest chokladbars, är en riktig chokladmänniska...



5. Pepsimax. Okej, inte nyttigt-nyttigt, men funkar asbra mot sötsuget, gör nog alla drycker med bara sötningsmedel i. Tackar Jens för att jag blivit beroende. Dock ska man ju alltid dricka vatten i första hand!



6. Grillkrydda. De flesta andra märken har olika sockerarter som en ingrediens, men inte Santa Maria, vilket är awsome då jag använder grillkrydda till a looooot.



7. Koncentrerad citronsaft. Självklart bättre och godare med färsk citron men.. Citron ökar då också fettförbränningen! Gör vattnet speciellt. Sen funkar det asbra på mig, hatar att dricka vatten då jag inte är törstig, men blandar jag i citron kan jag dricka hur mycket som helst, fråga mig inte varför...



8. Is. Perfekt för mig som alltid vill ha nåt i munnen (hehe), nämen, är alltid sugen och vill knapra på någonting, så utan min is en tråkig hemmakväll blir jag crazy. 



9. Bär av alla dess slag. Sjukt nyttiga och bra för hela kroppen. Superbär som de kallas av en anledning. Bra för immunförsvaret, hjärt- och kärlsjukdomar och dessutom förebygger det olika cancerformer och cancertumörer. Så om man vill hålla sig frisk ska man äta bär. Blåbär har ett sjukt högt  ORAC-värde (ett värde som mäter antioxidanthalten i livsmedel), ligger på hela 4400. En gurkas ligger på ca. 60...



10. Ägg. Finns inte så mycket att säga, bra och god mat. Går snabbt och är enkelt!




Hoppas ni tyckte att det var roligt att läsa och fick nåt bra tips! Godnatt
Tänkte berätta lite om gårdagen, hade körlektion 07-08, sen jobbade jag från 15 till 21, fast tog ut min friskvårdstimme så jag fick sluta en timme tidigare, skööönt. Så for jag och Anna på nodo och tog helg. Drack en Irish coffee och mös, sen gick vi på ica där jag köpte en Skyryoghurt, ååååå så gott!! Sen gick vi till badhusparken och satte oss i ett skepp och hade det trevligt. Så en väldigt lyckad dag det vill säga. Och ännu bättre att jag är ledig idag, så ikväll ska jag jävlat njuuuutaaaa!!


Haha, älskar fan att dom är så roliga på jobbet.


Fått en egen bild på anslagstavlan, yeeee




Skönt att ta helg efter en stressig dag med matlagning och matuppackning. Kläckde fan 20 ägg till middagen...













ahhaha, hittade en rolig lapp utan för ica.. alltså VA??! Vem far på det ens??


