Hahahahaha, hände just en av livets roligaste saker... jag stod i köket med mamma då jag plötsligt ser några pojkar utanför vårat fönster. Såklart så springer en av dem fram till ytterdörren och ringer på. Jag väntar till nästa gång de kommer, drar på mig masken på bilden och ställer mig vid dörren. När jag ser en skugga komma mot mig så rycker jag i handtaget och sliter upp dörren. Först hör man killen skrika bara för att han inte var beredd på att jag skulle öppna, sen ser han mig med masken och börjar jävlat galltjuta. Innan han rusar iväg utan att vända sig om så får jag se det roligaste ansiktsuttrycket någonsin. Jag och mamma dog av skratt, skadeglädje på hög nivå. Den där 7 åriga pojken kommer nog aldrig över det.

Vi har ingen lärare så ni förstår nog vad vi gör. Inte jobbar i alla fall...
Senare idag så ska vi ta skolkort, så för att försäkra oss om att vi är heta så har vi tagit lite bilder.
Tog dock de fvå första bilderna av Regina så jag skulle slippa ta likadana!





Yaaaaaayyyy, skolkoooorrttt




Tandlös




fjorrolinda



Grymt skönt pass på korpen idag. Blev ju sjuk för mer än en vecka sen så har inte tränat på aslänge. Hoppas jag håller mig frisk så jag kan ta ett seriöst tag i träningen nu. 

Nu ska jag kolla vad fan man ska ha för kläder på sig imorgon på skolkortet. Jobbigt att man måste vara fin... Sedan ska jag plugga och sist men inte minst läsa en spännande bok. Kul liv. 




Anlednignen till varför jag var
tvungen att springa till bussen imorse:




Kom hem från Anna för ungefär en timme sedan, duchade precis min kropp och mitt ansikte. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka må så gott jag kan. Ska även slå på "Utanpå" för att få somna glad! 






Kom hem från skolan kvart i 5. Har hunnit plugga pyttelite, men känner att jag bara vill lägga mig och sova. Ska fara till Anna ikväll, vi ska mysa, prata och plugga (det sistnämnda lär inte bli..). Känns nödvändigt att hänga med henne i alla fall, behöver nog det! Nu står det mat på bordet, BYE









Igår såg som sagt jag, Anna och Matilda "Jag saknar dig" på bio, sedan for jag till Jens. Grymt mysig kväll. Var varmt som fan också! Filmen var hyffsad, gode sorglig och så. Ganska rolig också, bara för att man kände igen så många. Haha, så fult





Har fina vänner...







Söt tandlös flicka







Nu ska jag och Jens äta, sen fara på kalas hos hans mamma. Hehe. Blir bjudna på äppelpaj, muuuuuuuuuuuums


Tänkte bara visa er vad som följde med mig till Hortlax igår! 







Nya höst- och vinterskor! Love em', for real





Ikväll bär det av till stan för att se bio med Mattan och Annis. Helt perfekt!
haha, fan vad roligt. Klickade runt på youtube för att hitta någon låt son jag ville höra medan jag städade, sen kommer Declan Galbraith upp på skärmen. Lyssnade på han ASMYCKET förut och var verkligen förälskad i honom. Fantiserade hela tiden om att han skulle bli kär i mig. Hahahaha, så jävla fult. Men kan ju inte klandra mig själv, han var ju fan übersöt och hade en grym röst. På den gamla, goda tiden åtminstone! Får massa flashbacks när jag lyssnar på denna låt, kom ihåg att jag knappt kunde somna om jag inte lyssnade på den, var helt besatt. På riktigt. Hade lagt in den i mobilen när vi for till Thailand för att kunna lyssna på den tills jag somna. Och det var liksom bara 3 år sen? Crazy bitch


ooooohhhh, har shoppat lite idag! Underbara prylar dessutom <3 Ni får se sen :D:D:D:D:D
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, Jens ska fara och träna, vill verkligen också det, men är så jävla förkyld. Hade bara lätt förkylning i onsdags, typ snorig, hes, blev lätt anfådd, lite dålig i halsen. Sen tvingade Pajala mig att springa ute i typ 15 min, så nu är jag typ döende. Kan inte ens dricka te utan att det gör ont i halsen. Fan va sur jag är, vill inte vara sjuk längre. LESS.
Får se vad jag hittar på ikväll, när Jens är borta, kanske följer med ändå? Och går skitsakta på bandet. Fast känns som att jag bör ta det lugnt i ett halvår nu. Skit. 


