Sitter i min nya oäkta onepiece och skriver på författarporträttet. Varför är det så förbannat tråkig? Snart blir det äntligen att sova, längtat typ, haha. Hur kan jag vara så trött när jag sov en halvtimme på skolan och typ 2 timmar då jag kom hem? Gah, blir galen. Behöver verkligen ledigt från skolan NU, okej tre dagar till klarar jag nog..



En mysig sommardag med Anna för nåt år sedan!
Idag kom kläderna som jag köpte från england för ett tag sen, tänkte visa lite bilder på dem:












Svarta short som tydligen blev gråa tack vare blixten






hehehe, peter paaaaaan



Världens mysigaste tröja med världens mysigaste tyg, men det bästa är ändå....wait for it...



..att det är samma tyg inuti!!! Seriöst, how great? 






Sen så beställde ju Patrik hem lite saker också:

alltsåå...

Väldigt sent igårnatt skrev jag klart mitt arbete om utvecklingsstörning och autism. Har nu hara ett svenskaprov på torsdag, en uppsats på psykologin och ett författarporträtt som är de stora grejerna som är kvar. Annars är det bara lite småsaker som ska göras. Är lite stressad över att jag inte börjat packa än, jag menar, vi åker ju om precis en vecka. Ska försöka att packa så lite saker som möjlig, men har svårt för det, haha.
Skulle även vilja hinna träna ikväll, men vi får se hur det bli med det. 



LÄNGTAR SÅ JÄVLA MYCKET.

Idag fick jag veta att jag är antagen och utvald till NABO (praktikplatsen i Norge, Finland eller Danmark) tillsammans med Anna. FYFAN VAD ROLIGT. Seriöst, så otroligt kul och värdefull upplevelse. Det gjorde min dag.

Just nu sitter jag och skriver på omsorgsarbetet som ska vara kalrt idag! Kämpa på!

Har skrivit klart om autism nu, tog heeela dan, blev från 12 kopierade sidor till 6 med egna ord. Känns bra ändå. Nu ska jag gå och duscha, sen se om jag orkar börja skriva om utvecklingsstörning. Den delen är dock bara 7 kopierade sidor eftersom jag redan cuttat ner den texten, så lär inte ta lika länge precis. Menmen, vill ju komma i säng någon gång också, så om jag inte orkar ikväll så gör jag klart det på skolan imorgon. Kulkul när man slutar fyra. Man får sig för att man inte jobbade hårdare ibörjan. 

Tänker inte ni också så när det blir jobbigt och stressigt i slutet, typ "fan att jag såg den där filmen" eller "jag skulle ha skitit i facebook och bloggarna", sen nästa gång ni ska göra ett arbete så tänker ni på det i några sekunder, men sen slutar det ändå med att ni kollar facebook och bloggar och ser film när ni kommer hem? 
Hatar det, fattar inte hur man kan göra om samma misstag om och om igen. Lär man sig aldrig? Hur kan man vara så korkad? 

Som kompensation för det irriterande inlägget:



tja
Jag har nu gått igenom 19 A4-papper med textstorlek 11. Fast ändå är jag långt ifrån klar, imorgon ska en uppsats om utvecklingsstörning och autism vara inne och jag är stressad. Solen skiner och jag är bjuden på 20års "kalas" hos Simon, men ändå måste jag sitta inne och plugga hela dagen.

Har en uppsats, en redovisning och en kort uppgift om organ donation till måndag. Har ett svenskaprov på torsdag och ett engelslaprov nästa vecka. Innan lovet ska jag även hinna med en engelska boklogg (som är försenad), lite samhällsjobb, en psykologiuppsats och ett författarporträtt. Kommer fan plugga 10 dagar i sträck. 


Idag for Jens till stockholm för att se nån snubbe och festa, gissa om jag är avundsjuk.

Hur som helst så gick jag på en promenad i morse med min bästa vän. Promenaden blev i över en timme, grymt skönt. Har dock träningsvärk sen igår..
När jag kom hem åt jag mormors underbara köttsoppa med fläskfilé, sedan hoppade jag i duschen. Nu ska jag plugga (yyaaay...) eftersom jag har 7 arbeten kvar att göra innan jag far om 10 dagar. Läääängtaaaaar. 
Ikväll är vi bjudna på middag av Modigs, så det blir att mysa på där. 