jaha, nu har blogg.se ändrats så kan inte lägga upp bilder från mobilen... great. 
Är för trött för att blogga seriöst, så ni får veta mer imorgon, men ni får en bild så länge!
Åh vad jag är trött, ska sova till lunch, ses!
Åååh, är äntligen bättre i högra halsmandeln, haft ont då jag ätit, svalt, pratat, vridit på huvudet och andas. Så ni kan väl tänka er vilken befrielse det är att det knappt känns längre! Känns som att jag varit sjuk i flera år, så ska väl skutta ner till gymmet då det är heeelt borta och då jag har tid. LÄNGTAR!! Så himla taggad, har liter med överskottsenergi på mig! Och juste, innan jag avrundar...tänkte bara tipsa er om den fantastiska produkt som ni ser på bilden nedan, duschade nyss och använde den då, och den är fockin awsome!!! Det är en skrubb från Clinique som alla borde testa, speciellt nu innan sommaren kommer med sina solstrålar. Hehe. Den är visserligen ganska dyr, men den håller sjukt länge och man känner verkligen skillnad, så lätt värt det. Man ska skrubba en gång i veckan, men vissa perioder skrubbar jag betydligt oftare och direkt efter blir huden len som en babyrumpa, seriöst. Sjukt fresh
Trots att mamma är sjuk gör hon pannkaka till mig som jag ska ta med på jobbet, tycker om henne ibland... Har även kommit igång riktigt bra med körteorin, äntligen!
Hade bara velat ligga kvar imorse, men körlektion väntar, så nu bär det iväg. Är fan ingen morgonmänniska alltså
Mår äntligen bättre efter lite powernaps, två middagar och två treo! Är dock uttorkad så häller i mig vatten och äter is. Aldrig smakat någonting godare. Seriöst, hur kan vatten vars så gott vissa gånger och så äckligt andra? Ibland kan man ju verkligen dricka huuuur mycket som helst, sen ibland vill man spy efter en klunk... eller, kanske bara är jag. Ska äta lite jordgubbar med grädde snart, sedan sova. Har körlektion klockan 7 imorgon, sen börjar jag jobba 15, så blir en lång dag imorgon. Menmen, pengarna är värt det! Hehhee
Haft ett migränanfall i 3 timmar nu, från det att jag kom hem. Varför ska livet jävlas med en då man mår som bäst? Var egentlig meningen att vi skulle träffas några tjejer ikväll, men lär inte bli för min del. Vet inte vad jag ska göra, mår så jävla dåligt. Aja orkar verkligen inte blogga, så ni får några bilder av dagen och 9 timmars jobb.
Som sagt blev det en fruktsallad till efterrätt ikväll. Sjukt god var den, exotisk eller ej! Jordgubbarna gjorde allt, lätt. Jaja, måste försöka sova nu, jobb klockan 7. Tur att jag trivs där och tycker det är jätteroligt, annars hade jag haft söndagsångest, men icke! Godnatt på er mina trogna (men få) läsare.
Har legat i badet med ljus och ansiktsmask och bara tagit det lugnt, är ju som sagt min Linda-dag idag tar hand om mig själv! Ska tvätta av mig snart, sedan bada fotbad med såpa, sen om jag hinner ska jag måla mina naglar i någon härlig, färgglad färg, och sist men inte minst ska jag göra en lite mer "exotisk" fruktsallad (hehe ;] ), se en film och bara njuta av mitt awsome, fockin life!!
Ligger kvar i sängen och läser ur Fredrik Pauluns "fitness och träning" och skriver ner anteckningar/tips/stödord i min forntida "Enjoy Your Life"-bok. Tyckte den passade bra! Så nu ska jag lära mig lite intressanta saker!
Nu har jag myst ner mig under mitt fluffiga täcke med mina fina gosingar. Hör regnet falla utanför mitt fönster och njuter av det sövande, underbara ljudet. Godnatt, hoppas ni haft en grym lördagkväll. Imorgon blir det en Linda-dag som är det perfekta sättet att avsluta en helg på! Tycker ni alla där ute också ska unna er det.
Följde med familjen till några vänner på kvarteret, där blev det mys framför grillen och sen mys framför en film. For till stan innan och skulle köpa massa gotta, men var duktig och valde att bara äta lite glass, känns mycket "nyttigare " än typ chips och sånt. Vi såg i alla fall 21 jump street, rekomenderar den starkt! Riktigt rolig och bra, så se den!
Duktig som jag var cyklade jag till stan och handlade mat och fruktsallad till ikväll. Efter det blev det Taco, sen mys i kvällssolen!








Överdriver inte alls med tacotema...





The Jeans . Rock Dreams



Tog en sovmorgon eftersom jag var vaken till halv tre igår.. vette fan vad jag gjorde? Typ spela spel på mobilen, haha whhhyyyy. Så steg upp halv 12, och sedan dess har jag legat ute i solen och pressat, beundrat sommarblommor och fått besök av en piga. Älskar fan sommaren. 
Dock kom det dismoln nyss, så då går jag in och passar på att göra bort det tråkiga för dagen - handla och städa.
Love life ändå, är så sjukt lycklig just nu. 

ps. ser ni så bra bilder min mobil tar ändå?? Sjukt, aldrig haft en mobil med bra kamera, så är typ helt blown away. 