Gurglade nyss med vodka. Mums. Sägs vara bra för halsen, att det dödar bakterierna. Var äckligt som fan i alla fall, trodde jag skulle spy, men mamma bara stod och skratta åt mig och sa "men du dricker ju sånt där rent från ansiktstvätt-flaskor" (PDOL & LK, smart va?) 

Nåja, idag lekte vi med 1: orna, tänkte ta smygkort när dom var som fulast men fick inte för Ruttan. "Alla måste vara över 18 och godkänna det, annars så måste vi ha föräldrarnas tillåtelse" vaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Skolan. 
Dessutom fick vi våran första läxa idag i Psykologi. Den är redan klar, blev 2 A4-papper. Man skulle skriva om sig själv typ "Vem är jag?" Allt som påverkat en och gjort den till den man är. Personal stuff, or something like that. 

Nu ska jag ta ett enormt kliv in i duschen, sen lägga mig i sängen och läsa om lite fascinerande saker i psykologiboken. Typ om drömmar och sånt. Seriöst asintressant. Älskar att jag valde Omvårdnads och får ha så roliga karaktärsämnen. 

Imorgon slutar vi 20 i ett, grymt skönt! Om jag har lika ont  halsen då som jag har nu så ska jag ta ett lugnt gympass senare på kvällen, annars tar jag ett hårt. Kanske går hem också. Om anna vill gå med mig :D Jaja, nu ska jag prioritera duschen, BYE





Snela annis, va med mig


Det var meningen att jag skulle fara sent till Jens ikväll för att han skulle slippa att plugga när jag var här. Men nu sitter han och gör tester ändå, så nu hinner vi inte se någon film eller mysa eller nå. Kul kväll. Fan vad arg jag är... 


Blev lite svårt att äta idag, drog nämligen ut en tand efter skolan. Ett tecken på att rälsen snart placeras in i min mun. Kommer bli så sjukt gorgeous. Blöder fortfarande också, efter ca. 3 timmar. Tog en ipren mot smärtan, är en riktig tuffing, härdar jämt. Alltså, det gör ju inte ont när dom drar, utan bara sprutan i gommen och smärtan som kommer när bedövningen slutar värka (som de flesta vet), men tycker det är så förbannat konstigt att man inte känner någonting när dom drar tanden med en tång, så hårt att man inte orkar hålla huvudet stilla. Tycker det är så konstigt att det blir obehagligt.. Jaja, kolla så jävla sjuk jag ser ut. Madhouse hemma nu...






Skoja, det var bara jag som nös... Seriöst, jag gjorde det. 






HÄR är min fina mun






Och några bilder på min outfit idag!
















Om typ två timmar ska vi samla klassen och planera vad vi ska göra på onsdag när vi ska nolla 1:orna. Hoppas dom kommer skämmas som fan.
har precis målat naglarna klart, så ska lägga mig och se en film, vid namn Rio, tills det torkat! Gute nacht !!!





Nu har jag handlat jävlat allt till skolstarten. Kalender, pennor, sudd, stift, häftapparat, pennfodral, block och gem. Vet, Geek som fan. Nu ska jag fixa schemat och sen äta parisare till middag. Seriöst, hur gott är inte parisare? Typ galet. Love it. Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt, försöka somna tidigt, läsa, se en film och tagga till den första riktiga lektionen för iår- Individuella, Biologi, klockan 09.20 imorgon! Var inställd på att vara själv från klassen på den lektionen, sen säger Anna att vi har samma schema. Tänker att hon är trög eftersom hela klassen har samma, förutom individuella då. Men sen visar det sig att vi har exakt samma schema. Så utan att prata med varandra så har vi båda valt Biologi! Skööööööööööööööööööööönt, blev sjukt glad. 


juste, lovade att ni skulle få se en bild på min otroligt snygga pizza som jag gjorde igår, såååå... här är den;



Före





Efter





blicken från mamma...hahaah

Inte alls trött idag! Skönt! Nu ska jag och Jens gå och äta frukost och sedan bär det iväg till årets, allra första skoldag. Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay. 