Vi hörs väl senare hoppas jag! BYE





MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Är ÄNTLIGEN klar med biologi laborationraporten. Känns som att någonting lyftes från både mina axlar och mitt hjärta. Nu har jag bara 7 arbeten kvar tills jag far, fast kommer säkert få någonting mer nästa vecka också. 7 är väl ett bra tal? Alla sagor använder ju då det, så någonting måste det väl bringa.
Men det är bara att fortsätta jobba på, men innan det ska jag tigga massage av mamma (har så sjukt mycket träningsvärk i rygg, axlar och mage), sen ska jag på en prommis! SES





Idag efter skolan var jag på ansiktsbehandling på Parelle i stan. Kostade 620 kronor, men hade presentkort på 580! Det var verkligen superskönt, har inte varit så avslappnad på länge. Hoppas det ger resultat också, fast det ser jag ju inte förrän om några dagar.






Har varken pluggat eller städat rummet idag, kände att jag behövde en sån kväll också. Längtar massa till helgen och det är bara tisdag. Nu ska jag lägga mig i sängen och fundera ut hur jag ska orka resten av veckan. Vi ses!


klarar inte av sånt här




Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words if you really don't mean them when you say them,
What are words if they're only for good times, then they're torn
When it's love, yeah, you say them out loud, those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved just for me, and I know I'm meant o be where I am
and I'm gonna be s
tanding right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words if you really don't mean them when you say them
What are words if they're only for good times, then they're torn
When it's love, yeah, you say them out loud, those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Hörde att snön rasade från taket, gick ut och kollade hur mycket som lagt sig på gården. Sa tyst för mig själv, "äh, hänn tar ju bara 7 minuter!"
30 minuter senare sprang jag fortfarande fram och tillbaka med snöföraren full med is och väldigt hård, packad, snö. Fuuuuuuuuuuck. 



Yes, träningspass?
Frågan är ju dock varför han skottar i endast kalsonger? hmmmm
Nu har jag sett Burlesque för typ femte gången. Åh, så himla bra den är, haha, vill också vara där, seriöst. 

Nu ska jag ta en 10 minuters promenad för att få komma ut ur huset och få frisk luft. Säger godnatt!
Puss på er


Min archos har gått sönder. Jag som älskade att ta kort och redigera med den. FUCK LIFE. Varför händer alla små, irriterande saker mig? Visst, bränner inte ner hela Piteå, hamnar i koma eller råkar hugga ihjäl min familj... men dessa ilandsproblem som att saker går sönder och försvinner, det är så sjukt irriterande. Har tappat min norrbottensring, skärmen på min pad har som sagt gått sönder, har en asdålig mobil för att mina andra är borttappade i tyskland eller har fuktskador osv. Hatar detta. 
Är dessutom jättestressad. Har inte tränat på aslänge, tryckte nyss i mig 2200 kcal utöver mat, har asstökigt rum, vet inte var jag har mina saker och har jättemycket plugg i skolan. Har verkligen ingen ro och frid. 

Tror jag ska plugga klart, ladda ner en romanisk film, ta en kort, kort promenad för att rensa tankarna, duscha och sedan lägga mig ner, planera veckan och sova. Känns som att en sådan kväll behövs, får se om jag lyckas.






Något jag behöver:



Försov mig till 10 imorse, yay. Var dock klar på 5 minuter så det var ju bra. Nu ska jag skriva författarporträtt på svenskan, det suger.





Fin gästbloggare jag hade tidigare idag!

Nu är jag dock riktigt sur pårikt, var just klar med arbetet, sen klickar jag ner det från mailen utan att spara. HAHAHA FAAAAAAAAAAAN. Så fick börja om.







fan söt

Hej. Idag är jag sur. Wäää-wäää-wäää! Akta er!! Voff voff ;)

Nu har jag pluggat i 3 timmar. Det går riktigt bra! 