Jobbade som sagt idag, i slutet på dan gick jag, min handledare och en brukare till stan där de fikade. Sedan tittade vi lite på rean i gallerian där jag lyckades få hem en kuvertväska och en klänning, visar det imorgon! Sen blev det en sövande bussresa hem dit rumstädning och skåprensning väntade. Hittade massa roliga, gamla saker (bland annat tavlan på sista bilden!) som jag sparade i en minnespärm, bra va? :D Efter 3 timmar fick det duga i alla fall. Åt middag, sen såg jag dessutom Sverige mot England och är riktigt besviken. Därför jag håller mig undan från sport tror jag. 1. Jag blir asstressad och mitt psyke klarar inte av det, blir illamående och jättesliten. 2. 80% av gångerna blir man ledsen och besviken. Jag tror helt ärligt att jag omedvetet håller mig undan för min egen skull, för jag vet att om jag följde ett lag så skulle jag kunna bli hur intresserad och beroende som helst! Jajaa, mina ögon orkar inte, så med det säger jag godnatt! Vi hörs imorgon.
Var det någon mer som såg och läste detta i tidningen idag??? Vet inte om det stått tidigare eller så, men måste bara få berätta hur sjukt kul jag tycker att det var! Hahahha, alltså seriöst vem orkar göra såhär?? Och vem kommer på det? Så jävla roliga människor, vill verkligen veta hur det gått till osv. Hoppas inte kronorna blir spårade, då förstörs allt det roliga. Visst, om man tänker att det är pengatvätt så låter det ju ganska grovt, och överdrivet med tanke på att det bara är några kronor. Tror inte precis de gjort låtsaskronor som täcker flera miljoner, utan det är nog endast några få. 

Ni måste ju hålla med mig om att det var sjukt påhittigt och roligt! Sitter och flinar här hemma över att någon orkat ta sig tid och kraft till att skapa detta. 



De två senaste kvällarna har jag bara tagit det lugnt och njutit. Har knarkat blåbärs-te, sett världens pinsammaste film aka Camp Rock, och struntat i att tvätta håret då jag duschat - därav det hopplösa fallet på sista bilden! Har med andra ord haft det underbart ensam här hemma. Men nu är jag uttråkad och har alldeles för mycket överskottsenergi så därför är det perfekt att jag börjar jobba imorgon! (Har intro men de tyckte att det skulle bli som en vanlig arbetsdag!) Så nu säger jag och mitt, konstigt nog, onormalt gosiga täcke!
Idag fyller min Jens 19 hela år, helt sjukt, med tanke på att jag så bra kommer ihåg då han fyllde 17. Fattar ni, 17 år?? Sjukt liten. Det var två år sen, och jag är så glad att jag fortfarande har honom. Även om dessa två år har varit kämpiga från och till, så har det varit de två bästa åren i mitt liv. Vi har hunnit med så mycket, och jag har så sjukt många, underbara minnen från dessa år. 
Inga ord kan beskriva hur jag känner för dig Jens, jag älskar dig av hela mitt hjärta, och jag tackar dig för alla gånger du hjälpt, stöttat och väglett mig. 

Du är min hjälte, älskade, finaste, bästaste, underbaraste Jens!
Bilder på min outfit som jag hade när vi var på studentfika och middag hos Johanna i Lördags!










Och så två bilder från förfesten innan vi drog ut på challenge på kvällen! Riktigt rolig kväll!!



sötisar
Godmorgon! Hur mår ni idag? Själv är jag lite stressad, har nämligen inte gjort klart alla skoluppgifter än.. visserligen är det meningen att vi går skola till imorn och då borde jag ha till imorgon på mig att göra det. Sen försöker jag fixa min låsta mobil, sen måste jag till stan eftersom Jens fyller år imorgon jävla dase, sen har jag manövertest idag 15.50.. Stressssiiiigt schema. 

Tycker halebops kundservice är riktigt bra faktiskt, man får svar väldigt fort och i alla fall jag har fått bra hjälp!