Gjorde världens finaste pizza idag, formad som ett hjärta, haha. Ni ska få se imorn, seriöst skitfin. Nu ska jag och Jens lägga oss och se Pirates klart eftersom den vi ladda ner först var fuckad. Ska försöka somna innan halv 1 eftersom jag vill vara hyffsad pigg på första skoldagen för detta år! Tänk att jag redan börjar 2:an, sjuuukt. Känns som om vi börja 1:an för någon månad sen bara... Jaja, såhär ser mitt schema ut i dagsläget i alla fall. Dålig bild men. 



Så, nu har jag skalat potatisar och skurit dom, mamma har gjort pepparsås och marinerat köttet, så snart blir det grillning med Anna och Patrik! Mys.  








TJA. Nu har jag och Jens käkat hemmagjorda burgare. Tidigare ikväll (klockan 7, för att vara exakt) for jag till Mattias lägenhet i stan och hängde med Regina, JennyN, Anna och Frida. Var otroligt trevligt. Dom fikade, vi gick ut en liten sväng, såg film och pratade. 

Nu ska jag försöka njuta av sista helgen innan skolan! Så har inte tid att sitta vid datorn, BYE!




Shoppat lite idag också...






Tjaaaaaaaaaa. Kom nyss hem från korpen. Eller jaa...vi har hunnit duscha också!

Ni ska veta hur fult det var, hade precis gjort ett set klart, så satt ner och vilade. Sen tittar jag omkring i spegeln rakt framför mig, sen ser jag helt plötsligt ett ansikte speglar sig bakom dörren där man kommer in. Jag tittar bak och ser en kille stå med en mobil mot örat, han vinkar åt mig för att bli insläppt. Självklart går jag dit och öppnar dörren, han säger att han tappat en sak och tar upp en röd grej från golvet nära dörren. Sen när jag är påväg att stänga dörren så tar han fast mig, kramar mig, pussar mig på kinden och säger "tack så mycket"och låter verkligen tacksam. Blev så sjukt chockad, fatta ingenting. Sen hör jag mig själv säga "hihi, de e luuugt.." Hahahaha, VA?? Så jävla fult. Varför sa jag så? Ojojoj..

Hur som helst så vill jag ha mat nu, är ashungrig,argh. Innan korpen så solade vi på SunTan, grymt skönt, hade dock druckit kaffe precis före så somnade inte denna gång! Typ första gången jag lyckas hålla mig vaken. Det är alltid så skönt att sola tycker jag, därför jag somnar. Dock sjukt obehagligt när man halvvaknar av pipen sen blir det helt plötsligt kallt och mörkt, men man fattar inte varför. Bara jag som tycker det är grymt läskigt? haha, kanske. Jaja, nu ska jag gå och äta, sen se nyaste Pirates, ha sex och sova. Såååå godnatt dudes








lik min motivation, funkar jävligt bra




Kom nyss hem från stan. Patrik hittade ingenting, men det gjorde jag. Hehehe. Här är mina köp från idag:


¨
Tack Micaela som tipsade mig om dom här!





Och en lite tunnare huvtröja, hur skön som helst.





heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. 

långtråkigt har jag haft ikväll. haha-haha-ha-h. Fyndig, jag vet. 

Haft ont  i huvudet hela jävla dagen, seriöst. Fuck it. Nu ska jag duscha (kroppen, inte håret, vill inte vara skinhead när jag är 40 för att jag tvättat mitt hår varje dag), sedan ska jag lägga mig. Håller på att somna nu, galet. Dock lika bra eftersom jag ska upp typ 10 imorgon :(  Ska nämligen med Patrik på stan och shoppa lite (ja, han är otroligt nog hetero), fast får inte handla onödiga skitsaker... är ju som sagt rätt pank. Har dessutom lagt undan 5000 för utlandsesan om 7 månader så har inte så mycket kvar i kassan min! Ska försöka sälja min vespa innan vi far dock. Om någon är sugen så har jag en fin, hel och fräsch moped! Just tellin' ya.  



Hörs imorgon!!!

Steg precis upp, mår illa och är grymt trött. Sov inge bra inatt, dessutom vaknade jag halv 10, låg vaken till 12 och somnade om till halv 1. Är sjukt hugrig..ska gå ner och äta nu tror jag!
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Måste handla och laga mat, men sedan blir det väl förmodligen att se film hela kvällen och somna tidigt. Skulle vilja fara och sola, men vet inte. Känner mig riktigt nere idag, tack pms. 