Men har hur mycket som helst kvar att göra, så det är bara att fortsätta! Tänkte dock pressa in ett joggingpass i schemat ikväll. Behöver det verkligen, varit en lat bulle hela veckan.
Varför är norrsken så fint? Var sjukt länge sen jag såg det nu, säkert närmare ett år. Det är verkligen vackert!















Efter en god middag blev det tre avsnitt av family guy, åh så bra!!!

Nu har vi sett ungefär halva filmen "Real Steel" och hittills har den faktiskt varit riktigt bra! Brukar inte tycka om de här sorters filmerna, typ robotar, action och tråkig humor, men denna var spännande. Det bästa är dock att den innehåller en fin berättelse. Hoppas den slutar bra!


Sjukt dålig bild men

Gjorde "frukost" på sängen till Jens. Hur snäll är inte jag?

Det kändes verkligen som att gårdagen var hur lång som helst, vilket dock var bra för jag ville verkligen inte att den skulle ta slut.

Efter Elizabeths kalas så kom vi hem och började rota i Jens och Ingers gamla grejor. Det blev en sen middag vid 11, som följdes av massa bra tv-tittandes. Somnade kring 4.
En väldigt, väldigt fin och underbar kväll var precis vad jag behövde!

Vaknade även imorse med söndagsångest innan jag insåg att det bara var lördag. Aldrig varit med om det förut, men gu sikken skön känsla!

Äntligen är det fredag. Sjukt efterlängtad.

På eftermiddagen var vi och firade en söt flicka som fyllde två år just idag. Lillalilla Elizabeth som inte är så liten längre..
Kom ihåg när hon föddes, men jag och Jens var inte tillsammans då, vi pratade bara.. Och nu är hon två år gammal. Sjukt hur fort tiden går. Hon har som en fin plats i mitt hjärta denna lilla tjej



Randombilder




Jens bild på en rätt nyfödd syster





Sitter och pluggar och äter färsk ananas, synd att det gör så himla ont i tungan, för det är så SJUKT gott. Blir galen. 



för tillfället... Varför har min alla hjärtans dag sugit så hårt? Hoppas kvällen bjuder på någonting roligare än vad det varit hittills.









Nu har jag precis duschat efter en jobbig joggingtur tidigare imorse. Frukosten blev två helt perfekt stekta ägg, mmmmm. Så nu ska jag med blött hår gå till bussen för att sedan spendera halva dagen i skolan. Yay. Ha en bra dag!



Hejhej! Varit sjukt trött hela kvällen. Åt just ett granatäpple (MUMMAAA) och nu ska jag göra klart lite läxa, sen sova! Om jag orkar ska jag upp tidigt imorgon och springa... brukar dock inte vara så duktig på att kliva upp på morgonen, så vi får se hur det går med det..haha-haha-haha.





Min bild





Internets bild



Lita aldrig på internet!!!! Så där många bär får man inte. fucking LIARS
Var och tog lite prover efter skolan, sen gick jag och mami på stan där jag hittade ett par superduperfina ballerinaskor! Bild på dem kommer senare! När vi kom hem så sov vi typ en halvtimme på soffan. När jag vakna var jag pigg och såg att det var varmare ute så tog en halvtimmes löprunda. Klockan sex hade mamma kusinträff+mammas syster, så Sara kom förbi en stund. Nu ska jag äta en apelsin och sedan duscha. Efter det blir det att lägga sig och läsa med mammsen (pappa är på jobb i storstan). Haft en mysig dag! Hoppas ni också haft det, puss på er, godnatt å de.
Som ni kanske ser, så har jag fixat en frågelåda på min bliggisch! Tack så mycket Regina för hjälpen! Så nu kan ni fråga någonting om ni vill!

Nu har jag läst massa i engelskaboken, väldigt skönt. 
Har ingenting roligt att skriva, så tänkte göra en liten lista!

1. Hur gammal är du om fem år? Lite mer än 22 år!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jens och mamma!
3. Hur lång är du? Mätte mig senast förra tisdagen och kan stolt säga 167,5cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Haha, jag kommer inte ihåg...hur kan man glömma sånt? Var säkert Peter Pan.




5. Vem ringde du senast?
Jens tror jag, igår.
6. Vem ringde dig senast? Mamma kanske? Låter rimligt..
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "och jag är lycklig över att jag har dig som bästavän!:)" av Anna, finisanna.