Alltså FUCK, bytte tydligen kod på mobilens simkort igår då jag var full, men fattade inte att mobilen var tvungen att startas om för att den nya koden skulle funka, så jag fortsatte ju använda den gamla koden hela kvällen.  Sen ikväll dog den pga för lite ström, sen då jag skulle starta den slog jens in min gamla kod två gånger, sen sa han att det inte funka och jag fatta ju inte varför eftersom jag inte trott att det hade gått att byta till den nya koden, så självklart tror jag att han bara råkat trycka någon siffra fel (två ggr i rad.. smart linda), så då slår jag också in min gamla kod... och så låser sig simkortet. Jävla dase. Får fixa detta imorgon, äckelkod. 
Man borde faktiskt få fler än 3 chanser på sig, jag menar, ingen random kan ändå gissa rätt på typ 5 försök. 

Lägger upp bilder + bloggar mer om lördagskvällen och denna kväll imorgon, hoppas det går bra. Ni får ett smakprov så länge:


Vimmelbild från challenge tagen från P-towns hemsida! Ser lite crazy ut men.
Vaknade klockan 11 med huvudvärk (bihålorna) för att jag är förkyld, så då gick jag ner, tog en alvedon, knarkade nässpray och somnade om på soffan. Så vaknade typ nu och hoppas på att jag mår bättre, ska ju ut ikväll så inte så kul om jag har ont i huvudet då. 

Före



Medan



Efter



elllleeeerrr
WOHO, idag tog min fina studenten!!! Fan vad sjukt, och nästa år är det min tur, ännu sjukare. Är i alla fall sjukt stolt över honom! Morgonen började med att jag gick ut och upptäckte att det var iskallt ute, typ rått och att jag bara hade tagit med mig sommarkläder till Jens. Så då for jag till stan och köpte kläder lite random. Det blev ett par beiga jeans och en gräddvit skjorta. Sen hade jag lite nya smycken också! Är faktiskt nöjd med köpet! Okej, tappade min röda tråd lite, så här får ni lite bilder från idag:










Charmiga dubbelhakor, men gillade bilden, var så glad!



sen tog ju min kusin också studenten!



Och min andra kusin till höger!








Tidigare idag var vi som sagt hos Pajala med klassen där vi åt gott och mös på.
På kvällen fick vi ihop rekordmånga av klasskamraterna till Jenny i hemmings, endast två borta tror jag! Vi grillade, pratade och några badade i poolen. Sjukt rolig kväll i alla fall för min del, hade verkligen askul! Underbar klass vi är. 





Far till Pajala med klassen och avslutar detta år. Nästan gått FÖR fort..
Igår var jag på balen med min finaste älskade Jens! Han var så himla stilig! Och alla var sjuukt fina!


Bild tagen av Johanna B!





Fräschat upp mig med solning, fotbad, toning och ansiktsmask. Välkommen Skönhetssömnen, godnatt!
Blev subban till lunch idag, muummaaaa.

Steg frivilligt upp och for till skolan en timme tidigare än vad jag egentligen behövde, allt för att göra klart de sista skolgrejerna! Typiskt mig att vara inne i jävlat sistasista minuten, hate myself. Menmen, är duktig och jobbar på hårt.



Saker att göra idag:

  • Prova balkläderna med Jens
  • Gå på vikariemöte för sommarjobbet
  • Gå på stan och uträtta ett antal ärenden
  • Sola
  • Plugga körkort och svenska C
  • Tvätta och klippa hårförlängningen, eventuellt provlocka den
  • Tona mitt hår
  • Gå till kommunen






Tänkte visa er vad jag fått i 18-års present!


De beiga har jag dock betalat själv från presentpengar!













Av Jens! Hohoho, passar bra nu till sommareeeeen




Kunde tydligen inte göra denna bild större?? Men ni ser väl på ett ungefär.






Sen fick jag en asdyr och riktigt bra mascara av Jens också, långa och särade fransar = great. Dessutom fick jag rätt mycket pengar, och jag är sjuuuukt nöjd. TACK ALLA.
Jag och Jens sitter barnvakt åt Elizabeth, she's crazy!!