Var hos mormor tidigare idag med familjen och jens, mysigt var det. Nu drar jag och pojken till korpen. SES
Tidigare idag var jag på middag hos Petterssons, blev grillat, sjukt gott! Var dock inte där så länge. Sedan blev det att fara på Korpen. 
Skulle ju egentligen köra ben igår, men hade fortfarande träningsvärk i både rygg och mage så blev en extra vilodag, lika bra det! Bara ätit en gång och sovit dåligt idag, så det var sjukt jobbigt, men skönt att ha gjort det i alla fall!

Drack just upp min Red Bull, så nu ska jag gå och duscha, sedan blir det film och massa mys med Jens resten av kvällen! Nice! Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs! 


Tog ca 50 minuter att få i sig tre ägg. Duktigt Linda. Blir att knarka verktebletter och äta endast nyponsoppa på hela dagen. NICE



Eftersom det blev två otroligt jobbiga spinningpass, plus ett gympass av mage, rygg och axlar igår så kände jag att det fick bli en vilodag idag. 
Steg upp halv 1 och efter en, ganska precis, halvtimmes promenad var jag framme hos tandläkaren. De satte in räls på de nedre tänderna nu också, eftersom jag har asmycket överbett så ska de "flytta" undrekäken framåt. Direkt efter jobbet for jag till praktikplatsen där jag var till klockan nio ikväll. Resten av kvällen har spenderats framför TV:n. 

Imorgon blir det att vakna av sig själv, tänker inte ställa någon väckare. Första gången på flera månader känns det som. Efter det ska jag städa mitt rum hade jag tänkt. Vårstäda typ. Plocka bort allt skit, skura, dammsuga, dammtorka och vädra. Ska nämligen byta rum med min bror och vi ska börja fixa lite till helgen, så det är nog läge för storstädning. Senare på kvällen hade jag kanske tänkt fara till Jens, en fågel viskade i mitt öra att han ska bjussa på middag, så om ryktet stämmer behöver jag inte fundera. Hade också tänkt hinna med en benpass efter middagen. Känns väl helt OK ändå..



Har förresten inte visat min fina ryggsäck som jag köpte i Thailand. Den faller lite konstigt på denna bild och jag har dragit snörena lite fel så den rynkar sig annorlunda, men annars så.. Haha, nämen, älskar den!

Död efter morgonens pass, hur ska jag orka spinna en gång till idag!??!??! Hade bara velat hem och sova nu, men tydligen så ska jag måste skriva tal och prov först, fuck. Dock bara denna dag + en dag till, sen lov, och imorgon är det ju praktik, så inte så jobbigt. Nu ska jag gå, hejdå.... HELVETE så trött jag är

Nu åker jag med mamma in till stan för ett spinningpass på korpen, nice!




Känns som att hela min vecka är planerad. Imorgon ska jag köpa startpaket med 10 körlektioner på Roberts trafikskola, sedan ska jag och mamma fara och kolla på tapeter, sedan ska jag hem. Efter middagen hade jag tänkt fara på ett spinningpass och sedan mysa med Jens. Onsdag ska jag sova ut för att sedan fara till tandläkaren halv två och sätta in räls i de nedre tänderna. Efter det blir det praktik till klockan 21.00 och sedan får vi lov. Torsdag är det kalas i luleå, men det återstår att se om jag ska dit eller inte. I princip hela helgen kommer bestå av städning och flyttning av möbler eftersom jag och min bror ska byta rum. Sen hade jag tänkt börja äta nyttigt och träna som fan under lovet, bra att komma igång då man har tid. 

Efter att ha gått igenom en gammal diagnos så är jag nöjd med matteplugget inför provet imorgon, hehe. Nu ska jag göra författarporträttet klart och sedan är det bara att gå och sova. Kanske hinner se ett avsnitt av OTH också.. Trött är jag. Och om jag går och lägger mig tidigt ikväll hade jag tänkt komma upp tidigt imorgon för ett spinnpass på körpen. Let's see how that goes. 


Förra gången jag var på "kalas"/fest i Luleå
Älskar typ livet just nu, är så taggad på allt! Hoppas känslan håller i sig. Idag går vi till 10 över fyra, men det gör mig inte så mycket. Just nu har vi svenska C och försöker jobba på ett tal, men det går sådär, känner mig dock inte så stressad över det då jag ändå vet vad jag ska prata om. Har gjort bort alla prov och nästan alla rester från Thailand, lite småskit kvar som jag ska göra snarast. Tydligen så ska vi se film på Svenska B idag också, och det tycker jag om! Efter skolan ska jag göra klart författarporträttet och förhoppningsvis täna. Skulle behöva köra rygg, axlar och mage eftersom jag känner av diskbråcket alldeles för mycket nu. Så sjukt taggad på träningen att det finns inte, går så bra, höjt på massa och orkar så mycket mer. Så sjukt roligt att träna.

Aldrig varit såhär glad på en måndag? Var otroligt lätt att stiga upp och gå till skolan imorse, hurrar för det. Så hade tänkt utnyttja det och jobba på det där talet sista timmen av lektionen.

Ville bara skriva av mig lite, vi syns sen, hej så länge!


En av Reginas bilder från i lördags, tänkte lägga upp mina egna senare! Får se om jag orkar idag
Helvetes så grym kväll igår, hade så sjukt roligt! Älskar att vara med tjejkompisarna, alltid bäst. Så tack alla inblandade. Roligt med en lyckad kväll med härligt folk och lagomt mycket sprit. Dessutom jättekul att få umgås med Linda M igen, var ju ett bra tag sen!

Blev bakiskäk på Arbaillo, en Pomedore för mig. Så sjukt gott, Nachochips, köttfärs, kycklingfilé i bitar och salsa- och tzatsikisås. Sjukt mumma. 

Nu ska vi nog kanske träna, har även hunnit plugga lite. Hade egentligen bara velat ligga i sängen och se en film och somna, men tydligen inte. Hatar Jens, ORKA TRÄNA NÄR MAN ÄR BAKIS? Fast verkar inte ha nåt val. Kommer bli arg för att det går dåligt, sen kommer jag börja gråta och gå på toan och riva papper av ilska... Galen. Önska mig lycka till. Ha en trevlig kväll gott folk, hejdå och god natt.