Bild tagen av Anna


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Smsar oftast, men tycker egentligen att det är skönare att ringa. Går fortare, inga missförstånd osv!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta i 13 år om precis två veckor!
10. När såg du senast din mamma? Sprang just 7 meter för att kunna säga "Nu".
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna (som choklaaaaad)
12. När vaknade du i dag? Först klockan 7 för att upptäcka att jag inte var skolfräsch, så somnade om till typ 1.
13. Vilken är din favoritjulsång? Tycker de flesta är ganska tråkiga faktiskt, men känns ändå skönt att lyssna på dem! Julkänslan ni vet.
14. Vilken är din favoritplats? Huummm. Vet inte, finns många platser som jag gillar att vara på, hos Jens mamma, mår så bra när jag är där, mysigt osv! Annars tycker jag om nästan alla ställen som är varma. Inget speciellt land, men älskar hotellrum. Trivs hemma och hos Anna och Matilda. Gillar också att vara i min mosters och hennes familjs stuga i Nurr.
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet faktiskt inte, hatar alla ställen som är kalla. 



16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ingen aning, men jag hoppas att jag har en fin pojkvän/man och kanske barn som jag bor utomlands med, och att jag har ett jobb som jag trivs väldigt bra med. Det är i alla fall min dröm!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Det mesta. Är ju som sagt rädd för typ allt.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Haha, när regina sjöng i matsalen och skar som fan. Det var festligt.
19. Hur stor är din säng? 200 lång och 120 bred, men har ju snedtak så den känns mindre. Ska dock kanske byta rum med min bror och då skulle jag vilja köpa en större!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär, men mina föräldrar har en bärbar som jag brukar använda ibland!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Väldigt olika.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre, men en använder jag som stöd för ryggen.
24. Vilka städer har du bott i? Äckelpiteå.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Eftersom jag för det mesta fryser så gillar jag tofflor, men på sommarn är det ju alltid mysigast att vara barfota!
26. Är du social? Jag vet faktiskt inte. När jag vill, skulle jag kanske svara!
27. Vilken är din favoritglass? Choklad, choklad och choklad! Eller vaniljglass.. med chokladbitar i. Den bästa blandningen är ju dock trippelchoklad, vanilj med chokladbitar och päron. MUMSSSS.  Eller BJs cookie dough och half baked.





28. Vilken är din favoritefterrätt?
Men guuu, vad svårt. Älskar ju det mesta. Men helst något med choklad. Haha, fetto.
30. Tycker du om kaffe? Försökte börja en gång för länge sedan, men upptäckte att jag inte alls mår bra av coffein i stora mångder.
31. Vad dricker du till frukost? Varierar mellan vatten och grönt te!
32. Sover du på någon särskild sida? Somnar nästan alltid på höger sida, alltså mot dörren, men jag ligger inte så särskilt länge..
33. Kan du spela poker? Försökte lära mig medan min bror hade pokerspel hemma, men det klickade liksom aldrig för mig.
34. Tycker du om att mysa/kela? Inte med vem som helst liksom, men joo nog tycker jag om att kooosaaa.
35. Är du en beroendemänniska? Beroende av vad?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nää, tror inte det, men anna fyller år precis en månad innan mig.. Gills det?
37. Vill du ha barn? Ja det är klart, någon gång. När jag fått ordning på mitt liv å de.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, alltså engelska då. Och pyttelite tyska, kan säga typ "ich habe maine heft fergessen" som betyder "jag har blömt mitt häfte", men har ingen aning om det stavas sådär..
39. Har du någonsin åkt ambulans? Hhahaha, jaa. Var rätt liten, fick nackspärr, var tvungen att gå på toa, men tog mig inte. Så ambulansen kom med en potta som jag var tvungen att kissa i. Haha, förnedring, men en kul sådan.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet är ju oftast väldigt kallt, så måste nog ändå säga bassänger.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Spenderar inte så mycket pengar på småsaker tror jag... sparar mycket till nöjen istället! Typ utlandsresor.