"Det är ofta de psykiska symptomen som dominerar vid PMS. Stämningsläget förändras i riktning mot nedstämdhet och kvinnan blir känslomässigt instabil. Det gäller allt mellan "att känna sig olycklig" (vara dysforisk) och verklig depression. Däremellan ligger tendens att bli irriterad, orolig och aggressiv." 

Allt stämmer in på mig..yaaaaaaaaaaayy. 




Såg klart Burlesque med mamma för ett tag sen. Säkert 5 gången jag ser den. Kan inte hjälpa det, tycker den är så sjukt bra. Inte bara handlingen, utan älskar verkligen musiken, dansen osv. Vi gick ju förbi ett ställe i Estland som hette just "Burlesque", ville verkligen gå in där, men vi passerade bara. Dessutom vet man ju inte om det är typ åldersgräns med tanke på att dom förstört själva grejen med Burlesque genom att ha massa skit. För det är ju vad dom flesta gjort nu. Dom har bytt ut bra sång, dans och underhållning (med lite utmanande kläder och rörelser) mot strippor. Vad är grejen liksom? 

"Burlesk var en form av varietéunderhållning med bland annat sketcher och dansnummer, ofta satirisk och häcklande överklassen, som blev populär på andra hälften av 1800-talet. En av de kännetecknande ingredienserna var vågad klädsel med fokus på kvinnokroppen och skämt med sexuella anspelningar.

Burlesk har återuppväckts i modern tid med fokus på glamuorös striptease."



Läste dessutom precis på en hemsida som skulle vara som "burlesk" och där stod det bland annat såhär :

"Boka till svensexan/möhippan och övriga festligheter där du vill bjuda dina gäster på en unik upplevelse. Det bjuds på en äkta KLASSISK striptease (40-50 tal). 

Du kan välja mellan dessa nummer:

- "White Show" som är en glittrigt vit dröm där kostymen flitigt visas upp del för del ända in på bara skinnet. Det är en långsam och glamourös strip som du sent kommer glömma."


Tråkigt att nutiden är så jävla äcklig.





Kom hem från Jens för en stund sen, grymt skönt för mina stela och ömma muskler att cykla en halvtimme. Ganska nöjd över att jag nästan klarade av att cykla hela mördarbacken upp trots att jag är sjuk! HEHE. Snart blir det middag, bulgur och kassler! Efter det ska jag städa mitt rum lite och ladda ner en mammavänlig film. Patrik ska nämligen se fotboll med några kompisar nere i TV-rummet så mamma ska se film med mig i mitt rum! Mysigt :D 

Nu har jag och Jens börjat kolla seriöst på resor. Vi vill helst till Grekland. Om vi inte hittar någon perfekt resa dit så tar vi det bästa vi hittar till något annat ställe, t.ex. Bulgarien eller Spanien. Vill helst ha all inclusive så man slipper tänka på matpengengar, skulle vara otroligt skönt. Dessutom tjänar man ju på det om man bara är där en vecka, för då åker man nog inte runt så mycket och är oftast vid hotellet. Menmen, längtar som fan och skiter faktiskt i var det blir, för kommer ha så sjukt roligt hur som helst!!! 

Har jag förresten sagt att jag fått tillbaka min kamera nu? Äntligen :D Hel och fin!  Min nästa önskan är att få en bra, men liten, bärbar dator! Skickar ett mail till jultomten (bara 4 månader kvar). 

HEJDÅ.



Trött tjej
Snart ska jag och Jens lägga oss med våra trötta muskler. Ikväll var första gången på ca. 2 månader som vi gymmade. Var otroligt skönt att börja om. Börjar dock ångra att jag körde med samma vikter nu som jag körde med när jag tränade som mest, kommer ha en äcklig träningsvärk på onsdag. Hur som helst så badade jag nyss fötterna i såpa, så ska gå och hälla ut vattnet nu. Direkt efter det blir det att sätta på Entourage och hälla i sig lite Cocillana. Får i alla fall sova ljuvligt inatt med tanke på att jag körde ett så hårt pass på korpen och att jag ska förtära lite morfin. Godnatt! 






Hejhej. Idag så har det faktiskt varit rätt varmt. När jag vaknade så gick jag ut och solade en timme, sen gick jag och Jens till ICA och handlade. Efter det for han hem. Jag och mina föräldrar åt middag på altanen ikväll, det gick att sitta i linne till klockan 7.

Mår jättebra just nu även fast massa dåliga saker händer:
1. Jag är sjuk och hostar jättemycket.
2. Skolan börjar snart. Egentligen så är det inte jobbigt, men gruvar mig för tyska steg 4.
3. Jag har nageltrång. Nageltrånget varar även fast jag fotbadat i såpa två gånger per dag.
4. Sommaren är slut
5. Kommer inte ha råd att köpa höstkläder till höst. 

Menmen, detta får man ta. Nu ska jag bada fötterna i såpa igen, sedan ska jag packa och fixa lite. Klockan 9 ska jag försöka ta mig iväg mot Jens. Ska faktiskt cykla dit, duktigt, duktigt. Gick dessutom före frukost idag så är riktigt flitig med mitt nyttiga liv nu! Dock lite sugen...



Hejsan! Måste säga att även denna dag har varit ganska dryg. Jag och Jens kom hem vid 7. Vi for och handlade direkt, sen lagade vi en enkel middag som bestod av chorizo-korvar och sallad. Salladen gjorde jag på honungsmelon, vindruvor, lite granatäpple, salladsglad och gurka. Efter det så laddade jag ner en film medan jag målade naglarna och medan nagellacket skulle torka så såg jag filmen, smart, jag vet. Var verkligen tvungen att måla dom, gelenaglarna hade växt så pass långt ut på mina riktiga att det fan inte såg klokt ut. Tack Elin B som tipsade mig om en mörk färg så det skulle se bäst ut! Verkligen sjukt nöjd över att dom fortfarande sitter kvar. Jaja, när naglarna hade torkat hyffsat bra så åt jag vad som fanns kvar av granatäpplet. ÅÅÅÅÅÅÅ, vad det är gott. Smakar som söta lingon, eller typ som lingonsaft. Dessutom är dom superroliga att äta. Love it. Efter att ha sett halva filmen blev jag dock less, så fick ett uppdrag av Jens- att göra mackor åt honom medan han pluggade teori. Han åt 9 stycken. Well done. 

Nu blir det film med Jens snart, trots att han drygat i flera timmar!









Och detta gjorde älskling medan jag fick diska..











NU-TVÄTT

SEN-FEAST




Nu är äckelJens äntligen klar. Tog ju bara ca...8 timmar. Sen nu ska vi tydligen se film också och gissa vem som valt vilken. Jag är hungrig men får inte ta med fil in på rummet... Å vilken underbar och fantastisk pojkvän jag har. 


Dock är jag ändå glad att jag får ligga bredvid honom och mysa hela natten! 












Alltså nu har jag sett tråkiga serier på TV hela dagen. Är så sjukt uttråkad att jag skulle kunna spy. Jens pluggar teori på datorn så har seriöst ingenting att göra. Vi lär inte komma hem till mig förrän om flera timmar eftersom Jens måste plugga klart, övningsköra och sen måste vi hinna äta middag också. Satan vilken värdelös dag. 



Hej! Tänkte göra ett lite större blogginlägg tidigare igår kväll men då råkade jag och Jens somna vid klockan 9. Sen så vaknade vi vid två, jag var fortfarande trött, men det var inte Jens. Fick göra "lite saker" för honom så han skulle bli avslappnad och trött, men ingen av oss somnade ändå. Så nu ska vi se The Rebound istället! Godnatt!


Jens och jag sköter Erik och Sofias hund idag! Våran första promenad blev tidigt idag, vid 12 och nu ska vi ut igen!


Hejsan! Åt just en liten och nyttigare lunch eftersom jag började mitt nyttiga liv igår! Igårkväll for jag och Anna på hennes mammas, kompis stuga. Förra gången vi var där tog vi hand om en kattmamma och 5 ungar. Alla helt kritvita! Hur jävla äckligt fina som helst :D Denna gång var det bara en unge och mamman kvar. Precis som på förra besöket så hade vi sovkompisar hela natten. Kattungen (Bernard, Bernie) kröp alltid in under täcket och busade med ens fötter och ben, skisöt! Min gamla kamera suger så fick inte så många bra bilder, Anna har fler, men här är några i alla fall:





















Jens fick en barnpizza med kaninöron























Hejsan! Det blev en underbart god pizza-bolognese från Arbailllo. Nu blir det att försöka ladda ner nåt program där jag kan göra bilderna från i fredags och igår (tog dock inga förutom å mig och Jens) lite finare, typ effekter osv. Inget hightec! Någon som har något förslag? Inte photoshop dock, fungerar tydligen inte! 
Om jag hittar något program så kommer bilderna upp här ikväll, annars så gör jag det när jag kommer hem! Förlååååt för att jag är så seg... Senare ikväll blir det dundermys med massa gott eftersom det är min och Jens sista onyttiga dag! Är sjukt taggad 





TJA, hemma från Linus nu. Tack Markus Larsson som bjöd på taxi! Ändå grymt härlig kväll. Nu ska jag steka hamburgare och softa hos Jens! 



Måste säga att gårkvällen var sjukt grym. Tänk att se Håkan Hellström med sin bästa vän och pojkvän, helt magiskt. Att det dessutom blev så känslosamt där på slutet av Håkan gjorde ju inte saken sämre! Bilderna kommer förhoppningsvis imorgon!




Nu ska vi dra till Lajnus!
Jag ikväll!




Just nu står vi längst fram vid scenen och ser Håkan Hellström göra entré! Jealous?




Tja vaknade typ nyss. Helt sjukt, hade ju ställt väckaren på 09.00 för att stiga upp och fara till stan. Tänkte följa Jens och ta bort gipset och sedan träffa Johanna (kusinen) medan jag var där! Problemet var bara att när jag la mig i sängen kring 2 så kunde jag inte somna även fast jag var trött. Låg vaken till 6 då mamma steg upp, gick ner till henne osv. Hon sa att jag inte skulle fara till stan imorgon utan sova istället, så jag gick och la mig igen, läste till 7 och somnade. Blir jättestressad när jag vet att jag måste sova, men inte kan. Hatar det, får ångest och börjar gråta asmycket...hhahaha. Lol.

Nu ska jag fara till Jens för att börja fixa mig till LK ikväll! GRYMT. Vi får skjuts dit av Annas mor och sedan hämtning av min modre. Känns skönt att slippa tänka på skjuts hem osv när man ska dricka! 

Hoppas någon mer ska dit! 



Orkade inte städa ikväll! Och inte heller att ta kort med min skitkamera. Det enda jag har gjort ikväll är att sortera bilder på datorn, har tagit typ 2 timmar nu och då har jag inte ens rensat bilderna än. Blir nog inte att göra idag heller, får ta ett steg i taget med det där och rensa någon annan kväll! Nu hade jag tänkt ladda ner Mean Girls 2 medan jag går i duschen och sen blir det att lägga sig ner och somna till den! Puss godnatt på er!



Hejhej! Steg upp otroligt sent imorse, men det var ändå ingen sol och somnade sent igår. Fick dessutom veta att min kusin ligger på akuten, hon tuppa typ av osv så hon skulle stanna på lasarettet inatt. Kommer förmodligen få veta mer sen, typ varför osv! Tråkigt. Hoppas det inte är någonting allvarligt bara. Ganska fult imorse, jag fråga mamma om jag fick följa, sen sa hon bara "men vad ska du göra där", sen for hon. Yaaaaaaaaay. 

Jaja, blir tydligen att sova hemma själv kväll, Jens orkar inte följa med Så ska utnyttja tiden, typ ta ett bad tror jag, mysa, läsa, städa  bort lite sen igår osv. Se någon töntig film som jag aldrig får se när han är med! Hihi. Kanske göra något gott, typ fruktsallad eller milkshake. Mmmmmmm  Uppdaterar sen ikväll, ska försöka ta några kort med min gamla, jävla äckelkamera! Fattar inte att det kan ta så länge att reparera min nya, "Det tar tre veckor nu när det är så många som har semester" Jävla gaaaaaaaaaah. Miss it. Jaja, som sagt, uppdaterar ikväll! BYE

hejsan! Känner att det inte gav ett skit att städa mitt rum idag.. Precis när jag tagit bort det sista så stiger han in genom våran ytterdörr och skräpar ner. Oftast så klär han av sig alla kläder och kastar dom överallt, typ på mammas huvud och sånt. Hänger kaksongerna i lampor osv... Han är verkligen något som katten släpat in. Nämen seriöst, han skräpar ner som fan. Mitt rum såg helt perfekt ut innan han kom med sina chips och innan han "rufsa till sängen" så att säga. 
Hur som helst så har vi faktiskt månadsdag idag! Vi har inte gjort något speciellt, lagat mat medan familjen var på fotboll, sett romantisk komedi och nu ska vi se skräck-komedi.

Sen finns det faktiskt inte så mycket mer att tillägga, förutom att jag är glad just nu! :D Juste, köpte nyss biljetter till LK också! Så vi åker till Luleå på fredag! Längtar som fan till Håkan!!!
Nåjaaa, nu ska vi lägga oss och se filmen! Godnatt! :) Kul att folk fortfarande läser fast än jag var så inaktiv där ett tag. Puss!
Godmorgon! Tänkte egentligen sola hela dagen, men då fråga Patrik om vi skulle fara på Thai-Garden och äta lunchbuffé och det kunde jag knappast tacka nej till! Älskar att köpa saker (kan vara vad som helst, kläder, skor, mat osv), men hatar att slösa pengar... Dessutom är jag skyldig massa nu också, mamma 320 och Patrik 200. Antar att jag ska betala hans mat idag :( Tur att det är gott där i alla fall och att man får ta så mycket man vill. Ska fan snåla och sno hem maten... typ i en plastpåse eller nå..



4 juli - 20 juli 2011




Bröloppet



När både Sofia och hennes far kommer gående gråtandes mot Erik









Finklädd Elizabeth försöker prata i telefon






















Gelénaglarna som jag gjorde i Estland! Sitter kvar än!




Semestern






Färjan























Gammal Katedral





En speciell plats dit nygifta par går upp, hänger fast ett hänglås på räcket och kastar nyckeln i sjön som tecken på att deras kärlek är "evig"...typ!





Så jävla fin!





Efter första gången på en klubb, träffade vi två tyskar. Fick för första gången visa hur begåvad jag är!
Från vänster: Dennis (Sofias bror), tysk1, tysk2 och en galet full Jens.









Hahaha, en full Erik går med på nästan vad som helst




Pärnu
































myyyyyss

















Hej igen! Tänkte att jag kunde småblogga medan jag funderar på om jag ska ge upp den eller inte!

Ska ge er en uppdatering. Efter PDOL-helgen så har jag och Jens legat i sängen två hela dagar. Fredagen var väl sådär, såg inga artister eller så. På lördagen förfestade vi hos William M och for sedan in och såg en del av Maggios framträdande. Efter det mötte vi upp Jens och massa och såg Labyrint med dom. I slutet av kvällen gick jag, Anna och Jens och åt, sen träffade vi på Labyrint på området. Vi hängde med dom ett tag, det var sjukt gryyyymt. Jacco kom dock senare så han är bara med på andra bilden med Jens!






Fick credits för att jag gjorde L:et rätt väg även fast jag var tvungen att använda fel hand!


Det var allt om PDOL!

I slutet av inlägget kommer random bilder som jag inte visat på bloggen än!

Tänkte bara berätta att jag har bestämt mig för en lite rolig grej nu. Jag ska fan skaffa mig en vit iller när jag blir äldre. Typ då jag bott själv ett tag. Kostar ca 6000 på ett år med försäkringar och sånt skit, men vill verkligen ha en. Dom är ju så sjukt söta, som en liten katt. Har länge tänkt att jag skulle vilja ha en kattunge fast bara så länge den är sådär liten. Det är ju lite elakt, så varför inte en gullig iller istället????







RANDOMBILDER:


Såg Harry P på bio med Jens. Kändes sorgligt att det var sista filmen, att nånting man har vuxit upp med hela sitt liv bara tog slut sådär :( hehe






Jag och Jens såg 5 sräckfilmer och var onyttiga!








Min bror fyllde 19 och jag tvingade min mamma att ta fina kort på mig och Jens.


That's it! Nu ska jag se film med Jesse! Puss
(ps. bilderna från Estland kommer snart! Skäms över att jag inte lagt upp dom än)
(pss. nämde Jens 9 gånger i detta inlägg)