42. Äger du dyrbara smycken? Eftersom jag tycker att typ 100 spänn är mycket så antar jag väl att jag gör det!
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Ser på det mesta egentligen, fast har inget favoritprogram. Ser hellre film på datorn!
44. Kan du rulla med tungan? Ja, men inte som Linda Morén dock..




45. Vem är den roligaste människan du känner?
Typ Anna tror jag, eller så tror jag bara det för att vi har så roligt tillsammans! Jens är också ganska rolig, tills han blir too much.
46. Sover du med gosedjur? Ja, 3 stycken.. Ludde (min älsta och älskade hund), Panda Prune och Hugo.
47. Vad har du för ringsignal? Sony Erikssons egna.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Hur liten då? Mamma har nämligen sparat några sjukt gulliga klänningar från då jag var typ 2!
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Hittar ingenring annat än den lilla startknappen på radion.
50. Vilken var den senaste boken du läste? Engelskaboken "Girl in the cellar" som handlar om Natascha Kampusch.



51. Läser du någon dagstidning?
Brukar vanligtvis inte hända, men man läser väl ändå Piteåtidningen då och då.
52. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men förut, på OKEJ. Har kvar flera av dem så brukar läsa ibland då jag sitter på toa!
53. Dansar du i bilen? Det går väl inte? eller ja, man kan ju röra på armarna... om det räknas..
54. Vilken radiostation lyssnade du till senast? RIX brukar vara på i bilen så man kan inte låta bli att lyssna på alla "nya" hits.
55. Är du lycklig? Jo det skulle jag väl ändå säga att jag är! Visst har man jobbigare dagar, men har så fina människor omkring mig att jag inte förmår mig att vara deppig hela tiden.




Nu har jag gjort klart en av två svenskarester som jag har/hade, vilket är obeskrivligt skönt! Nu ska jag fara och träna, sedan ska jag läsa i engelskaboken! Mysmys! 


NEJ LINDA, försvinn från internet, NU. Ja ni hör ju hur det låter hemma i hjärnan när man vet att man har massaaaa plugg, så.. gotta go






ööhh...jaaahaaaa
IS THIS FOR REAL?!?!?! äckelsverige. Blir inte att gå ut några längre sträckor idag... YES, då får jag lata mig!!!!
Fast ja, måste i alla fall gå till bilen/bussen enkelresa. Ska nämligen hjälpa till som servitris ikväll, soft. Everything for cash ( eller ja, inte genom  prostitution, men) 

Ps. Varför blir mitt "p" en p-grubbe?



Hinner inte till stan och träna idag, så blir kanske en springtur i det härligt varma vädret i alla fall. Blir att klä sig sjukt mycket i så fall. Hur jag än gör med det, så ska jag nog ha en liten spakväll här hemma med läsning, lite plugg, film, ansiktsmask, skrub, hårinpackning, massa krämer osv. Älskar det. Man känner sig så fräsch efter. 
Förresten, klippte nyss bort en bit av stygnen på läppen, blev jävlat galen på den... Alltså, har inget roligt att skriva, är mätt och jättetrött, så ska se hur det blir med joggingturen, ska dock boka något pass på Korpen till imorgon. soooooft. SES





Nu har jag suttit och väntat i skolan i två och en halv timme.. har hunnit plugga ganska mycket dock! Har en timme kvar, så ska göra lite sahällsjobb, sedan softa och vänta på skjuts. Hoppas på att hinna träna ikväll. Är ju nästan för kallt för att springa ute nu (märkte jag igår, trodde jag skulle dö), så måste in till stan för att träna, men då har jag lite problem att ta mig hem. FUCK. Får se hur jag gör. Är jävligt taggad i alla fall, skulle vilja fara på ett spinningpass + styrketräna hela kroppen. Lär bli lite ont om tid, men annars får jag ta det imorgon eller Lördag. ÅÅÅÅÅÅÅH JUSTEE, fredag imorgon, skönt. Den här veckan gick fan fort för mig! Tack för det. jaja, back to work.. See ya



förresten, så såg min läpp ut efter operationen... Nu är det dock bättre, ingen svullnad eller så, men stygnen irriterar så sjuukt mycket.

Skridskor idag på gympan, ser grymt bra ut: